Koupit
Opět se můžete vrhnout do světa počítačových her a záludných králíčků. Tentokrát se podíváte nejen do počítačové herny, ale i víc do školy a seznámíte se s prvními pokusy o virtuální realitu. A samozřejmě, i malé dítě ví, že čím brutálnější hra, tím lepší. Prostě je tu další Kid Paddle - příběhy ze života malého pařana. Málo bitů, hodně legrace. Je to prostě totální masakr.

Scénář
Midam
Art
Midam
Obálka
Midam
Lettering
Zuzana Málková
Překlad
Kateřina Boháč
Redakce
Jiří Pavlovský
Žánry
humorný
ISBN/ISSN
978-80-7449-214-3 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
210 x 295 mm
Tisk
barevný
Váha
250 g
Stran
48
Cena
149 Kč
Originál
Kid Paddle 2 ()
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin9.11.2015 10:37Kid Paddle #02: Totální masakr
    Sem tam se nějaký vtípeček povede a samotná četba mě neotravuje, ale ačkoli se někdy Kidova sígrovitost a výlevy alespoň částečně a zdálky podobá Calvinovi, je to stále příliš průměrné... sedw to shrnul tak nějak stručně, leč přesně.

    Celkový dojem: 50%
  • kaylin
    Dobrý je třeba strip v obchodě se zbraněmi, ale tohle jsou stripy za stránkou 35, takže jsme opravdu skoro na konci. Je to škoda, protože ty opravdu povedené stripy jsou výborné. Bohužel většina je jich jen průměrných. Je v nich ta správná atmosféra, ale nějak se mi nedostává moc navíc. Snad je to tím, že se téma první knihou vyčerpalo, snad je to tím, že některé vtipy jsou celkem rutině položené a nejedná se o nic speciálního, co někdy i odstupuje od tématu. To jen dokazuje, že o těch hrách se toho nedá udělat tolik. Více: http://www.comics-blog.cz/2014/01/475-kid-paddle-2-totalni-masakr-60.html
  • sedw
    Ač se mi líbil tento díl o něco víc, než původní, stále mě nepřesvědčil. Jinak v podstatě platí to, co u dílu prvního - příjemná kresba, příjemné čtení, avšak nedostatek humoru.
  • Wiruss
    Wiruss21.12.2013 17:27Kid Paddle #02: Totální masakr
    Tak nakonci jedničky bylo pár fajn stripů, tady naprosto nic...
13911