Koupit
Řítí se na vás druhý díl našeho gigaúžasného komiksového magazínu! Uvidíte, jak moc se může zvrtnout taková návštěva zoologické zahrady! Dozvíte se, jak moc je těžké být v dnešní době v něčem výjimečný! A pokud si myslíte, že jeden Bart Simpson úplně stačí, tak počkejte, až se naklonuje! Dokonce i milovníci superborců budou spokojeni. V tomhle čísle dojde i na tajemného superhrdinu – Bartmana!
V říjnu se připravte se na pořádný komiksový nářez!

V pořadí 2. číslo komiksového měsíčníku s Bartem Simpsonem v hlavní roli.

Scénář
James W. Bates, George Gladir, Gail Simone
Art
Igor Baranko, Phil Ortiz, Mike Rote
Lettering
Alena Tejnická (Sarah)
Překlad
Petr Putna
Redakce
Jiří Pavlovský
Žánry
dětský, humorný
ISBN/ISSN
ISSN 2336-1344 (CREW)
Vazba
sešit v měkkých deskách
Formát
168 x 258 mm
Tisk
barevný
Váha
85 g
Stran
32
Cena
39 Kč
Originál
Bart Simpsons #02 (Bongo Comics)
  • jirin
    Bartův den v ZOO - Bart vyrazí na školní výlet do ZOO a provede tam nějakou lumpárnu - bavilo a celkem dost, dávám 100%. Hon na talent - Bart hledá nějaký svůj talent, velmi krátky, spíše vyplňový a nudný - 20%. Maximální Bart - Bart se omylem naklonuje, opět inspirace seriálovým naklonováním Homerem, kde to bylo super,m tady to příliš nenadchlo. Pobavil rozhodně Homerův seznam lidí k zapamatování - 40%. Bartman - nefunkční opasek - superhrdina a jeho opasek, na začátku to slibovalo celkem slušný příběh, ale vyvrcholil ne zrovna očekávaně a nic moc - 50%.
  • Flash
    Průměrné hajzlové čtění pro mladší čtenáře,které si drží podobnou kvalitu příběhů. Hodí se do sbírky k vyplnění prázdného místa a možná někdy v budoucnu za 200 let bude mít sběratelskou hodnotu. Číst se to dá. Taková oddychovka.
  • Josh
    Mě tyhle simpsonovský mikropříběhy zatim fakt baví. Myslim si, že vztekat se nad deus ex machinama a podobně nemá smysl, jednotlivý epizody jsou tak krátký, že je třeba to prostě nějak utnout:)) Tady jde jen o takový nakoukávání za oponu, o (ne)všední střípky z (ne)všedních dní ve Springfieldu.
  • Drekorian
    Drekorian mecenáš16.11.2013 01:17Simpsonovi 2013/02 Bart Simpson: Syn přírody
    Na mě to nějak nefunguje, když vás nejvíc pobaví kresbičky čtyřicetiletých vydavatelů na konci, tak je určitě něco špatně. Tentokrát chybí v příbězích i pointa případně nějaké ponaučení. Ve druhém příběhu pobaví narážka na Návrat do budoucnosti, ale vzhledem k tomu, že se stejný příběh akorát s Homerem v hlavní roli objevil i v seriálu, tak je to hodně slabé kafe. V posledním příběhu několikrát zaúřaduje deus ex machina a závěr je tragický. Zkusím ještě pár čísel, ale něco mi říká, že to bude stále jen horší.
  • luky.kuky10
    druný díl mě bavil celý, a jestli to bude pokračovat takovým tempem tak to bude super:) je to fakt jednohubka, ale za ty prachy super
  • Fry
    Simpsonovi 2013/02 Bart Simpson: Syn přírody - Ani nevím, co přesně k tomu napsat ... Opět se jedná spíše jen o takovou tu naivní pohádku, která se může stát jen Simpsonům, ale je fajn, že se k nám tento magazín dostal. Snad právě takovéhle projekty přivedou ke komiksu i mladší publikum a za pár let tady začnou vycházet i kvalitnější věci. Samotné příběhy se klasicky dělí na ty hodně povedené a na ty, které působí spíše jako vata. Za zmínku rozhodně stojí Bartův den v ZOO a Bartman - Nefunkční opasek, zbytek ani moc ne ... Za mě 3*!
  • xflori01
    Druhý díl lepší než první. Velmi dětem na základce doporučuji. Za dětský žánr dávám...

  • Azalin
    Azalin mecenáš24.10.2013 08:16Simpsonovi 2013/02 Bart Simpson: Syn přírody
    Můj první komiks o Simpsnech. Dalo se to přečíst, občas se člověk pobaví, ale další si určitě nekoupím.
56196
Četl/a (36)
81splinter, Darth Raelchi, Davidos402, deefha, Doppelganger, emanek, Fry, georg, gezic, Goldfinch, gwen666, hypermlok, James, jankie, Joshua_T, kaylin, KdG, Knowho/Wullcann38, Le Porello, Librarian, Lobok257, LookAss, luky.kuky10, mineralk, NecRoman, Pepé13, Poseidon1978, punisher, robertsedmik, seneke, Shpeckk, tomaseek, trudoš, vishnar, xflori01, Zdendy
(123)
-spacilost-, 81splinter, adam.ra, afri, Alex Bishop, Azalin, Azbest, AZTeck, bboorreekk, Benji, blackJag, bobo666_2005, bronxik, Davidos402, deefha, Dinik, doophy, Doppelganger, Drekorian, Dzoglik, emanek, fel68, filemon, Fry, georg, gezic, Goldfinch, goodspeed, grinder, hahahoho, Hamichal, Hannibal92, herrman, Honza R., Hulik, hypermlok, invape, J.T.honza, James, jankie, jardoom, jendavondra, jerry67, Jestrab2, jirin, Josh, Joshua_T, kadas97, Kaluž, kamil, kaylin, KdG, KINIMODUS, Knowho/Wullcann38, konous, Krvavý Patejl, Le Porello, Lenny, Librarian, Lobok257, LookAss, luky.kuky10, Martin Buchal, Masinfira, MB, merhyx, Michael Jarkovský, miCHALupka, mikina, mimo_provoz, mineralk, Mitthrawnuruodo, moiqpiom, monty.cl, MP, Mr. Bobeček, NecRoman, noMster, o2t2, Odal , OldaB, OwerLord, Pán rostlin, pavouk, pechna, Pepé13, Pjenkus, Poseidon06061978, Poseidon1978, punisher, Radkos, robertsedmik, Saiffer, saja, seneke, Sesta, Shpeckk, Skot, sleepless, Staník, syr11, t0mas, tacmud, Tauriusixxx, TheWrecker, Thongard, tomaseek, Tombal, Tominos, tomned, Toren, trudoš, tulipstros, Tyfus, willis, xflori01, xintax, Zajo original, Zbysek2410, Zdendy, zdennanek, Zíďas, zikaa
Chce (4)
Braindead, Maty48, Nightmare, Zod
Shání (1)
Nightmare
Nabízí (2)
Librarian, Pán rostlin