Hulk, zrazen svými přáteli, se ocitne na planetě Sakaar, kde upadne do otroctví nelítostného Rudého krále. Nejdříve je přinucen bojovat jako gladiátor ve Velké aréně, aby se následně stal nedobrovolným symbolem odporu utlačovaného lidu. Rozhodne se tomuto světu pomoct, nebo jej zničí?

V české mutaci vyšel tento svazek jako 23. v pořadí.

Každá kniha obsahuje exkluzivní rozhovory s autory a kreslíři, shrnutí minulých událostí, galerie postav, náčrtky, seznam zásadních knih a jiné zajímavé informace. Hřbety jednotlivých knih tvoří marvelovskou krajinu, jejímž autorem je výtvarník Gabriele Dell´Otto (Tajná válka). Vychází jednou za 14 dní.

Obsahuje sešity série The Incredible Hulk (Vol. 2) #92-99


Scénář
Greg Pak
Art
Aaron Lopresti, Carlo Pagulayan
Lettering
Alena Tejnická (Sarah)
Překlad
Ľudovít Plata (Turlogh)
Redakce
Jiří Pavlovský
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
ISSN 2280-708X (Hachette Fascicoli)
Vazba
šitá v tvrdých deskách
Formát
177 x 266 mm
Tisk
barevný
Váha
698 g
Stran
200
Cena
199 Kč
Originál
The Incredible Hulk: Planet Hulk (Marvel)
  • ludek.n
    „Tohle je příběh o Zelené jizvě, o Oku hněvu, ničiteli světa… o Harkanonovi, Haargovi, Holkovi… o Hulkovi.“ O tom jak byl zrazen přáteli a našel nový svět, ve kterém mohl být tím, kým nemohl být na Zemi - sám sebou. Myslím si, že jsem ještě nikdy neviděl Hulka v tak skvělé formě jako právě na planetě Sakaar. Exceluje, září, dme se vztekem, vládne silou, mlátí a zabíjí, ale také přemýšlí, přikládá polínka do společného ohně a dokonce se přátelí i s okolím. Greg Pak ho vybavil na cestu za čtenáři skutečně velkolepým a monumentálně klenutým příběhem, který prostě baví. Energie se z něho valí jako z protržené přehrady a nevypadá to, že by tuto smršť dokázalo něco zastavit. Když si pak tento vyprávěčský ohňostroj vezmou do parády Carlo Pagulayan a Aaron Lopresti a dají mu takovou výtvarnou podobu, jakou mu dali, nezbývá než se zabořit do křesla, vypnout všechny elektronické hračky a otáčet jednu stránku za druhou. Některé scény jsem si dal i několikrát. Ne že bych je nepochopil, ale protože jsem se jich prostě nedokázal nabažit. To vyprávění je jako opium, leze do hlavy, a čím dále s ním strávíte, tím jste na jeho omamném působení závislejší. Tahle kniha jde na čestné místo na mé čtenářské poličce.
  • tom173
    Zábavná oddechovka. Jsem moc rád že jsem se k tomu ještě dostal (UKK mě většinou nějak míjely). Hulk se ocitne na Marvel v nezvyklém fantasy-sci-fi prostředí a opět dělá to co mu jde nejlíp, ničí vše kolem sebe, až se přichomítne k odboji proti tyranské vládě. Je tu spousta dobrých nápadů a děj šlape po celou dobu knihy. Navíc tu máme krásné obálky od Ladronna.
  • Ivan Kucera
    Toto je jeden z tých prípadov, kedy si poviete „no to teda bude ale blbosť, Hulk ako gladiátor???“... ale nakoniec to funguje. Ja sám som k tomu pristupoval rozporuplne, v jednej chvíli som sa tešil a vravel som si, že to bude pecka a o minútu už sa mi do toho nechcelo práve kvôli za vlasy pritiahnutej zápletke. Scenár nie je až taký primitívny a jednoduchý, ako by sa mohlo zdať. Je v ňom zastúpených veľa postáv, viacero pravidiel a celé sa to odohráva na skvelej planéte Sakaar. Okrem toho je to nádherne, fantasticky, veľkolepo nakreslené a v neposlednom rade scenárista Greg Pak (Herkules, Hulk proti světu) Hulka prerobil tak, aby stále bol „tým“ obľúbeným Zelenobijcom, ale zároveň mal niečo, čo vyzerá ako IQ. Netvrdím, že je to práve Shakespeare, je to Hulk, ale je to dobrý Hulk. A iný, než by ste čakali. Čo je osviežujúce ako vánok uprostred sparného dňa. Tentokrát oceňujem aj na UKK pomerne masívne záverečné bonusy – profil nielen scenáristu, ale prekvapivo aj jednotlivých postáv + zaujímavosti o samotnom Sakaare. Bizarnosťou je, že keď bol v roku 2017 natočený parádny film Thor: Ragnarok, nejednalo sa ani tak o adaptáciu rovnomenného komiksu (ktorý u nás vyšiel v rámci UKK v čísle 97), ale skôr paradoxne práve Hulkovej planéty.
  • faster86
    Není to nic víc ani míň než spartakus v podaní hulka. gladiátor který se s kamošama osvobodí a táhne krajinou a přitom se k němu přidávají nespokojení občané... přijde mi to nemastné-neslané
  • MEGA
    Hodnotím obě části jako celek... Pane jo, tohle je pecka. I když je příběh naprosto epický a plný zvratů, tak nezapomíná na to hlavní a jsou postavy. Ke všem jsem si vybudoval pouto a každá představovala jiný pohled na danou situaci, což celému příběhu dodávalo uvěřitelné konflikty a drama. Strašně se mi líbilo proroctví roztroušené po celé knize, které působilo jako předzvěst nevyhnutelnému konci. Ze začátku je příběh trochu zkratkovitý, ale nemůžu si vybavit jediné hluché místo. Četlo se to jedním dechem a ždímalo to ze mě emoce, když bylo třeba. Kresba za příběhem ani trochu nezaostává. I když vyniká především v akčních scénách, tak i intimní momenty fungují na jedničku. Design postav a celkově world building je další část komiksu, která je precizně propracovaná. Sakaar působí živě a osobitě. Toto je prostě klenot.
  • trudoš
    Není to úplně Hulk, kterého bych čekal, protože scénář by mnohem víc slušel někomu jako je barbar Conan, přesto nemůžu tvrdit, že bych se cítil podveden. Zápletka je pravda primitivní, přičemž hodně spoléhá na chlapácké emoce, v nichž naštvaný hrdina bojuje proti všem. Akorát to jeho věčné rozhodování, zdali se postavit do čela revoluce nebo ne, je hrozně otravné, vzhledem k tomu, že je každému jasné, jak to celé dopadne. Každopádně těch dvě stě stran uteče jako voda. Gradaci přitom umocňují jednoduché dějové skoky, které jsou svým způsobem tím jediným, co ozvláštňuje jinak očekávatelný vývoj.
    Gerg Pak staví vyprávění na klasickém motivu gladiátorské rebelie. Osobně mu ovšem zazlívám určitou absenci originálních nápadů - rozmanitosti Sakaaru jsou fajn, stejně jako nespoutanost masakru, který zelený obr rozpoutává, šlo z toho ale podle mě vytřískat určitě víc. Kresba pánů Aarona Loprestiho a Carla Pagulayana pak příběh výborně doplňuje, jen v některých momentech bývá krapet nepřehledná.
  • karl173
    Greg Pak vymyslel opravdu úžasný živoucí svět plný spousty zajímavých ras a přidal i zajímavé postavy. Hulk dostal konečně pořádný smysl mlátit a vznikl z toho jeden z nejlepších příběhů v celé sérii UKK. A zatím rozhodně nejlepší příběh s Hulkem. Děj má skvělé tempo a spád a po celou dobu jsem se skvěle bavil. Navíc mě neustále zajímalo co bude následovat a tak to má být. Kresba mě velice překvapila. Přesto že kreslíře příliš neznám, tak mají můj obdiv s jakou parádou si poradili s celým světem Sakaar. 5*
  • mearez
    To si takhle jednou v domě nápadů řekli: ,,Hulk už rozmlátil na Zemi každý město, každýho superhrdinu. Co uděláme dál?'' A tak se Hulk dostal do vesmíru. Premisa příběhu je skvělá. Doctor Strange, Black Bolt, Iron Man a Mr Fantastic mají pokrk Hulka, ani ho prakticky nezvládají, tak ho pošlou společně s Nickem Furym do vesmíru. Tam se Hulk dostane na neznámou gladiátorskou planetu, kde se potká s Thoro prvním záporákem a pár dalšíma podivínama.
    Ovšem realita je taková, že prakticky fungujou jen první čtyři sešity, ve kterých zažijem největší jízdu týhle knihy. A to je fakt velká sranda. Možná by mi Hulk i přirostl k srdci, kdyby nenastala část, kde Hulk jen prakticky mlátí do vojáků, bojuje s vesmírnou nákazou a jinými nemysly. Na druhé polovině knihy je prakticky dobrej jen cliffhanger. Kresba je úžasná, o tom žádná.
    Možná je to tim, co jsem po zhlédnutí filmu Thor: Ragnarok od tohohle komiksu čekal, ale prostě se mi líbila jen ta část, ve které je Hulk čistě jen gladiátorem. Ale jelikož kresba zvedá hodnocení obou částí knihy, tak nemůžu jinak, než ohodnotit tuto knihu kladně. Velkej plus za jednu skvělou postavu ve skvělé roli. Za mě 4*.
  • Blackhand47XD
    Majstrštyk, ve kterém se Hulk zpočátku jen bije, ale nakonec prokáže, že je také velká osobnost.
  • Darth Raelchi
    V podstatě space opera po marvelovsku. Epické veledílo na velké ploše, i doslovně. Skvěle rozpracovaný svět a reálie. Prostě začínáme od nuly, ale jinde. Hulk pro mě získal nový rozměr své osobnosti. Tady se všechno dobře sešlo.
  • Tyfus
  • Fimi
    Tohle je nejlepší Hulk co kdy byl udělanej, skvělej příběh, skvělej Silver Surfer, tohle UKK jen tak nepřekoná
  • Gustik5
    Obě části skýtají velmi zajímavě zpracovaný mimozemský svět a hlavně odlišné pojetí samotného charakteru Hulka. Ten zde nejen dostává vlastní píseček, na němž si může hrát, ale není tu vykreslen jen jako tupá mlátička (podobně jako v Tichých výkřicích), nýbrž jako myslící tvor, který se stane vůdcem rebelie. I přes značnou inspiraci Spartakem a starověkým Římem celkově se jedná, hlavně co do výtvarné stránky, o velmi originální komiks. A tu Hulkovu partu si prostě nemůžete nezamilovat. :)
  • S4TW
    Před tímhle komiksem jsem měl Hulka rád, teď ho miluji! Pro mě osobně se jedná zatím o nejlepší díl, co v UKK byl. Skvělá změna prostředí, která je zajištěna novou planetou se spoustou nových postav. Hulk je prostě vrhnut násilím do nového světa a tam dělá to, co umí nejlépe. Řeže, mlátí a ničí, ale ne tak bezmyšlenkovitě jak jsme zvyklý, v tomto případě to má i vyšší smysl. Příběh je opravdu povedený (i když se jedná o jistou inspiraci z jiných příběhů, ale to se ani sám autor nesnaží maskovat) a kresba rozhodně nezaostává! V Hulkovi se tak trochu mlátí dobro se zlem, takže není předem jasné, jak přesně bude reagovat (viz. boj se Silver Surferem). Chválím především prvky sci-fi a inspiraci v historii. Nemůžu se dočkat dvojky, ale zároveň mám trochu obavy, aby byla nastavená laťka dodržená i nadále.
  • Fry
    "Ultimátní komiksový komplet #49: The Incredible Hulk: Hulkova planeta, část 1" - Naprosto strhující! S Hulkem jsem toho zatím moc nečetl, ale s toho málo co jo, na mě tenhle příběh udělal velký dojem... Gladiátorská aréna, tým spojený poutem nad smrtí jednoho z členů a válka proti "Rudému králi". Sakra! Tohle je povinnost pro každého nadšence do super-hrdinského komiksu. Jsem zvědav, jak to nakonec dopadne, beru do rukou druhý svazek s velkým očekáváním, tak snad nezklame. Jo a ještě zmíním své osobní nadšení za "Brood" (neboli Snůšku), která patří k mým oblíbeným postavám Marvelu... Za mě 5*!
  • firesnake
    Dle mého názoru velmi poutavý příběh, úplně Vás pohltí. Těšil jsem se na něj a nezklamal mě. Hulk si to tu dává dost drsně.
  • Azalin
    Scénář je to debilní, ale jízda to je, to zas jo.. :)
  • Schramm
    Hodnotím oba svazky UKK jako jeden: K absolutnímu hodnocení chybí málo. Ano, vlastně všechno z Hulkovy planety známe - jenže o tom to podle mého je. Originalita příběhu je vlastně hodně mladý koncept, bývaly doby, kdy se mistrovství vypravěče měřilo jinak, a sice tím, jak dokázal zvládnout, popř. maximálně jen varírovat formu. Pro mě osobně je Hulkova planeta oním prastarým archetypálním příběhem - jen v nových kulisách. Příběhem o hrdinství, přátelství, lásce, boji, bolesti a ztrátě. Příběhem, který funguje přesně tak, jak má.
  • J.T.honza
    Děj i kresba jsou trochu zmatené a nepřehledné, vystupuje tam kotel postav, které bývá občas problém rozpoznat, kdo vlastně jsou, co chtějí a kam patří, ale jinak je to docela fajn, slušně jsem se bavil a jsem zvědavý na druhý díl.
  • J.Connor
    Po krásné obálce jsem naivně předpokládal, že se stejný kreslíř (působí to jak Serpieri) ujme i vnitřku, bohužel v lahvi čeká opět džin moderní nablýskané sterility, svalů a koz až do nebe. Ale aspoň to není úplně infantilní. Scénář sice otřepanej (úplná Jarmila Loukotková:) ), ale krásně se to jedním dechem četlo a o to jde především.
  • adevr
    Má vše, co pro dobré pobavení od komiksu vyžaduji...
  • erik
    Hulk mi k srdcu neprirástol, hoci by mi v ňom určite mohutnejšie búšilo, nuž som nič nečakal a moc som nedostal. Pekne kreslená sci-fi gladiátorská mela je prekvapivo príjemná, ale do kolien z nej nepadol ani Hulk, ktorého k tomu spočiatku nútia o sto šesť. Dedukujem, že v rámci dlhodobého Hulkovho komiksovania môže ísť o sviežu zmenu kulís, to však ocení asi len dlhodobý fanúšik. Druhý diel si prečítam rád.
  • marek zigmund stanko
    zelený sci-fi Spartakus :)
  • Landauer
    Jo! Tak tohle můžu! A jsem i rád, že to nekončí v tom nejnapínavějším momentě... že prostě opravdu jedna záležitost se tu uzavře a na konci se jenom naznačí, o čem to bude příště... žádný konce ve stylu: sekera letí na ksicht hlavního hrdiny, je jasný, že ho nic nemůže zachránit a... pokračování příště.
  • luky.kuky10
    Už několikrát jsem viděl animovaný film Hulk na neznámé planetě, a tak jsem si myslel, že mě kniha asi tolik nepřekvapí. Ale mýlil jsem se:) Nejprve mě dostala tloušťka knihy, a po otevření mě velice kladně potěšila kresba! Už dlouho jsem neviděl tak hezky nakreslenýho Hulka. Oproti filmu se mi daleko více líbila rozmanitost světa, kde se příběh odehrává. Výborná část byla se stříbrným divochem ( nebudu prozrazovat kdo to je ). Škoda že druhý díl bude až za dlouho. Mě se tento comics hodně líbil!
  • Kabukiman
    Nevím proč zrovna tohle je tak "zásadní" Hulkův příběh. Kresba je pěkná, na planetě spousta fajn emzáků a i je to slušně napsaný. Ale..... je to prostě milionté vymáchání jednoho pytlíku s čajem v teplé vodě. Tohle je snad ten nejneoriginálnější příběh na světě :D Už ho tady prožil Russel Crowe, Tarzan, Conan...úplný seznam hrdinů by byl asi tlustý jak Zlaté stránky. Kdyby alespon brnění vypadalo jinak než klasické římské, když už se to odehrává někde v emzákově. Hulk mi ještě k tomu do tohodle příběhu ani moc nešel. Chvilkama byl hodnej, chvilkama zlej, chvilkama chytrej, chvilkama blbej...Podle potřeby. Neznám další čísla téhle řady,takže třeba je prostě takovej normálně.... Je jasný, že nabušenej hlavní hrdina potřebuje nějakýho slabocha,kterej k němu vzhlíží. Toho tady dělá broučí emzák Miek a o něm jako jediném asi nemůžu říct,že by jeho postava neměla žádný vývoj :D I přes tu děsnou šablonovitost děje se to čte celkem slušně, takže tři hvězdy si to určitě zaslouží.
  • Murphy722
    Docela zábavné čtení, jak poznamenal kolega, tak kresba je jistě ve prospěch věci! Každopádně nápad vystrčit Hulka na bezejmennou planetu je celkem solidní nápad a moc se mi do čtení nechtělo, ale pak se to rozjelo a jsem zvědav na další díl!
  • kaylin
    Kresba je něco, co v tomhle případě rozhodně hraje ve prospěch komiksu a široké záběry z arény nebo bitvy jsou naprosto skvělé. Dýchá z nich ta správná zaprášená atmosféra. Jako kdybyste se skutečně ocitli v Římě - anebo alespoň na Tatooine. Kreslíři si skvěle pohrávají s akčními scénami a je vidět, že jim sedí a že je baví víc než scény klidnější. Greg Pak jim ale dává prostor a vymýšlí pro ně stále nové a nové zápletky, scény, postavy, prostředí, takže se opravdu nebudete nudit. Kdybych si měl vybrat výpravný komiks, tak proč ne zrovna tenhle. To, že je místy silně schématický a Hulk se stává zvláštní postavou, to je věc druhá. Více: http://www.comics-blog.cz/2013/11/360-ultimatni-komiksovy-komplet-49.html
7050211
Četl/a (164)
2scha, 3DD!3, 81splinter, Abbott, adevr, Al0f0k, Alfred, Alikkk, AlmightyMates , Ash Pointak, autokineton, Bart, Bary02, Benny, bierce, Blackhand47XD, blackJag, Bubákolog, Caiiiczech, calvin10, Carnage, Cemino, Chaolinek, chuckboris, CJFlip, ConanVJ, Const.ex, Craxx, cyboy, D.K.Logic, dajik, Darth Raelchi, davidek, Davidos402, dcpatr , Deckard, Doncek4321, Don_Canagliume, Doppelganger, DracoAn, duri, emanek, Erich, erik, faster86, filosh, Final, flipflop, Fox01, Fry, Glumal, guseppe, Gustik5, Hønzza, hicks, Houbař, hromotlk, hypermlok, Idy, invape, Ivan Kucera, J.Connor, Jack, James, james dixon, JaroKakashi, Jay-jay, jh666, Jimbeam90, jiskra, Joshua_T, Kaaos, Kadin, kallenved, karl173, kaylin, KdG, Keno, Kil-Khal, kinak, Knuckless, Koci, koudy, Lachvos, lantan1, Le Porello, Librarian, Light, Loxin, ludek.n, luky.kuky10, Madmax, marek zigmund stanko, Mariohurbanek, mart.in, Martin.imr, Martinb, matty87, me, mearez, MEGA, Mercurio, mineralk, misa, MonsterGyre, monte walsh, Mr.Filch, mstefl, namdnas, NecRoman, Norri, oleav, Paldini, PatrikTheMighty, pearlxjam, PeNNy, Petr, Petrisko911 , petrSF, punisher, radimisko, raenius, raimi, RedButton, Rinter, robertsedmik, roswelll, RudyRod, S4TW, sala, samuelo12, Schramm, SekyCZ, seneke, SHORTY, Shpeckk, Sick666, Sir_Pete, slavik38, Son-Goku, Spike, start05, t0mas, T3ss, terrordemon, the.kasztan, tom173, Tony TwoDee, trudoš, tukak, Tyfus, TZcomics, Ukko, vishnar, vita, vrazdinek, Wiw, xflori01, yardaformi, Yefery, Zbysek2410, Zdendy, zgrywus, zlejzmrd
(406)
-spacilost-, 2scha, 7eleven, 81splinter, Abbott, Abe, adam.ra, adevr, Agent24, Agiru, Al0f0k, Alfi, Alfonzo, Alfray, Alfred, Alikkk, AlmightyMates , andik007, asgardpepa, Ash Pointak, autokineton, AwatarDK, Azalin, Azbest, Badgu.y1902, Baffman, Bart, Bary02, batoo, beanek, Bellatrix, Beng.D, Benny, bierce, Blackhand47XD, blackJag, Blair, bmc75, bobo666_2005, bronxik, Bubákolog, burzum, bzklmnf, Caiiiczech, calvin10, calviti, camper, CaptainL, CaptainMarty, Carnage, Cemino, Chaolinek, Charlie1203, chuckboris, comicsland, ConanVJ, CoupeC, Cr4sh, Craxx, CSE_AC/DC, cyboy, dajik, Dali, daniel.cermak, davidek, Davidos402, davidrynes, DAxik, dbar, dcpatr , Deckard, deefha, delta11, dhrotek, Dinik, disclose, Doncek4321, Don_Canagliume, doophy, Doppelganger, Dov, DracoAn, dracula, Drekorian, duri, dvoracekpetr1, ebbe_voe, Ejdý1, Elhonzo , eliera, emanek, Erich, erik, ertefol, faster86, felda, felis, fifas, filemon, Filip123, filosh, Final, firesnake, firesnake1, flipflop, folkemon77, Fox01, Fréza, Fry, gezic, Gibby, Glumal, Goeger-Devil007, goodspeed, Grebenda, grinder, guseppe, Gustik5, hahahoho, Hamichal, Hannibal92, Hauzina, Hebled, herrman, hicks, hlavathor, holubdema, Honzin, horaczhlinska, Houbař, hovad2, hromotlk, hugosnowden, Hulik, Hurvy, hypermlok, Idy, ikshorm, Indy, Infarkt, invape, iob, IV, J.Connor, J.T.honza, Jack, Jack043, James, james dixon, jardoom, JaroKakashi, Jay-jay, Jerdas91, jerry67, Jestrab2, jh666, Jimbeam90, jirin, jiskra, jjjirik, jmenujiseradekbouril, joehot, johx, José, Joshua_T, Kabukiman, KadetJaina, Kadin, kallenved, Kapis, Kareru, karl173, kaylin, KdG, kendor007, Keno, KINIMODUS, Knuckless, Koci, kolik111, komik.sx, komiksák007, koniklec, konous, Kouzelnik7, Krenzi, kronoss, krupan, Krvavý Patejl, krvinka56, kubosos, Kunden, kybl, Lachvos, Landauer, Le Porello, Leland, Lenny, Librarian, listr, Lobok257, Lord_Arthas, Lucifer, luky.kuky10, M4rsellino, maara, Madmax, mAGiic, Malachias, malylada, Mariohurbanek, markic, Marthy76, Martin Buchal, Martin.imr, Martinb, MartinV, Marvin, Masinfira, Matej-29, Matio, matohan, matty87, Maty48, Mauzr, MB, mcezik, me, meffis, MEGA, Mercurio, merhyx, mgeralt, MickeyStuma, mikado, Mikei, MIKER65, mikki.maser, Mikko, mimo_provoz, mineralk, misa, Mitak, Mleako, moiqpiom, MonsterGyre, monte walsh, monty.cl, morbi, morbn, MP, mr.des, Mr.Filch, mrsk, mstefl, mttra, namdnas, NecRoman, Nevimtrebastofi, Niaz, Nightmare, noMster, Norri, novass, nx, o2t2, obitus, OldaB, oleav, Olesh, Ondraseeek, Onkel 1928, palo, Pán rostlin, PatrikTheMighty, pavel, pearlxjam, pechna, PeNNy, peposek, Petr, Petrisko911 , petrSF, petrsimcik, PH79, Piros0013, pk123x, podzimator, POLAKST, Poseidon1978, pršiplášť, punisher, pusta, Qee, Quintana, R3d, radimisko, Radkos, raenius, Raijin, Raikou, raimi, Remi LeBo, restepik, Rety, Ricarderon, RicHard. , Rinter, robertsedmik, RodRoder, roswelll, Rowan, RudyRod, Rumburaq, S4TW, Saiffer, saja, sala, Salien, samuelo12, Saran, SASAN_KING, Scaleo1, Schramm, seeker666, SekyCZ, semi41, seneke, SHORTY, Shpeckk, Sick666, Sidi Santini, Sir_Pete, Sivič, Skot, slavik38, sleepless, SmoothNCool, smrtihlav7, smtxx, Son-Goku, spagr, Spike, stanleystar, start05, stepan.tichy, StressCZ, suricattaontheway, Symbi, t0mas, T3ss, Tabasco, tacmud, terrordemon, tertr556, the.kasztan, TheoDread, thorrg, Tialster, tom173, tom99, tomaseek, Tomasino79, Tombal, Tominos, Tommy Monaghan, tomned, Traum, trudoš, tukak, tulipstros, Tyfus, TZcomics, Ukko, VanTom, Velkej šéf, Viking, vita, Vítek, vlkodlak, vranakx, vrazdinek, willis, Wiruss, Wiw, xai, xflori01, xintax, xspeed, xxaannddeerr, yarda, yardaformi, Yefery, yogi, yojimbo, Zahonko, Zajo original, Zbysek2410, Zdendy, zdennanek, zdoog, zgrywus, Zíďas, zikaa, Zjew, zlejzmrd
Chce (20)
10milda, ADM1, Azik2586, Braindead, BreakingAway, carlmichael, deadpool, delsemela, Ejdý, Elnie, FatMonster, Jabba, jackie, Mariomichal, matrosh, mike731, Miriyak, noovakpetr, szajter, Tomek
Shání (4)
Ejdý, gobers, Mates17, szajter
Nabízí (4)
Fox01, Kreatik, monte walsh, Pán rostlin