CZ SK sami-z-dat (underground) hardcore (c)komiks fanzine číslo 8 - tentokrát autorský speciál složený pouze z humorných jednostránkových příběhů ze série "O sněhu".
http://osnehu.webnode.cz


Internetová stránka: http://bubble.kocogel.info
Tento díl byl vydán za podpory crowdfundingového serveru startovac.cz https://www.startovac.cz/projekty/komiks-100x-o-snehu-bubblegun


Scénář
Vhrsti, Roman Bílek (BeeSee), Pavel Talaš (PATA)
Art
Jan Gruml (Slakinglizard), Roland Havran (Rawen), David Ledvinka, Martin Luciak (Cuco), Michael Petrus, Marek Poštůlka (DAZ), Viktor Svoboda, Pavel Talaš (PATA)
Publicistika
Roman Bílek (BeeSee)
Redakce
Roman Bílek (BeeSee), Pavel Kopřiva, Miloš Mičátek (Mankin)
Žánry
humorný, magazín
ISBN/ISSN
BubbleGun (dříve Ňací borci z Brna)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
150 x 210 mm
Tisk
černobílý
Stran
120
Náklad
100ks
Cena
120 Kč
  • pata
    Nemůžu jinak, než chválit:) Bodovat nebudu, protože bych se asi dopustil jakéhosi střetu zájmů... hodnocení tedy nechávám čtenářům. Spíš tady chci poděkovat všem, kteří byli u zrodu tohodle speciálu a hlavně klukům z Bubble Gunu, kteří mi umožnili dostat O sněhu mezi Vás;) Díky! A doufám, že už jste nominovali tento Speciál v kategorii Fanzin roku 2013 v rámci Fabula Rasa;)
  • kaylin
    Hravost, to je slovo, které by se dalo se stripem, ale i s jeho knižním vydáním spojit. Scénáristé si hráli na jasně vymezeném písečku, nebo spíš na zamrzlém rybníčku, a přesně věděli, kdy skončit. Více: http://www.comics-blog.cz/2013/12/424-o-snehu-80.html
261