Koupit
Obsahuje komiksy:

Skalpy, 3 část - Jason Aaron, R. M. Guéra
Rex Mundi, 4. část - Arvid Nelson, Eric J.
Anita, 4. část - Gabriel Bobillo, Juan, Bobillo

Scénář
Jason Aaron, Gabriel Bobillo, Arvid Nelson
Art
Juan Bobillo, R. M. Guéra, Eric J
Lettering
Alena Tejnická (Sarah)
Redakce
Jiří Pavlovský
Žánry
magazín
ISBN/ISSN
ISSN 1802-2219 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
210 x 295 mm
Tisk
barevný
Váha
290 g
Stran
72
Cena
149 Kč
  • J.Connor
    J.Connor mecenáš23.7.2014 13:06CREW² #38
    Ta pubertální obálka (jak o ní hovoří kolega níže) je symbolická. Všichni totiž zapomněli, že čas poněkud letí a cílovka Crwe stihla mezitím zestárnout tak o 10-15 let, přičemž nejde zdaleka jen o věk samotný, ale hlavně o stovky přečtených komiksů v mezidobí. Nevšimli si toho autoři vybírajíc Anitu a některé další kousky a nevšimli jsme si ani my hodnotitelé, protože pořád máme od Crwe poněkud přehnaná očekávání chtíc zřejmě dostávat každé dva měsíce podobnej rauš, jako když jsme poprvé četli Loba. Číst Anitu a spol. na přelomu tisíciletí, tak z toho se*u Maggi.
  • krvinka56
    krvinka5626.3.2014 12:51CREW² #38
    Tak tahle Crew je hodně špatná.Jak totálně pubertální obálkou která je jednoznačně nejhorší ze všech tak i vnitřkem. Obvykle sem nadšen článkama a i sem se na ně těšil jako na príma oživení Crwe ale tentokrát nic.Článek k nové manze Gantz nic moc a vzhledem k tomu že už se jednou o Gantz psalo tak i zbytečné. Možná kdy byl o něco obsáhlejší nezlobil bych se.Naopak komiksové milníky sou zajímavější ale tentokrát nedokážou svými informacemi vtáhnout.
    A komiksy no ANITA to už opravdu dokulhává(měli by sme ji z milosti utratit) rozdělení tomuto komiksu bohužel velice uškodilo. REX MUNDI: je spíš rex nůďa vůbec nebere jak kresbou tak rádoby příběhem na to kolikátý díl to je tak se nic neudálo.
    SKALPY:| ty si tentokrát taky dávají oddych a měl sem co dělat je dočíst.
    Bohužel nejhorší číslo z nové řady a já osobně doufám že taky jediné, Ale i tak komiksovému magazínu Crwe zůstanu věrný.
  • KLAUN_DOMINANT
    KLAUN_DOMINANT mecenáš20.3.2014 19:18CREW² #38
    Crew je samozřejmě srdcovka, ale Skalpy mě bere tak napůl a Rex Mundi se sice zlepšuje, ale 5 dílů na pokračování je na mě asi moc. Anita klasicky nuda...Díky za kousíček publicistiky!
  • Kabukiman
    Kabukiman1.2.2014 10:36CREW² #38
    Fry- :D :D :D Já jsem takovej stěžovací typ, nemůžu si pomoct...:D Omlouvám se, že jsem prudil do ikony:D
  • Fry
    Fry admin31.1.2014 15:57CREW² #38
    "Crew2 #38" - Nechápu, jak všichni na ty nové Crwe můžete nadávat a nepřečíst si to celé ani do konce. Crew je symbol (ikona), díky které je dnes komiks tam, kde je a vy si na ni furt musíte stěžovat a stěžovat: Skalpy 3 - Mě třeba Skalpy chytly až od tohoto čísla, protože první dvě kapitoly mi přišly takové nemastné, neslané. Ale teď už se začíná dít něco mnohem většího a myslím, že to bude stát ještě za to. Rex Mundi 4 - Asi oproti většině mě to celkem chytlo (také až od třetí kapitoly - viz. Crew2 - 37) a je celkem škoda, že se možná nedočkáme pokračování, protože inkvizice se ještě pořádně nevybarvila a myslím, že by to stálo za pokračování. Anita - Skoro nikdo už se ani neopovažuje si to přečíst? A proč jako? Není to sice kdovíjak super, nebo tak něco, ale i tak to přece nezatratím, když jsem to ani nečetl. Je to přece jen čtvrtý díl a v pátém je už konec, takže podle mě není problém. Články: Konečně vrací naše milované články, což je rozhodně velké plus! Opět článek o Gantzu a další komiksový milník - Barbarella! No a tím bych to asi zakončil. Je mi líto všech, kteří to ani nedočtou - je to přece Crew! Za mě 5*, protože mě Crew stále baví!
  • kaylin
    kaylin24.1.2014 15:56CREW² #38
    "Crew2" v tomto formátu, v jakém je, není špatným magazínem, ale prostě ty komiksy nemusí sednout každému, a když nezaujme první díl, tak se to táhne i s dalšími pěti. Sérii "Rex Mundi" tenhle formát nesedí vůbec, i když v něm byl vydáván i původně. Docela by mě zajímalo, jestli neuspěl jen díky brownovskému šílenství. Uvidíme, jestli tahle série u nás bude mít nějaký širší úspěch v knižní podobě. O "Skalpech" příliš nepochybuji, přece jen, mají správně drsnou atmosféru a je to něco nového. A příběh má spád. Více: http://www.comics-blog.cz/2014/01/470-crew-c-38-55.html
  • sedw
    sedw14.1.2014 23:20CREW² #38
    Skalpy - paráda jako vždy, má to spád, příběh mi velmi sedí, jasná jednička.
    Rex Mundi - Ač mě tento komiks zatím velmi bavil, musím být po tomto díle kritický. U prvních třech dílů jsem pořád věřil, že se jedná o začátek a že se to musí brzy rozjet, to se zatím nestalo. Celkově bych u takového typu komiksu čekal více textu a více panelů, nejsou výjimkou stránky, kde jsou 2 - 3 panely bez jediného slova. Pořád věřím, že se to ještě zlepší, ale pomalu ztrácím naději, ač mě téma velmi zajímá.
    Anita - tohle jde naprosto mimo mě, komiks jsem přečetl jen abych měl "hotovo"
  • Mleako
    Mleako mecenáš6.1.2014 15:11CREW² #38
    Hodnocení týkající se čistě komiksů. Anita je pro mě takový slabší odvar Loba. V Rex Mundi se sice nějaké věci dějí, ale v takhle malých dávkách, kdy člověk absolutně netuší, o co jde, to prostě nějak nefunguje a vždycky do dalšího čísla zapomenu, co že se to tam vlastně minule stalo. Skalpy jsou bezva, to se mi hodně líbí. Neokoukané prostředí, nasílím se nešetří, plynulý vypravěčský styl. A chválím za návrat článků. Formátem mi teď Crew plně vyhovuje, jen ta Anita a Rex Mundi mě tolik neberou.
  • Kabukiman
    Kabukiman4.1.2014 14:14CREW² #38
    Kapis- Taky se občas přistihnu, jak se mi před spaním v hlavě vynoří otázka "Co asi dělá Kapis?" :D Taky bez homokládních asociací, to je jasný!:D Díky za projevené sympatie:) Když hodnotim a komentuju poslední Crwe,tak jsem například sám sobě méně a méně sympatickej, takže i to být sympatický je bohužel relativní...:D
  • Kapis
    Kapis mecenáš3.1.2014 09:38CREW² #38
    kakubiman: Už jsem to chtěl napsat u "Nového údělu", ale vrozený stud mi to nedovolil, že jsi mi čím dál sympatičtější;) Bez jakýchkoli homokládních asociací;)
  • Kabukiman
    Kabukiman2.1.2014 20:27CREW² #38
    karel- tak, tak milý karle-tabletem si na záchodě p....l neutřeš:) Papír je ještě pro některé z nás víc než displey. Já si rád u kafe přečtu časák. Pročítal jsem si ho už u hrnku kakaa v dětství a i když jsem kakao po letech upgradoval na kafe (a v poslední době kafe na green tea), tak papír mám stále ještě nejraději. Nemám čtečku s milionem knih, mám knihovnu do které si kupuji papírové knihy a stejně tak nečtu komiksy v elektronické podobě (pokud to není třeba XIII.) :) Prostě mám rád kus papíru v ruce:) Jasně že si přečtu na netu nějaké novinky a články a comicsdb také (bohužel :D) nemám v papírové podobě, ale pohodičku s papírem to prostě nenahradí... Tolik jen pohled do duševních pochodů jednoho čtenáře publicistiky :D
  • karel
    karel mecenáš2.1.2014 12:21CREW² #38
    tak to vypadá že spousta lidí už v krvi komiksy ani nečte a jsou rádi za stránku či dvě publicistiky. to já čtu hlavně obrázky a publictiku až už neni zbytí. líbilo se mi že se omezila na úvodník. asi to je prázný místo na trhu: častější občasník s pár stripama a publicistikou a recenzema ze zámoří. je to divný v době internetu a slušný anglický gramotnosti komixového národa. asi společnost ještě neni dostatečně penetrována tablety a wifi připojením že je potřeba na záchodě kus papíru ro ruky.
  • Kabukiman
    Kabukiman25.12.2013 10:49CREW² #38
    Týden mi ležela na stole, než jsem se rozhoupal jí přečíst. Já tak nechci Crew kritizovat...prostě je uplně mimo můj vkus. Všechny komiksy jsem už spíš prolétnul očima,než přečetl. Skalpy, Anita, Rex Mundi...ne,ne,ne. Potěšil článek o Barbarele a Gantzu.
  • Final
    Final mecenáš21.12.2013 20:43CREW² #38
    Anita už začíná být otravným komiksem, který drží nad propastí jen zábavné personální změny u pekelníků.
    Přijde mi, že Rex Mundi se stále jen rozjíždí, a ne a ne stát se dostatečně zajímavým, abych toužil po dalším díle.
    Nejzajímavější jsou rozhodně Skalpy, které jsou náležitě akční a příběhově také vysloveně nestrádají.
    Na stranu kladů se přidává článek o Barbarele. Dnes tedy za 65%.
  • choze
    choze19.12.2013 12:27CREW² #38
    Nemůžu se dočkat, až si Skalpy koupím, drsárna přesně podle mého gusta. Rex Mundi a Anitu už ani nečtu.
  • karel
    karel mecenáš19.12.2013 06:54CREW² #38
    anita jednoduchost ve scénáři má báječnou anatomicky orientovanou kresbu. skalpy mě zatim baví velmi rex mundi ne.
  • erik
    erik18.12.2013 08:54CREW² #38
    Hurá, články sú späť! Gantz a najmä Barbarela potešili, ona by veru mohla byť tajným tipom do majstrovských diel európskeho komiksu.

    Indiánska rezervácia je správne nehostinná, Skalpy sú fajn. Žiaľ, týmto Crew dobré komiksy vyčerpala a prináša dve hrôzy. O Rex Mundi je škoda opakovať číslo čo číslo tie isté slová. Nudná kresba a desivo plytký scenár dopĺňa ďalšia niekoľkostranová kóma, kedy sa blíži vrah. Že to autorov baví. Málokedy sa Crew netrafila do môjho vkusu tak výrazne, ako je to tu. Čítanie viacerých dielov naraz nič nedodáva, naopak, ukazuje ešte okatejšie, aký nulový je scenár. Vlastne, prirovnanie k Danovi Brownovi celkom sedí. A Anita? Tá ma bavila raz, ale rýchlo prestala. Jediné plus je mierne odlišná kresba.

    Celkovo ďalšia slabá Crew.
5102074
Četl/a (84)
2scha, 81splinter, adevr, Alfi, Balů103, ben_bella, Blacksad, calvin10, Cemino, charvos, Const.ex, crewni.konzerva, cyboy, Darth Raelchi, DEmnoG, Django, Doppelganger, Draco nobilis, emanek, erik, Filios dVekerec, filmator, Final, Fives, flipflop, Fox01, Fry, Golem, gwen666, house192, hypermlok, J.Connor, James, jd., jindroush, jiskra, Joshua_T, kallenved, karel, kaylin, KdG, Librarian, Lobok257, majer, mart.in, Marty_von_Shit, Mercurio, monte walsh, mozzu, namdnas, NecRoman, Noci, opytz, Paldini, pavlosson, pearlxjam, Petr, Petrisko911 , Poseidon1978, punisher, raimi, robert.hladil, robertsedmik, RudyRod, Schramm, Shin, Shpeckk, spekktrum, start05, strougy, syon, tacmud, tankgirl, the.kasztan, trudoš, tukak, Velkej šéf, vranakx, vrazdinek, VXP, xflori01, yogi, zgrywus, zlejzmrd
(215)
007, 2scha, 7eleven, 81splinter, adam.ra, adevr, Aerchel, afri, Alfi, amazing_k, andik007, Azbest, AZTeck, Baffman, Balů103, bboorreekk, BeeSee, Benji, ben_bella, Black Bro, yo, blackJag, Blacksad, bmc75, bobo666_2005, brkowycz, bronxik, Bubsy, burzum, calvin10, Cassidy, Cemino, Const.ex, Corvus, crewni.konzerva, CSE_AC/DC, cyboy, DAxik, DEmnoG, Deyw, Dinik, disclose, Django, doophy, Doppelganger, Draco nobilis, dre, Drekorian, duri, emanek, erik, farnhajt, fel68, Filios dVekerec, Final, Fives, Fox01, Fréza, Fry, Golem, goodspeed, GORERATED, Grebenda, Greyman, grinder, gwen666, hawkzn, herbert, holubdema, horaczhlinska, Houbař, house192, hugosnowden, Hulik, hypermlok, I.am.geek, ikshorm, invape, J.Connor, James, jankie, jd., jindroush, jiskra, joehot, Johnny Sasaki, Joshua_T, Kabukiman, kallenved, Kaluž, kamil, Kapis, karel, Karel Sec, kaylin, Kazumaki, KdG, KLAUN_DOMINANT, Knize_Ignor, konous, krvinka56, Lamahe, Lenny, Librarian, listr, Lobok257, Lojza, maara, Madmax, majer, mangan, Mankin, markic, mart.in, Marty_von_Shit, Marvin, Masinfira, Matej-29, MB, mcleek, Meesha, Mercurio, mike731, misa, Mleako, moiqpiom, monte walsh, monty.cl, morbn, mozzu, MP, Mr.Plysh, Mrlah, namdnas, NecRoman, Nightmare, Noci, noMster, o2t2, obitus, OldaB, Olesh, opytz, Paldini, pavel, pavlosson, pavouk, pearlxjam, pechna, Petr, Petrisko911 , pilchowski, POLAKST, Poseidon1978, punisher, R3d, RadimNemec, Radkos, raimi, RaptoR, Ricarderon, robert.hladil, robertsedmik, rooty, RudyRod, Saiffer, Saran, Schramm, sedw, seezeethree, segy, Shin, Shpeckk, Sick666, Sidi Santini, Skot, sleepless, songoku, spekktrum, Stara.kryta, start05, stepan.tichy, strougy, syon, t0mas, tacmud, tankgirl, the.kasztan, Tialster, timek, Toe, Tombal, Toren, trudoš, tukak, tulipstros, vallyslayer, valon, Velkej šéf, vranakx, vrazdinek, VXP, Wiruss, xai, xflori01, xintax, xspeed, yogi, Zajda, Zajo original, Zbysek2410, zdennanek, zebedee, zgrywus, Zíďas, zlejzmrd
Chce (10)
barthez, Braindead, DracoAn, Grynca, Kitykatyn, Maty48, Miriyak, Mistak, Moyek, willis
Shání (3)
gobers, Kitykatyn, Mistak
Nabízí (1)
pavel