Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Dokud jsou členové záchranného týmu spolu, zůstávají neporazitelní, avšak rozděleni čelí nepříteli jen s největšími obtížemi... anebo ne? Jak si se svými soupeři poradí Orihime, Išida a Chad? A co teprve Ičigo a Gandžu, kterým se do cesty postaví Rukiin dávný přítel, podkapitán šesté jednotky Rendži Abarai?

Scénář
Tite Kubo
Art
Tite Kubo
Obálka
Tite Kubo
Lettering
Makiko Suská
Překlad
Anna Křivánková (hotate)
Redakce
Filip Gotfrid, Jiří Pavlovský
Žánry
akční, městská fantasy
ISBN/ISSN
978-80-7449-230-3 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
115 x 175 mm
Tisk
černobílý
Váha
210 g
Stran
212
Cena
189 Kč
Originál
Bleach #11: A Star and a Stray Dog (Shueisha Inc., 2003)
  • Fry
    Fry admin16.4.2020 17:50Bleach #11: A Star and a Stray Dog
    Bleach #11: A Star and a Stray Dog - RE-READING po letech, přece jen už je to nějaký pátek, co jsem první kapitoly četl naposled a vzhledem k tomu, že Bleach považuji celkově za jednu z nejlepších manga sérií ever, možná osobně vůbec nejoblíbenější, tak je re-reading docela namístě. Blížíme se ke sté kapitole a zápletka nám stále více houstne. Po soubojích s třetím, čtvrtým i pátým důstojníkem (s různými hrdiny a v různém pořadí) totiž přichází na řadu podkapitán Abarai a kromě odhalování minulosti si Ičigův tým přilepší i o nového člena ... Za mě 4*!
  • kaylin
    "Bleach" je sérií, která má celkem tempo, a i když se vlastně děj nikam moc neposune, vytváří se dojem, že se pořád něco děje. To je pro čtenáře moc dobře, protože před sebou má pořád něco, co ho dovede zabavit. Více: http://www.comics-blog.cz/2015/03/871-bleach-11-star-and-stray-dog-65.html
  • Plocan
    Pozor! Text může obsahovat spoilery! Gandžuho souboj proti Jumičikovi. Boj mezi Išidou a Džiróbem. Ičigo kontra Rendži. To vše a mnohem více nás čeká v jedenáctém pokračování Titeho mangy. Gandžú pokračuje ve svém boji s Jumičikem. Nevypadá to zrovna růžově, ale neměli bychom za žádnou cenu podceňovat bratra té nejlepší pyrotechničky v západním Rukonu! Išidův luk se utká s Džiróbóvým Cunzakigarasem, Ičigo a Gandžu vezmou rukojmí, zjistí, kde přibližně drží Rukii, projdou se stokou pod Seireitei a nakonec Ičigo stane proti Rendžimu, podkapitánovi šesté jednotky a také nejlepšímu Rukiinu příteli z dětství. Je odhalen Rukiina a Abaraiiova minulost, dozvíme se něco o čtvrté jednotce a nakonec si můžeme poplakat nad hořkosladkým vítězstvím v zápasu.
    Přestože byl jedenáctý díl Bleache skvělý a měl jsem velké nutkání udělit mu plný počet bodů, nedokázal jsem to. Proč?
    Začátek vypadá velice slibně. Dokončení souboje z minulého dílu, perfektní obálka, skvělé dvojstránkové kresby a hlavně epické boje. Boj Išidy a Džiróba mě naprosto uchvátil. Bylo to skvělé. Išida si mě svým postojem, schopnostmi a vzhledem naprosto získal a můžu ho klidně označit za jednu z mých nejoblíbenějších postav. Boj nikde zbytečně nezdržoval, suprově se četl a ani jsme se nenadáli a bylo po všem. Nová postava - Hanataró mi byla už na první pohled velmi sympatická. Třeba se z něj časem vyklube nějakej drsňák, třeba taky ne. Každopádně v posledních kapitolách nastal hlavní problém. Možná už nad tím příliš přemýšlím, nebo to tak má být a já tu pravou podstatu stále nechápu, ale nějak mě Rukiina minulost nechává naprosto chladným. Ona, Rendži a její přátelé jsou duše. Duše, které zemřely a dostaly se do Soul Society. Duše, které neumějí využívat svoji duševní energii nemohou mít hlad ani žízeň. Proč tedy Rendži s těmi dětmi kradli vodu? Když jsou duše a zemřely, tak jako duše stále stárnou? A mohou i zemřít? Co se stane s člověkem, který zemře, stane se z něj duše a ta duše zemře? Všechny tyto nelogičnosti (nebo jsem padlý na hlavu a nepochopil jsem je) mi zabránili v tom, dát 11. dílu plné hodnocení. Kdyby byly tyto nelogičnosti roztroušeny po celém díle a po malých částech, možná bych si jich byl ani nevšiml, ale když mi je autor naservíroval v jedné kapitole najednou, nedá se nic dělat.
    80%
  • erik
    Tak sa nám to melie a nenápadne sa nám tu začína rozbiehať druhá dejová línia. Ičigo postupne silnie.
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin13.4.2014 20:42Bleach #11: A Star and a Stray Dog
    Já jsem tak hrozně rád, že ta celá série je psaná s nadsázkou a vtipem, vážnost je zjemňována roztomilostí mnoha postav a celkovým vyzněním. A malý dojáček na konec. Nemělo by se mi to líbit vůbec, ale vždycky se do toho začtu.

    Celkový dojem: 60%
  • Fry
    Fry admin22.3.2014 09:17Bleach #11: A Star and a Stray Dog
    "Bleach #11: A Star and a Stray Dog" - Bleach je super! Ičigo a jeho přátelé to mají čím dál těžší, silného protivníka střídají stále silnější a v tomto díle na Ičiga čeká hned jedna z hlavních postav - Rendži Abarai! Nicméně aby to ani jeho přátelé neměli tak lehké, tak například Gandžu se střetne s Jumičikem Ajasegawou a na Inoue a Išidu si počíhá sekáč Džiróbó Ikkanzaku! Stále se jedná o tu samou zábavu (o tu zábavu, kterou mám přesně rád). Celkově je tahle manga parádní, druhá nejlepší na trhu a já už se opravdu velmi těším na další díly! Za mě 5*!
884