Koupit
Další příhody zakřiknutého vynálezce Dilberta, jeho maniakalního psa Dogberta a celé plejády dalších postav, které zdařile parafrázují běžné životní i pracovní peripetie každého jednoho z nás.

Scénář
Scott Adams
Art
Scott Adams
Obálka
Scott Adams
Lettering
David Horák
Překlad
Filip Škába
Redakce
Jiří Pavlovský
Žánry
humorný, satirický, stripy
ISBN/ISSN
978-80-7449-239-6 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
210 x 230 mm
Tisk
černobílý
Váha
406 g
Stran
128
Cena
199 Kč
Originál
Dilbert: Still Pumped from Using the Mouse (Andrews McMeel Publishing, 1996)
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin24.7.2014 15:51Dilbert #05: Namakaný od klikání myší
    Na "vykomunikovat" jsem si také hned vzpomněl. USA roku 1993 jsou až nebezpečně podobné našemu dnešnímu českému světu tisíců pseudomanažerů a zbytečných konzultantů - zkrátka i dnes velmi aktuální. Dilbert je klasik.

    Celkový dojem: 90%
  • Michal Opitz
    Michal Opitz mecenáš23.6.2014 11:20Dilbert #05: Namakaný od klikání myší
    Jeden z mála stripů, který mě dokáže rozesmát nahlas. Hodně z nich se hodí k připíchnutí na nástěnky nejrůznějších firem. Snad tahle série bude vycházet i nadále.
  • Kapis
    Kapis mecenáš27.5.2014 07:57Dilbert #05: Namakaný od klikání myší
    Opět výborné, za mně stále a pořád jednoznačně nejlepší stripová série u nás. Nejvíc mě potěšila hláška ze strany 91, kdy chce Dilbert přidat, protože jeho patent přinese firmě 50 miliónů dolarů a šéf mu řekne, že nádoba zisku není spojena s nádobou rozpočtu, takže nic nebude:D Dogbert je naprosto dokonalý ve všech pozicích a hodně dobré jsou i manažerské zombie, jako bych četl D-FENSův seriál o Zmrdech. Už tam chybělo jen to strašné "vykomunikovat" ale to v roce 1993 snad ještě neexistovalo. Takže znova veliká spokojenost a děkuji Crwi, že to vydává pro radost, je krásné vědět, že nevše v tomto světě je poháněno jediným posvátným neoliberálním kritériem - a to ziskem. A co zisk negeneruje, nemá nárok, takže díky, díky a ještě raz díky (hlavně za to, že máte práci a tohle je vedlejšák, jinak bychom Dilberta neměli). Takže lidi kupujte to ať Dilbert vychází i dál!! Modlím se za další díly.
  • Fry
    "Dilbert #5: Namakaný od klikání myší" - Vlastně není ani moc, co k tomuto nejlepšímu stripu víc napsat, než jen to, že je zkrátka nejlepší! Ale když už mám tady ten prostor, tak bych napsal, že budu moc šťastný, když se do (cca) roka, roka a půl dočkáme šesté knihy, protože Dilbert si to přinejmenším zaslouží! Samozřejmě je zde i pár ne tak dobrých stripů, ale s tím už musíte počítat. Nejlepší byl podle mě strip, který bych suše nazval "Shell". Snad bude další díl! Za mě 5*!
  • Schramm
    Mě kouzlo Dilberta nějak uniká. Ale jo, asi 3x jsem se zasmál. Špatný to není, bohužel pro Dilberta je ale na trhu velká konkurence.