Koupit
Obsahuje komiksy:

Sam a Twitch, 1. a 2. část - Brian M. Bendis, Angel Medina
Hned první dva sešity z komiksové série ze světa Spawna!
Dva odepsaní poldové vstupují do souboje se zlem, které zdaleka převyšuje jejich možnosti. Kriminálka temná tak, že proti ní je Sedmička romantickým příběhem pro dospívající dívky. Jedno z nejslavnějších děl pánů Briana M. Bendise (Powers, Daredevil) a Angela Mediny.

Všechno, co jste chtěli vědět o snech, ale báli jste se zeptat, 1. část - Bill Willingham, Albert Monteys, Duncan Fegredo, Kevin Nowlan, Jason Little, Mark Buckingham
První část odborné exkurze do světa Sandmana, při které vám bude dělat průvodce autor série Mýty! V krátkých komiksových povídkách se dozvíte odpovědi na všechny důležité otázky - třeba...
Proč jsou sny černobílé? Nebo proč se opakují? Proč se vám stále zdá o šéfredaktorovi Crwe? (Dobře, na to poslední se tu odpověď nedozvíte... to se musíte zeptat svého psychiatra.)

Scénář
Brian Michael Bendis, Bill Willingham
Art
Mark Buckingham, Duncan Fegredo, Jason Little, Angel Medina, Albert Monteys, Kevin Nowlan
Lettering
Alena Tejnická (Sarah)
Překlad
Ľudovít Plata (Turlogh), Darek Šmíd
Žánry
magazín
ISBN/ISSN
ISSN 1802-2219 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
210 x 295 mm
Tisk
barevný
Váha
250 g
Stran
74
Cena
149 Kč
  • J.Connor
    J.Connor mecenáš3.9.2016 10:14CREW² #41
    Sam a Twitch chytly hned napoprvé a Sny jsou příjemný doplněk jakým býval třeba Jack B. Quick.
  • Fry
    Fry admin2.11.2015 15:32CREW² #41
    "Crew2 #41" - Popravdě pro mě druhý ročník začíná mírným zklamáním ... Úvodník "2-2-2" a tiráž není tak vtipná jako obvykle a komiksy taky nejsou nic extra ...
    "Sam a Twitch" nějak u mě postrádá naprosté napětí, je to kriminálka, ale dost nudná, postavy nejsou skoro vůbec sympatické, každý druhý je tady hajzl a jediné, co zatím vypadá zajímavě jsou ty části těla zanechané na místech činu ... A "Všechno, co jste chtěli vědět o snech, ale báli jste se zeptat" nabízí sice místy docela povedené povídkové příběhy, ale nic víc. Nebýt dokonalého druhého příběhu, byl bych asi ještě zklamanější ... Za mě 3*!
  • MindReader
    MindReader9.7.2015 21:42CREW² #41
    Oba comicsy skvělý, na rozdíl od příšernýho Scalped a ještě prisernejsim Rex Mundim.
  • sedw
    sedw14.4.2015 22:23CREW² #41
    Velmi povedená Crew. Sam a Twitch mě zaujali a po prvním díle, který mi přišel mírně zmatený, mě druhý již zcela pohltil a to jak atmosférou, příběhem a zejména kresbou, která je vážně super. Jen škoda těch tlustých bílých okrajů, které trošku na atmosféře ubírají.

    Co se týče kraťasů o snech, zde jsem čekal více. Opravdu mě bavily jen první a poslední příběh (poslední více i díky velmi povedené kresbě), zbytek spíše nudil. Jako výplň dobré, v knize bych si rozhodně nekoupil.

    Suma sumárum tedy 4*, 1* dolů za méně povedený začátek Sama a Twitche a příběhy o snech. Sam a Twitch se však parádně rozjíždí a pokud to tak půjde dál, budu ochoten slabší rozjezd rychle zapomenout.
  • Doppelganger
    Doppelganger19.11.2014 21:53CREW² #41
    Sam a Twitch: skvělé! Bendis je bůh a je ho u nás žalostný nedostatek.

    Sny: fajn jednohubka, akorát teď s několikaměsíčním odstupem si z toho nevybavím vůbec nic.
  • kaylin
    kaylin8.9.2014 07:59CREW² #41
    Ono je těžké hodnotit "Crew2", když obsahuje jen začátek jedné série a pak pár kraťasů, které vám moc neřeknou. Ono se pak to hodnocení dostane třeba na 50 %, protože vás tohle číslo neosloví, ale já si nemyslím, že ten formát je špatný. Jen je potřeba si na něj zvyknout a případně skutečně přidat třeba i články, anebo prostě zkusit ještě jiné komiksy. "Sam a Twitch" se můžou vyvinout skvěle, minimálně ta jejich řečnění se dobře čtou. Takže asi takhle: Jen tak dál, doufám, že tenhle formát lidi moc neodradí, protože k nám alespoň dostane série, které by jinak česky asi opravdu nevyšly. Více: http://www.comics-blog.cz/2014/09/736-crew2-c-41-50.html
  • Kapis
    Kapis mecenáš11.8.2014 09:24CREW² #41
    A mě to celkem dost bavilo, Sam a Twitch přímo výborní, tohle je věc podle mého gusta. Sny trochu slabší, ale jako hravá nevážná vsuvka do Gaimanova impéria neurazí.
  • mart.in
    mart.in mecenáš3.8.2014 11:35CREW² #41
    Po dlouhé době Crew zase bavila! Sam & Twitch je podle mě to nejlepší, co se zatím v nové podobě Crwe objevilo. Kresba skvělá, dobře napsané, vtipné, až mě mrzelo, že se nevešel ještě jeden díl. Absence bublin mi vůbec nevadí, naopak mi to k té kresbě a atmosféře pasovalo. Jen jak už bylo zmíněno, úplně mi nevyhovuje ten formát a velké bílé okraje. No a Sny překvapivě zábavné, rozhodně jedna z těch lepších věcí z posledních čísel, krátké, vtipné, originální. Vážně mám radost, že můžu tohle číslo pochválit, a že se vážně těším na to další. Sam & Twitch byla skvělá volba!
  • rooty
    rooty29.6.2014 09:48CREW² #41
    Crew od svojí poslední obměny mi dělá velikou radost, až na Anitu se mi zatím vše líbilo. Nový ročník začal s novými příběhy - Sam & Twitch a Sny. Mám hodně rád noir, ale nerad se škatulkuju pouze do jednoho žánru, jako níže killingjoke. A ač Sam & Twitch se svoji atmosférou a výbornými postavami taky líbili, tak musím pozvednout i sny - perfektně vypointované krátké příběhy, které mě osobně zvedli náladu, kde autor mýtů ukázal, že dokáže pracovat i na hodně malém prostoru. Hlavně parodie na Schindlerův seznam pobavila. Takže sečteno, podtrženo, prostě výborné čtení.
    Moc se těším na další díl s Mezi řádky!
  • J.T.honza
    J.T.honza28.6.2014 16:02CREW² #41
    Upozorňuju, že tohle je vůbec první Crew, která se mi dostala do ruky, takže nemůžu srovnávat s tím, co bylo dřív. Nicméně - podle chvály v Pavlovského podcastu a na Komiksáriu jsem čekal, že:
    1) v tom magazínu najdu hromadu článků a zajímavostí o komiksech obecně - to se nepotvrdilo, jsou tam jen komiksy a krátký úvodník, toť vše.
    2) že komiksy, které si tam přečtu, budou patřit k tomu nejlepšímu, co se ke mě zatím dostalo a že tam vycházejí právě proto, že jejich mainstreamové ambice nejsou přes vyjímečnou kvalitu příliš velké a tak je jim třeba trochu pomoct.

    Jenže jak Sam a Twitch, tak Všechno, co jste chtěli vědět o snech... nepatří podle prezentovaných ukázek ani zdaleka mezi nic světoborného a kdyby teď vyšly jako knížka, spíš bych si je nekoupil, případně počkal na nějakou slevu. Obojí je to prostě a jednoduše nuda a to i přes docela překvapující pointu u Sama a Twitche, která ale nepřebije to, že jsou mi tam všechny postavy úplně ukradené. U Snů mě zase nepříjemně překvapilo, že můj oblíbený Willingham nepíše jen samé geniální věci jako jsou moje milované Mýty, ale i tyhlety nepříliš propracované kraťasy, které víc než letmý úsměv na tváři prostě nevykouzlí.

    Taky si myslím, že tisknout tak malé obrázky do velkého formátu není dobrý nápad, raději bych formát zmenšil a nechal je přirozeně vyniknout a umožnil tak čtenářovi se do příběhu naplno položit.

    Další číslo si ale koupím, protože jsem hodně zvědavý na Mezi řádky, jejichž námět mě velmi zaujal a jsem na ně hodně zvědavý. Případné předplatné Crwe si ale ještě hodně dobře rozmyslím...
  • Killingjoke
    Killingjoke mecenáš26.6.2014 22:19CREW² #41
    Sam a Twitch ***** (akorát to little cameo Spawna naprosto zbytečné)
    Sny * (ani jsem to nedočetl, tenhle žánr mne prostě začal zcela míjet)

    Průměr tedy ***, jen bych si přál, aby tady vycházelo víc krimi, noir a drsné školy. Ten BB/Art to moc nevytrhne jedním dílem 100 nábojů ročně a pokračováním Criminalu. Doufám, že příští rok dají aspoň i Fatale. Ještě, že se Crew pustila do Skalpů, ale byl bych mnohem raději, kdyby dále přinesla i v jednom z podcastů vzpomínaného Parkera... Na mě to má v poslední době pouze ten efekt, že se mnohem častěji vrhám na beletrii a komiksy chtě nechtě přecházejí na druhou kolej. Krimi žánr je bez diskuse u nás nejvíc opomíjený a přitom (pro mě) naprosto nejlepší!!!

    Sorry, musel jsem si postesknout...
  • smtxx
    smtxx23.6.2014 13:36CREW² #41
    tak zrovna Anita mě bavila zatím nejvíc , bral bych pokračování :)

    někdo nějakej link na comix Anity ?
  • choze
    choze22.6.2014 22:36CREW² #41
    Sam a Twitch je scenáristicky i kresebně více než adekvátní náhrada za Skalpy, okamžitě mě to chytlo. Příběhy ze světa snů nějak extra nenadchly, ale aspoň vyloženě neiritují jako dříve Anita.
  • erik
    erik16.6.2014 07:51CREW² #41
    Sam a Twitch je Bendisovka ako vyšitá, kopa malých panelov a tona dialógov, do toho vydarený nadprirodzený prípad, všetko sa zamotáva, skrátka, pohoda. A ešte je aj zodpovedajúco nakreslená. Tmavo a pritom „imidžácky“. Myslím, že podobne ladený Rex Mundi by sa mohol učiť, ako sa robí tajomná detektívka. Snenie môžem, krátke momentky parodujúce zábavný priemysel boli fajn.

    Nové príbehy dodali Crewi na zaujímavosti.
  • Kabukiman
    Kabukiman15.6.2014 13:57CREW² #41
    Já za sebe dám teda tentokrát tři hvězdy s odřenejma ušima. Dal bych spíš dvě,ale nechci Crew pořád odsuzovat, což jsem dělal podstatě celou dobu,co tam byly Skalpy,Anita a ta třetí kktina Rex Mundi. Na Sama a Twitche jsem se těšil, protože mam celkem rád Spawna (btw. i v tomto příběhu se mihnul:)). No...tak Sam a Twitch nebyl uplnej propadák,ale ozajstná pecka také ne. Kresba se mi líbila, příběh moc ne. Všechno, co jste chtěli vědět o snech- tak to je dost podivnost:D Já vlastně ani nevim jestli se mi to líbilo nebo ne. Spíš teda ne, protože mě to čtení celkem nudilo, ale zase na tom oceńuji tu originalitu a tak to třeba docenim časem, až budu ještě starší :))).
  • Flash
    Flash mecenáš14.6.2014 16:29CREW² #41
    Sam and Twitch- Tak dá se ale na můj vkus někdy až moc ukecané ale naštěstí se to střídá s akcí.Příběh jako takový můžu. Je to dobře vyprávěné. Jenom ta kresba na to si člověk musí vyloženě zvyknout časem.Jediné co mě štve,že Twitch vypadá, jak kdyby seděl hodinu ve stíhačce s otevřeným kokpitem . A blbiny o snech-jednoduchá kresba neurazí ani nenatchne.Připadalo mi jako by autor vlastně ani nevěděl co tím chce říct. Nicméně 2 povídky se mi z toho líbili,tak proč ne.
  • GORERATED
    GORERATED14.6.2014 12:58CREW² #41
    Tenhle Sam a Twitch mi nějak nesedl. Nevím proč když už sem taháme Mcfarlana, tak nesáhne Crew po Spawnovi po kterém čeští fanoušci volají několik let.
  • Final
    Final mecenáš13.6.2014 18:22CREW² #41
    Nejpovedenější Crew za posledních pár let. Mnohem lepší start než předchozí ročník. Povedený výběr komiksů. Za mě 80%. Zklamání z nudného Rex Mundi minulého ročníku budiž zapomenuto.
  • karel
    karel mecenáš12.6.2014 10:52CREW² #41
    originální velikost stránek Sam a Twitch mě nesedí, zvláště když spousta stran je řešena jako dvojstrana je to slepené veprostřed, možná by tomu pomohl černý okraj (když už ne zvětšení) kresba je dost jednolitě tmavá (to asi je ten noir) místy skoro nečitelná (i vlivem toho spojeného hřbetu) když je každá strana solo je pěkně uprostřed bílý stránky. neexistence bublin tomu nepřidá, ale to je víc o zvyku, ke konci už jsem to myslim zvládal.
    Skoro bych si myslel že by to chtělo nějakýho lepšího grafika (je to tim presem vycházet co dva měsíce?)
    Sny jsou výtečný! Zajímalo by mě jeslti byl dřív Mr. Pampkin nebo Hugo z Bořka stavitele, v obou případech výborná postava.

  • smtxx
    smtxx12.6.2014 07:20CREW² #41
    Po dlouhý době CREW co mě vůbec nebavila ,spíš sem to jen proslistoval :(( Sam a Twitch ušli ale žádná extra sláva a ty sny totální tragédie .
  • xflori01
    xflori0111.6.2014 21:10CREW² #41
    Nepotěšila, čekal jsem to mnohem lepší. Obálka se změnila, už tam nemáme ten obrázek vpravo nahoře, no budiž, ale font písma nahoře je odporný. A k příběhům: Sam a Twitch - je to dobrý příběh, však je to od Bendise, ale není to vrchol jeho tvorby. Zvláštní vkládání textu do obrázků, kdy nemáme bubliny, mi taky trochu vadí, protože jsem se několikrát nemohl zorientovat v tom, kdo mluví, ale tak je to i v originále. Myslel jsem si, že nejvíc mě vadí kresba, ale když jsem se na to kouknul znovu, tak je pěkná. Tak co mě na tomto díle nebavilo: Twitch - fakt odporně namalovaná postava, která mi je hrozně nesympatická, a přitom je to hlavní postava. Díky tomu mě toto dílo nechytlo. (Sam na rozdíl je skvělá postava :D)
    Sny - prvně jsem si je prolistoval, kresba taková obyčejná, nicneříkající, proto jsem na čtení šel trochu s obavou. Ale první příběh mě dostal, jo, tomu bych dal 5 hvězdiček. Ale další už byly slabší, nejhorší byl ten dvojstránkový, u toho jsem si říkal, co to sakra bylo. Sečteno, podtrženo, tento díl nebyl mým šálkem, potěšil mě zde pouze jeden krátký příběh. Doufám, že Unwritten bude lepší.
6291612
Četl/a (77)
2scha, 81splinter, adevr, Alfi, Balů103, ben_bella, Blacksad, calvin10, Cemino, Chaolinek, charvos, crewni.konzerva, cyboy, Doppelganger, Draco nobilis, erik, farnhajt, Filios dVekerec, filmator, Final, flipflop, Fox01, Fry, Golem, Grrr, gwen666, house192, hypermlok, J.Connor, James, james dixon, jindroush, jiskra, Joshua_T, Kaaos, kallenved, Kapis, kaylin, Killingjoke, Librarian, Lobok257, majer, mart.in, Marty_von_Shit, Mercurio, mozzu, namdnas, NecRoman, Paldini, pavlosson, pearlxjam, Petr, Petrisko911 , Poseidon1978, punisher, raimi, RaptoR, robert.hladil, robertsedmik, Schramm, Shin, Shpeckk, start05, syon, tacmud, tankgirl, the.kasztan, Thurin, trudoš, tukak, vranakx, vrazdinek, VXP, xflori01, yogi, zgrywus, zlejzmrd
(200)
007, 2scha, 7eleven, 81splinter, adam.ra, adevr, afri, Alfi, amazing_k, andik007, Azbest, Baffman, Balů103, BeeSee, Benji, ben_bella, Black Bro, yo, blackJag, Blacksad, bmc75, bobo666_2005, bronxik, Bubsy, burzum, calvin10, Cemino, Chaolinek, crewni.konzerva, Crics, CSE_AC/DC, cyboy, DEmnoG, Deyw, Dinik, disclose, doophy, Doppelganger, Draco nobilis, dre, Drekorian, duri, erik, farb, farnhajt, fel68, felis, Filios dVekerec, Final, Fox01, Fréza, Fry, Golem, GORERATED, Grebenda, Greyman, grinder, Grrr, gwen666, hawkzn, herbert, holubdema, Houbař, house192, hugosnowden, Hulik, hypermlok, ikshorm, invape, J.Connor, J.T.honza, James, james dixon, jindroush, jiskra, Johnny Sasaki, Joshua_T, Kabukiman, kallenved, Kaluž, kamil, Kapis, karel, Karel Sec, kaylin, Kazumaki, KdG, Keno, Knize_Ignor, krvinka56, Lamahe, Leland, Librarian, listr, Lobok257, Lojza, maara, Madmax, majer, markic, mart.in, Marty_von_Shit, Marvin, Matej-29, MB, mcleek, Meesha, Mercurio, Michael Jarkovský, mike731, Mikko, misa, Mleako, moiqpiom, monty.cl, mozzu, MP, Mr.Plysh, namdnas, NecRoman, Nightmare, noMster, o2t2, OldaB, Olesh, Orbeek, Paldini, pavel, pavlosson, pavouk, pearlxjam, pechna, Petr, Petrisko911 , pilchowski, Pjenkus, Poseidon1978, punisher, RadimNemec, Radkos, raimi, RaptoR, Ricarderon, robert.hladil, robertsedmik, rooty, Saiffer, Saran, Schramm, sedw, seezeethree, segy, Shin, Shpeckk, shyANDROID, Sick666, Sidi Santini, Skot, sleepless, songoku, spot, Stara.kryta, start05, stepan.tichy, syon, t0mas, tacmud, tankgirl, the.kasztan, Thurin, Tialster, timek, Toe, tomned, Toren, trudoš, tukak, tulipstros, Valis, vallyslayer, valon, Velkej šéf, Vojtěch 393, vranakx, vrazdinek, VXP, Wakker, WereWolf, Wiruss, xai, xflori01, xintax, xspeed, yogi, yojimbo, Zajo original, Zbysek2410, zdennanek, zgrywus, Zíďas, zlejzmrd
Chce (13)
barthez, Braindead, DracoAn, Grynca, jankie, Kitykatyn, mangan, Mankin, Maty48, Moyek, RudyRod, Tabasco, willis
Shání (2)
gobers, Kitykatyn
Nabízí (1)
pavel