Koupit
Obsahuje komiksy:

Mezi řádky, 1. část - Mike Carey, Peter Gross
První díl veleúspěšné komiksové série Mika Careyho (Lucifer). Tom Taylor je synem slavného autora knížek o malém kouzelníkovi jménem... Tommy Taylor. Tom se otráveně přiživuje na otcově slávě a na svém jménu - dokud nezjistí, že má s populárním malým kouzelníkem společného víc, než jen jméno.
A že je tištěné slovo až příliš živé.

Sam a Twitch, 3. část - Brian M. Bendis, Angel Medina
Přituhuje. Smrt číhá i v přeplněném kině a neskryjete se před ní ani na policejní stanici. Sam a Twitch hledají záhadného zabijáka, jenže každá další stopa je divnější než ty předchozí. A navíc po nich jde nejen vrah v bílém, ale i jejich kolegové a oddělení vnitřních záležitostí.

Všechno, co jste chtěli vědět o snech, ale báli jste se zeptat, 2. část - Bill Willingham, Jason Little, Niko Henrichon
Aneb všechno, co se nám už do minulého čísla nevešlo. Dokončení průvodce světem snů, který vám objasní vše, o čem se vám v noci zdá! Čtěte na vlastní nebezpečí!

Scénář
Brian Michael Bendis, Mike Carey, Bill Willingham
Art
Peter Gross, Niko Henrichon, Jason Little
Ink
Peter Gross
Barvy
Chris Chuckry, Angel Medina
Obálka
Joko Šimizuová
Lettering
Jakub D. Kočí, Alena Tejnická (Sarah)
Překlad
Petr Kotrle, Ľudovít Plata (Turlogh), Darek Šmíd
Žánry
magazín
ISBN/ISSN
ISSN 1802-2219 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
210 x 295 mm
Tisk
barevný
Váha
250 g
Stran
74
Cena
149 Kč
  • J.Connor
    J.Connor mecenáš3.9.2016 10:17CREW² #42
    Zrovna když se rozhodnu konečně pročíst Crew za dva roky dozadu a začne mě zase bavit, tak zjistím, že končí. Pořád se nicméně nemůžu rozhodnout, zda koncept vydávání ochutnávek je v pořádku či nikoliv.
  • louza
    louza10.5.2016 12:40CREW² #42
    Nemastný rozjez Unwritten zachraňuje výborně nakreslený a scenáristicky vybalancovaný Sam a Twitch, který se bohužel tak úplně nechytl. Škoda. Osobně Sama vidím jako lepší dílko než Careyho Potterovku. Bonusový Willingham ve světe Sandmana to bohužel projíždí na plné čáře.
  • Fry
    Fry admin4.11.2015 16:32CREW² #42
    "Crew2 #42" - Viditelné zlepšení ... Po dlouhé době tady máme i nějaké rubriky, které trochu potěšily, ale to hlavní je vzestup kvality komiksů ... "Mezi řádky" začínají vypadat, že nebudou zcela marné, svět Tommyho Taylora se začíná naplno projevovat v realitě a bude asi hůř ... "Sam a Twitch" nabírají na tempu, ať už jde o startovací sekvenci, nebo výslech Sama a "Všechno, co jste chtěli vědět o snech, ale báli jste se zeptat" mě překvapivě taky bavilo ... Doufám, že tak to bude pokračovat i s dalším číslem a nakonec mi bude líto, že série končí, prozatím jen lepší průměr a těším se na další Crew ... Za mě 4*!
  • sedw
    sedw21.4.2015 22:59CREW² #42
    Sam and Twitch baví stále víc, příběh se komplikuje a objevují se nové problémy. Komiks je dostatečně temný a příběh je napínavý. Mezi řádky na mě již po prvním čísle působí velmi dobře a ač se toho příliš nestalo a tempo je spíše volnější, premisa je zajímavá a dostatečně originální na to, aby mě příběh zajímal dál. Kresba je velmi příjemná. Sny byly tentokrát ještě horší, než posledně a bavil mě jen příběh s náměsíčníkem.
  • J.T.honza
    J.T.honza4.12.2014 16:53CREW² #42
    Po druhém koupeném čísle jsem stále tak trochu na rozpacích.

    Doprovodné články - budiž, ale pořád z toho hrozně ční self-promo, chybí nadhled i kritický pohled.

    Sam a Twitch víceméně pokračují v rozjetém trendu, ale ani tentokrát to není nic, z čeho bych si sedl na zadek, navíc trochu chybí pointa. Neříkám, že se z toho nevyklube skvělá série, ale zatím se ještě pořád nemůžu počítat za fanouška a spíš jen tak čekám, co z toho všeho vyleze.

    Sny: Tentokrát ještě zbytečnější než minule - jednou to přečteš a za pět minut nevíš, o čem to bylo.

    Mezi řádky: Kvůli slibnému námětu jsem si Crew začal kupovat a první dojmy jsou zatím tak nějak na půl. Kresba se mi nelíbí, ale dá se na ni zvyknout. Děj je na můj vkus trochu moc zamotaný a propletený, na druhou stranu ale velmi pěkně ukazuje zákulisí showbyznysu a nabízí i pár zapamatováníhodných myšlenek. Akorát ty fantasy prvky mě v tom rozčilují. Z těch tří komiksů je ale tenhle zatím určitě nejslibnější.
  • Doppelganger
    Doppelganger19.11.2014 21:54CREW² #42
    Mezi řádky: absolutně super! škoda, že nevyšlo rovnou knižně, hned bych do toho šel.

    Sam a Twitch: opět skvělé. Bendis umí.

    Sny: totéž, co minule.
  • kaylin
    kaylin21.10.2014 08:10CREW² #42
    "Crew2 č. 42" je rozhodně číslo, které mě v těch posledních dvou ročnících bavilo hodně. Když se série "Mezi řádky" bude vyvíjet dobrým způsobem, je velká pravděpodobnost, že se hodnocení může i zvýšit. Více: http://www.comics-blog.cz/2014/10/767-crew2-c-42-70.html
  • Kabukiman
    Kabukiman6.10.2014 21:24CREW² #42
    Konečně nové komiksy. Nová Crew je o poznání lepší než ty předchozí,ale stále to jaksi ještě není můj šálek kávy. Já mám prostě ráději jiné komiksy.... Jsem celkem zvědav jak se rozjede Mezi řádky, ale blahem z toho nemručim...
  • erik
    erik23.9.2014 08:48CREW² #42
    Medzi riadkami vyzerá byť príjemná postmoderná odkazová služba v intenciách chytráctva á la Vertigo, Sam a Twitch ma bavia, aj tá Kissácka vsuvka potešila, no a Všetko, čo ste chceli vedieť o snoch mi tiež sedí. Vo výsledku dobrá Crew.
  • Mleako
    Mleako mecenáš22.8.2014 17:06CREW² #42
    Mezi řádky - po jednom čísle nemůžu zatím objektivně hodnotit, ale úvod mě taky celkem navnadil a jsem zvědavý, co se z toho časem vyvine.
    Sam a Twitch - zatím se mi to hodně zamlouvá a sedne mi to. Špinavá hnusná krimi s nadpřirozenými aspekty. Naprostá spokojenost.
    Sny - i druhá část je úsměvná a je to taková delší alternativa ke klasickým stripům, která mě mile pobavila.
    Kladně hodnotím i návrat článků, takže Crew 42 za mě dobrý:)
  • Flash
    Flash mecenáš18.8.2014 23:48CREW² #42
    Takže Mezi řádky,nechci psát,že to byla slabota ale podle mě, to bude podobné jak s Rex Mundi,že půlka bude volat po vydání a druhou to nějak moc nepotěší. Já spadám zhruba někde doprostřed. Tahle série bude muset,ještě dokazovat,že si zaslouží být ne/čitelná. Nevím. Sam and Twitch- Pecka. Tentokrát sice skoro bez akce ale výborné čtení. Jen si nedokážu představit ty panely v booku. To zas bude schované půl obrázků.Po minulém čísle si člověk zvykl na kresbu,která je temná a přesně se hodí k tomuto žánru. A o snech, se mi tentokrát fakt líbila ta, Proč byste neměli budit náměsíčníka ?U té jsem se i zasmál. Jinak je to jenom fakt na zaplnění prázdného místa a příště,už se dočkáme něčeho jiného.A to hlavní nakonec,po dlouhé době se objevili články,takže palec hore. Dámy a pánové tato CREW se povedla. Díky.
  • xflori01
    xflori0118.8.2014 20:40CREW² #42
    Nové číslo Crwe na druhou s pěknou obálkou od japonského kreslíře Juko Šimizu. Filozofický úvodník trochu nudnější a hůř stravitelnější, ale aspoň krátký. Opakování - matka moudrosti - aneb reportáž z Crweconu 2014 - četlo se to rychle, svižně a pěkné obrázky (i když, ty jsem už taky viděl). A ať rovnou shrnu publicistiku, Komiks na pitevním stole: Mezi řádky & Sam and Twitch - no, prostě další skvělé počtení o sériích. A komiksy...
    Mezi řádky 1 - Na tuto sérii jsem byl velice zvědavý, anotace na ni byla zajímavá, a čekal jsem, jak se s tímto námětem autor (Mike Carey) popral. Je to určitě jiný než ostatní komiksy. Čte se to dobře, ale není to nijak rychlé (či akční) čtení. První, zdelšená, kapitola mě navnadila na další díly. 75%
    Sam a Twitch 3 - Tak od tohohle jsem už věděl, co mám očekávat, takže netypické ne"bublinové" čtení mě už nerozhodilo. Můj nemilovaný Twitch se v tomto díle mnoho neukázal, zde dostal přednost druhý z dvojice - Sam. Plus podivná nemoc, která se ve městě rozšířila - palec nahoru. Skvělá kapitola. 90%
    Sny 2. část - Krátké dokončení snů. Stejný názor, jaký jsem měl v minulé Crwi - nic světoborného. 45%
8231011
Četl/a (75)
2scha, adevr, Alfi, Balů103, ben_bella, Blacksad, calvin10, Cemino, Chaolinek, charvos, crewni.konzerva, Doppelganger, Draco nobilis, erik, farnhajt, Filios dVekerec, filmator, Final, flipflop, Fox01, Fry, Golem, Grrr, gwen666, house192, hypermlok, J.Connor, James, jindroush, jiskra, kallenved, kaylin, KdG, Killingjoke, Le Porello, Librarian, Lobok257, majer, mart.in, Marty_von_Shit, Mercurio, mozzu, namdnas, NecRoman, Paldini, pavlosson, pearlxjam, Petr, Petrisko911 , Poseidon1978, punisher, raimi, RaptoR, robert.hladil, robertsedmik, Schramm, seneke, Shin, Shpeckk, start05, syon, tacmud, tankgirl, the.kasztan, Thurin, trudoš, tukak, Velkej šéf, vranakx, vrazdinek, VXP, xflori01, yogi, zgrywus, zlejzmrd
(189)
007, 2scha, 7eleven, adam.ra, adevr, afri, Alfi, amazing_k, andik007, Azbest, Balů103, BeeSee, Benji, ben_bella, Black Bro, yo, blackJag, Blacksad, bmc75, bronxik, Bubsy, burzum, calvin10, Cemino, Chaolinek, crewni.konzerva, CSE_AC/DC, DAxik, DEmnoG, Dinik, disclose, DoctorWho, doophy, Doppelganger, Draco nobilis, dre, duri, Erich, erik, farnhajt, fel68, felis, Filios dVekerec, Final, Fox01, Fréza, Fry, Golem, GORERATED, Grebenda, Greyman, grinder, Grrr, gwen666, herbert, holubdema, Houbař, house192, hugosnowden, Hulik, Hurvy, hypermlok, ikshorm, invape, J.Connor, J.T.honza, James, jindroush, jiskra, Johnny Sasaki, Joshua_T, Kabukiman, kallenved, Kaluž, kamil, Kapis, karel, Karel Sec, kaylin, Kazumaki, KdG, Keno, Knize_Ignor, krvinka56, Lamahe, Le Porello, Librarian, listr, Lobok257, Lojza, maara, Madmax, majer, markic, mart.in, Marty_von_Shit, Marvin, Matej-29, MB, mcleek, Meesha, Mercurio, mike731, Mikko, misa, Mleako, moiqpiom, monty.cl, mozzu, MP, Mr.Plysh, namdnas, NecRoman, Nightmare, noMster, o2t2, OldaB, Olesh, Paldini, pavel, pavlosson, pavouk, pearlxjam, pechna, Petr, Petrisko911 , pilchowski, Poseidon1978, punisher, RadimNemec, Radkos, Raijin, raimi, RaptoR, Ricarderon, robert.hladil, robertsedmik, rooty, Saiffer, Saran, Schramm, sedw, seezeethree, segy, seneke, Shin, Shpeckk, Sick666, Sidi Santini, Skot, sleepless, songoku, Stara.kryta, start05, stepan.tichy, syon, t0mas, tacmud, tankgirl, the.kasztan, Thurin, Tialster, timek, Toe, Toren, trudoš, tukak, tulipstros, vallyslayer, valon, Velkej šéf, Vojtěch 393, vranakx, vrazdinek, VXP, Wakker, WereWolf, Wiruss, xai, xflori01, xintax, xspeed, yogi, yojimbo, Zajo original, Zbysek2410, zdennanek, zgrywus, Zíďas, zlejzmrd
Chce (12)
bobo666_2005, Braindead, DracoAn, Grynca, jankie, Kitykatyn, mangan, Mankin, Maty48, Moyek, RudyRod, willis
Shání (1)
Kitykatyn
Nabízí (1)
pavel