Ukázka č.1
Ukázka č.2
Ukázka č.3
Koupit
Co jen to Kei Kurono komu udělal, že se mu pořád dějí takové věci? Nemá ochrannou kombinézu, dva gangsteři hrozí, že mu ustřelí hlavu, a ke všemu se ocitl v pasti v barabizně plné příšer, které ho s radostí pošlou na onen svět. Dokáže uniknout i tentokrát? A kolik lidí z Gantzovy party mezitím zamordují Tanakova ptáčata?

Scénář
Hiroja Oku
Art
Hiroja Oku
Lettering
Daniel Řezníček (DanQ), Jana Suchomelová (Janiko)
Překlad
Anna Křivánková (hotate)
Redakce
Jiří Pavlovský
Žánry
akční
ISBN/ISSN
978-80-7449-227-3 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
130 x 180 mm
Tisk
černobílý
Váha
272 g
Stran
228
Cena
199 Kč
Originál
Gantz #05 (Shueisha Inc., 2002)
  • trudoš
    trudoš editor13.12.2018 06:30Gantz #05
    Přestože vrcholí druhé kolo honěné na emzáky, v důsledku působí páté album jen jako bezradné přešlapování na místě. Akce (tentokrát bohužel bez nechuťáren) trvá celých pět minut, nebo alespoň tolik času mi zabralo „pročíst se“ první polovinou. Ne že bych si stěžoval jakým způsobem Hiroya Oku kreslí - jeho stylizovaná dynamika má bezesporu něco do sebe. Jenže aby si člověk vyprávění skutečně užil, musel by být rozsah jednotlivých dílů minimálně pětinásobný. Každopádně poté, co je další zlej kápo ze hry, vrací se hrdinové do normálního života. Tady mi znovu haprovala logika pravidel pro civil, ale už jsem vzdal pokusy o jejich pochopení. Jen bych si tím zkazil den. Následuje Kuronovo pubertální fňukání nad neopětovaný chtíčem, a pak už Gantz potřetí zvoní na poplach. Takže naštěstí žádná složitá mezihra, ovšem také nic, co by nějak navnadilo na pokračování. Nepočítám-li tedy zvrácené představy, jakýmpak asi způsobem bude nová sestava nesympatických antihrdinů proměněna na karbanátky.
  • Walome
    Walome mecenáš18.11.2014 11:50Gantz #05
    Škoda, že u nás nevychází tahle manga po dvou, protože ta jedna brožurka strašně rychle uteče. Je nabitá hezky kreslenou akcí, která odsýpá až příliš rychle a když si představím, že máme před sebou ještě 4 roky vydávání... no, počkáme si :) ale mě to baví, a to mangu nečtu, nerozumím jí.
11061