Ukázka č.1
Ukázka č.2
Ukázka č.3
Sborník komiksu vznikl jako společná akce sdružení Got Neighbours, nakladatelství K:>books a jednotlivých autorů. Kniha je samizdatovým družstevním sborníkem, který byl vytištěn sítotiskovou technikou. Tématem sborníku je cirkus.

Z předmluvy:
"Dnes už jsme si zvykli slovo cirkus používat možná časteji v jeho přeneseném slova smyslu, než v jeho významu původním. Zjednodušeně tak v podstatě cokoli nad čím kroutíme hlavou – je k neuvěření anebo přímo nechápeme – označujeme slovem cirkus. A nelze se tomu přece také divit, vždyť cirkus byl vždy místem, kde byly soustředěny mimořádné dovednosti, schopnosti a atrakce, nad kterými zůstával rozum stát. Jak ale postupně sláva tradičního cirkusu upadala a jeho programy se stávaly stále bizarnější zábavou, zavání dnes v přeneseném používání slova cirkus pachuť jeho významu spíše despektem anebo dekadencí." (Ondřej Cihlář)

Scénář
Martin Adam, Aneta Bendáková, David Kalika (Kakalík), Marek Rubec
Art
Martin Adam, Aneta Bendáková, Lenka Černotová, Pavla Dudová, Tomáš Hájek, Tomáš Holub, Lada Jílková, Jana Julínková, David Kalika (Kakalík), Josefína Klimentová, Adéla Kostkanová, Lenka Kubelová, Veronika Nemejovská, Nikolas Petrlík, Zdeňka Převrátilová, Marek Rubec, Lucie Rubínová, Barbora Šimonová, Zdeňka Urbanová, Jakub Valenta, Milan Valeš
Žánry
sborník
ISBN/ISSN
K:>
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
148 x 210 mm
Tisk
černobílý + růžová
Stran
96
Náklad
250ks
Cena
100 Kč
1