Ukázka č.1
Zapomeňte na všechny komiksy, které jste kdy viděli. Zapomeňte na všechno, co jste kdy četli či viděli od Vhrstiho. Tohle není žádný večerníček. Žádná knížka pro děti. Žádný obyčejný komiks.

Kniha Nejdůležitější věc na světě představuje výtvarně i literárně ojedinělý počin nejen v dosavadní Vhrstiho tvorbě, ale i v kontextu historie českého komiksu. Jde o sbírku sebezpytných autobiografických komiksů, které vycházely v časopise Plž - Plzeňský literární život, ale přetiskovaly je i významné evropské komiksové magazíny jako Aargh! nebo Stripburger.

V knížce Nejdůležitější věc na světě najdete 41 uzavřených komiksových příběhů. Každá komiksová stránka je poskládaná z 24 políček. Celá knížka sestává z neuvěřitelných 1272 obrázků!

Vydejte se na nevšední výpravu do hlubin autorova nitra a objevte všechna jeho tajemství, strachy, sny i pochyby. Ale především humor a nadhled!



Kniha vyšla s laskavou podporou Ministerstva kultury ČR a nadšených čtenářů, kteří na její vznik přispěli již před vydáním na crowdfundingovém serveru startovac.cz http://www.startovac.cz/projekty/nejdulezitejsi-vec/

Scénář
Vhrsti
Art
Vhrsti
Lettering
Vhrsti
Redakce
Vhrsti
Žánry
humorný, stripy
ISBN/ISSN
978-80-260-5179-4 (Vhrsti)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
190 x 250 mm
Tisk
barevný
Stran
64
Cena
230 Kč
  • Draco nobilis
    Draco nobilis admin27.4.2018 22:25Nejdůležitější věc na světě
    Vlastně vůbec nevím, co bych dělala, kdyby se k nám do domu přistěhoval Bůh.
  • kaylin
    Tady je vidět, že autorské věci, kdy si autor dělá opravdu všechno sám, prostě stojí za to v případě, že je autor schopný a dá do toho všechno. Výhodou knihy "Nejdůležitější věc na světě" je pak i skutečnost, že se k ní vždycky můžete vrátit a v těch příbězích, které nejsou až tak laskavé, jak by si někdo mohl myslet, najdete něco, co se vás dotkne, co vás zaujme, dostane. Tady se pak skutečně dá mluvit o umění, které by někdo mohl označit jako vysoké, pokud máte rádi podobné klasifikace. Více: http://www.comics-blog.cz/2014/11/795-nejdulezitejsi-vec-na-svete-80.html
311