PHOTOMAN! je světově první audivizuální fotografický komiks, ke kterému je udělán soundtrack. Ten si čtenář může pustit pomocí na míru udělané aplikace či ztáhnout z webu. K soundtracku patří i ústřední skladba PHOTOMAN! z dílny producenta Drymana s rapem předního rappera Jamese Colea (Supercrooo / kapitán Láska) a zpěvem nevidomého zpěváka Martina Svátka. V knize se objeví herci DAMU, ale také například Tomáš Hanák či známá moderátorka Marie Retková. Menší roli tam má i sám rapper James Cole.

Kniha vyšla v limitovaném nákladu 888 ks, z toho 100 ks jde jako dárek zdarma do dětských domovů.

Scénář
Matěj Dereck Hard
Art
Andreas Gold, Matěj Dereck Hard
Žánry
noir, ze života
ISBN/ISSN
978-80-260-7218-8 (Hard Art Production)
Vazba
šitá v tvrdých deskách
Formát
225 x 310 mm
Tisk
barevný
Stran
94
Náklad
888ks
Cena
399 Kč
  • RadimNemec
    RadimNemec admin4.8.2020 14:43Photoman!
    Připomíná mi to fotokomiks z časopisu Bravo. Nejsem cílová skupina, nehodnotím - pokud ano, pak extra body za Marii Retkovou! :-)
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin4.4.2015 20:32Photoman!
    Úvod o existenciální krizi mladíka čekajícího na tramvajové zastávce mě celkem navnadil, ale to, co pokračovalo, je teda úlet... scénář na úrovni středoškolského studenta, který rychle něco vyplodil na kompozici z češtiny. I když to by dostal pětku za nespisovnost. Místy to připomínalo fotorománky z bravíčka, byť úroveň fotografie je o něco vyšší. Nicméně její "artovost" mě nijak neoslovila, ba naopak. Foceno oním canonem z příběhu a obálky, výsledek by byl jistě mnohem lepší.

    Jinak audio aplikaci jsem na google store nenašel, ale asi by mi to zážitek příliš nevylepšilo.

    Celkový dojem: 30%
  • Draco nobilis
    Draco nobilis admin25.2.2015 10:53Photoman!
    Tohle je nejhorší komiks, co jsem si kdy koupila. Dost pravděpodobně, to nejhorší, co jsem kdy četla. Slátanina slátanin, jeden velký scénáristický kiks, fotky slabozrakého bez fantazie a na černých listech bílá mrdka z ořezu stránek. Uáááá, zlatý Spidermani!!!!
122