Vzdělávací komiks vydaný v rámci Programu sociální integrace společnosti Člověk v tísni.

Art
Karel Jerie
Žánry
naučný
ISBN/ISSN
Člověk v tísni
Vazba
sešit v měkkých deskách
Formát
148 x 210 mm
Tisk
barevný
Stran
4
  • Lobok257
    Lobok25722.2.2018 21:15Mysli, more, nebo budeš bit!
    neumím si představit, že to nějakého "cigána" osloví, ten se zamyslí, a přestane pracovat načerno v kombinaci s pobíráním podpory v nezaměstnanosti :) sci-fi...
  • J.Connor
    J.Connor mecenáš10.7.2016 17:56Mysli, more, nebo budeš bit!
    Na rozdíl od jiné publikace ČvT (Cizinci jako téma) mám pocit, že tohle by přeci jen mohlo mít nějaký dosah díky své stručnosti a rychlému, jasnému sdělení. Finanční negramotnost je mor dneška, žiju na severu a vím o tom víc než dost. Každý prostředek, jak děsivou situaci, která se more týká víc než dost i gádžů, změnit, vítám. Každá prevence obecně vypadá jako házení hrachu na zeď, ale "postreprese" jak je známo nic neřeší, spíše naopak a chvála každému, kdo chce něco změnit a jen nenadává nebo by nechtěl problémy řešit jak ve třetí říši. Tenhle obrázkový leták je určitě 10 x výmluvnější než jakýkoliv textový. S činností ČvT jsem docela podrobně obeznámen a nemyslím si, že by zrovna oni vyhazovali prachy z okna nebo se přes ně tunelovaly fondy. Jó to tak nějaký ministerstvo... U mě dobrý jak poselstvím, formou, tak i kresbou a bohužel i v realitě typickým scénářem.
  • Kapis
    Kapis mecenáš7.4.2015 10:57Mysli, more, nebo budeš bit!
    Zhruba stejný případ jako v případě, Uč se moréééé dyk nebo budeš byt! Jediné, co to povznáší z bahna výkopu je, že to kreslil Karel Jerie. Myslím si, že tyhle kamapaně se míjejí účinkem a akorát se někdo napakuje na dotacích, i když bych byl strašně rád, kdyby ne. Když mě někdo přesvědčí o opaku, budu rád. Gadžopádně jsem moc rád, že jsem se k tomuto kousku dostal, dívám se, že nás je jen šest. Rád bych věřil, že zbytek někde visí a čte to někdo, komu to bylo určeno.
121