Koupit
Tým pod Šikamaruovým vedením konečně dostihl čtveřici nindžů ze Skryté zvučné, doprovázející Sasukeho v cestě za novým pánem. Oročimaruovi oblíbenci neberou mladé bojovníky z Konohy jako hrozbu a tak se jim staví po jednom. Jako by to nestačilo, hrdinům se do cesty staví pavoučí nindža Kidómaru. Přichází Nedžiho chvíle. Prokáže, že patří mezi největší talenty nové generace, nebo jeho cesta skončí v lesích Skryté listové?

Scénář
Masaši Kišimoto
Art
Masaši Kišimoto
Obálka
Masaši Kišimoto
Lettering
David Horák
Překlad
Jan Horgoš
Redakce
Jiří Pavlovský
Žánry
akční
ISBN/ISSN
978-80-7449-304-1 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
110 x 175 mm
Tisk
černobílý
Váha
185 g
Stran
188
Cena
189 Kč
Originál
Naruto #22: Tensei...!! (Shueisha Inc., 2004)
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin4.1.2016 18:48Naruto #22: Přesun duší
    Nevím, možná je to tím, že jsem Naruta dlouho nečetl, takže jsem se musel znovu ponořit do děje, který se sice skládá z jedné honičky, souboje a opět trocha toho patosu, ale ke konci se kují ještě nějaké pikle, kterým také příliš nerozumím... no, ale stejně vím, že další tři díly to napraví:)

    Celkový dojem: 50%
  • Fry
    Fry admin20.10.2015 17:54Naruto #22: Přesun duší
    Naruto #22: Přesun duší - Cesta přes les bude opravdu dlouhá ... Ale je to Naruto a na dlouhé boje a řešení všemožných technik už jsme za těch několik předchozích knih docela zvyklí. Tentokrát se hlavní role ujímá opět Nedži, proti kterému se postaví pavoučí ninja Kidómaru, opět shlédneme plejádu emotivních řečí, nějakou tu nudnou přeměnu do druhé fáze a i docela slušný souboj. Ke konci se navíc začíná řešit problém ohledně takzvaného "Přesunu duší", který určitě nabízí pro autora hodně nových možností do budoucna ... Za mě 3*!
3971