Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 6 dalších ukázek

Koupit
Ičigo stále ještě piluje svou bojovou techniku, a tak se role Rukiina zachránce ujímá Rendži Abarai. Ten vidí svůj cíl jasně – osvobodit kamarádku z dětství a dostat ji do bezpečí, děj se co děj. Pokud se mu však cestou naskytne šance pořádně napráskat jistému nafoukanému kapitánovi, na kterého už má dávno spadeno, tím líp! Teď půjde jen o to, zda tuto šanci dokáže beze zbytku využít... a pak odkráčet po svých.

Scénář
Tite Kubo
Art
Tite Kubo
Obálka
Tite Kubo
Lettering
Makiko Suská
Překlad
Anna Křivánková (hotate)
Redakce
Filip Gotfrid, Jiří Pavlovský
Žánry
akční, městská fantasy
ISBN/ISSN
978-80-7449-306-5 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
115 x 175 mm
Tisk
černobílý
Váha
200 g
Stran
216
Cena
189 Kč
Originál
Bleach #17: Rosa Rubicundior, Lilio Candidior (Shueisha Inc., 2005)
  • Fry
    Bleach #17: Rosa Rubicundior, Lilio Candidior - RE-READING po letech, přece jen už je to nějaký pátek, co jsem první kapitoly četl naposled a vzhledem k tomu, že Bleach považuji celkově za jednu z nejlepších manga sérií ever, možná osobně vůbec nejoblíbenější, tak je re-reading docela namístě. Ičigo už téměř čtyři volume stále trénuje techniku 'Úplného vyvolání',
    a tak se do hlavní role staví Rendži Abarai. Nicméně bez Ičiga to tak trochu není ono a podepisuje se to i na kvalitě vedlejších zápletek, které by se už mohly lehce zredukovat ... Za mě 4*!
  • Fry
    Bleach #17: Rosa Rubicundior, Lilio Candidior - Nesvár v Soul Society nabývá na síle a jelikož Ičigo stále trénuje, tak se Rukiu vydává zachránit Rendži Abarai. Do cesty se mu však staví jeho kapitán, načež jejich souboj je v podstatě hlavní náplní sedmnáctého dílu. I přes to, se ale dočkáme alespoň majestátního příchodu na popraviště a další dávky souboje mezi kapitány ... Prostě další nálož ze světa Bleache, který sice pomalu začíná ztrácet na osudové atmosféře, ale stejně tak se snaží udržet nadprůměrnou hodnotu celé série ... Za mě 4*!
  • kaylin
    Pokud máte rádi hlavně souboje a o nic jiného vám nejde, tak je sedmnáctá kniha tím pravým. Pokud očekáváte trochu víc, budete muset ještě chvíli vydržet. Více: http://www.comics-blog.cz/2015/08/974-bleach-17-rosa-rubicundior-lilio.html
  • erik
    Človek sa ani nenazdá a už je koniec. Pokiaľ internet neklame, končí táto záležitosť dvadsiatym dielom, nuž sa blíži finále a to je dobre, nakoľko sa už pár kníh nič podstatné nedeje, akurát sa všetci mastia.
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin15.6.2015 17:54Bleach #17: Rosa Rubicundior, Lilio Candidior
    První půlka klasicky zabitá patosem a jedním soubojem... poprava se blíží, Ičigo si ale někde dále trénuje, všude se odehrávají nějaké souboje, Tite Kubo zkrátka rozehrál až moc dějových rovin, včetně těch vedlejších a retrospektivních. A tenhle guláš nechává probublávat a táhnout na plotně nějak moc dlouho. Ale možná už se blížíme k nějakému rozuzlení.

    Celkový dojem: 50%