Fagi je třináctiletá dospělá holka. Má kamaráda Patrika. Patrik miluje Fagi, Fagi Patrika ne. Možná je znáte z facebooku. Pokud je neznáte, máte se na co těšit. Přinášíme vám nové stripy a slovní hříčky, u kterých se pobavíte vy a pobaví se i vaše děti, pokud jim představíte svět podle Fagi. Můžete se těšit na vtipy o lásce, celebritách, zvířatech i víře. Jisté je jen jedno - Fagi vás okouzlí i rozesměje, i když je černobílá a placatá.

Scénář
Fagi Komiksová
Art
Fagi Komiksová
Žánry
humorný
ISBN/ISSN
978-80-247-5354-6 (Grada Publishing (Bambook))
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
135 x 170 mm
Tisk
černobílý
Váha
106 g
Stran
80
Cena
149 Kč
  • deefha
    deefha mecenáš14.12.2022 14:33Fagi: Bezceler - Život bez zeleniny
    Já mám prostě tenhle druh humoru se slovy rád :) Trochu mi to připomíná https://pas-faux-pas.blogspot.com, což teda mimochodem taky doporučuju. Naivním kameňákům zdar!
  • Daw8ID
    Těch 80 stránek je opravdu minimální výsek ze všech publikovaných stripů. Komiksy jsou tematicky roztříděné a knížka potěší každého, kdo si libuje ve slovních hříčkách. Některé z nich jsou i částečně vizuální. Některé vtípky jsou "hezky debilní", ale to je pro mě půvab Fagi, někomu to sedne, někomu vůbec. Za mě originální počin.
  • kaylin
    Formát knihy "Fagy: Bezceler" je sice malý, ale uvnitř najdete stripy, které vás zaujmou. Netuším, jestli se díky nim stanete fanoušky téhle holčiny, ale vzhledem k tomu, že jsou tohle stripy originální, zajímavé a krásně si hrají s češtinou, což rozhodně každý neumí, tak alespoň nějaké to seznámení doporučuji. Více: http://www.comics-blog.cz/2015/07/964-fagi-bezceler-65.html