Ukázka
Ukázka
Ukázka
Koupit
Sedmý díl komikosových Pupíků je tady! Vydejte se za novým dobrodružstvím ... za štěstím! Vicky je štěstím bez sebe: rodiče jí konečně dávají přednost před nesnesitelnou starší sestrou Rebeccou, randí s Jamesem, krásným a perspektivním klukem, a grilování s rodinou na konci léta se zdá být ideální příležitost dát všem o svých úspěších vědět. A co se týče Jenny, ta má radost dvojnásobnou: se svalnatým Jeanem-Frankym mlsá tabulky čokolády a laskavý tlustý Hugo by jí snesl modré z nebe. Karin má novou vášeň a nejsou to kluci: hudební skupinu. Jsou jen krůček od podepsání smlouvy s velkým producentem, ale to by se musel frontman Albín dostat ze své deprese, do které spadl po tragických letních událostech (viz šestý díl). Jenže život je krutý a štěstí vrtkavé, zvlášť když si zahráváme s city. Naštěstí pravé přátelství překoná i ty nejtěžší překážky.

Scénář
Maryse Dubucová
Art
Delaf
Obálka
Delaf
Lettering
Pavel Beneš
Překlad
Irena Šmérková
Redakce
Tereza Pacáková
Žánry
dívčí, humorný
ISBN/ISSN
978-80-7544-001-3 (Cooboo (Albatros Media a.s.))
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
210 x 295 mm
Tisk
barevný
Váha
220 g
Stran
52
Cena
149 Kč
Originál
Les Nombrils #07: Un bonheur presque parfait (Dupuis, 2015)
  • filmator
    Dlouho trvalo, než jsem se nechal přesvědčit. Pak jsem se jednoho dne pustil do prvního dílu a vzhledem k tomu, že tou dobou už bylo k dostání šest dalších pokračování, za pár týdnů jsem se dostal sem. Neuvěřitelný. Jednak kresba, která mě strašně baví, cartooningové přehrávání, přitom ženské postavy s krásně sexy křivkami, druhak propracovaný scénář. Paralelní děje, situace z předešlých dílů, které zde dostávají další rozměr, a hlavně vynikající tragikomická poslední několikastránková kapitola... Propracované postavy. Ironie a sarkasmus, nastavování zrcadla společnosti. Jak říká Oslík ze Shreka, Pupíky jsou jako cibule, mají vrstvy. Smekám, těším se na další pokračování. A mezitím budu přesvědčovat další, ať si přečtou Pupíky. A oni si budou klepat na čelo :-)
  • kaylin
    Až budu dělat přehled toho nejlepšího za rok 2015, "Pupíky" tam opět nebudou chybět! Děkuji autorům a děkuji "Albatrosu" za tak rychlý a kvalitní překlad! Více: http://www.comics-blog.cz/2015/11/1042-pupiky-7-temer-dokonale-stesti-100.html
  • Walome
    Walome mecenáš9.11.2015 20:20Pupíky #07: Téměř dokonalé štěstí
    Po předešlých pětkách dávám 4/5, ale to jen proto, že jsem čekal větší posun v jedné z příběhových linek. Ten komiks neskutečně roste, jak dějem, tak postavama. Je to perfektní, vůbec nechápu, jak něco takhle nenápadnýho může být tak super. Díky Albatrosu, že to u nás vydává.