Když Zemi nastanou nejtěžší dny a lidstvo je ohrožováno nepřáteli příliš mocnými na to, aby si s nimi poradil jeden hrdina, spojí se největší šampioni marvelovského vesmíru do jednoho nezastavitelného týmu - Avengers. V této knize najdete příběh vyprávějící o vzniku této skupiny, ve které hrdinové bojovali se záludným bohem Lokim, a také jeden z jejich nejepičtějších a nejtvrdších bojů, v němž se museli utkat s megalomanským Ultronem a jeho legií robotických klonů.

V české mutaci vyšel tento svazek jako 1. v pořadí.

Každá kniha obsahuje bonusové materiály, jako jsou soupisky týmů, první výskyty a historii postav, profily tvůrců, shrnutí minulých událostí, náčrtky, seznam zásadních knih a jiné zajímavé informace. Hřbety jednotlivých knih tvoří marvelovskou krajinu, jejímž autorem je výtvarník Adi Granov. Vychází každý týden.

Obsahuje sešit série Avengers (Vol. 1) #1 a Avengers (Vol. 3) #0 a #19–22

Po testovací sérii prvních čtyř čísel v roce 2015 startuje série oficiálně znovu od prvního čísla a to v srpnu 2016


Scénář
Kurt Busiek, Stan Lee
Art
Stuart Immonen, Jack Kirby, George Pérez
Ink
Richard Bache Ayers (Dick), Al Vey, Wade Von Grawbadger
Barvy
Stan Goldberg (Stan G), Tom Smith
Obálka
Stuart Immonen
Lettering
Jakub D. Kočí, David Kočí, Josef Ládek
Překlad
Martina Dari Antonínová, Ľudovít Plata (Turlogh)
Redakce
Jiří Pavlovský
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
ISSN 2421-6399 (Hachette Fascicoli)
Vazba
šitá v tvrdých deskách
Formát
175 x 266 mm
Tisk
barevný
Váha
570 g
Stran
152
Cena
49 Kč
Originál
Avengers: Ultron Unlimited (Marvel)
  • ludek.n
    Koho jiného představit v první knize Nejmocnějších hrdinů Marvelu než proslulé Avengers? Stan Lee a Jack Kirby nám v úvodním sešitě z roku 1963 ukazují, jak a proč to celé začalo. Narychlo spíchnutá náhražka Daredevila se ukázala nebývale životaschopná, a tak tu jsou s námi Avengers dodnes a stále se mají čile k světu (a nejen ve světě komiksu). Jejich první ještě netýmové dobrodružství je jednoduchým příběhem, poplatným době svého vzniku, jak z pohledu scénáře, tak kresby. Nicméně položilo základy, na kterých všichni pozdější tvůrci Avengers mohli stavět. Kurt Busiek a George Pérez uchopili tento odkaz po svém a stvořili v roce 1999 v rámci třetí sady minisérii s názvem Ultron nespoutaný. A opřeli se do toho pořádně. Jestliže v nultém sešitě, který funguje jako jakási předehra, ještě drží běsi na uzdě, hned v následujícím už do toho jdou naplno a s každou další otočenou stránkou přitahují šrouby. George Pérez se představuje jako megaloman, který se utrhl ze řetězu. Jeho dynamická kresba vás doslova zatlačí do sedačky a jediné, co poněkud kazí dojem je Busiekova upovídanost (Richard Starkings natlačil textové bubliny snad do každého panelu, který mu Pérez předhodil). Příběh ale drží pevně pohromadě a Avengers v něm řádí, jako vyhládlí vlci. Pominu-li některé hvězdné manýry a vrtochy, bavil jsem se od začátku do konce.
  • Knory_159
    Je to takový průměr až moc přeplácaný na můj vkus
  • trudoš
    Třebaže příběh není nijak excelentní, drží pohromadě, je překvapivě drsný (na dobu vzniku) a i když je ukecaný až na půdu, vyvažuje to povedená akce, včetně rozumného závěru. A kniha navíc hezky rozšiřuje omnibus vydaný v roce 2011 nakladatelstvím BB art.
    Pravdou ovšem je, že tohle období Avengers patří k těm pro mě nejméně atraktivním. Každý podržtaška tu nosí kostým, přestože k tomu nemá důvod. No řekněte, co si myslet o člověku, který i z nemocnice odchází v elasťácích, pláštěnce a sádrou na noze? Tahle stylizovaná demagogie mě prostě irituje. Nic to však neubírá na kouzlu dobrodružství, ve kterém se napínavě hrotí střet s jednou záporáckou ikonou. Přičemž chválím koncepci alba jako celku, od úvodního příběhu o prvotním sestavení týmu po kompletaci Ultronova vystoupení. Špatné není ani závěrečné shrnutí historie Avengers, rozepsané na několika stránkách, ačkoli text je docela povšechný. Člověk si ty události spíš heslovitě připomíná, než že by na nich mohl stavět všeobecné znalosti.
  • DegiCZ
    Úvod do NHM. Byl to můj první komiks, který jsem dostal od ženy k vánocům. Na zkoušku jestli mě komiksy budou bavit. Retro kresba, člověk hned zjistí že obrázek o Marvelu jak si ho uděláte z filmů je úplně jinak. Avangers vznikli jinak a s jinými postavami. Spousta odkazů na něco co jsem neznal a v dalších dílech postupně objevoval. Klasicky jsem se trochu ztrácel, ale příběhy vybrané dobře a byly zajímavé.
  • Delphín
    Jakožto úvod do série NHM jsem od toho čekal víc, kor když scénář psal Lee. Ano, Kirbyho kresba byla vcelku dobrá a zároveň bylo fajn přečíst si, jak to všechno začalo. Bohužel ale jinak vcelku jednoduchý příběh s trochu uspěchaným koncem. Ani ukecanost Avengerů mi moc sympatická nebyla, to se týká hlavně Thora toho jsem tam měl chuť zabít XD !! Závěrem nebylo to nic špatného ale ani žádný zázrak. Více jak 75% dát nemůžu, škoda, čekal jsem od toho více...
  • Scalix
    Jednalo se o můj první super hrdinský komiks a musím říct, že to nebylo zase tak špatné, ale je pravda, že tam bylo plno odkazů na historií a neznalý, který s tímhle nemá moc zkušenosti, se v tom může ztrácet. Příběh "Příchod Avengers" ještě v tomhle ohledu docela ušel. Moc neznámých postav, které jsme minimálně ve filmu, neviděli se tam neobjevilo, takže by se v tom neměl ztratit ani nový čtenář, ale druhý příběh "Ultron nespoutaný" už byl v tomhle ohledu o něčem jiném a nových postav a odkazů na další komiksy se tam objevilo hned několik. Nový čtenář se tak mohl chvilkami ztrácet, ale příběh jako takový nebyl zase tak špatný a poměrně dobře se rozjížděl. Kdybych to měl nějak shrnout, komiksy to nebyli špatné, dobře se mi je četlo, ale jako úvod mezi super hrdiny, bych ho asi moc nedoporučoval a přečetl si prvně příběhy jednotlivých postav.
  • Jack
    Prvý zošit úplná blbosť ale zároveň neskutočná sranda. A potom Ultron nespoutany a to je super. Takto ma vyzerať nhm. Dávam 4,8/5
  • Alex´s
    Docela fajn komiks, ale není nějak moc důležitý. Má pár chyb, a tou hlavní je, že neobsahuje sešit, kde se cap. amerika přidal k avengers. Kresba mě zaujala, ale ne zas moc. Příběh je též dobrý, ale kromě prvního momiksu se o avengers moc nedozvíte. Asi doporučuji. 3,7 hvězdiček * * * *
  • Josyvo
    První komiks který čtu a asi ne poslední mám prvních 5 dílů a tak doufám že taky nebudou špatný
  • Venomslav12stars
    No 1sešit avangers byl nesmysl ale já se u něj bavil a ta druhá serie byla v poho 3/5
  • MickeyStuma
    První ukázkou je dnes již velice klasický příběh o vzniku party nazvané ´Avengers´, který ve své podstatě připomíná dvě věci. Zaprvé samotný vznik Avengers a zadruhé, jak se ve své době komiks dělal. Jednoduchá kresba je v rámci možností tehdejší tiskárny a použití nadměrného textu, kdy i dialogy působí vypravěčsky co se na scéně zrovna odehrává. V tomto dnes hodně těžkopádná záležitost. Následující příběh s podtitulem ´Ultron nespoutaný - Zlo se vrací´ už je jiná liga. Plynulý děj poukazující mimo jiné i na osobní život určitých jednotlivců, jejich osobní zodpovědnosti a citů. Zkrátka, vedle řešení problémů se poukazuje i na jejich lidskou stránku. A tak se nejedná pouze o superhrdinství s vůlí někomu natrhnout zadek. Příběh má v sobě jistou hloubku objektivní průzračnosti a je napsán s lehkostí, takže se text velmi dobře čte. Škoda jen konce celého dějství, neboť už vykazuje prvky umělého natahování.
  • Komiksum
    Nevím co si o tom myslet, po několika přečtení nevím jestli mě to bavilo či ne. Příběh má pár dobrých momentů ale jinak celkem průměr. Kresba Péreze taky neurazí, ale ani nenadchne. Alespoň tu máme další příběh s Ultronem, který začíná být ke konci docela zábavný. Ale jako celkem nic moc, protože jsem nečetl nic víc od Kurta Busieka tak to asi tolik neocením (někteří jej označují za Granta Morrisona Marvelu ale to neumím posoudit). Zkrátka průměr, 3*.
  • Blackhand47XD
    Jednoduchý příběh za pár kaček, který představí Avengers komiksovým nečtěnářům. Komiks je fajn, ale nic světoborného.
  • Hunter
    První sešit kterej je retro jak svině je fakt super. Pokud znáte Avengery z filmů a nejste zvyklí na retro tak se budete chytat za hlavu ale časem si zvyknete. Zrození Ultrona se pro mě těžko hodnotí je to chaotické a divné. Celkově moc nemusím Busiekovy Avengery. Ale za 50kč v pohodě. Kdyby byly na normální ceně 250 tak už je to za 2*
  • Darth Raelchi
    Darth Raelchi mecenáš25.3.2018 21:05Nejmocnější hrdinové Marvelu #001: Avengers
    Za 50 kč není nejmenší důvod se tím neprokousat. Patrně to nejlepší jsou jména tvůrců a Jocasta. Vskutku zajímavá postava a líbí se mi její podání a zpracování. Příběh je dobrý v tom, že není potřeba velké znalosti předchozích příběhů a 90-ová kresba je moje zkrátka. Přesto všechno je to průměrná avangerovská mlátička. Na to jedno počteníčko to ujde, ale jinak nic moc.
  • MarvelLover
    příběh mě až tak nezaujal, nicméně super kresba.
  • karl173
    Začnu klasicky retrem. První sešit plní historickou hodnotu a i když se jedná o hloupučké retro, dokáže i pobavit. Kresba mi bohužel přišla dost průměrná. Teď hlavní příběh knihy. První sešit mi moc nesedl. Převeliká ukecanost známá z retra se sem přenese díky zprávařům, který mají zbytečný komentář na dění okolo. Jako uvedení do děje to na mě moc nezapůsobilo. Pak ale přijde razantní zlepšení. Sice se v ostatních sešitech objevuje stále celkem dost textu, jedná se ale už jen o hláškující hrdiny a občasné doplnění děje. Příběh je ze začátku velmi zajímavý, ale postupně společně s vygradování zápletky zmizí trochu stranou, aby uvolnil místo nekonečné bitce superhrdinů nejdřív s Alkheminou a později s Ultronem. Není to ale tak bitka jako naprostá válka. Ta má zajímavý průběh a spád a je dobře zpracovaná a vlastně díky tomu vás to bude bavit. Na kresbu jsem si musel ze začátku zvykat. Přišla mi místy trochu nepřehledná a docela přeplácaná. Postupně jsem si ale zvykl a pochopil její strukturu. Nakonec jde tedy o fajn napínavou akční jízdu s obávaným Ultronem, kterou si člověk může v budoucnu s radostí přečíst klidně znovu. 75 %
  • SimKane
    Není to to nejlepší, co jsem kdy četl, ale pro mě jako fanouška Avengers a všech Marveláckých postav hodně příjemný komiks.
  • tresida99
    Skvělí nápad na další serii. První díl vypráví něco co nám nedávno došlo do kin takže bylo skvělé vidět a vlastně číst druhou stranu mince. Kresba je skvělá a vidět vlastně i začátek je úchvatné.
  • kaylin
    Netvrdím, že mě kniha "Nejmocnější hrdinové Marvelu 1: Avengers" vyloženě nadchla, ale právě pro Busiekovo úsilí, které je propojeno ještě se skvělou Pérezovou kresbou, kdy vyniká nejen akce, jež rozhodně nechybí, je komiks dobrý. Více: http://www.comics-blog.cz/2017/06/1470-nejmocnejsi-hrdinove-marvelu-1.html
  • plus-rovnáse
    Další první seznámení s dalším komiksem. Za 50 je to skvělý, ale i přes to je to takový průměrný. Příběh odkazuje na čísla, která neznám, i když odkazuje scénami, takže je to drobnější nedostatek. První výskyt je zkrátka starý klasický komiks, který působí spíš komicky, ale pobavil mě. Stránka se smlouvou Avengers, kde jsou podpisy jednotlivých členů je fajn bonus. Těch je i hodně na konci knihy a stojí za to. 1 hvězda navíc za tabulka Avengers:)
  • baatcha
    I když Buzíka Kurta nemusím (jeho přeceňované 'Zázraky' zachraňuje jenom malba Alexe Rosse a 'Avengers: Na věku věků' je už naprosto nečitelný guláš), tady dokázal napsat příběh, který velice hezky a hodně intenzivně graduje. Pérezova kudrlinková kresba mi sice nesedla, protože občas jsem v tom chaosu nepoznal, kolik postav v obrázku vlastně bojuje, ale celek zachraňuje první číslo Avengers. Jo, příběh nemá logiku a nedává moc smysl, ale já miluju, když se mi kresba svou silou vpálí do podvědomí - a to Jack Kirby umí (většinou).
  • luky.kuky10
    Po knize Avengers: zrozeni Ultrona, je tohle konecne poradny pribeh s jednim z nejvetsich protivniku tyhle superhrdinsky bandy. I kdyz jsem se bal, ze to bude neco jako Avengers: do boje (jo dalo se tim na par hodin zabavit, ale nebylo to nejlepsi cteni...), tak tenhle book dopadl opravdu dobre. Navic spoustu bonusu takze celkova spokojenost.
  • Yuichiro
    Řečeno jedním souvětím: Za cenu dvou desetistupňových piv horší značky jsem se definitivně utvrdil v tom, že superhrdinský komiks pro mě nikdy, opravdu nikdy nebude nic víc, než infantilní brak.
  • louza
    Strašnej plebs. Jakoby moderní dílo, které už má ale nějaký pátek za sebou. Děj se hrne dopředu, je našlapaný desítkami postav řešících desítky problémů, každý účastník má desítky myšlenek, které neváhá čtenáři sdělit... ale nějaká výrazná dějová linka či smysl, kromě křoví pro obvyklé super íbr hrdinské fackovačky tu není. Nechce se mi věřit, že tenhle Kurt "vímjaktomábýtavšechnovámtořeknu" Busiek je ten samý člověk co má na kontě Zázraky. Ikonicky archetypální scenáristický cum shot, které může způsobit u uvědomělých adult jedinců absolutní superhero mind fuck. Jeden z důvodů proč se super hrdinským komiksům instinktivně vyhýbám.

    Poznámka : při zmínce "za tu cenu dobrý" padám na znak. Jako by snad dotovaná cena mohla z tak strašného scénáře udělat lepší scénář... Bohužel.
  • Final
    Povedený rozjezd nové řady. UKK Avengers mě nikdy moc nebavili. Tentokrát kupodivu ano. Asi hlavní důvod, přoč tomu tak je, že se v této knize nestihnou klaďasové urážet při každé druhé slovní výměně jak malé děti a následně si dávat do zubů. Prostě se nechovají jako hysteričtí náctiletí. Velké plus. V příběhu se Ultron jako hlavní negastar knihy pustil do lidstva pěkně zhurta a Avengers vpodstatě celou dobu hrají druhé housle. Vyvrcholení není kdovíjak úžasné, ale zase se k němu muselo poměrně (na komiks) logicky dojít. Spokojenost. Druhé velké plus je kvalita zpracování knihy. Tohle je opravdu HARDBACK, pevné desky s velice solidní úpravou a slušnou vazbou. UKK a jejich "SOFTBACK" na kterém se negativně projeví takřka již vybalení z fólie budiž zapomenuto. Za negativy bych mohl považovat časté komentáře hrdinů k tomu, co dělají, nebo dělat budou a snad až přespříliš velkou barevnost celého díla. Za další klad pak považuji velice slušné bonusy. Celkově za mě 75%.
  • Luigim
    Moje první komiksová kniha a budoucí sbírka. Rozhodně mne nezklamala!
  • petrsimcik
    Co na to říct. Konečně pořádnej Ultron.
  • P.G.
    Origin ukazuje, jak snadné bylo vytvořit tým superhrdinů doslova na pár stránek (což když srovnám např. s originem JSA, tak v podání Marvelu je to fakt brnkačka). Na druhou stranu je z něho vidět, že byl tvořen hodně ve spěchu a někde se prostě ustoupit muselo. Miluji staré příběhy, ale zrovna tento mě kresbou opravdu zklamal (na to, že se jedná o 60. léta). Hlavní příběh - Ultron - má zajímavý námět, dobře vykonstruovaný děj a celkem překvapivé rozuzlení. Co mi však na něm vadí, je místy extrémní chaotičnost daná z přeplácanosti barev a komplexní a detailní Pérezovy kresby. Pérez patří k mým oblíbeným kreslířům (především DC a 80. léta) právě pro svoji detailní kresbu, ale zde je to dotažené až do extrému. Na to, že se jedná o komiks z 90. let (konec roku 1999), je doslova napěchovaný bublinami, ale rozhodně to není na škodu. Opravdu jsem si užívala Ultronovy sžíravé komentáře a poznámky.
    Kniha také obsahuje bonusový materiál, který hodnotím veskrze kladně. Pro mě, jakožto nováčka v Marvelversu, je to super věc. Moc se mi líbí časová osa s významnými mezníky a pak také top 5.
  • jayjay86
    jayjay86 mecenáš8.9.2016 20:03Nejmocnější hrdinové Marvelu #001: Avengers
    na to jak všichni nadávají, kolik mají staré komiksy textů, tak tohle to bylo teprve něco. :-) , nicméně u těch starých textů jsem se bavil mnohem víc, než u tohodle...
  • S4TW
    Celkově bych řekl, že se jedná o dobrý komiks, ale má velká ALE. Origin - je to super nápad, zatáhnout takto různé hrdiny pod jeden tým, zápletka je fakt dobře vymyšlená, navíc i použití Lokiho je ideální, ale na celém díle je cítit, že se to dělalo velmi na rychlo (to jsem poznal ještě před čtením bonusu) a nejvíc trpí kresba, která je snad nejhorší, jakou jsem u Kirbyho viděl. Hlavní příběh - opět se jedná o skvěle vykonstruovaný příběh s dobrou zápletkou, skvělými záporáky, vlastně i hlavní postavy fungují, ale nějak to celé na mě působí přeplácané. Prostě tento příběh dostalo moc málo stránek a celý tím trpí. Ale i tak je cítit vysoká kvalita, o které svědčí i využití tohoto příběhu pro film. Kresba Peréze mi moc nesedí, i když netvrdím, že není kvalitní. Ale opět na mě působí jaksi přeplácané a nepřehledně. Co je ovšem super na této knize, je to bonusový materiál. V žádném českém vydání jsem neviděl takhle skvělý, věcný, zajímavý, poutavý a rozšiřující bonus - už jen kvůli němu bych do knihy šel. Pár věcí, možná zásadních, možná drobností a jednalo by se o plný počet, takhle je to na hraně 3/4, ale za bonus...
  • baatcha
    Koukněte se na ten plakát. No jen se na něj pořádně podívejte. Chcete mi říct, že kus pláště za Hulkem a Thorem je to jediné, co v obrázku zbylo z doktora Strange???
  • cyboy
    Jak jiz bylo receno - za ty penize celkem dobre. Jen se bojim ze to sklouzne do sedi a podprumeru UKK2.
    70%
  • Mitthrawnuruodo
    Těch 50,- bylo tak málo, že jsem se rozhodl investovat dokonce i do Marvelu, což je u mě dost nevídaná věc. Za ty peníze by se to určitě vyplatilo, i kdyby byl příběh úplně o ničem.

    Plakát hezký a velký, doplňující informace taky. Celkové zpracování knih z této série se mi líbí o dost víc než původní UKK, ať už z hlediska bonusů, kterých je tu opravdu dost a jsou vážně zajímavé, ta topka 5 nejlepších příběhů Avengers byla pro mě dost užitečná, nebo z výběru sešitů. Ten jeden retro sešit se mi tam strašně líbí, a nevadí, že už to vyšlo dřív, bude se tu opakovat maximálně pár sesitů, co už vyšlo v počátcích, ale dalších 50 jich bude jiných, takže to podle mě problém není.

    Příběh se mi hodně líbil, nevím, jak to ten Busiek dělá, ale zatím vše, co jsem od něj četl, bylo prostě epický. Nebylo to ani moc ukecané, jak už je u něj zvykem. Jen škoda, že to bylo jen přes pět sešitů, myslím, že příběh takového rozsahu by si zasloužil víc.

    A avengers ze západního pobřeží mi přijdou jako hodně doslovný překlad :D
  • Doncek4321
    za ty peníze TOP
  • Lenny
    Od "nejlepšího příběhu s Ultronem" jsem čekal krapet víc. Busiekův vykecávací styl se k velké akci příliš nehodí a ke konci jsem se už docela nudil.

    Ani z bonusů jsem nebyl tak nadšen, jako třeba u Hawkeye. Pětistránková historie týmu není nějak extra dobře napsaná, často působí jen jako výčet členů a jsou v ní chyby (netuším nakolik za ně může překlad ). Když už jsem zmínil překlad, tak kluci moc nevychytali třeba yellow pages (přeloženo na žluté stránky).

    Za mě hezky nakreslená ukecaná nuda. 2,5*
  • J.T.honza
    Motivy k vydávání dalšího UKK moc nechápu, ale když se to nebude moc dublovat s tím, co tu už vyšlo a vydají to celé, tak vlastně proč ne. Jako rozjezdové číslo vybrali docela povedený komiks,dokážu si představit, že pokud tohle bude první komiks, který se nepolíbenému fanouškovi Marvelovských filmů (ale nikoli komiksů) dostane poprvé do ruky, mohl by z něj relativně snadno udělat i pravidelného čtenáře....
  • jh666
    Musím přiznat, že na rozjezd téhle série si Hachette vybralo skvělý příběh. Ultron nespoutaný má opravdu všechno, co od příběhu s Ultronem čekáte. Rozjezd ji sice trochu pomalejší, ale o to více graduje ve skvělém akčním finále. Tohle se Busiekovi opravdu povedlo. Co se kresby týče, hodnotím ji dobře, ale radši bych byl kdyby víc prostoru dostal Immonen (který jaksi není v knize vůbec zmíněn, přestože to on je autorem Avengers vol. 3 0). Jeho kresba mi sedí o něco míň. Úvodní sešit hodnotit nebudu, protože jeho hodnota je hlavně historická. Kladně pak hodnotím bonusy. 95 %
  • jayjay86
    jayjay86 mecenáš4.11.2015 22:52Nejmocnější hrdinové Marvelu #001: Avengers
    Doufám, že tahle serie klapne. Nevím, jakou bude mít finální podobu, ale pokud to bude ta samá, co je uvedena na wiki, rozhodně se je na co těšit. Takhle z fleku ještě zamyšlení se nad brilantním plánem Hachette, jak ze čtenářů vytřískat během cca 6ti?max let zhruba 45.000Kč z každého. Co deset lidí skoro půl miliónu. A to mnoho vlastníků ani nejsou žádní zarytí komiksový fandové, takže prodejnost též nebude nejhorší bych řekl...
226565195
Četl/a (236)
159753258x, 2scha, 3DD!3, Abbott, ADM1, Al0f0k, Alex´s, Alfred, AlmightyMates , Anton Whatever, autokineton, Azik2586, Babany, Badgu.y1902, Baffman55, Bary02, bat62bum, Benny, Blackhand47XD, blackJag, Blackmoor, BreakingAway, Bronn, calvin10, CaptainCzech, CaptainMarty, Carnage, Cemino, Cever, Chaolinek, chuckboris, ComicBookGuy, ConanVJ, Craxx, cyboy, dajik, Darth Raelchi, Davidkkk, dcpatr , deadpool, Deckard, DegiCZ, Delphín, Devlin2, Dexir, Doctor_Sk, Doncek4321, Doppelganger, DracoAn, dvory, Dzoglik, electricfret, Elizabeth, Elnie, erik, EvilLive, farnhajt, Fida, Final, Fives, Fox01, Franta z Čokolády, FumarEnPipa, georg, gezic, Glumal, GreyArrow, Gustik5, gwen666, Hønzza, halamastepan, hellblazer, henrycruel, hicks, HK-47, hromotlk, Hugin, Hunter, hypermlok, Idy, inosuke, invape, Izmir Čupr, izuku midoria, Jabba, Jack, JackOneil, Jakub Howlett, Jáňa, JanSekeraCZ, japes, JaroKakashi, Jason2808, Jay-jay, jh666, Jimbeam90, jiskra, Johny87, Joker189, JORDY, Joshua_T, Josyvo, Kaaos, kadas97, kallenved, karl173, kaylin, KdG, Kil-Khal, Kitykatyn, Knory_159, Knowho/Wullcann38, Knuckless, Koci, Komiksum, konva2, koudak89, kuzz, Lachvos, Laik, lantan1, Le Porello, Librarian, Lijem24, LookAss, Lord Baltimore, ludek.n, Lukis89, Lukki22, luky.kuky10, Lukyn2810, Luse, Magi621, Majkl151, Mariomichal, Mart74, Martin.imr, Martinb, MarvelLover, Mates17, Mato, Maty48, mcezik, me, mearez, MEGA, Mercurio, mgeralt, Michal Ebert, MichalR, miCHALupka, MickeyStuma, mineralk, mira1239, miuanek, MonsterGyre, Moon, Mr. Baboon, Mr.Bolt, MrBobikOff, mstefl, namdnas, NecRoman, Negan, NikkiKonig, Noci, onfr300, opytz, Paldini, Patricio, PatrikTheMighty, pearlxjam, pechna, PeNNy, perper, petad, petrSF, Piros0013, PlayQuant, punisher, R3nd4 , raenius, rafannn1, RedButton, rewkon, Rinter, rizecek33, roswelll, S313, S4TW, Sagikkun, sala, samuelo12, Scalix, Schimi85cz, Sebastian the wise, SekyCZ, seneke, Sharick, SimKane, slavik38, Spacecore, Spike, Standis0202, Star36489, start05, SteveCZ, Symbi, t0mas, T3ss, Tawax , TenCoJeZbytečnej, the.kasztan, TheDoctor, Thorug, tom173, Tomate, Tommar, tresida99, trudoš, tukak, Tyfus, TZcomics, Václav Mikula, valentajno, Venomslav12stars, vita, VskPrzk, Wiw, xflori01, xxSIMIxx, Zaknafeine, Zdendy, Zek, ZeznikoslavCZ, zlejzmrd
(459)
-spacilost-, 10milda, 159753258x, 2scha, 7eleven, Abbott, Abe, absolute.000, adam.ra, ADM1, Afrodoman, Agiru, Al0f0k, Aldo26, Alex´s, Alfi, Alfonzo, Alfray, Alfred, Alikkk, AlmightyMates , Amati , Anton Whatever, asgardpepa, autokineton, Azalin, Azbest, Azik2586, Babany, Badgu.y1902, Baffman55, barthez, Bary02, bat62bum, batoo, beanek, BeeSee, Benny, birkoff13, Blackhand47XD, blackJag, Blackmoor, Blair, bmc75, bobo666_2005, BreakingAway, Bronn, bronxik, burzum, Caiiiczech, calvin10, CaptainCzech, CaptainL, CaptainMarty, carlmichael, Carnage, Cemino, Cever, Chaolinek, Choky86, chuckboris, ComicBookGuy, comicsland, ConanVJ, Craxx, CSE_AC/DC, cyboy, dajik, Dali, DanQ, Davidkkk, DAxik, dcpatr , deadpool, Deckard, deefha, DegiCZ, Delphín, delsemela, delta11, Denis1996, Dexir, disclose, DKoscik, DoctorWho, Doncek4321, doophy, Doppelganger, DracoAn, Dzoglik, Ejdý, Ejdý1, electricfret, Elizabeth, Elnie, Erich, erik, Errov, ertefol, EvilLive, farnhajt, FatMonster, felis, Fida, fifas, Filcka, filemon, Filip123, filosh, Final, Fives, flynander, Fox01, Foxized, FrankieOndatra, Franta z Čokolády, Fry, FumarEnPipa, georg, gezic, Glumal, Godsmacker, Golem, Grebenda, GreyArrow, Gustik5, gwen666, Hønzza, Hades, hahahoho, halamastepan, Hartmann , Hebled, henrycruel, herbert, herrman, hicks, hiro666, HK-47, hlavathor, Hlousks, holub1727, holubdema, Honza R., Honzin, Houbař, Hrdina3333, hromotlk, Hugin, hugosnowden, Hunter, hypermlok, Idy, ikshorm, Infarkt, inosuke, invape, Izmir Čupr, izuku midoria, J.T.honza, Jabba, Jack, Jack043, JackOneil, Jakub Howlett, James, james dixon, Jáňa, jankie, JanSekeraCZ, japes, jardoom, JaroKakashi, Jason2808, Jay-jay, jendavondra, Jestrab2, jh666, Jimbeam90, jiskra, jjjirik, Johny87, Joker189, JORDY, José, Joshua_T, Josyvo, Juseph , Kaaos, kadas97, kallenved, Karel Sec, Kareru, karl173, KdG, kendor007, Keno, KINIMODUS, Kitykatyn, Kiwi1902, Knowho/Wullcann38, Knuckless, Koci, Kokuun, komik.sx, komiksák007, Komiksum, konva2, koudak89, Kouzelnik7, krupan, Krvavý Patejl, Kubik.aa, kucik, Laik, Lavk, Le Porello, Lenny, lifi, Lijem24, listr, Lobok257, LookAss, lopik, Lord Baltimore, Luigim, Lukis89, Lukki22, luky.kuky10, Lukyn2810, Luse, maara, Magi621, Majkl151, Mariomichal, Mart74, Marthy76, Martin.imr, Martinb, MarvelLover, Masinfira, Mates17, Matio, Mato, Matthew, Maty48, ma_fecko, MB, mcleek, me, meffis, MEGA, Mercurio, merhyx, mgeralt, Michal Ebert, MichalR, miCHALupka, MickeyStuma, mikado, Mikei, MIKER65, mikina, mimo_provoz, mineralk, mira1239, MisaSutcliff, miuanek, Mleako, moiqpiom, MonsterGyre, Montiseus, monty.cl, Moon, morbn, MP, Mr. Baboon, Mr. Bobeček, Mr.Bolt, Mr.Plysh, Mr.Ward, MrBobikOff, Mrlah, Mrtvejbazen, mstefl, mutattoo, mywiel, namdnas, NecRoman, Negan, Nevimtrebastofi, Nightmare, NikkiKonig, Noci, NOD82, Norri, novass, nx, Nyxxie, OldaB, Olesh, onfr300, opytz, Orbeek, Paldini, Patricio, PatrikTheMighty, pavel, pearlxjam, pechna, pennywise, perper, petrSF, petrsimcik, PH79, Pietro26, Piros0013, Pista, pk123x, Placi11, plema, PopCultureBeast, Poseidon1978, punisher, Qee, Quentin, R3nd4 , Radkos, raenius, rafannn1, raimi, rajot, RaptoR, RedButton, regressiv, Remi LeBo, rewkon, Ricarderon, RicHard. , Rickettsia, Rinter, rizecek33, rockyt, RodRoder, roswelll, Rowan, royan, Rumburaq, S313, S4TW, Sagikkun, Saiffer, saja, Sajmon, sala, Salien, samuelo12, Saran, SASAN_KING, Scalix, Schimi85cz, SekyCZ, semi41, seneke, Sesta, Sharick, Shin, Sick666, Sidi Santini, SimKane, SirMinac, SiWeX, Skot, slavik38, sleepless, smazenapikantniskeble, Sorklinos, Spacecore, SpiderJerusalem, Spike, Standis0202, Staník, start05, SteveCZ, Stlucius, StressCZ, suchosch, superheroesstuff, suricattaontheway, szajter, t0mas, T3ss, Tabasco, tacmud, Tawax , TenCoJeZbytečnej, the.kasztan, TheDoctor, TheLavk, TheoDread, TheWrecker, Thorug, Thurin, Tialster, Toi, tom173, tom99, tomaseek, Tomasino79, Tomate, Tominos, Tommar, Tommy Monaghan, tomned, tomntp, tomve, tresida99, trudoš, tukak, tulipstros, Tyfus, TZcomics, Václav Mikula, valentajno, Valis, VanTom, Venomslav12stars, Viking, vita, Vítek, vlkodlak, vranakx, vrazdinek, Vrtule, VskPrzk, Wargeron, Wiruss, Wiw, Wodry, xai, xflori01, xintax, xxaannddeerr, xxSIMIxx, yarda, yogi, yojimbo, Zajo original, Zdendy, zdennanek, zdoog, Zek, Zemblaff, ZeznikoslavCZ, Zíďas, zikaa, Zjew, zlejzmrd, Zukamedotu
Chce (1)
Premek
Nabízí (14)
3DD!3, alladik, autokineton, BreakingAway, Fox01, Fr3d_K, FrankieOndatra, Kreatik, Lobok257, Radkos, rajot, StressCZ, Tommar, www.foxbazar.cz