č. 29
č. 96
Koupit
Ďábelsky zábavná sbírka 101 komiksů, které zkoumají naše nejpříšernější, nejkomičtější i nejbizarnější strachy – a nebezpečí číhající za každým rohem! Fran Krause začal původně kreslit svoje fóbie, aby se s nimi vyrovnal. Po publikování na Facebooku se ale dostavil nejen nečekaný úspěch, ale také další náměty – fanoušci posílali kreslíři svoje vlastní děsy. Tak se zrodil fenomén jménem Hlubina temných strachů. Komiks Frana Krause vychází česky v těsném závěsu za originálem a v současné chvíli je již pátým týdnem v žebříčku New York Time Bestseller. Celobarevné komiksové stripy potěší všechny čtenáře, protože dokazují, že ti ostatní kolem nás jsou ještě divnější než my sami.

Scénář
Fran Krause
Art
Fran Krause
Překlad
Richard Klíčník
Žánry
autobiografie, humorný, satirický, ze života
ISBN/ISSN
978-80-257-1660-1 (Argo)
Vazba
šitá v tvrdých deskách
Formát
165 x 205 mm
Tisk
barevný
Váha
436 g
Stran
144
Cena
289 Kč
Originál
Deep Dark Fears (Ten Speed Press)
  • Poniczech
    Poniczech mecenáš2.5.2023 12:27Hlubina temných strachů
    Spoustu věcí mě samotného několikrát napadly, jsem rád, že nejsem blázen. Respektive, že jsem blázen, ale je nás víc.
  • Ivan Kucera
    Ivan Kucera mecenáš15.12.2020 06:31Hlubina temných strachů
    „Keď sa zobudím, otváram oči veľmi pomaly. Takže nech už je v miestnosti čokoľvek, dostane to šancu schovať sa.“ Príjemná, sympaticky nenáročná jednohubka. Miestami (schválne) naivná a detská, inokedy mrazivá a znepokojivá (hlavne zrkadlá to pekne schytali, sú na každom kroku a niečo plánujú).
  • puml
    puml11.12.2019 17:24Hlubina temných strachů
    Každý máme své strachy, ale jen málokdo je umí ztvárnit s takovým nadhledem a grácií jako Fran Krause. Doporučuji.
  • Lenny
    Lenny mecenáš19.1.2016 10:27Hlubina temných strachů
    Strachy mi bohužel nepřišly ani vtipné, ani jsem u nich neměl nepříjemný pocit, že by se něco takového klidně mohlo stát.
    Recenze: http://www.youtube.com/watch?v=X2E6siezJrs
  • Draco nobilis
    Draco nobilis admin2.1.2016 11:52Hlubina temných strachů
    Je to hrozně krátký. Škoda, že tam není škvor, co leze do ucha.
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin30.12.2015 17:02Hlubina temných strachů
    Několik oněch "mikropříběhů" o strachu znám z internetu a všechny mě vždycky celkem zaujaly. Vůbec jsem netušil, že jsou součástí většího "projektu", a takto pohromadě dávají větší smysl. To, co se skutečně může zdát nejvýše absurdní a iracionální, je často skutečně uvnitř nás. Pod slupkou racionálních skeptických moderních bytostí se skrývá opravdu hlubina temných strachů; každý máme nějaké... působivé a zvráceně půvabné počtení.

    Celkový dojem: 80%
  • cyboy
    cyboy mecenáš27.11.2015 20:59Hlubina temných strachů
    Tohle prectete tak za 15-20 minut. Nejzajimavejsi na knize neni kresba (kterou popravde vubec nepotrebuje), ale ty strachy. Nektere z nich urcite znate sami a spousta z nich vas zarucene pobavi. Ciste textova forma by tomuto soupisu neubrala na kvalite temer nic. Nekdy ve vyhledu ji urcite otevru znovu, az budu potrebovat takrikajic instantni humor v jedne, dvou vetach. Muj strach se tyka toho, ze neco tak jednoducheho a prvoplanoveho se muze drzet pet tydnu na vrcholu prodejnich zebricku v americe (jak nam vydavatel tvrdi). 75%
7571