Ukázka č.1
Ukázka č.2
Ukázka č.3
Koupit
Edward Zero opustil agenturu. Přestal být agentem a zařídil si na Islandu lepší a klidnější život. Jenže minulost a sopky jen málokdy vydrží dlouho nehnutě odpočívat. V tomhle případě obojí exploduje najednou a Zero se musí opět dát na útěk. Palestina, Belfast, tajná laboratoř uprostřed lesů... to je jen několik zastávek na jeho krvavé cestě.

Obsahuje sešity série ZERO #11-14

Scénář
Aleš Kot
Art
Adam Gorham, Marek Oleksicki, Ricardo Lopez Ortiz, Alberto Ponticelli
Barvy
Jordie Bellaire
Lettering
Jakub D. Kočí
Překlad
Filip Škába
Redakce
Jiří Pavlovský
Žánry
akční
ISBN/ISSN
978-80-7449-367-6 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
168 x 258 x 8 mm
Tisk
barevný
Váha
430 g
Stran
136
Cena
369 Kč
Originál
ZERO vol.03: Tendernes of Wolves (Image Comics, 2015)
  • sedw
    sedw17.12.2023 17:54ZERO #03: Vlčí něha
    Pokračuje úpadek komiksu, který se po prvním díle jevil velice nadějně. Samá akce, bez hlubšího smyslu.
  • ludek.n
    ludek.n14.7.2023 10:02ZERO #03: Vlčí něha
    Potřetí vstupujeme do světa agenta Zero, a snad s výjimkou první kapitoly (Smrtelná střela), v níž se kresby ujal Richardo Lopez Ortis, příběh stagnuje. Vlčí něha se sice vrací k akční podívané z první knihy, ale je to jenom „…hhh… fhhh… hhaaaa… aaaa…“ spousta zbytečného násilí. Dva sešity krve a brutality, panel za panelem. Co je platná výborná kresba Alberta Ponticelliho (Sbohem) či Marka Oleksického (Není země kromě země, není moře kromě moře), když je to jenom o jednom. Nezachrání to ani vsuvka (Rodinná sešlost), namalovaná Adamem Gorhamem, která se snaží zúročit nápady z minulých dílů a dát jim impuls, přesahující rámec jedné knihy. Ono to hledání kořenů a spojení do minulosti moc nefunguje. Z celkového pohledu mě pak Vlčí něha zklamala, možná i proto, že nejzajímavěji na mě působil dovětek v podobě galerie tvůrců.
  • Spacecore
    Spacecore4.7.2019 02:16ZERO #03: Vlčí něha
    Potenciál díla vyprchává jako krev hlavního hrdiny v nejspíš nejdelším pěstním souboji, co jsem kdy v komiksu četl :-) Tohle je tak trochu hipsterský komiks imho. Vizuálně vypadá skvěle, design celé věci je cool a celkově formát je super, ale vypadá to na prázdnou skořápku. Chybí tomu pevné jádro, cíl, struktura. Podobně jako houbový trip, kdy se střídají vjemy a máte pocit, že vše dává smysl, mezitím ale civíte na dlažební kostku, nebo bezcílně bloudíte parkem.
  • faster86
    faster8624.10.2018 22:37ZERO #03: Vlčí něha
    20 minut je po všem. Ukrýváš se, najdou tě, vrátíš se, zabíjíš. Akce, akce, akce a sem tam písmenko. A pak přijde čtyřka :-(
  • 3DD!3
    3DD!318.7.2016 10:17ZERO #03: Vlčí něha
    Přečetl, pardon "přečetl" jsem to dřív než doprala pračka. Vlčí něha je spíš vizuální studií akčních scén, především pěstních soubojů v téměř storyboardovském podání. Kot je na slova strohý, ale když už nějaké napíše, umí jej vhodně použít a takzvaně přikrmit dramatičnost scény. Silné v detailech. Odpovědi jsou stále skryty.
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin19.4.2016 11:09ZERO #03: Vlčí něha
    Pořádně jediný zajímavý moment se pro mě stala epizoda s "mushroom-thing", jinak zabití poloviny knihy krvavou akcí ala stodílná manga série se mi příliš nezamlouvá. Každopádně pořád věřím, že to všechno nebylo úplně bezduché, jsou to místy silné momenty a jakási syrovost kresby tomu jen přidává.

    Celkový dojem: 60%
  • kaylin
    kaylin8.4.2016 07:28ZERO #03: Vlčí něha
    Po pro mě trochu rozpačitém dílu "Zero 2: V srdci všeho" dostáváme pořádnou nálož, která je nazvána "Zero 3: Vlčí něha". Více: http://www.comics-blog.cz/2016/04/1140-zero-3-vlci-neha-85.html
  • Fry
    Fry admin2.4.2016 15:17ZERO #03: Vlčí něha
    "ZERO #03: Vlčí něha" - Předfinále úžasné série ... Třetí kniha opět nevybočuje ze zajetých kolejí, které se Kotovi zatím daří hodně dobře upevňovat, ale musím souhlasit, že ze samotného závěru série mám taky docela strach. Přece jen je to pro tentokrát o trochu slabší, děj stagnuje dost na místě a prostor se věnuje hlavně a jen dalším a dalším soubojům na život a na smrt. Nicméně kresebně je to opět jedna báseň, graficky to stále překonává vše ostatní co tady vychází a pořád nemůžu z toho "kartónového vydání", které perfektně drží pohromadě. Jo a stále mám pocit, že mi to připomíná DMZ, přitom nemám tušení proč ... Za mě 4*!
  • louza
    louza11.3.2016 21:36ZERO #03: Vlčí něha
    Kot nedává čtenáři nic zadarmo. Implicitně dál rozvíjí příběh bez zvláštního vysvětlení a i když se dá tenká knížečka i díky strohým dialogům přečíst za velmi krátký čas, čtenář bude muset zapojit i hlavu (což je možná důvod proč se prý Zero moc neprodává) a předchozí knihy, aby se někam dobral. Je sice fakt, že Aleš občas spadává do wtf momentů, jako v případě scény se slepicemi, nebo nic neříkajícími textovými vsuvkami. Příběh nicméně stále dává smysl i když právě tato kniha si spíš lebedí v antiepických soubojích, než v jeho mohutném posunu. Vydavatelství krev tentokrát není na obálce pouze náhodou a i samotný Lobo by místy potěšeně zacinkal řetězem a uznale pokynul hákem. Jsem velmi zvědav jak to celé autor v poslední části uzavře, protože tenhle vabank, může skončit buď hodně dobře, nebo hodně špatně. Tak či tak nás zaručeně zvedne ze židle. Kot si zatím stále drží status scénáristy zahraničního formátu archetypu Ellise, jehož Trees Zero trochu připomíná.
917186
Četl/a (62)
3DD!3, anka, Baffman55, batoo, ben_bella, binnmode, Bronn, calvin10, charvos, chcita, cyboy, davidek, DEmnoG, Draco nobilis, flipflop, Fry, Garp, hellblazer, hromotlk, hypermlok, IndyP, Infarkt, invape, James, jiskra, Joshua_T, Kaaos, Kaluž, kaylin, Keno, kinak, Lachvos, lacoste, Le Porello, Light, ludek.n, Martinb, MEGA, namdnas, Paldini, pechna, punisher, RadimNemec, raimi, robert.hladil, RudyRod, Schramm, sedw, Spacecore, start05, taidana, terrordemon, Tiba, Toe, Tony TwoDee, trudoš, vita, Vojtěch 393, VXP, xflori01, zgrywus, zlejzmrd
(102)
anka, antiimini, Ashek, Azbest, Baffman55, batoo, binnmode, blackJag, Bob, bronxik, burzum, Calvin Klein, calvin10, charvos, chcita, Cr4sh, CSE_AC/DC, cyboy, D.K.Logic, davidek, DAxik, delsemela, DEmnoG, Draco nobilis, farnhajt, filemon, flipflop, Fos4, FrAnK, Fricki, Fry, hellblazer, hromotlk, Hulik, hyba1991, hypermlok, Infarkt, invape, Jak, James, jankie, jiskra, KadetJaina, Karel Sec, kaylin, Keno, komik.sx, lacoste, Le Porello, Lobok257, Lojza, markic, Martinb, Marvin, MB, MEGA, merhyx, monty.cl, mrkirby, namdnas, NecRoman, Nightmare, noMster, Paldini, pavel, pearlxjam, pechna, Pekario, Poseidon1978, punisher, raimi, RaptoR, robert.hladil, RudyRod, Schramm, sedw, Skot, Spacecore, start05, suricattaontheway, syon, tacmud, taidana, Tialster, Tiba, Toe, Tony TwoDee, trudoš, Velkej šéf, vita, Vítek, Vojtěch 393, VXP, Wiruss, xflori01, xintax, Yaromil, yogi, Zajo original, Zbysek2410, zgrywus, zlejzmrd
Chce (8)
barthez, FatMonster, husakpetr93, normsko, Olesh, segy, sleepless, songoku
Shání (4)
FatMonster, normsko, Olesh, OwerLord
Nabízí (2)
MB, sedw