Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 3 další ukázky

Koupit
Když na Zemi zaútočí vražedná mimozemská monstra, je Keidži Kirija jenom jedním z mnoha rekrutů, vyslanými v moderní bojové zbroji zabíjet... a umírat. A Keidži také téměř okamžitě umře – jen aby se vzápětí probudil ráno před bitvou, opět byl vyslán do boje a opět zemřel. A znovu. A znovu. Keidžiho jedinou nadějí na únik z ubíjející časové smyčky je přijít na způsob, jak zvítězit nad nepřáteli. Jenže jak toho dosáhnout, když jediné, co kolem existuje, je smrt?

Pod manga adaptací slavného příběhu (který inspiroval i film s Tomem Cruisem, Na hraně zítřka) je podepsaný mj. Takeši Obata, jeden z tvůrců série Death Note – Zápisník smrti!

Identický dotisk v červenci 2017 a v listopadu 2023.

Scénář
Hiroshi Sakurazaka, Ryōsuke Takeuchi
Art
Takeši Obata
Obálka
Takeši Obata
Lettering
Karel Petřík
Překlad
Anna Křivánková (hotate)
Redakce
Jiří Pavlovský
Žánry
adaptace, akční, sci-fi
ISBN/ISSN
978-80-7449-368-3 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
146 x 215 mm
Tisk
černobílý
Váha
626 g
Stran
428
Cena
549 Kč
Originál
All You Need is Kill (SHUEISHA Inc., 2014)
  • perak
    Film jsem neviděl, takže nemohu srovnávat, ale ani nevím, zda ho nyní chci vidět, trochu se po dočtení bojím, že by mi Tom Cruise zkazil dojem z dobré knihy. Knížku už mám doma celkem dlouho, ale čtení jsem stále odkládal. Což bylo škoda, protože se jedná o nadprůměrou mangu. Napínavý sci-fi příběh o boji s mimozemskými agresory - mimiky), který hlavní hrdina v obměněné podobě prožívá neúspěšně opakovaně, je protkán vztahovou linkou s nejúspěšnější vojačkou (alespoň v boji s mimiky). Děj je možná trošku odhadnutelný (tedy až na samotný závěr), ale přesto jsem se ani chvíli nenudil. Právě zakončení bylo z mé strany ne úplně očekávané, ale o to bylo povedenější. Ke spokojenosti přispěla i přehledná kresba.
  • Fort
    U ctihodné dílo, které se čte jedna radost. Nerad čtu cokoliv co jsem už předtím viděl, ale tady to vůbec nevadí. Krásná přehledná kresba, příběh na jedničku, délka ideální.
  • hroubek
    Mangu jsem ještě nikdy nečetl, takže to pro mě byla nová zkušenost, ale pochybuji, že bych si pro začátek mohl vybrat lepší komiks, než je All You Need Is Kill. Z komiksu jsem hodně nadšený a dost velkou zásluhu na tom má i film Na hraně zítřka, který je boží. Co se týče samotného komiksu, tak ten se čte suprově. Kresba je parádní a nejednou překvapí velmi propracovanými detaily. Zvláště dvojstránky z bitvy jsou pastva pro oči. A i po příběhové stránce to stojí za to, i když jsem čekal že se to bude více podobat filmu, a větší část děje se bude točit kolem Keidžiho a Rity a jejich setkání a následný výcvik proběhne dříve. I tak mě komiks fakt moc bavil a dost mě mrzelo, že nemá o dalších sto stránek navíc. Doporučuji všem fanouškům filmu.
  • trudoš
    trudoš editor27.2.2022 11:58All You Need is Kill - Stačí jen zabíjet
    Lepší než film Douga Limana, především pak v druhé půlce, protože zápletka drží více pohromadě. Jak se mi však líbil ústřední motiv, neustále jsem se zamotával do jeho vnitřní logiky. Podobně jako ve snímku Na hraně zítřka i tady mi trochu unikala pravidla ani ne tak jednotlivých „návratů“, ale spíš způsob, jakým je mimozemšťani používali a jak se to přeneslo na hlavní protagonisty. Ale výsledná pointa výborná, přesně japonská, jak má dle manga tradic být. Čekal jsem nějakou monumentální řezačku a ono se z toho vyklubalo nenápadné milostné drama uprostřed zničující války.
    Jinak super spád – třebaže má člověk nějaké ponětí o tom co se bude dít, vývoj událostí je natolik strhující, že to moc nevadí. Do noty mi sedl i hrdina, jenž se z bažanta postupně stává veteránem; jen ta holčička coby největší sexy zabiják emzáků, mě trochu iritovala. A škoda byla všech těch vedlejších postav a energie jim věnované, neboť se ve finále ukázalo, že víc než roli doplňkového komparzu v příběhu neměli.
  • Darth Raelchi
    Darth Raelchi mecenáš26.12.2021 13:47All You Need is Kill - Stačí jen zabíjet
    Čekal jsem asi větší terno, ale téměř 500-stránkový příběh je vlastně postaven na ideji jednoho dne. Nosná myšlenka opakování je být lepší, no bodejť, 1000x opakované donutí i největšího "blba" poučit se z vlastních chyb. Čímž tímto komiks neodsuzuji, jen, že mi to přijde málo. Film Na hraně zítřka vytáhl z tohoto syžetu to nejlepší, co mohl, dle mého názoru. Román jsem nečetl a komiks je pro mě řadové a dobře zmáknuté sci-fi - not great, not terrible. Kresba je pěkná, ale občas v té změti akce mátlo v organizaci panelů a musel jsem víc studovat, co je co. Jinak ale spokojenost, neurazí.
  • Sawyer
    Film Na hraně zítřka se mi strašně líbil a proto jsem po této knize hned sáhl.
    Bohužel film je o něco lepší. Nicméně je to zábavné a napínavé čtení. Trochu jsem měl problém vyznat se v akčních obrázcích, ale nebylo to tak často. Postavy jsou fajn a mimikové jsou fajn. No... prostě si to užijete.
    Plusy-postavy, kresba, mimikové, děj
    Mínusy-nepřehledná kresba pří akčních scénách, slabší než film

    Celkově-80%
  • Good Games
    Good Games mecenáš4.1.2021 21:28All You Need is Kill - Stačí jen zabíjet
    All You Need is Kill má veľmi zaujímavý námet a síce sme to už párkrát vo filmoch videli, rozhodne to pôsobí stále sviežo. Zabi, zomri, oži a takto to ide stále dokola, hlavný hrdina je v časovej slučke a nevie ako sa z nej dostať von, každou novou smrťou sa však toho naučí viac a s každým novým životom sa vracia na bojisko silnejší. Sám však obrovskú presilu smrtiacich nepriateľov nezvládne a tak sa musí spojiť s Ritou, bojovníčkou, ktorá zabíja nepriateľov po stovkách. Vydarená kresba, skvelý námet, sympatickí hrdinovia. Perfektná manga, ktorú si treba prečítať. Celá recenzia
  • Netorack
    Jo, líbilo se mi to, kresba mě vrátila do vzpomínek na Zápisník smrti, příběh taky dával smysl (i řešení se mi líbilo), sice to má 400 stran, ale díky akčnímu ději a manga kresbě to jede jak urvaný vagon a za chvíli jste na konci. Dobrá jednorázovka, doporučuji.
  • Milo_Harwey
    Milo_Harwey mecenáš14.6.2020 00:35All You Need is Kill - Stačí jen zabíjet
    Nevšední zážitek, kdy film i předloha drží laťku poměrně dost vysoko. Film je jeden z mých oblíbených, na nějž se můžu podívat kdykoliv (a mně se jeho zakončení líbilo). Komiks má výborný námět a příběh (akční sci-fi s prvky romantiky ke konci), který se od filmu v mnoha ohledech liší. Bohužel konec komiksu se dá předvídat, minimálně 2 kapitoly před určitě, ale klidně i cca v půlce komiksu (což se u filmu nestane). Zakončení jde jinou cestou než filmové (a též se mi líbilo). Ke kresbě bych řekl totéž, co kazumaki: "Kresba je spíš klasičtějšího japonského typu, takže žádné vyloženě vizuální pamlsky se nekonají...". Dodám podobně jako ostatní, že v akčních sekvencích, které jsou jedním z hlavních prvků komiksu, je kresba brutálně neprehledna. Je to rušivý prvek, poněvadž když se zaseknete a zkoumate co se děje, tak přestanete číst a teprve po (NE!)objevení hledaného pokračujete dál. Nejhezčí z kresby byl pro mě odznak Rity, to bych vypíchl. :) btw. Já osobně jsem měl dost problém se zpracováním mimiků, ve filmu byli super, zde jsem si nad jejich vzhledem několikrát povzdechl...
    Pěkné 4*
  • Norri
    Norri mecenáš3.10.2019 21:25All You Need is Kill - Stačí jen zabíjet
    Než jsem se k téhle knize dostal, tak jsem viděl dvakrát film Na hraně zítřka, který mě trošku okradl o odhalení během čtení. Ale je fajn, že to nebyla doslovná adaptace, takže jsem si tu knihu mohl užít. Ta zápletka je docela originální a je to největší síla tohoto komiksu. Pěkná je taky kresba, ale na mě až příliš nepřehledná. Ke konci už jsem nepřehledné bojové scény příliš neřešil a četl jenom bubliny.
  • Fry
    All You Need is Kill - Stačí jen zabíjet - No, když pominu fakt, že to mohlo mít klidně i o dvě stě stran méně, tak se rozhodně jedná o slušné akční sci-fi. Kdo mě totiž zná už delší dobu, jistě ví, že si libuji v časových smyčkách, a proto vidět hlavního hrdinu vracet se stále na začátek příběhu bylo alespoň pro mě příjemným zpestřením. Problém nastává cca za půlkou, kdy se dozvídáme životní příběh Rity Vrataski, jelikož se pak dá lehce předpovědět, jak kniha nakonec dopadne. Fanoušci Death Note navíc jistě ocení i Obatovu precizní kresbu ... Za mě 4*!
  • zlejzmrd
    Šikmé oči mám stejně asi jako vztah k manze (takže žádný). Zde jsem udělal vyjímku, protože mě zajímal komiks, který inspiroval film s Tomem Cruisem "Na hraně zítřka". Film mě hodně bavil a trochu jsem se bál, co mi přinese za zážitek komiks. A byl to nářez od začátku do konce. Žádné šílené výrazové vložky, jak to známe z manga komiksů. Příběh šlape tak jak má a rozhodně doporučuji i těm, co nečtou mangu, ale rádi si přečtou kvalitní válečné-sci-fi od kreslíře, co přivedl na svět i "Death Note". (M.K.)
  • 353638
    Tohle mě bavilo. Doporučuji i fanouškům, kteří mangu zase tolik nemusí. Skoro bych ani neřekl, že tuhle knížku mají na starost japonci. Jen více podobných jednorázovek!
  • sedw
    Velmi dobrá manga. Jelikož jsem viděl film, základní premisu děje jsem znal, nicméně bylo zde opravdu množství odlišností a tak mě příběh stále bavil a byl jsem na konci i překvapen. Kresba mi opravdu seděla, nicméně chvílemi mi přišla příliš chaotická (zejména v bojových scénách). Hvězdu dolů tak dávám za mírně utahanou první polovinu knihy.
  • Yuichiro
    Film jsem neviděl, tak mě v posuzování kvalit nijak nepřekážel a můžu říct, že manga mě docela příjemně překvapila. První polovina knihy byla výborná, četla se sama a já se těšil, co přijde dál. Zhruba od poloviny to začalo mít trochu sestupnou tendenci, ale pořád dobrý. Kresba výborná, jen místy nepřehledná, ale to mi tolik nevadilo. Závěr už byl ale horší, trochu brakový, každopádně emoce, o které si přímo říkal, se tak nějak nedostavily...

    Fakt bych byl moc rád, kdyby se Crew už naučila dělat paperbacky (nebo to naučili tiskárnu). V měkké vazbě od nich mám 11 věcí a všeho všudy 7(!) se mi v průběhu prvního čtení po stranách rozlepilo - konkrétně All You Need Is Kill ihned potom, co jsem ho otevřel... Tohle tu ale hodnotit nebudu.


  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin29.10.2016 11:41All You Need is Kill - Stačí jen zabíjet
    Film Na hraně zítřka se mi strašně líbil a nyní tuto mangu úplně neumím oddělit od Toma Cruise. Obě díla jsou trochu jiná (otázka je, jaká je původní románová předloha), ale trochu se obávám, zdali by mě komiks tak úplně bavil a hlavně, zdali bych ho tak pochopil, kdybych neviděl Edge of Tomorrow. Myšlenka a příběh skvělý, ovšem mangovitá adaptace, to není úplně ono, řekl bych.

    Celkový dojem: 70%
  • Gustik5
    Tento komiks je nesmírně poutavou, zábavnou četbou s řadou ikonických scén, právě tak jako s hlubším příběhem a výbornou, gradující zápletkou. Složitý děj, v němž figurují časové smyčky, jež jsou jeho hlavním vyprávěcím motivem je pak dokonale promyšlený a nutí čtenáře k opakovanému čtení, aby mu došly všechny souvislosti či detaily, jež mohl poprvé přehlédnout. Navíc se jedná o celkem uzavřený příběh s velmi líbivou kresbou, jenž je tak velmi dobrou první volbou pro seznámení s japonským komiksem. Zároveň však potěší i čtenáře protřelejší. Více zde: http://nafilmu.cz/2016/07/komiks-need-kill-staci-jen-zabijet-2016-manga-na-hrane-zitrka/
  • 3DD!3
    Měl jsem s mangou problém, číst odzadu mi dělalo problém abych byl konkrétnější, ale jak všichni říkají... zvyknete si. Film s Cruisem byl pecka, moderní klasika žánru a nedám na něj dopustit, ale zdá se že originál byl ještě lepší. Komiksové zpracování příběhu o časovou smyčkou zdokonalovaném bojovníkovi, který umírá a znovu ožívá předchozího dne chytne a nepustí. Příběh je tak jiný jak to jen jde a je mnohem více... jak to říct... japonský. Postoj ke smrti, učení boje, tragická láska k ženě, která stále zapomíná na první setkání. Perfektní. K tomu úchvatná kresba Takeshiho Obaty.
  • Schramm
    Komiks je podle mého o mnoho lepší než film, má logiku, spád i emoce. Až si říkám, že dám i filmu druhou šanci. Stačí jen zabíjet je podle mého názoru manga vhodná i pro nemangisty. Sečteno podtrženo: chytlavá a zábavná akční oddechovka.
  • brkowycz
    Jen málokdy se mi stane, že při nakupování komiksů koupím něco špatnýho. Ne že bych byl takový machr a uměl si vybírat pouze kvalitní kousky, ale já prostě vždycky dost dlouho zvažuju investici do komiksů, projíždím komentáře zde (takže všem díky za zpětné vazby u komiksů a díky i celé databázi), když jsem nerozhodný, mrknu i na zahraniční weby a prostě pak do toho buď jdu nebo ne, čili si málokdy koupím něco, co bych označil slovem "nic moc".

    Tenhle komiks bohužel je nic moc. Celkově mi přijde, že to s tímhle komiksem jde docela dost z kopce. Začátek super, atraktivní téma časové smyčky, to mě vždycky baví. Ale čím dál člověk čte, tím více a více to ztrácí tempo až to skončí a člověk si řekne "Aha, tak tohle je konec jo?". Celý ten komiks na mě působí jako adaptace střílečky. Děj se jen horkotěžko nějak vyvíjí, o zásadních posunech se nedá mluvit a celá romantická linka, která mohla držet děj nad hladinou a poskytnout pořádné emoce, se objevuje snad v závěrečné pětině knihy a je dost těžké těm postavám romantickou linku uvěřit. Celý děj se odehrává v jedné bitvě a na jednom bojišti. V tomhle ten film byl lepší, měl mnohem lépe propracovanou mytologii mimozemšťanů, líbilo se mi, jak tam Tonda od Krujzů cestoval prázdnou zemí a snažil se zničit původce časové smyčky. Tady je to všechno odehrává během "jedné" bitvy.

    Zatím, co ejmerickou adaptaci s kardinálem scientologem totálně zesíral konec, který byl tupý, na hlavu postavený a přeslazelý, tady je konec trochu jiný, který to sice celé neposere, jako u filmu, ale zároveň ani nějak drasticky nevylepší.

    Co se týče strhující akce, tak skutečně strhující je, ale nechápu, jak Takeši Obata, autor velmi jemných a geometricky přesných linek, může nakreslit tak neskutečně nepřehlednou akci. Jako já fakt nevěděl, která na těch panelech bije. Chaotický obrázek z nemožného úhlu ještě doplňoval více jako 400 stránkový paperback, kdy kolikrát znatelná část stránky zmizela ve vazbě a já to točil sem a tam, abych zjistil, o co jako jde. Dost často jsem na to nepřišel.

    Kol a kolem průměrný příběh, na 400 stran komiksu roztažený materiál na povídku, který celou dobu přešlapuje na místě, nijak zásadně se nevyvíjí a pak najednou skončí. Řekl bych, že film byl lepší, ale bohužel kvůli jeho konci nemůžu, takže snad nezbývá než konstatovat, že ač přečtete tenhle komiks, nebo zkouknete film, vždy vám zbude v ústech nepříjemná pachuť, že se takto atraktivní téma dalo zpracovat lépe, a jakože mnohem lépe.
  • Kazumaki
    Kazumaki mecenáš2.5.2016 11:14All You Need is Kill - Stačí jen zabíjet
    Dost zábavná jednohubka s atraktivním námětem časové smyčky. Film byl trochu jiný, komiks ale taky stojí za to (nepamatuji si už, jestli jsem nejdřív viděl film nebo komiks, ale je to celkem jedno). Kresba je spíš klasičtějšího japonského typu, takže žádné vyloženě vizuální pamlsky se nekonají, ale zase to neruší od čtení. Hlavním tahounem je tempo příběhu a bavily mě i neakční scény, během kterých Kirija získává zkušenosti, aby je potom využil ve svůj prospěch. Linie s Ritou pak přidala i nějakou romantiku a pohnutý osud, takže snad si tu něco najde každý.
    Emzáci tu mají krásný úsměv.
  • kaylin
  • goldschmidchen
    Protože se mi film moc líbil, koupil jsem i komiks, který je naprosto SUPER! Přečetl jsem to jedním tahem. Doporučuji ostatním (i "nemangařům"). :)
  • cyboy
    cyboy mecenáš2.4.2016 03:57All You Need is Kill - Stačí jen zabíjet
    Moje prvni manga. Zkusenost je to zajimava. Nejdriv jsem zapolil sam se sebou a snazil jsem se nevypadat jako pedofil kdyz jsem si to sel koupit. Fakt jsem mel pocit jako bych si ve svem veku sel koupit Bravo. Proste jsem premahal vlastni predsudky. No povedlo se. Pak prislo prvni otevreni a dostavil se intenzivni wtf pocit. Rukama mi proslo pres 3000 knih (komiksy nepocitam), takze otaceni stranek a drzeni knihy mam nesmazatelne zakodovano ve svalove pameti a ejhle vsechno je jinak. Otaceni na "spatnou" stranu, kniha ctenim pribyva na "spatnou" stranu, panely se ctou zprava doleva, proste des. Panove z Crwe by meli poucnou stranku o tom jak cist mangu zaradit i na zacatek (resp. jenom tam). Az takovej ignorant, abych nevedel ze kniha zacina obalkou, nejsem a vazne nejsem zvyklej cist navody na cteni knih, tudiz ani zadny neocekavam a nehledam, takze by se hodilo mit to na zacatku. Nakonec jsem si behem cca 100 stran zvyknul, ale ani mi to vlastne nedoslo, protoze me tempo pribehu strhlo a jen jsem hladove otacel stranky. Priznavam ze deni na nekterych panelech mi prislo nedesifrovatelne, ale to asi bude mou manga nezkusenosti.
    Co bych knize vytknul jsou dve veci - 1. proc jsou nazvy kapitol v anglictine? To ma byt jako cool nebo co? Samozrejme nemam s anglictinou problem, ale stejne to nechapu.
    2. nevim jestli je to obecny rys mangy, ale citoslovecne bubliny jako "Fnuk", "Drc" apod. jsou neskutecne infantilni a hodne rusi celkovy zazitek. Umim to pochopit v pribezich pro sedmilete deti, ale tohle ma snad cilovku jinde, nebo se pletu?
    Jinak kniha samotna se mi libila, ma to drave tempo, neni to zbytecne ukecane a kresba neni az tak manga jak jsem cekal (cekal jsem oci pres pul hlavy). Film jsem samozrejme videl a konec se mi moc nelibil, protoze nedaval smysl, tohle je urcite lepsi (a hadam ze kniha bude uplne nejlepsi), ale i tak mi to prislo dost narychlo vytazene z klobouku (i kdyz je jasne ze ta bolest hlavy neni samoucelna).
    Celkovy dojem: 80%

    Da mi nekdo tip na jinou mangu, ktera neni uplne detinska?
485371
Četl/a (141)
123peta, 2Hitman3, 2scha, 353638, 3DD!3, 81splinter, akrijus, Alfi, Anton, BadBoy, Baffman55, Benny, besikv, binnmode, Bronn, calvin10, charvos, chcita, CHROM, Cinema Ranger, cobe, Covenant, cyboy, dajik, Darker, Darth Raelchi, davidek, Davidos402, Django, Doly, Doppelganger, duri, erik, farnhajt, filosh, Final, flyboj, Fort, Fox01, Franta z Čokolády, Fry, Georgíno J., Goldfinch, Golem, Good Games, Gustik5, Hønzza, Hades, HellWeber, house192, hroubek, IndyP, invape, Jak, James, jankie, jardoom, jeanbaklajean, jh666, John Wick, kapicka, kaylin, Keno, Kerbellos, Khagrael, kisuke93, kubosos, L4MIOzZ, lacoste, lantan1, Light, Lobok257, Lukasitch, Macek78, Madao, Mariohurbanek, Martinb, mindstormjak, Mitak, Mitsuko, motycond, MP, Mr.Plysh, mywiel, namdnas, NecRoman, Netorack, Nexis, Noci, Norri, NylKasbri, Osimchin, Paja78, PAK, Paldini, paulmuaddib, pearlxjam, pechna, PeNNy, perak, Petr, Petrisko911 , Plocan, Poseidon1978, PrastenejCitron, RadimNemec, raenius, Rinter, rockyt, Sagikkun, Saiko-chan, Satan__666, Sawyer, Scaleo1, Schimi85cz, Schramm, seezeethree, seneke, Sir_Pete, songoku, Spacecore, start05, syon, terrordemon, the.kasztan, Tiba, Tomate, Tomket.Tom, trudoš, tukak, Unerr, Vojtěch 393, VXP, Were-chan, xflori01, yardaformi, Yaromil, Zanir, Zavulon, zgrywus, zlejzmrd
(222)
2Hitman3, 2scha, 353638, 665+1, 81splinter, akrijus, Alfi, Alfonzo, Anton, arnecht, Awakener, Azalin, BadBoy, Baffman55, Beng.D, Benny, besikv, binnmode, blackJag, bmc75, Bob, brkowycz, Bubákolog, burzum, Cabal, calvin10, charvos, chcita, CHester Turner, cobe, Corvus, Covenant, čozek, cyboy, Dali, Darker, davidek, Davidos402, disclose, Django, Doly, doophy, Doppelganger, dre, duri, Erich, erik, farb, farnhajt, FatMonster, filemon, filosh, Final, flashpoint, flyboj, Fort, Fox01, Franta z Čokolády, Fry, Fuf00n, Georgíno J., Goldfinch, goldschmidchen, Golem, GORERATED, Gustik5, Hades, Hanule_bambule, HellWeber, hiro666, hlavathor, house192, hroubek, Hulik, IndyP, invape, JackOneil, Jak, James, jankie, jardoom, jeanbaklajean, jh666, John Wick, Johnny Sasaki, KadetJaina, kapicka, karel, Kareru, kaylin, Kazumaki, keNNoslaw, Keno, Kerbellos, kisuke93, krvinka56, kubosos, kucik, Kunden, L4MIOzZ, lacoste, Lamahe, lantan1, Lenny, lifi, Light, Lijem24, listr, Lobok257, Lord Baltimore, maara, Macek78, Madao, Mariohurbanek, markic, Martinb, Maty48, Maxianimal, MB, mindstormjak, Mitak, Mitsuko, motycond, MP, Mr.Plysh, mrkirby, namdnas, Nanami, NecRoman, Nexis, Nightmare, Noci, noMster, NylKasbri, o2t2, OldaB, Olesh, Osimchin, p3tris, Paja78, Paldini, paulmuaddib, pavouk, pearlxjam, pechna, PeNNy, perak, Petr, Petrisko911 , pk123x, Plocan, Poseidon1978, PrastenejCitron, RadimNemec, raenius, Raijin, raimi, Rety, Ricarderon, Rich, Rinter, rockyt, Rowan, Sagikkun, Saiffer, Saiko-chan, Salien, Saran, SASAN_KING, Satan__666, Sawyer, Scaleo1, Schimi85cz, Schramm, sedw, seezeethree, segy, seneke, Sir_Pete, Skot, sleepless, slothest, songoku, Spacecore, Stara.kryta, start05, syon, tacmud, Tarka Daal, terrordemon, TetraMirages, the.kasztan, Tialster, Tiba, timek, Tomate, Tomket.Tom, Toren, trudoš, vishnar, Vítek, Vojtěch 393, vranakx, Vrenn, VXP, Were-chan, willis, Wiruss, WoodySempaii, xai, xflori01, xintax, yardaformi, Yaromil, yogi, YukioSanUchiha, Zajo original, Zanir, Zavulon, zdoog, zgrywus, zlejzmrd
Chce (12)
barthez, Blacklarch, BreakingAway, deadpool, delsemela, husakpetr93, KoLixvx, mike731, Miriyak, monty.cl, Premek, Yefery
Nabízí (3)
arnecht, seezeethree, www.foxbazar.cz