Ukázka č.1
Ukázka č.2
Ukázka č.3
Lovec lidí Jonah Hex a doktor Amadeus Arkham úspěšně rozbili gang únosců dětí, ale zlosyn, který vše zpovzdálí řídil, dosud uniká. Jeho stopa vede do New Orleans a nezdá se, že půjde o snadný lov – celé město vře po útocích skupiny Sedmý srpen, steampunkových protipřistěhovaleckých teroristů. Bezmocné imigranty se odvažují chránit jen Nighthawk a Cinnamon, proslulí maskovaní mstitelé bezpráví. Hex velmi nerad souhlasí, že svůj hon za odměnou odloží a svým přátelům pomůže (pokud to nepotrvá dlouho). Vzápětí však v aréně bojuje o holý život!

Líté šarvátky jeho i Arkhama brzy zapletou do války záhadného Sovího tribunálu s vyznavači Bible zločinu. Společně odhalí samotné kořeny sovího mýtu, role, kterou stínový kult sehrál v dějinách Gothamu... a smrtící nebezpečí pro všechny zúčastněné.
Nighthawk a Cinnamon navíc prožijí vlastní, napětím a pomstou nabité dobrodružství, a představí se vám i lamač ženských srdcí Bat Lash a parapsycholog Dr. Terrence Thirteen.

Obsahuje sešity série All Star Western (New 52) #7-12 (březen 2012 - srpen 2012)

Vyšlo v brožované, limitovanější pevné vazbě s přebalem (500ks) a extra limitované pevné vazbě s přebalem na speciálním papíře s odlišnou variantou obálky, číslované s certifikátem (52ks).


Scénář
Justin Gray, James Palmiotti (Jimmy)
Art
José Luís Garcia-López, Scott Kolins, Justin Norman (Moritat), Patrick Scherberger
Ink
Terry Austin, Dan Green
Barvy
Michael Atiyeh, Gabriel Bautista (Gabo), Patricia Mulvihill (Trish)
Obálka
José Ladrönn
Lettering
Pavel Mařata
Překlad
Martina Dari Antonínová
Redakce
Jiří Pavlovský
Žánry
akční, futurowestern, western
ISBN/ISSN
978-80-7507-599-4 (BBart s.r.o.)
Vazba
šitá v tvrdých deskách s přebalem
Formát
168 x 258 mm
Tisk
barevný
Stran
192
Náklad
500ks
Cena
599 Kč
Originál
All Star Western #02: War of Lords and Owls (DC Comics, 2013)
Varianty
All Star Western #02: Válka vládců noci (paperback) (2016)
All Star Western #02: Válka vládců noci (pevná vazba) (2016)
All Star Western #02: Válka vládců noci (limitovaná edice 52ks) (2016)
  • Ozymandias
    hvězdička navíc díky těm krátkým povídkám na konci
  • perak
    Při čtení jsem byl jak na horské dráze - chvílemi mne kniha nesmírně bavila, především celkem originálně pojatá historie Gothamu, aby následně spadla do neoriginálního schématu, kdy jedinec (dvojice, trojice) přemůže jakoukoliv přesilu a zruší do té doby neohroženou a nepolapitelnou organizaci. Do toho se hlavní hrdinové dostanou do téměř bezvýchodné situace, která však samozřejmě bezvýchodná není. Stejně tak to bylo i s dodatečnými příběhy průměrný Nighthawk s Cinnamon, nudný Lash, skvělý T13.
  • puolpm
    Až na kresbu, ktorá mi stále príliš nesedí, som spokojný. Potešila postava Tallulah Black, ktorú som si obľúbil z predošlej serie o Jonah Hexovi (u nás vyšiel len 1.diel). Vyzerá to, že skombinovať westernový svet J. Hexa s naivným Dr. Arkhamom bol dobrý nápad.
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin14.9.2016 15:29All Star Western #02: Válka vládců noci (pevná vazba)
    Zpočátku jsem se také skutečně příliš nebavil (první díl se mi docela líbil), příběh jednoduchý, přímočarý, anarchisté versus migranti (funny), opravdu to moc originalit nepřináší (viz Lenny), ale nakonec se mi stejně ono zasazení děje do 19. století celkem líbí. To se nedá moc říct o kresbě.

    Celkový dojem: 60%
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin14.9.2016 15:29All Star Western #02: Válka vládců noci (paperback)
    Zpočátku jsem se také skutečně příliš nebavil (první díl se mi docela líbil), příběh jednoduchý, přímočarý, anarchisté versus migranti (funny), opravdu to moc originalit nepřináší (viz Lenny), ale nakonec se mi stejně ono zasazení děje do 19. století celkem líbí. To se nedá moc říct o kresbě.

    Celkový dojem: 60%
  • Lenny
    Neoriginální až běda. All Star Western není western a plácá se v patoku superhrdinského klišé, kam navíc násilně cpe bat-věci.
    http://www.youtube.com/watch?v=r_uywoz0bek
  • S4TW
    Jako jo i ne. Na jednu stranu se jedná o příjemnou změnu oproti klasickým superhrdinským komiksům. Tato kniha má originální atmosféru, prostředí a postavy. Na stranu druhou je zde spousta nedodělaných nebo ne úplně povedených věcí. Tak třeba Jonah Hex mi nepřišel tak super, jak jsem čekal, ve finále se jedná o průměrného cowboye, který se objevuje v každém druhém westernovém filmu, to třeba takový Arkham je daleko zajímavější postava. Dále mi vadila určitá šablonovitost, kdy se objeví nějaká zločinecká skupina, která chce ovládnout město, hrdinové příběhu je odhalí, následně jsou zajati a následně se nějak vystřílí ven. Kniha se snaží být bad-ass a vtipná, ale funguje to tak napůl. Ale je pravda, že se určitě jedná o drsnější pojetí, než tomu je u většiny superhrdinských komiksů. Na kresbu si musíte chvíli zvykat, ale má něco do sebe, ale některé obličeje působí, jak z mangy. Špatné mi přišli barvy, které vůbec nepodtrhují atmosféru. Pokud se dále povede zlepšit několik nedostatků, tak to bude super série, zatím se jedná jen o příjemnou změnu a svižnou jízdu, ale žádný zázrak.
  • kaylin
    Tady asi někdo ví, že mám rád westernové prostředí a že mu prostě nedokážu odolat. Více: http://www.comics-blog.cz/2016/07/1205-all-star-western-2-valka-vladcu.html
  • ConanVJ
    Tak druhý All Star si hodně polepšil. Přinesl velký příběh Jonaha Hexe (za což jsem moc rád a těším se na další) a pár dalších menších, které představují nové hrdiny. Nighthawk a Cinnamon se objevili už v příběhu s Jonahem a zde se dozvíme o jejich původu. Má to i hodně líbivou kresbu. Poslední dva příběhy o Bat Lashovi a Dr. Terrenci Thirteenovi jsou taky pěkné. Já se u této knihy hodně bavil a dávám 100% :)
  • cyboy
    Jak moc se mi nelibil prvni dil, ktery jsem si nedavno prinesl z veletrhu, tak o to vic se mi libil druhy. Nejde o kontinualni pribeh jako v prvni knize, ale o serii volne zretezenych pribehu, ve kterych Hex s Arkhamem pronikaji hloubeji do podsveti a take s nim uctuji. Na dalsi dil jsem zvedavy, ale pokud ma vyjit zase za dva roky, tak to se na to pratele radeji vykaslejte a dovydejte misto toho 100 naboju.
    70%
  • Grim
    Jak to tak vypadá talk celá slavná New 52 sem nám tady smrskla na All star western 2 a na podzim Wonder woman 2 od BB artu.
7261621