Ukázka
Ukázka
Ukázka
Koupit
Od vpádu Oročimarua do Konohy a Sasukeho útěku uplynuly už více než dva roky. Naruto se se svým mistrem po náročném tréninku vrací do rodné vesnice a zjišťuje, že ani ostatní nezaháleli. Každý z bývalých studentů nindža akademie ušel velký kus cesty a jsou dnes nesrovnatelně silnější než dřív. Jenže nejsou sami. Ani tajemní Akacuki nezaháleli a zdá se, že jejich pečlivě připravovaný plán se blíží vyvrcholení. Kdesi v tajném úkrytu navíc Oročimaru pokračuje v přípravách na ovládnutí Sasukeho těla...

Scénář
Masaši Kišimoto
Art
Masaši Kišimoto
Obálka
Masaši Kišimoto
Lettering
Štěpán Brož, Jan Škraban
Překlad
Jan Horgoš
Redakce
Boris Hokr
Žánry
akční
ISBN/ISSN
978-80-7449-387-4 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
110 x 175 mm
Tisk
černobílý
Váha
184 g
Stran
192
Cena
189 Kč
Originál
Naruto #28: Naruto no kikyō!! (Shueisha Inc., 2005)
  • Fry
    Fry admin3.1.2018 13:03Naruto #28: Narutův návrat
    Naruto #28: Narutův návrat - Nový rok, nové možnosti, nový Naruto ... V minulé knize nás sice čekalo menší intermezzo od hlavní dějové linie, ale nyní, dva roky od událostí z předchozích dílů se Naruto vrací do rodné vesnice silnější než kdy dřív, vyšší, a dokonce i trochu vyspělejší. Přesto není jediný kdo si od posledně polepšil. Většina jeho spolužáků už má titul Čúnina, najde se zde i pár Džóninů a Gaara písečných vodopádů to dotáhl až na Kazekageho. Nebezpečí v podobě Akacuki však díl od dílu sílí a začíná si vybírat svou daň ... Za mě 3*!
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin22.8.2016 11:40Naruto #28: Narutův návrat
    Dvacátý osmý díl a smekám. Naruto mě vážně pořád baví, je relativně vtipnej, je napínavej, jeho svět je zajímavej a je tam Kakaši.

    Celkový dojem: 80%
  • Final
    Final mecenáš2.8.2016 18:06Naruto #28: Narutův návrat
    Začíná nová příběhová linka Naruta a to s velkou parádou a pěkně zostra! Tajné spolky, sympatičtí hrdinové a patřičně odporní nepřátelé, vše kořeněné osudovostí a příjemným humorem. Velmi povedený start. Za mě 90%.
493