Ukázka č.1
Ukázka č.1
Ukázka č.2

+ 2 další ukázky

Časopis Čtyřlístek:

Tajná chodba - Radim Krajčovič, Jaroslav Němeček. Čtyřlístek tentokrát podlehne kouzlu Velkého pátku, na který, jak praví pověsti, se otevírají poklady. Vyzbrojeni detektorem kovů naleznou nejen poklad ukrytý v tajné chodbě, ale i jeho neočekávaného strážce!

Tryskošnek - Fofrpíďa - Dan Černý. Píďa získala stejnou superrychlost jako Tryskošnek. Chtěla by také být superhrdinou, jenže nadělá víc škody než užitku. Dokáže ji Tryskošnek zastavit dřív, než se stane skutečné neštěstí?

Veverka a Myška na výletě - Karlštejn - Jarmila Marešová. Naše staré známé Veverka s Myškou opět využijí služeb cestovní kanceláře Havran tour. Tentokrát se vydají na královský hrad Karlštejn …

Sedmikráskov - Ulomený roh - Richard Svitalský. Sedmikráskovský Dyk s kamarádem Vosákem se dostanou do pekla, kde se pekelně zapletou s pekelným hadem Matyldou.

Učíme se anglicky - Masquerade party/Maškarní bál - Tereza Ledererová, Richard Svitalský.

Číslo 6/2016 ročník 48

Scénář
Dan Černý, Radim Krajčovič, Tereza Ledererová, Jarmila Marešová, Richard Svitalský
Art
Dan Černý, Jarmila Marešová, Jaroslav Němeček, Richard Svitalský
Obálka
Jaroslav Němeček
Redakce
Jan Endrýs
Žánry
dětský, magazín
ISBN/ISSN
ISSN 1211-4219 (Čtyřlístek)
Vazba
sešit v měkkých deskách
Formát
190 x 260 mm
Tisk
barevný
Stran
36
Cena
35 Kč
  • Fry
    Fry admin24.7.2019 18:15Čtyřlístek #606: Tajná chodba
    Čtyřlístek #606: Tajná chodba - Tohle číslo jsem před pár lety dostal na Crweconu jako bonus ke koupeným komiksům a i když sem v poslední době četl, že Čtyřlístek opět ladí formu, o tomhle čísle se to bohužel říct nedá. 'Tajná chodba' je fajn, tedy až do chvíle, než začne Pinďa recitovat poezii, Bobík kopat na zcela jistě chráněném území a duch vyprávět svou historku, aby načež proletěl spolu s Čtyřlístkem skrz zem jako žížala. Zbytku kraluje 'Tryskošnek', ale v konkurenci s Dykem v pekle a prohlídkou Karlštejnu se není moc čemu divit ... Za mě 2*!
11