Koupit
V takhle velkém průšvihu Zázrak ještě nebyl! Cesta do pekla bývá dlážděna dobrými úmysly. David chtěl jen uchránit svého nemocného bratra Honzu před hrozícím nebezpečím, a místo toho se stal veřejným nepřítelem číslo 1! Tento a mnohem více dalších problémů se na Zázrakovu hlavu sesypou už v příštím díle, kdy jej na souboj vyzve jiný legendární hrdina – ochránce nevinných a Pérák!

Scénář
Petr Macek
Art
Petr Kopl
Obálka
Petr Kopl
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
ISSN 2464-5400 (CZECH NEWS CENTER a.s.)
Vazba
sešit v měkkých deskách
Formát
165 x 255 mm
Tisk
barevný
Váha
95 g
Stran
28
Cena
49 Kč
  • mttra
    Za znovuuvedeni Peraka na ceskou comicsovou scenu ( a musim rict,ze vyvedene ! ) 2* nahoru .. !!
  • Mrfko
    Pérák vs Zázrak je zaujímavá podívaná, rovnako ako celé to krivé obvinenie okolo ktoré sa to celé točí. Stretnutie ako aj súboj s Pérakom je zvládnutý ilustrácie sa držia v miere znesitelnosti, tak ako tempo, tak i príbeh, ktorý krásne nadväzuje i na predchádzajúce diely (znovuzrození Péraka). Nový hrdina tohto príbehu vypadá dokonca o dosť lepšie než samotný Zázrak, len škoda tej zbytočnej dvojstránky sledujúcej ich veľký stret. Na dve stránky je to priveľmi nevýrazná a jednoduchá maľba. Skôr by som miesto nej uvítal nejakú väčšiu akciu. Hon na zázraka je vlastne poriadnou podpásovkou pre nášho hrdinu a zároveň podnetom pre rozpútanie blížiaceho sa záveru do ktorého sa zapletie aj česká legenda z dávnych čias aby ukázala, že každý hrdina má nielen slabosti a starosti, ale tajomstvá...
  • Norri
    Norri mecenáš17.8.2016 14:48Dechberoucí Zázrak #09: Hon na Zázraka
    Z tohoto dílu jsem celkem zklamaný. Více zde: http://vlcibouda.net/komiks/997-zazrak7-9
  • Doppelganger
    Petr Kopl je český Rob Liefeld.
    Uspěchaná kresba. Deformovaná anatomie postav. Perspektiva asi podle nálady. Co mu nejde nakreslit, šoupne mimo panel. A lidi mu to z nějakého důvodu žerou.

    ad perspektiva: ten panel na předposlední stránce komiksu, kde skákající Pérák táhne Zázraka za plášť - to přece nemůže myslet vážně, no ne? Nechce Martin Němec zase zprovoznit mučírnu a vzít si Zázraka na paškál? :)
  • kaylin
    "Dechberoucí Zázrak 9: Hon na Zázraka!" představuje další krok k tomu, aby série nebyla jen superhrdinským komiksem, ale měla stále více a více české prvky a především byla sérií dobrou. Více: http://www.comics-blog.cz/2016/08/1234-dechberouci-zazrak-9-hon-na.html
  • baatcha
    Chjo. Co o tom říct, když je celý děj čísla v podstatě odvyprávěný na obálce.

    Došlo mi, jak výrazně tu chybí jakýkoliv "wow" moment, kterými byla Victoria Regina tak výjimečná. Příběh i kresba působí jaksi... řídce, chudě, nezajímavě.

    Jako, máme tu Prahu, máme tu Péráka a máme tu Kopla. To by vybízelo třeba k vizuálně strhující honičce po střechách nočního Žižkova. Jenže místo toho se dočkáme šablonovité bitky v jakési no-name uličce. A když už nevíme, co s tím, nacpeme tam magii, že jo. Uf.
  • cyboy
    cyboy mecenáš9.8.2016 13:31Dechberoucí Zázrak #09: Hon na Zázraka
    Je fakt, ze jsem se pristihnul u toho, ze me cteni tohoto dilu bavi a to i presto, ze je v nem hromada zbytecnych vnitrnich monologu. Rozhodne ten temny ton, ktery mel minuly dil se neopakuje a docela zamrzi ze ukonceni udalosti predchoziho dilu se dozvime jaksi mimodek v ramci jedne bubliny. Takhle se resit cliffhanger vazne nema.
    Co mi opakovane vadi je kresba, ktera je porad strasne nevyrovnana, postavy vypadaji skoro pokazde jinak a uz vubec nechapu, proc si alespon s celostrankovymi ilustracemi Kopl trochu vi nepohraje (napr. prvni stranka je vazne hrozna).
    Takze celkove je tam znat zlepseni a Zazrak zda se opousti trivialni linku, ale uz v pristim dilu do ni klidne muze zase spadnout.
    70%
  • smtxx
    Tak konečně díl Zázraka, kterej mě bavil . Kresba klasicky hrozná to už ani nemusím připomínat , jen ,že po těch 9ti dílech si myslím ,že Koplovi superhrdinský komiks kreslit prostě nejde . Prostřední dvoustránka je přímo hrozná ... tohle si zasloužilo mnohem víc ! Vtípek se spiderman family byl dobrej ,ten s pokémonem naopak ! Jen teda nevím furt co je tak děsivýho na plánu Fausta ( kresba je děsivější mnohem víc) .Kéž by se tam už nijak neobjevil ,ten příběh s ním je fakt nuda .

    p.s. Rytíří z Blaníku taky budou ( alá český x-meny nebo tak něco ) ?
  • seneke
    seneke mecenáš8.8.2016 08:09Dechberoucí Zázrak #09: Hon na Zázraka
    První superhrdinský crossover v historii českého komiksu a musím říct, že se kluci překonali. Kresba je výborná a scénář taky. Osobně jsem byl překvapen, že Pérák je ten původní a ne nějaký mladý náhradník.

    Pérák je geniálně napsaný. Správná nácky rubající mašina. Doufám, že v rámci Blesk komiksu dostane vlastní sešitovku.

    Sečteno, potrženo. Po tomhle díle si budu odškrtávat v kalendáři dny do dalšího pokračování.
  • baatcha
    Se asi picnu. Jak tady furt kritizuju Zázraka, tak jsem se včera přistihl, že nadšeně letím do stánku a nedočkavě se ptám, jestli už je nové číslo... (a ne, nebylo) :( :DDD
1628751
Četl/a (78)
2scha, akrijus, Alfred, Alikkk, Babany, Blackhand47XD, cyboy, czeeri, DanQ, Davidos402, deadpool, deefha, Dexir, Dezodoo, Doppelganger, dvory, Dzoglik, Endy, Faix, Filip123, Fr3d_K, Glumal, Goldfinch, Gustik5, Hanussen, hellblazer, Infarkt, japes, Jay-jay, jh666, jindroush, kallenved, kaylin, KdG, Kil-Khal, Kitykatyn, Koci, lacoste, Laik, lantan1, Light, Lijem24, Lobok257, Lookass33, Mamut12, me, MEGA, Mercurio, Michal Ebert, mineralk, misa, Mleako, namdnas, NecRoman, Norri, PeNNy, petad, petrSF, Poseidon1978, RadimNemec, raenius, rewkon, robert.hladil, Rowan, Sagikkun, seneke, Shin, spekktrum, T3ss, tacmud, Tawax , the.kasztan, Tommar, trudoš, tukak, vita, Zdendy, zlejzmrd
(166)
2scha, akrijus, Alex Bishop, Alfi, Alfonzo, Alfred, Alikkk, Babany, batoo, bd71, BeeSee, Benji, Blackhand47XD, blackJag, Blair, burzum, calvin10, ConanVJ, CSE_AC/DC, cyboy, czeeri, DanQ, Davidos402, deadpool, deefha, Dexir, Dezodoo, Dinik, disclose, doophy, Doppelganger, dvory, Dzoglik, Endy, fel68, filemon, Filip123, Flash, Fox01, Fr3d_K, gezic, Glumal, Goldfinch, goldschmidchen, Gustik5, hahahoho, Hanussen, Hebled, hellblazer, holubdema, Honza R., Honzin, Houbař, Hulik, I.am.geek, ikshorm, Infarkt, invape, James, jankie, japes, Jay-jay, jerry67, Jestrab2, jh666, jindroush, KadetJaina, kallenved, kamil, kaylin, Kazumaki, KdG, Kitykatyn, Koci, komik.sx, komiksák007, lacoste, Laik, Lenny, Libbi, Lijem24, Lobok257, Lookass33, lopik, Lumirius, Mamut12, Matio, MB, mcleek, me, meffis, MEGA, Mercurio, merhyx, Michal Ebert, mikina, mineralk, misa, Mitthrawnuruodo, Mleako, moiqpiom, monty.cl, MP, Mrfko, mttra, namdnas, NecRoman, Nevimtrebastofi, Nightmare, Norri, nx, o2t2, Onkel 1928, OwerLord, pavel, pechna, PeNNy, petad, petrSF, petrsimcik, Poseidon06061978, Poseidon1978, PrímaMost, R3nd4 , RadimNemec, Radkos, raenius, RaptoR, rewkon, Ricarderon, robert.hladil, Rowan, Roxigor, Sagikkun, saja, seneke, Shin, Skot, sleepless, spekktrum, Stara.kryta, suchosch, T3ss, tacmud, Tawax , the.kasztan, Tialster, Tommar, tomned, Toren, trudoš, tukak, tulipstros, vallyslayer, Viking, vita, vlkodlak, vranakx, willis, xai, xintax, Zajo original, Zdendy, zdoog, zlejzmrd, Zukamedotu
Chce (5)
absolute.000, Azbest, Maty48, onfr300, quardok