Obsahuje příběhy:

Zúčtování na Pašeráckém měsíci II.
Povstalci získali novou naději. Mladý pilot Luke Skywalker zničil největší zbraň zlého Galaktického impéria, Hvězdu smrti.
Skywalker se však nadále pokouší zjistit něco víc o způsobech Jediů. Jeho pátrání ho přivedlo na nechvalně proslulý Pašerácký měsíc Nar Shaddaa, kde si ho kvůli světelnému meči vyhlédl jeden obzvlášť šikovný kapsář.
Princezna Leia a Han Solo mezitím narazili na jiné překvapení. Při hledání vhodného místa pro novou povstaleckou základnu se střetli s imperiální hlídkou. Ukryli se na odlehlé planetě, kde je čekalo šokující setkání s jakousi dámou.
Jmenuje se Sana Solo. Tvrdí o sobě, že je Hanova žena.
A zřejmě ná zálusk na odměnu, která je vypsaná na princezninu hlavu.

Zúčtování na Pašeráckém měsíci III.
Povstalci získali novou naději. Pátrání po tajemstvích Jediů zavedlo Luka Skywalkera na nechvalně proslulý Pašerácký měsíc Na Shaddaa, kde si ho kvůli světelnému meči vyhlédl jeden obzvlášť šikovný kapsář. Brzy poté se Skywalker ocitl ve spárech sběratele jediských artefaktů GRAKKUSE HUTTA.
Mezitím se princezna Leia a Han Solo při hledání vhodného místa pro novou povstaleckou základnu střetli s imperiální hlídkou. Ukryli se na odlehlé planetě, jenže zjistili, že tam přece jenom nejsou sami. Sana Solo, žena, která tvrdí, že je Hanova manželka, se rozhodla vydat Leiu Impériu. Karta se však obrátila, když jí Han prozradil, že k povstalcům patří i on a že Sana dostane, pro co si přišla, jedině pokud jim oběma pomůže utéct...

Obsahuje sešity série Star Wars #9-10 (Showdown on Smuggler's Moon, Marvel 2016)

Scénář
Jason Aaron
Art
Stuart Immonen
Ink
Wade Von Grawbadger
Barvy
Justin Ponsor
Obálka
Stuart Immonen, Justin Ponsor, Wade Von Grawbadger
Překlad
Milan Pohl
Redakce
Stanislav Kadlec
Žánry
akční, sci-fi
ISBN/ISSN
ISSN 1805-1227 (Egmont Polska Sp. z o.o.)
Vazba
sešit v měkkých deskách
Formát
170 x 260 mm
Tisk
barevný
Stran
44
Cena
59.9 Kč
  • Fry
    Fry admin23.12.2018 21:18Star Wars Magazín 2016/03
    Star Wars Magazín 2016/03 - Sice se zatím celý příběh posouvá pouze slimáčím tempem kupředu, nicméně 'Zúčtování na Pašeráckém měsíci' přeci jen už nyní naprosto a s přehledem překonává ne až tak vydařený začátek těchto nových dobrodružství. Líbí se mi měnění lokací, baví mě hašteření mezi postavami (obzvláště mezi Leiou a Sanou) a hlavně je radost pohledět na Immonenovu kresbu doplněnou o úžasné barvy Justina Ponsora. Škoda jen, že tohle kreativní duo po tomto dosud excelentním příběhu v sérii dále nepokračovala ... Za mě 4*!
  • Kabukiman
    Kabukiman2.10.2016 18:21Star Wars Magazín 2016/03
    Star Wars přesně podle mého gusta. Vyšlo tady už hodně komiksů ze světa Star Wars, ale hodně toho stálo za prd. Pořádné star wars příběhy mají základní ingredience- Luka, Hana, Leiu, Jodu a Anakina v černém. Tady je to všechno v naprostém pořádku. Kresba i děj.
12145