Ukázka č.1
Ukázka č.2
Ukázka č.3
Koupit
Obyčejný život Charlotty De La Cruzové se obrátí vzhůru nohama, když ji okolnosti zničehonic vrhnou přímo do šerého světa bratrstva asasínů a učiní z ní součást jejich staletí starého soupeření s řádem templářů. Její genetická paměť je klíčem k tajemství jednoho z jejích předků, asasína Toma Stoddarda, a bratrstvo se musí dozvědět pravdu. Zoufalé pátrání po vzpomínce, která by mohla zachránit mnoho životů, přinutí Charlottu na vlastní kůži prožít panický strach a hysterii panující v době nechvalně proslulých salemských čarodějnických procesů!

Obsahuje sešity série Assassin's Creed #1-5

Scénář
Anthony Del Col, Conor McCreery
Art
Neil Edwards
Lettering
Josef Ládek
Překlad
Martina Dari Antonínová
Redakce
Boris Hokr, Jiří Pavlovský
Žánry
akční
ISBN/ISSN
978-80-7449-428-4 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
168 x 258 mm
Tisk
barevný
Váha
360 g
Stran
132
Cena
329 Kč
Originál
Assassin's Creed #01: Trial by Fire (Titan Publishing)
  • karl173
    karl173 mecenáš8.3.2019 17:30Assassin's Creed #01: Zkouška ohněm
    Upřímně nic moc. Podle hodnocení jsem tedy toho moc nečekal, ale stejně. Postavy jsou ploché, nezajímavé, chovají se hrozně hloupě a kdyby všechny postavy zemřeli při nějaké tragédii, tak mi to bude upřímně jedno. Děj je hrozně zkratkovitý a po celou dobu celkem zmatečný. A zatím se tu toho moc nevyřešilo. I přesto všechno, má ale místy komiks slušný drive a kdyby se to odehrávalo jen v minulosti, tak bych si to dokázal i možná užít. Kresba je dosti proměnlivá. Občas vypadá skvěle, někdy průměrně a někdy lacině. Jako celek je to ale spíš průměr a nejlíp vypadá právě jen v momentech, kdy se děj odehrává v minulosti. Za mě zatím spíše podprůměr. 45%
  • tresida99
    Místy pitomoučké jindy zase docela poutavé a dokonce se najdou i místa kde vás nutí k zamyšlení!Komiks vnáší nový příběh k již zaběhl značce a rozhodně pro fanoušky serie to bude poutavé pro ostatní jen stráta času a peněz.
  • SimKane
    Něměl jsem z toho čelist až na zemi, ale celkem příjemně to uběhlo. Místy jsem se sice ztrácel v ději, ale kresba byla pěkná a příběh poměrně zajímavý, takže se to nějak vyrovnávalo. Myslím ale, že spíš zaujme fanoušky herní série :)
  • Darth Raelchi
    Darth Raelchi mecenáš6.1.2018 17:40Assassin's Creed #01: Zkouška ohněm
    Tuto herní sérii mám rád a proto jsem si říkal, že by komiks mohl být rovněž zajímavý. I když se zde nejedná o úplně první komiksy ze světa A.C., přesto vydavatelé vybrali dobrou sérii, s kterou začít. První story arch je zvolen dobře a nabízí se srovnání s herní 4, není tam Miles a je to jakýsi výsek z celé plejády asasínů v průběhu historie. Autoři nám zde navíc nabídli nové pole a to jsou procesy v Salemu. Za mě dobře zvolené téma. Prolínání přítomnosti s Animem je nerušivé, ale co mi přijde hodně rušivé je až skoro dětinská jednoduchá kresba. Čekal bych, že autoři více popustí uzdu své kreslířské fantazii. Jestli to bylo nařízení shora, tak beru zpět, ale stejně... Trohcu mi i vadil ten přeplácaný a překombinovaný konec, kolikrát jsem se ztrácel. Jinak slušná průměrná jízda, která ale spíš zaujme fanoušky.
  • mearez
    Vůbec nechápu, proč to tu Crew vydává. Proč nevydá třeba další Marvel NOW nebo něco dalšího od Image. Tohle je brak
  • Toren
  • S4TW
    Podprůměrné dílo, které nemá nic, čím by vás mohlo zaujmout. Je tu především příšerná hlavní postava, která vás bude vytáčet a štvát a nejraději by jste jí odpravili při první příležitosti. Ostatní postavy jsou mdlé a nijaké. Z toho důvodu jsou tu i špatné monology a dialogy. Scénář je taky slátanina, naivní a celkem o ničem. Jediné světlejší okamžiky byly při některých historických částech, ale bylo jich bohužel moc málo. Z moderní doby je to jedna velká bída. Zajímavý je snad je bonus, který se povedl, ale to je hrozně málo. Kresba také neurazí, ale mě přišla taková strnulá a popravdě spíš průměrná. Někdo říká, že to je komiks aspoň pro fanoušky herní série, ale to není pravda, je to daleko horší než samotná hra (a to i po stránce scénáře) a já to určitě nedoporučuji ani jim, možná jen jako zajímavost pro porovnání. Určitě to není nejhorší komiks, co jsem četl, ale je to prostě podprůměr téměř ve všech směrech.
  • Norri
    Norri mecenáš6.12.2016 12:49Assassin's Creed #01: Zkouška ohněm
    Nečekal jsem nic a přesto jsem byl překvapený. Špatné dialogy, nefungující vysvětlování, absence humoru. Aspoň ta kresba je celkem dobrá.
    Více zde: http://vlcibouda.net/komiks/1041-assassins-creed
  • kaylin
    Mezi fanoušky hry si jistě najde hodně příznivců, ale mimo fanoušky nemá moc šancí oslnit. Více: http://www.comics-blog.cz/2016/11/1298-assassins-creed-1-zkouska-ohnem-40.html
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin17.10.2016 13:29Assassin's Creed #01: Zkouška ohněm
    Ačkoli je herní série poměrně známá, počítačovým hrám až na výjimky (Hearthstone) dávno neholduji a Assasin's Creed jsem nikdy nehrál. Toliko k mé (ne)znalosti či případné (ne)objektivitě. Jeidné, co se mi zdá alespoň trochu zajímavé je historický doslov o Salemu a "witchcraft hysterii", což je sice také věc obecně známá, ale člověk se vždy rád dozví něco více. Jinak je to nuda. Fakt jo. Ačkoli je hned první sešit zkonstruován klasicky tak, aby jako by napínal, vůbec mě to nezajímalo. Templáři vykreslení jako fakt šílení psychouši a padouši a Bratrstvo se mi jevilo zase jako skupina úplných pitomců. Celé se to má jaksi "rozředit" potenciálními zradami, a i když je zcela legitimní stavět příběh nečernobíle bez jasné dělící linie dobro vs zlo, tady jsou prostě jen všichni nějaká banda vylízaných dementů. Hlavní hrdinka se náhle stane strašně drsnou, její potenciál je skutečně vymazlený od samého počátku. Meh. Ději dokonce místy ani pořádně nerozumím a vlastně ani nechci, nebaví mě, scénáristicky je to všechno takové přihlouplé.

    Celkový dojem: 40%
  • cyboy
    cyboy mecenáš11.10.2016 20:02Assassin's Creed #01: Zkouška ohněm
    Pokud jste hrali hry, tak se vam to mozna bude libit. Ja jsem hral prvni ctyri hry a stejne se mi to nelibilo. Cekal jsem, ze to pujde trochu mimo herni ramec, ale je to vlastne jen dalsi herni dobrodruzstvi, akorat ze ho nemuzete hrat a jste odsouzeni cist misty az detinske monology hlavni hrdinky. Zacatek je strasne uspechany a pak je to misty zmatecne, ze vlastne nevite kdo, komu, co a proc (tedy hlavne v soubojich). Jinak je to hrane hodne na efekt jako ve hrach (kde je to ale 100x lepsi), takze jsou tam celostrankove ilustrace skakajicich asasinu apod. Co tomu chybi uplne je schopnost vtahnout vas do deje a atmosfery.
    Dalsi dil si hodne rozmyslim, protoze tohle me vyslovene nenadchlo.
    55%
1524116
Četl/a (64)
-spacilost-, adevr, AlmightyMates , anka, Blackhand47XD, calvin10, CaptainMarty, Carnage, CHester Turner, ConanVJ, Crics, cyboy, dajik, Darth Raelchi, Devlin2, Dezodoo, Faix, Garp, gezic, guseppe, invape, Jabba, JackOneil, jaspis, Kaaos, kallenved, karl173, kaylin, Lachvos, Ladinek82, lantan1, Lobok257, lucmartincova, Madao, Mercurio, Michal Ebert, misa, namdnas, Negan, Norri, Olesh, ondra kenway, onfr300, opytz, OwerLord, pechna, Peppa, Plechy, PrastenejCitron, punisher, raenius, Rezet, S4TW, seneke, SimKane, Stlucius, tresida99, trudoš, Tykwer, Ukko, VXP, xxSIMIxx, yogi, zlejzmrd
(103)
adam.ra, adevr, Aldo26, Alfonzo, Alfred, AlmightyMates , anka, Azik2586, BadBoy, Batman, bboorreekk, Blackhand47XD, blackJag, Blair, burzum, calvin10, CaptainMarty, Carnage, CHester Turner, CHROM, ConanVJ, Corteg, Crics, cyboy, Dezodoo, Doctor_Sk, doophy, DracoAn, fifas, Fox01, gezic, gruno, guseppe, Honza R., hugosnowden, Hulik, invape, Jabba, JackOneil, Jak, jaspis, Jay-jay, kallenved, Kareru, kucik, Lobok257, Lookass33, lucmartincova, Madao, Mamut12, markic, MB, Mercurio, Michal Ebert, misa, miuanek, monty.cl, MP, Mr.Plysh, NecRoman, Negan, Nightmare, OldaB, Olesh, onfr300, opytz, OwerLord, pavel, pechna, perper, Petrkoll, Poseidon1978, PrastenejCitron, punisher, raenius, Rety, Rich, Rowan, S4TW, saja, Salien, Sidi Santini, Skot, sleepless, snuk, StanleyHu, Stlucius, suricattaontheway, tacmud, Till, Toren, tresida99, Tykwer, Ukko, vranakx, Were-chan, Wiruss, xintax, xxSIMIxx, Zajo original, zdennanek, zdoog, zlejzmrd
Chce (9)
-spacilost-, Badgu.y1902, delsemela, delta11, gumidekmedvidek, Maty48, mywiel, tomasko33, xxaannddeerr
Shání (1)
Al0f0k
Nabízí (4)
Doctor_Sk, Fox01, MB, Rety