Ukázka č.1
Ukázka č.2
Ukázka č.3

+ 3 další ukázky

Koupit
Když z nebe spadne nefalšovaná superhrdinka Power Girl a vyrobí obrovský kráter přímo v Harleyině novém sousedství na Coney Islandu, bývalé Jokerově společnici zbývá jediné: ušít si nový kostým! Power Girl totiž trpí ztrátou paměti a Harley se splní sen – stane se polovinou dvojice zločin potírajících superhrdinek! Ale vydrží sekat latinu a předstírat, že je zákona dbalou občankou? A i když ano... na kolik kousků ji Power Girl roztrhne, jestli si vzpomene?

NAVÍC! Nahlédněte pět let do budoucnosti, v níž se znovu shledá nejúžasnější zločinná dvojka, Harley a Joker!
DVOJITĚ NAVÍC! Nechte si od Harley předvést, jak se to má na Comic-Conu správně rozbalit! Její divokou jízdu skrz San Diego nakreslili Amada Connerová, Dave Johnson a další šíleně talentovaní kreslíři, které jsme k tomu v hale H přinutili!

Obsahuje sešity série Harley Quinn (New 52) #9-13 (srpen 2014 - prosinec 2014), Harley Quinn Futures End #1 (září 2014) a Harley Quinn Invades Comics-Con International San Diego #1 (červenec 2014)

Vyšlo v brožované a extra limitované pevné vazbě s přebalem na speciálním papíře s černobílou variantou obálky, číslované s certifikátem (52ks).

Identický dotisk brožované verze v dubnu 2018


Scénář
Amanda Conner, James Palmiotti (Jimmy)
Art
Amanda Conner, Marco Failla, Javiér Garrón, Chad Hardin, Dave Johnson (JØHNSØN), Paul Pope, Stephane Roux, Damion Scott, John Timms
Ink
Robert Campanella
Barvy
Lovern Kindzierski, Dave McCaig, Paul Mounts, Alex Sinclair, Brett Smith
Obálka
Amanda Conner, Paul Mounts
Lettering
Pavel Mařata
Překlad
Martina Dari Antonínová
Redakce
Jiří Pavlovský
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7507-605-2 (BBart s.r.o.)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
168 x 258 mm
Tisk
barevný
Váha
660 g
Stran
208
Cena
499 Kč
Originál
Harley Quinn #02: Power Outage (DC Comics, 2015)
Varianty
Harley Quinn #02: Výpadek (paperback) (2016)
Harley Quinn #02: Výpadek (limitovaná edice 52ks) (2016)
  • faster86
    kvalita hodně kolísá mezi, celkem ok, debilní, neurazí/nenadchne.. ale změna kreslířů mě baví, je fo takové chaotické stejně jako postava harley
  • JohnyG
    O poznání méně vyvážené pokračování dobrodružství trhloušky Harley. Tentokrát se příběh nedržel tolik nohohama na zemi a to je škoda. Tu linku půvabně bláznivých momentů v reálném prostředí Coney Islandu z jedničky si udrží jen první dva sešity, pak následuje 100 stran bizarních absurdit. Nakonec ještě stojí za přečtení posledních 11 stran s pokusem o Harleyin origin, kde se například dozvíme o původu bobra Bernieho. Celkově tak byla fajn jen třetina booku, což je prostě málo.
  • karl173
    karl173 mecenáš15.6.2018 22:47Harley Quinn #02: Výpadek (paperback)
    Po předchozím díle, který nebyl nic moc se mi tenhle líbil podstatně víc. Asi jsem si už zvykl na styl jakým Harley autoři píšou a nebo se to zkrátka více povedlo. Humor opět není nijak extrémně vtipný a rozhodně jsem se po zemi neválel, ale narozdíl od prvního dílu jsem se více pobavil a vnitřně zasmál či lehce uchechtl, což beru jako pokrok. I děj a postavy mi přišli o něco zábavnější. Především týmovka s Power Girl mi přišla opravdu povedená a to jakým stylem si autoři z toho dělali vyloženě srandu se mi líbilo. Speciál s Jokerem nebyl nic extra, ale asi neurazí. Povedenější mi přišel speciál s Comic-conem, který by sice nemusel být tak dlouhý, ale opět si z toho dělají dobrou srandu a zároveň čtenáři tak nějak ve zkratce přiblíží co se tak na takovým Comic-conu děje. Kresba v hlavním příběhu byla jako v předchozí knize slušná. Ve speciálu z Comic-conu se ale střídá jeden kreslíř za druhým a může to působit rušivě. Celkově tedy knihu hodnotím tak, že jde opět o odpočinkovou zábavu která si dělá ze všeho srandu a přišlo mi to o něco lepší než předchozí díl. 70%
  • Fry
    Harley Quinn #02: Výpadek - Šílená sonda do života Harley Quinn pokračuje, ačkoliv už to není až taková sranda ... Z velké části za to nejspíše může přístup dvojice autorů, kteří oproti minulé knize už tak moc nezasahují do běžného života na Coney Islandu a místo toho staví Harley do ne moc povedené týmovky s Power Girl. Navíc mi přijde že má celá série značně rozkolísanou kvalitu, a tak vedle docela originálních epizod (Harley Quinn vtrhla na San Diego Comics-Con International) stojí nudné a mnohdy až trapné příběhy (Výpadek) ... Za mě 2*!
  • Blackhand47XD
    Blackhand47XD3.6.2018 21:09Harley Quinn #02: Výpadek (paperback)
    Sexy Harley naráží na Sexy Power Girl. Sexy!
  • mearez
    Hrozně se tam sází na to, jak Harley a Power girl vypadají. Ano, srandu si z toho scénárista samozřejmě dělá, ale je to dělaný převážně pro týpky, co si chtěj udělat dobře a náctky, co viděly Suicide Squad. Fakt mě sere ta lesbické pasáž, kde se holky kousaj ve vodě do zadku. Od toho tu máme Manaru. Jediný plus za ten poslední sešit s ComicConem.
  • Toren
  • 3DD!3
    Spousta nadsázky, velké prsa, pěkné zadky, lesbické poznámky. Je to neškodné, místy úsměvné, odpočinkové, ale zároveň hodně vychtěné. Velkým problémem je scénáristické duo Amandy Connerové a Jimmyho Palmiottiho, které si sice umí hrát s postavou, ale není schopné ji kamkoliv dovést a dát jejímu putování smysl.
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin20.2.2017 15:51Harley Quinn #02: Výpadek (paperback)
    I druhý díl mě místy celkem dost pobavil, ale už ne tolik jako první.

    Celkový dojem: 50%
  • S4TW
    Podle mě se jedná o něco vtipnější díl, než byl ten první. Docela dobře jsem se bavil u různých odkazů a easter eggů. Především pokud se jednalo o narážky na jiné superhrdiny a padouchy, jako třeba Superman, Daredevil či Thanos (vůbec sešit s touto postavou byl to nejlepší, co celá kniha nabízí). Tato kniha trpí na lehkou nevyrovnanost, kdy je první sešit fakt o ničem, pak je lehce lepší druhý sešit, špatný třetí, pak výborná část s Power Girl a opět trochu slabší závěr. Ale ani v jednom případě se rozhodně nejedná o žádnou velkou nudu či bídu. Harley se snaží hláškovat a popichovat, co to dá, někdy i nedá. Především to, v jakém kontrastu je s Power Girl, ale jak se snaží spolu nějak bojovat se zlem, to byl podle mě vrchol celé této série, ale třeba se mýlím. Kresba je vskutku velmi dobrá, ale nemohu říct, že by mě něčím úplně uzemnila nebo že bych měl chuť si vyloženě vyhledávat tohoto kreslíře. Ve finále se jedná o slušný humorný komiks, u kterého jsem se skutečně několikrát dobře pobavil. Velmi dobrá zábava na jedno odpoledně, ale nejsem si jistý, že se k tomuto komiksu budu vracet...
  • J.T.honza
    Slabší a ne tak vtipné jako jednička. Docela mě štvaly ty odbočky stranou od hlavního příběhu, byť výlet na Comic Con se i díky různým cameům vydařil. Přesto všechno jsem se ale (upřímně - i díky melounům Power Girl) dobře bavil, zhltnul to za jedno odpoledne jako malinu a nad koupí třetí knihy bych ani na vteřinu neuvažoval a prostě ji vzal. Tak snad dorazí!
  • Norri
    Norri mecenáš29.12.2016 20:27Harley Quinn #02: Výpadek (paperback)
    Těžký průměr. Ale některé momenty pobavily a kresba taky není špatná. Více zde: http://vlcibouda.net/komiks/1048-harley2
  • petrsimcik
    petrsimcik30.11.2016 00:38Harley Quinn #02: Výpadek (paperback)
    Musím říct že mě Harley tak dostala, že jsem si ty další dva díly prostě musel pořídit v angličtině (mimochodem doporučuju, zrovna tady je ta angličtina roztomilá) neb jsem na to prostě nevydržel další rok - dva roky čekat a máte se nač těšit. Co mě ale překvapilo, že česká vydání mají lepší papír (větší gramáž) i desky a to i u paperbacku. Ne že by to Aj vydání byla nějaká tragedie, ale díky tomu papíru je 3ka poloviční než česká dvojka a to i když má jen o 30 stran míň.
  • jh666
    Ve výsledku další zábavná akce, podobně jako u prvního dílu. Rozdíl je, že první díl byl vyrovnanější. Druhá knih začíná dvěma krátkými povídkami, které sice neurazí, ale nejsou nic moc. Následuje speciál z Futures End, který je naopak skutečně podprůměrný. Naštěstí všechno zachraňuje naprosto dokonalý příběh s Power Girl a skvělý speciál z Comic Conu. Na konci mě překvapil i příběh ze série Secret Origins, který nebyl nikdy inzerován. Ve výsledku je to ale jedno, protože byl na knize to nejhorší. V průměru 70 %
  • Luigim
    Dal bych plný počet nebýt těch posledních povidek na Conu a " a jakoby zrození". Nijak mne nenadchly a kresby byly občas naprt. Nevim proc když celou dobu je Harley a vůbec vše na kresbáchnkrásně vykreslen a Harley vypadá opravdu sexy tak na některých stránkách (těch dvou posledních povídek) je kresba odflaklá. Jinak celou knihou jsem se krásně bavil. Harley má svůj specifický humor a kniha jako taková mne nezklamala. Rozhodně se těším na další díl.
  • kaylin
    Kniha "Harley Quinn 1: Šílená odměna" byla fajn, ale v případě "Harley Quinn 2: Výpadek" už jsem si na styl a postavy zvykl a bavil jsem se víc. Více: http://www.comics-blog.cz/2016/10/1295-harley-quinn-2-vypadek-70.html
  • cyboy
    cyboy mecenáš26.10.2016 01:45Harley Quinn #02: Výpadek (paperback)
    Ve srovnani s prvnim dilem trochu zklamani. Prvni dil byl blaznivejsi a vtipnejsi. I tady jsou vtipne momenty, ale spousta z nich na to jde hrozne silove. Chybi uvolnenost a hravost prvniho dilu.
    Kazdopadne jsem zvedavy na dalsi dil, tam se teprve ukaze jestli je tento dil mirnou zmenou kurzu, nebo jen slepou odbockou.
    70%
519244
Četl/a (68)
3DD!3, Al0f0k, alois13, anka, Benny, Blackhand47XD, calvin10, ConanVJ, cyboy, dajik, Darker, faster86, frantisekcap1, Fry, Garp, Golem, invape, IV, Jabba, James, japes, jh666, JohnyG, Joshua_T, Kaaos, kallenved, karl173, kaylin, kindanerd, Kiwi1902, Kubix, Lachvos, lacoste, Ladinek82, lantan1, Librarian, luky.kuky10, MakiPuchalovic, Mamut12, Mates17, mearez, Mercurio, MonsterGyre, mstefl, mufon, namdnas, NecRoman, Norri, pearlxjam, punisher, puolpm, pxashes, RaptoR, Rezet, S4TW, Schimi85cz, Schramm, Sir_Pete, Spike, T3ss, the.kasztan, Tomket.Tom, trudoš, Ukko, utresyby, w3cMarkus, WEAPONE, zlejzmrd
(129)
665+1, Abe, adam.ra, Al0f0k, Alfonzo, alois13, anka, BadBoy, bboorreekk, Benny, Blackhand47XD, blackJag, bronxik, burzum, calvin10, CHester Turner, ConanVJ, CSE_AC/DC, cyboy, Darker, DAxik, disclose, doophy, DracoAn, dvoracekpetr1, filemon, frantisekcap1, Fry, Golem, Hebled, hiro666, Hulik, hypermlok, invape, IV, J.T.honza, Jabba, JackOneil, Jak, James, japes, jendavondra, jh666, Joshua_T, kallenved, kaylin, kendor007, keNNoslaw, KINIMODUS, Kiwi1902, Krvavý Patejl, kubanec13, kucik, lacoste, Lenny, Librarian, Lookass33, Luigim, Lukas366, m.jedle, MakiPuchalovic, Mamut12, markic, Mates17, MB, mcezik, meffis, Mercurio, mgeralt, mikado, mimo_provoz, miuanek, MonsterGyre, monty.cl, MP, mstefl, mufon, mywiel, namdnas, NecRoman, Olesh, opytz, pearlxjam, pechna, Pekario, petrsimcik, Piros0013, Poseidon1978, punisher, puolpm, Radkos, RaptoR, Rowan, Rumburaq, S4TW, Saran, Schimi85cz, Schramm, semi41, Sidi Santini, Sir_Pete, Skot, slavik38, Spike, Stlucius, suricattaontheway, T3ss, tacmud, Till, timek, Tomasino79, Tomate, Tomket.Tom, TommyBOYER, tomned, Toren, trudoš, Ukko, utresyby, vishnar, Vítek, Wakker, WEAPONE, xintax, Yefery, yogi, Zajo original, Zbysek2410, zlejzmrd
Chce (14)
Azik2586, Badgu.y1902, deadpool, DKoscik, gezic, henrycruel, husakpetr93, Jáňa, Kiko, Kryysa1892, Maty48, pxashes, segy, xxaannddeerr
Shání (1)
gezic
Nabízí (7)
3DD!3, Al0f0k, frantisekcap1, Librarian, Luigim, MB, www.foxbazar.cz