Ukázka
Ukázka
Ukázka
Koupit
Jeden z nejprodávanějších francouzských komiksů posledních let a překvapení evropského trhu s komiksy vůbec líčí s nadsázkou příhody tří kamarádek. Jedna z nich je bezmála jako princezna z pohádky s dobrým srdcem a nezištnou, nezáludnou povahou, zatímco druhé dvě se chovají někdy jako ty nejpodlejší čarodějnice. Přečtěte si všech sedm sešitů v jedné knize!


Váha: 1,6 kg, tloušťka: 31 mm

Scénář
Maryse Dubucová
Art
Delaf
Obálka
Delaf
Lettering
Pavel Beneš
Překlad
Luděk Janda, Irena Šmérková
Redakce
Tereza Pacáková
Žánry
dívčí, humorný
ISBN/ISSN
978-80-7544-208-6 (Cooboo (Albatros Media a.s.))
Vazba
šitá v tvrdých deskách
Formát
210 x 295 mm
Tisk
barevný
Váha
1714 g
Stran
360
Cena
799 Kč
Originál
Les Nombrils, L'intégrale Tom 1 (Dupuis)
  • faster86
    Trvá to 4 sešity, tedy 200 stran, než to začne být dobré, napřed jde vidět jak se do toho autor postupně dostává a od půlky jde s příběhem pěkně dopředu, ke konci už je to hromada emocí, zvratů a překvapení. Dalo by se říct, že s každým číslem jde kvalita lehounce nahoru.
  • charvos
    charvos mecenáš8.7.2020 08:41Pupíky #1-7: Mladé, krásné a proradné
    vubec sem nic od tohodle necekal, dceri sem to koupil tusim k 14tym narozeninam a ta to vubec jeste neotevrela. Pres rok ji to lezelo v knihovne,tak jsem si rekl, ze to aspon prolistuju a dlooouho me tak nic nechytlo. Knizku jsem vzdycky odkladal az kolem jedne rano a nemohl se dockat dalsiho vecera az ji znova otevru. Dokonce jsem i manzelku nechal na pokoji :) a uvazuju, ze tohle dceri necham v knihovne a sobe koupim jednotliva alba :). Skoda, ze nejde dat 6 hvezdicek.

    a jak se divam na komenty pode mnou tak tohle ctou asi jen stari fotri :D
  • TZcomics
    Byl jsem překvapený podobně, jako ostatní zde komentující. Že to ke konci budu hltat jedním dechem a bude mě fakt zajímat, jak toto "holčičí čtení" bude pokračovat, to jsem nečekal. A vlastně plusové body za to, že je to nejen to holčičí čtení. Škoda jen, že jsem myslel, že už je to ukončená série, ale na moje hodnocení to vliv nemá.
  • maco
    Mal som obavy ci je knizka vhodna pre 36 rocneho. Teraz viem ze to bola dobra investicia a nelutujem. Súhlasím s roxigorom. Prvé dva albumy treba vydržať. Už ma to miestami zacinalo nudit. Ale prvé albumy su potrebne aby človek pochopil... Perfektná knižka. Môžem len doporucit. Dávam 20 z 10 ;)
  • Roxigor
    Už dlho som nevidel nič podobné. Zo začiatku som si hovoril že to je tuctový príbeh pretože prvé 2 albumy nasvedčovali tomu. Ale od 3. išiel príbeh definitívne do popredia a veľmi rýchlo naberal na obrátky.
    A to bol práve ten moment kedy som si povedal že držím v rukách asi niečo zaujímavejšie ako je len tuctový komiks/príbeh. Najviac sa mi páči ako sa táto séria vyvinula z takého nevinného vtipkovania o tom že každý kto nie je v dnešnom svete krásny tak nemá žiadnu hodnotu a práve dve hlavné postavy nám to stále dávali pred oči. S tým ako prišiel 3. album sa ale všetko zmenilo a dovtedy nenápadná Karin si začala uvedomovať že to takto ďalej nechce.
    Autorka tu predvádza niečo úžasné a ja som len s otvorenou pusou pozeral ako dokázala z tejto nevinnej húsenice spraviť krásneho motýľa.
    Príbeh bol každou stránkou lepší a lepší a nemohol som prestať čítať a stále som chcel vedieť ako to bude pokračovať. Ani som sa nenazdal a bol tu koniec tohoto úžasného príbehu ktorý som prečítal na jeden záťah. Tento komiks mi ešte pekne dlho zostane v mysli a rád na neho budem spomínať pretože toto bol pre mňa jeden z najlepších príbehov za posledný rok. Oto viac sa teším až vyjde ďalší diel pretože táto séria je skrátka úžasná.
    Kresba to nádherne dopĺňa a celé to pôsobí ako pekný animovaný film a nádherne dopĺňa príbeh. Je vidno že tvorcovia sú zohraná dvojica a ide im to. Nemám k tomu už čo viac povedať len že tých 5* je úplne oprávnených.
  • jankie
    Musím se přiznat, že i když jsem slavil třicítku dost dávno a jsem muž, tak mne to pohltilo. Dal jsem to jedním dechem.
    Nemohu se dočkat osmičky...
  • Lenny
    Lenny mecenáš23.12.2016 16:29Pupíky #1-7: Mladé, krásné a proradné
    Dokonalost sama
    Recenze na: http://www.youtube.com/watch?v=Pe3BHlzC2-A
  • petrsimcik
    Ještě se mi nestalo abych vzal do ruky otevřeně holčičí komiks a nepřistihl se že jsou 2 ráno a já ho vzal na jeden zátah. Sakra, to kupování po albech má taky něco do sebe. Každopádně krásné masivní souborné vydání skvělého komiksu který si drží kvalitu od začátku do konce, má zajímavé postavy, které se vyvíjejí i příběh a vlastně neočekávaný konec.
2732