Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 3 další ukázky

Koupit
Šíleně vtipný a nepolevující návrat užvaněného žoldáka v podání Gerryho Duggana a Briana Posehna pokračuje!

Nejdříve: Pohled do minulosti a Deadpoolova někdejšího dobrodružství s Iron Manem! Poté: Deadpoola si najme démon, aby pro něj získal prokleté duše! A jestli jste si mysleli, že Wade už nemůže být silnější, přichází čas na to, aby se spojil se svou ženskou stránkou! Navíc: Deadpool si vybere za lovnou zvěř chlápka s podmořskými silami a pak udělá týmovku s tím úžasným chlápkem odvedle, Spider-Manem! A slibujeme vám, že jednoho z těch dvou zabije!

Obsahuje sešity série Deadpool (Marvel NOW!) #7-12

Scénář
Gerry Duggan, Brian Posehn
Art
Mike Hawthorne, Scott Koblish
Ink
John Lucas
Barvy
Val Staples
Obálka
Arthur Adams, Rosemary Cheetham, Geof Darrow, Edgar Delgado, Marte Gracia, Kevin Maguire, Tradd Moore, Peter Steigerwald
Lettering
Josef Ládek
Překlad
Darek Šmíd
Redakce
Boris Hokr, Jiří Pavlovský
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7449-423-9 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
170 x 260 mm
Tisk
barevný
Váha
370 g
Stran
136
Cena
329 Kč
Originál
Deadpool #02: Soul Hunter (Marvel Comics, 2013)
  • Sawyer
    Sawyer28.4.2021 15:39Deadpool #02: Lovec duší
    Tak Lovec duší mě bavil víc než Prezidenti. Kniha začíná retro sešitem, kde se Deadpool potká se Starkem. Ten byl fajn. Poté se Deadpool vrací do současnosti a musí zabít nevinné lidi, kteří se upsali Vetisovi. Je to úplně to samé, jako když musel zabíjet prezidenty, ale tady je to podané lépe. Takže první polovina je dobrá, jenže pak přijdou na scénu rádoby vtipné týmovky a ty už mě moc nebavily. Každou chvíli se tam autor pokouší házet nějaký ten vtip, i když už to začíná hraničit s trapností. Taky mi vadily ty nudné dialogy mezi postavami a ty otravné čechismy. Není to nic extra, ale na pobavení je to fajn.

    Celkem-70%
  • Delphín
    Delphín16.9.2019 18:19Deadpool #02: Lovec duší
    Z celé série je to jeden ze slabších dílů ale furt to bylo vtipný a vcelku čtivý.
  • Cinema Ranger
    Cinema Ranger24.7.2019 14:08Deadpool #02: Lovec duší
    Stejně jako první díl mě to moc nezaujalo. Vtipné to není, za tu jsou nudné dialogy. Zato zápletka se od Mrtvých prezidentů zlepšila. Máme tady Spajdyho, Daredevila, Black Window i Hulka, ale i tak to není žádná sláva. 55%
  • Komiksum
    Komiksum10.6.2018 17:15Deadpool #02: Lovec duší
    U Mrtvích Prezidentů jaem nesouhlasil s většinou která to celkem cenila, dnes opět budem nesouhlasit ale s opačným názorem. Bavil jsem se opravdu hodně. Hned na úvod máme parodii na retro sešit který je prostě od začátku do konce vtipný, vyvrcholení je jak by řekl Daniel Nekonečný Grandiozní. Následuje příběh Lovec Duší který jako by z oka vypadl Mrtvím Prezidentům, ovšem s tím rozdílem, že to je konečně vtipné a bavilo mě to. Kresba je Super, návštěva Spider-Mana je dobrá, Daredevila zbytečná. Díky tomuhle booku se hodně těším na hodný zlý a ošklivý. Za sebe doporučuju.
  • Blackhand47XD
    Blackhand47XD3.6.2018 20:59Deadpool #02: Lovec duší
    Tentokrát se Deadpool snaží dodržet svojí dohodu, kterou hlupák uzavřel s démonem. Strašně se mi líbil rádoby retro komiks, takové parodie můžu.
  • Hunter
    Hunter6.5.2018 02:29Deadpool #02: Lovec duší
    Nuda. Sice budete mít debilně v knihovně daného Deadpoola 1 a 3 4 5 tak toto doporučuji vynechat. Prestnová je strašně otravná děj je taková o trochu horší jednička kde Deadpool pobíhá a kosí toho a toho ale narozdíl od Mrtvýchh Prezidentů je toto psané velice nudnou formou. Slabé.
  • Darth Raelchi
    Darth Raelchi mecenáš30.3.2018 11:16Deadpool #02: Lovec duší
    Úplná katastrofa. Nuda a děs. Tohle mi přišlo jako Deadpool, který má menses. Ono to tak do jisté míry i působí, když si vezmeme ten fakt, že má v sobě uvězněnou duši ženy. Nemám nic proti tomuto konceptu (narušování zaběhlých a běžných konceptů a archetypů ženství a mužství), ale nijak mi nesedí to mixování genderů touto formou. Má to být asi vtipné, ale mně to nijak zvlášť nepřišlo. Hmm, Deadpool muž a najednou reaguje jako žena, nebo zrovna teď promlouvá žena a TO zrovna v době, kdy se to nehodí, jak příhodné, hmm... HAHA, vtipné - hmm, není. Pro puboše asi jo. Mám rád humor na úrovni, který ale zároveň nepůsobí pohoršeně anebo ať teda pohoršuje, ale stojí za to, a je tam vidět dobrá práce a mozek člověka, který tím má na mysli pouze pobavení. Jinými slovy, pokud nebýt politicky korektní, tak ať to je takové, že se zasmějí i ti, vůči kterým je to nekorektní - jde to, ale je to velmi těžké a i na takové platformě to jde. Za mě je toto odpad a průměr Deadpoola. Hlášky nehlášky, sype je čím dál míň a furt si jenom stěžuje. Tímto u mě Deadpool skončil a snad pokud nepřijde něco závratně zajímavějšího, číst ho už dál nebudu.
  • Fry
    Fry admin8.1.2018 16:08Deadpool #02: Lovec duší
    Deadpool #02: Lovec duší - Chladnokrevný zabijácký antihrdina se vrací a to v mnohem zábavnější a celkově i zajímavější druhé knize ... Retro parodizující první sešit nahazuje originální zápletku, která se prolíná celou knihou a navíc také ukazuje, že v mnohém byly kdysi komiksy opravdu hloupé. Následuje návrat do přítomnosti, agentka Prestonová je mrtvá, Deadpool je nucen zabíjet pro všivého démona a autoři neztrácí dobré nápady až do momentu, než dojde na prvoplánově rádoby vtipné týmovky. Celkově tedy docela slušné čtivo ... Za mě 4*!
  • hroubek
    hroubek8.1.2018 15:42Deadpool #02: Lovec duší
    Po Mrtvých prezidentech jsem čekal malinko víc. Jasně že chápu, že se to opět nemohlo úplně urvat ze řetězu a nechat pana Deadpoola kosit stovky nepřátel a do toho cedit hlášky. Prostě jsem čekal trošku jiné čtení. A je to jen moje chyba, jelikož mě to po konci Mrtvých prezidentů mělo dojít. Deadpool se emocionálně posunul dál a to sebou nese vždy problémy. I přestože vaše morální zásady jsou někde úplně jinde, než u vašich okostýmovaných kolegů. Na druhou stranu Lovec duší přináší ten správně ujetý příběh plný hlášek, odkazů na komiksy(viz. úvodní sešit s alkoholem bojujícím Tonym Starkem, který se odehrává v době, kdy Deadpool ještě nevznikl, a nebo krásná parodie na Spider-mana s odkazem na Squirrel Girl a spoustu dalšího), pop-kulturu a násilí v různých podobách a taky parádní a hlavně zábavnou akci. Je to zábavný komiks, který ukazuje Deadpoola trochu z jiné stránky a mě hodně bavil, jen mě tam něco chybělo, abych z toho byl totálně odvázaný.
  • Fimi
    Fimi mecenáš2.11.2017 21:53Deadpool #02: Lovec duší
    No já se bavil stejně jako u jedničky. Deapdoola celkem žeru, ale je pravda, že zde už toho humoru bylo až moc a místy hraničil s infantilností...Ale bavilo mě to, za Mefista jsem rád, přítomnost Spidermana a Daredevila potěšila, těď už jen Punishera, Ghost Ridera a Moon Knighta v dalších knihách a budu spokojen. pořád je však nejlepší Drakulova výzva
  • Norri
    Norri mecenáš29.6.2017 14:11Deadpool #02: Lovec duší
    Druhý díl lehce potemněl a zvážněl. Postrádá lehkost “Mrtvých prezidentů” a “Drákulovy výzvy” a ukazuje, jaký Deadpool skutečně je. Superhrdina těžko, i když ani on někdy neodolá hrdinskému činu. Deadpool je prostě žoldák se vším, co to obnáší. Jakmile přijme zakázku, tak udělá vše pro to, aby ji splnil a použije k tomu všechny dostupné prostředky. Více zde: http://vlcibouda.net/komiks/1062-deadpool2
  • willis
    willis22.4.2017 13:04Deadpool #02: Lovec duší
    Vtipnost hlášek od Mrtvých prezidentů, které jsem si pochvaloval, šla rapidně dolu. Dokonce bych řekl až za hranice trapnosti. Snaha být vtipný za každou cenu a tlačit rádoby vtipnou hlášku do každého okýnka mě nějak neoslovila. I samotný příběh mně připadal nezajímavý a nudný to jsem většinu narážek na události v Marvelu myslím pochytil. Tak nějak jsem tohle původně od téhle série čekal, ale první knížka mně dala určitou naději, že by Deadpool nemusel být zas až tak špatná postava...... No nic zpět k Lobovi :).
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin7.3.2017 13:57Deadpool #02: Lovec duší
    Jestli je tohle knihovna, tak kde jsou houmlesáci?

    Mně to přišlo naopak možná o chloupek lepší než Drákula a Prezidenti, ale těžko říct. Zkrátka pořád taškařice s pár dobrými momenty, ale i těmi otravnými čechismy. Pobavil retro sešit a setkání se Spider-Manem (fakt se to ofiko takhle divně píše?).

    Celkový dojem: 60%
  • jh666
    jh66628.1.2017 10:14Deadpool #02: Lovec duší
    Oproti Drákulovi a prezidentům mi tohle přišlo trochu slabší. Tentokrát jsem se nesmál u každého sešitu několikrát. Ale jinak jen to fajn. A srandu bohatě vynahrazuje úvodní retro sešit. Parker v Daily Bugle byl boží. 75 %
  • kaylin
    kaylin25.1.2017 09:54Deadpool #02: Lovec duší
    Tohle je něco, co dovede vyvolat spokojené úsměvy na tvářích čtenářů. Jasně, není to pro každého, ale jsem si jistý, že ten, kdo má rád černější humor a krvavou akci, si zde najde to svoje, co ho osloví a bude ho bavit tak, že si nenechá ujít třetí díl. Více: http://www.comics-blog.cz/2017/01/1358-deadpool-2-lovec-dusi-70.html
  • S4TW
    S4TW23.1.2017 22:58Deadpool #02: Lovec duší
    Vtipnější než předchozí díly, aspoň podle mého smíchometru. Buď je to tím, že jsem lépe porozuměl různým odkazů a parodiím nebo, že jsem se s tímto humorem už úplně sžil a nebo to prostě klucí dělají líp! Na druhou stranu byl o něco slabší příběh, který neměl takový dobrý nápad jako Drákula či Prezidenti, ale příběh tu určitě není to hlavní. Kresba je také o něco slabší, než od Moora, ale pořád je velmi dobrá. Tentokrát jsem si i víc užil rubriku Drahý Deadpoole, počešťování mi vadilo o dost méně, ale pořád si myslím, že je zbytečné. Ovšem vše zachraňuje parádní první sešit, který výborně paroduje starší díla, ale především si dělá skvělou srandu ze Starka, tady jsem se upřímně chlemtal. Dále mě hodně zajímá, jak se to vyvine ohledně týpků s orgány, tady cítím něco velmi krutě zajímavě srandovního. Komiks měl navíc místy i lehce depresivní atmosféru, především díky poslední straně, takže je tu opět něco navíc, co může nabídnout. Určitě to není to top, co tato série může nabídnout, ale podle mě to velmi brzo přijde. I tak se jedná o nejzábavnější superhrdinský komiks, který jsem četl a já tuhle sérii MULUJU!
  • MrKulda
    MrKulda2.1.2017 14:52Deadpool #02: Lovec duší
    Vtipnější než prezidenti?... Ne
    Akčnější, nápaditější a vůbec zajímavější než prezidenti?... Rozhodně
    Takže abych první dva řádky rozebral - u Lovce duší co se týče hlášek jsem se opravdu nudil. Ze začátku to místy vtipné bylo, ale pak už jsem si prostě sám sobě přiznal, že tohle mě (jako např. Drákulova výzva) nahlas rozesmát nedokáže a u některých hlášek jsem se tudíž jen někdy pousmál.
    Ovšem co se samotného příběhu týče, tak ten mne rozhodně zaujal, jsou zde akční, zajímavě vymyšlené a nikterak uspěchané bojové scény, pár morálních dilemat se tu také najde, krádež Iron-Manovi (retro komiks byl super) a Spider-Manovi výbavy mě rozhodně pobavila ... No, z toho co píšu je jasné, že nápadů je tu nespočet.
    Deadpool tudíž tentokrát nesází na vtip, ale na lépe rozvedený a zajímavější příběh, což je zajímavá změna, a na trojku se rozhodně těším. Jsem spokojený a můžu s klidem doporučit :)
    (Jen mi stále u téhle verze užvaněného žoldáka chybí nějaké to probourávání čtvrté stěny, ale to už by chtěl člověk asi moc)
  • Doncek4321
    Doncek432128.12.2016 14:47Deadpool #02: Lovec duší
    Začíná to pěkně gradovat. Snad bude trojka ještě lepší.
  • Luigim
    Luigim23.12.2016 21:05Deadpool #02: Lovec duší
    Mnohem lepší než prezidenti. Kresba je fajn a ulítlost deadpoola také. Ale humor tam trošku pokulhává. Zatím s deadpoolem pořád u mě vítězí Draculova nevěsta.
  • erik
    erik14.12.2016 06:20Deadpool #02: Lovec duší
    Už dávno som sa schuti nahlas nezasmial pri čítaní komiksu a hľa, stalo sa pri Deadpoolovi. Z doteraz vydaných kníh je Lovec duší rozhodne najlepší! Prvý zošit ma odrovnal už prvou stránkou v Daily Bugle, iste, ak niekto náhodou o Marveli nevie nič, asi ho to až tak nevezme, ale Peter Parker je tu terčom neskutočných vylomenín. Perličkou je listáreň a Bendis. Celkovo ma tento diabolský komiks rozradostil a nemám najmenších výhrad (počešťovanie milosrdne prehliadnem, pre tentokrát).
  • Tony TwoDee
    Tony TwoDee6.12.2016 21:13Deadpool #02: Lovec duší
    trojka je pro mě zatim nejzajímavější...Dracula byla spíš taková srandička, Prezidenti masokombinát...ale tady už se rozjíždí skutečnej příběh...nadsázka mi sedla, ubylo stupidních vtípků a když už se zahraje na vážnou strunu, tak to překvapivě skvěle funguje...těšim se na další díly
  • cyboy
    cyboy mecenáš6.12.2016 19:02Deadpool #02: Lovec duší
    Zklamani. Za celou dobu jsem se zasmal jen jednou, jinak je tam hrozne znat, jak se to za kazdou cenu snazi byt vtipne a proste to nejde. Predchozi dve knihy se mi libily, ale po teto jsem na vazkach, zda ma smysl kupovat dalsi dil (pokud bude).
    60%

19733152
Četl/a (224)
3DD!3, 66pepo66, Abbott, Abe, adevr, adriel, akrijus, Al0f0k, Aldo26, Alfred, Alikkk, AlmightyMates , anka, Anton Whatever, Babany, Bary02, ben_bella, besikv, binnmode, Blackhand47XD, borknagar1, Bronn, Bronn23, calvin10, CaptainCzech, charvos, Cinema Ranger, ConanVJ, Covenant, CoVseNerdit, Craxx, Cvrdoool, cyboy, D.K.Logic, dajik, DANT3_, Darth Raelchi, dcpatr , deadpool, Delphín, Devlin2, Doncek4321, Doppelganger, duri, dvory, Dzoglik, Džoworka, Elnie, erik, fifas, Fima, Final, Flowtek, foudy, Fox01, Fr3d_K, Franta z Čokolády, frantisekcap1, Fry, Garp, gezic, Goldfinch, Gustik5, gwen666, Hønzza, H4mpty, Hades, hicks, Horstik, hromotlk, hroubek, Hunter, invape, Izmir Čupr, Jabba, Jack, James, james dixon, Jáňa, JANNE, japes, JaroKakashi, Jay-jay, jh666, Jimbeam90, jindroush, Joker189, Joshua_T, Kaaos, kadas97, Kadin, kallenved, kapicka, karl173, kaylin, KdG, kendor007, Kitykatyn, Kiwi1902, Knowho/Wullcann38, Koci, Komiksum, Lachvos, lacoste, Ladinek82, lantan1, Librarian, Light, Loks19, LookAss, lopik, Lukasitch, luky.kuky10, Macek78, Madao, malylada, Mamut12, Mariomichal, Martin.imr, Martin18, Martinb, Mates17, Mato, Matthew, mearez, MEGA, Mercurio, MerkatTV, michaldca, mineralk, Miss Amphipolis , miuanek, MonsterGyre, mozzu, MP, Mr. Baboon, Mr.Bolt, Mrtvejbazen, mstefl, namdnas, NecRoman, Nevidal7, NikkiKonig, noovakpetr, Norri, Olesh, onfr300, Onkel 1928, Osimchin, Ozymandias, Paldini, PatrikTheMighty, paulmuaddib, pavlosson, pearlxjam, perper, Petr, Petrisko911 , petrSF, Piros0013, plaštěnkář, PrastenejCitron, Prostě_Štěpán , punisher, R3nd4 , raenius, RaggamuffinSVK, RedButton, Rezet, Rinter, robert.hladil, robertsedmik, S313, S4TW, Sagikkun, Sawyer, Scaleo1, schefik, Schimi85cz, Schramm, SekyCZ, seneke, Sharick, Shin, Shpeckk, Sick666, Sir_Pete, slavik38, Spike, Stara.kryta, štěpin_8, Strachi, syon, Syrová pizza , Tadeus, taidana, terrordemon, tesilosaurus, the.kasztan, TheDoctor, the_proph, Tomate, Tomzany, Tony TwoDee, TQChose, trudoš, tukak, Tyfus, Tykwer, Ukko, Václav Mikula, vishnar, VskPrzk, VvV, VXP, WEAPONE, WMN, xflori01, xxSIMIxx, Zbysek2410, Zdendy, Zek, Zemblaff, zlejzmrd
(320)
2scha, 665+1, 66pepo66, Abbott, Abe, adam.ra, adamhornof, adevr, afri, akrijus, Aldo26, Alfi, Alfred, Alikkk, AlmightyMates , anka, Anton Whatever, AwatarDK, Babany, BadBoy, Bary02, batoo, besikv, binnmode, Blackhand47XD, blackJag, Blair, bmc75, borknagar1, brkowycz, Bronn, Bronn23, bronxik, burzum, calvin10, CaptainCzech, Cever, charvos, CHROM, ConanVJ, CoVseNerdit, Craxx, CreepyDragon, CSE_AC/DC, cyboy, DANT3_, dcpatr , deadpool, DegiCZ, Delphín, Denis1996, DoctorWho, Doncek4321, doophy, Doppelganger, DracoAn, Duracell, duri, dvory, Dzoglik, Džoworka, Elnie, erik, FatMonster, fifas, filemon, Filip123, filosh, Fima, Final, Flowtek, Fox01, Fr3d_K, Franta z Čokolády, frantisekcap1, Fry, gezic, Glumal, Goeger-Devil007, Goldfinch, Gustik5, gwen666, H4mpty, Hades, hahahoho, Hebled, herrman, hicks, hiro666, Honza R., Honzin, Horstik, hromotlk, hroubek, hugosnowden, Hulik, Hunter, hyba1991, Idy, ikshorm, invape, Izmir Čupr, Jabba, Jack, JackOneil, jajsemviktor, Jak, James, james dixon, Jáňa, JANNE, japes, JaroKakashi, Jay-jay, jerry67, jh666, Jimbeam90, jindroush, jjjirik, Johnny Sasaki, Joker189, Jonathan Arbuckle, Joshua_T, kadas97, KadetJaina, Kadin, kallenved, kapicka, karl173, Kazumaki, KdG, Keenkeen, kendor007, KINIMODUS, Kitykatyn, Kiwi1902, Knowho/Wullcann38, Koci, komik.sx, komiksák007, Kouzelnik7, Krvavý Patejl, kubanec13, kybl, lacoste, Librarian, listr, Lobok257, Lojza, Lokas1998, Loks19, LookAss, lopik, Luigim, Lukas366, luky.kuky10, Lumirius, m.jedle, maara, Madao, malylada, Mamut12, Mariomichal, markic, Marthy76, Martin.imr, Martin18, Martinb, Mates17, Matio, Mato, Matthew, Maty48, ma_fecko, meffis, MEGA, Mercurio, merhyx, mgeralt, michaldca, mimo_provoz, mineralk, Miss Amphipolis , miuanek, monty.cl, mozzu, MP, Mr. Baboon, Mr.Bolt, Mr.Plysh, MrKulda, Mrtvejbazen, mstefl, mywiel, namdnas, NecRoman, Nevimtrebastofi, Nightmare, NikkiKonig, noovakpetr, Norri, nx, Odal , Olesh, onfr300, Onkel 1928, Osimchin, Paldini, PatrikTheMighty, paulmuaddib, pavel, pearlxjam, pechna, perper, Petr, Petrisko911 , petrSF, petrsimcik, Piros0013, plaštěnkář, Poseidon1978, PrastenejCitron, Prostě_Štěpán , punisher, R3nd4 , Radkos, raenius, RaggamuffinSVK, Ragnarog, RedButton, Rezet, Rich, RicHard. , Rinter, robert.hladil, robertsedmik, Rowan, Roxigor, Rumburaq, S313, Sagikkun, Saiffer, saja, Sammael, Saran, Sawyer, Scaleo1, schefik, Schimi85cz, Schramm, SekyCZ, semi41, seneke, Sharick, Shin, Shpeckk, Sick666, Sidi Santini, Sir_Pete, Skot, slavik38, sleepless, songoku, Spike, StanleyHu, Stara.kryta, štěpin_8, Stlucius, Strachi, StressCZ, superheroesstuff, suricattaontheway, Symbi, syon, Syrová pizza , tacmud, Tadeus, taidana, terrordemon, tesilosaurus, TheBronxCore, TheDoctor, Tialster, Till, timek, tomasko33, Tomate, TommyBOYER, tomned, Tomzany, Toren, TQChose, trudoš, tukak, tulipstros, Tyfus, Tykwer, Ukko, Václav Mikula, Valis, vallyslayer, VanTom, Viking, Vojtěch 393, VvV, Wargeron, WEAPONE, willis, wittos, xflori01, xintax, xxSIMIxx, yogi, Zajo original, Zaknafeine, Zbysek2410, Zdendy, Zek, Zemblaff, zlejzmrd
Chce (13)
Azik2586, Badgu.y1902, barthez, bn_been, BreakingAway, DKoscik, kisuke93, lucmartincova, monocyt, Premek, Sebastian the wise, vteco, WMN
Shání (2)
Adelheid1, lucmartincova
Nabízí (5)
66pepo66, charvos, Librarian, Luigim, tukak