Uvnitř knihy odhalíme první ikonické příběhy Nataši Romanoffové alias Black Widow, krásné a smrtelně nebezpečné a současně jedné z nejlepších špionek na světě. Black Widow odešla ze světa špionáže, ale její minulost ji dožene, když se na ni někdo pokusí spáchat atentát. Nataša se noří hlouběji do pavučiny mezinárodních vražd a objevuje duchy z minulosti a ukrytá tajemství, co navždy změní způsob, jakým přemýšlela o svém původu.

Obsahuje příběhy:
Návrat domů
Crimson Dynamo znovu útočí
Střezte se Black Widow


Každá kniha obsahuje bonusové materiály, jako jsou soupisky týmů, první výskyty a historii postav, profily tvůrců, shrnutí minulých událostí, náčrtky, seznam zásadních knih a jiné zajímavé informace. Hřbety jednotlivých knih tvoří marvelovskou krajinu, jejímž autorem je výtvarník Adi Granov. Vychází každý týden.

Obsahuje sešity sérií Tales of Suspense #52, The Amazing Spider-Man (Vol. 1) #86 a Black Widow (Vol. 3) #1-6


Scénář
Stan Lee, Richard K. Morgan, Donato Francisco Rico II (Don Rico, Donella St. Michaels, Donna Richards, Joseph Milton, N. Korok)
Art
Don Heck (Donny), Jim Mooney, Goran Parlov, John Romita Sr., Bill Sienkiewicz
Ink
Don Heck (Donny), Jim Mooney, Bill Sienkiewicz
Barvy
Dan Brown
Obálka
Greg Land
Lettering
Petr Schwarz
Překlad
Pavel Švanda (Ninjer)
Redakce
Ondřej Král
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
ISSN 2421-6399 (Hachette Fascicoli)
Vazba
šitá v tvrdých deskách
Formát
175 x 266 mm
Tisk
barevný
Váha
677 g
Stran
192
Cena
249 Kč
Originál
Black Widow: Homecoming (Marvel)
  • ludek.n
    Bývalá ruská špiónka Nataša Romanoffová alias Black Widow se poprvé představila v roce 1964 v sérii Tales Of Suspense, které v té době kraloval Iron Man a samotná Nataša zde vystupovala ještě v civilních šatech jako svůdná agentka, mající za cíl zlikvidovat Tonyho Starka. V další hostovačce, tentokrát u úžasného Spider-Mana v roce 1970, jsme svědky jejího přerodu z „růžové Madam Nataši“ na skutečnou, v černé kůži oděnou, „Black Widow“. Ani v jednom z těchto příběhů nehraje hlavní roli, přesto je nepřehlédnutelnou postavou. Když se jí v roce 2004 ujali spisovatel Richard K. Morgan a kreslíř Bill Sinkiewicz, aby ji v šestidílné minisérii Návrat domů poslali zpátky do Ruska, měla už za sebou úctyhodnou kariéru a něco v marvelovském světě znamenala. To však autorům nevadilo, aby si ji nevzali do parády a nerozebrali její život na prvočinitele. A nutno říct, že to dělají skvěle. Kresba úžasná, stylová a nenapodobitelná, příběh temný, drsný, moderní a poutavý. Oba umělci si na střídačku uzurpují svůj díl pozornosti a přihrávají si nápady, jakoby se jen proto narodili. Je to fantastická souhra textu a obrazu, parádní čtení ve všech ohledech. Troufám si dokonce tvrdit, že Návrat domů je zatím to nejlepší, co mi Nejmocnější hrdinové Marvelu nabídli.
  • Lenka.Vílka
    Čteno 02/2017

    Opravdu, opravdu, opravdu jednoznačně famózní! Mám ráda každou "fázi" Nataši (mě berou silný ženský hrdinky, jiného zase že u toho dobře vypadají...). První část mě vyloženě pobavila (víc se Spider-manem, kterého nemusím, ale tady jsem ho dávala). Druhá část. Ach, jak já mám ráda tenhle styl (jak v knihách, tak filmech). Tak kolem a kolem vzato, sečteno podtrženo, diky kombinaci příběhu a kresby, klenot.
  • Cinema Ranger
    Very well. Black Window se konečně dostala k nám do Česka naprosto úžasném příběhu. Retro příběhy mě moc nebavili, ale hlavní příběh byl více jak dokonalý.
    Kresba je taky úžasná. Sexy Nataša je skvěle nakreslená.
    Paráda, další úžasné NHMko, které stojí za koupi. 100%
  • Komiksum
    Wau! Black Widow, sexy Scarlettka z filmů konečně přišla na náš komiksový trh. Většinou mě tolik nebaví retro komiksy ze začátku knih, ale Crimson Dynamo i Střezte se BW mi přišlo fakt dobrý, a to bylo přede mnou ještě 6 sešitů nové Widow. Příběh není nudná tuctová superhrdinská záležitost, ale překvapivě komorní špionážní příběh. Všechny postavy včetně záporných jsou neskutečně sympatické. Zkrátka je to pěkné politické drama a to se moc líbí (podobně na mě působil snímek Captain America: The Winter Soldier). Bezesporu za plný počet, jedna z nejlepších věcí co v rámci této série vyšla a určitě můžu doporučit! Ještě bych dodal, že mnoho lidí má problém s kresbou Billa Sienkiewicze ale mě to na příběh skvěle pasuje, Bill krásně kreslí akci i sexy Natašu. Tento komiks se Scarlett Johansson.. tedy Black Widow určitě zkuste.
  • Darth Raelchi
    Darth Raelchi mecenáš25.3.2018 21:39Nejmocnější hrdinové Marvelu #013: Black Widow
    Na tohle jsem se moc těšil a komiks nezklamal. Nejvíce oceňuji, že to může být v podstatě špionský thriller. Black Widow by tu mohla být řadová hlavní postava bez Marvel univerza a pořád by to splnilo účel. To je pro devízou kvalitního komiksu, když překročí svůj zadaný rámec. Kresba působí retro, ale v podstatě je to už v ranku moderního komiksu. Možná právě ten styl ála vyprávím dávný příběh a narážky na minulost o to důvěryhodněji podtrhuje kresba Sienkiewicze. Vůbec s tím nemám problém a beru to. Je mi jedno, že to je superhrdinský komiks s hrdinkou bez zvláštních schopností. Naopak to vyniká a odhalují se ty strányk člověka, které u superhrdinů se schopnostmi vidět nejsou. Super a super. Retro komiksy jsou úsměvné a jediné pozitivum vnímám ve velmi zajímavém pojetí držení těla a oblečení Black Widow. Je to holt sexbomba.
  • MarvelLover
    Super komiks, ale nelíbila se mi kresba Black Widow (Vol. 3) #1-6, příběh se mi líbil. Každopádně suprová obálka (y)
  • karl173
    Po Furym se opět povedlo že má kniha dobrý hlavní příběh a i celkem dobré retro. Retra jsou tu tentokrát dvě a pokaždé z jiné série. Co se týče toho prvního tak to je jen takové malé seznámení s tím jak Nataša odešla od ruské strany, ale jinak je to sešit spíše o Iron Manovi než o ní. Nebylo ale špatné a docela to i bavilo. Kresba také ušla. Druhý retro sešit se Spideym byl ale o poznání lepší. Sice zde Black Widow plní jen úlohu předvést se na scéně, ale není to vůbec špatně zahrané. Naopak, děj má smysl a navíc i zjistíme něco málo o Spideym. A vše je zabalené do pěkné kresby 70. let. No pak je tu hlavní příběh o šesti sešitech. Ten nám připomene kým Nataša kdysi byla a jak se z ní stala Black Widow. Příběh má vlastně jednoduchou zápletku, ale je tak skvěle zabalený do takové akčního krimi-noiru s temným nádechem. Dialogy jsou skvěle napsané a opravdu dobře se to čte, že knihu prolistujete v cuku letu. Navíc je to celé ve velmi pěkném kabátku. Kresba je syrová a náramně se sem hodí. Navíc ač se vám z počátku nemusí zamlouvat, tak si na ni velmi rychle zvyknete. Dobré také je že příběh je uzavřený a nestane se tedy to jak bývá u UKK nebo NHM zvykem, že dostanete jen část. Za mě tedy parádní počin za 90%
  • kaylin
    Pokud máte rádi akci a špionážní žánr, nejspíš vám kniha "Nejmocnější hrdinové Marvelu 13: Black Widow" sedne. Ale myslím, že i ostatní si v něm mohou něco najít. Je to povedená jízda. Více: http://www.comics-blog.cz/2017/09/1530-nejmocnejsi-hrdinove-marvelu-13.html
  • autokineton
    Přiznám se, že jsem od tohoto čísla nečekal nic a koupil jsem si ho kvůli Sienkiewiczově kresbě (Elektra je prostě královna)... O to víc mě příjemně překvapil poměrně civilní příběh bez klasických superhrdinů, což považuji také za klad :-) "Černá vdova" je tak pro mě jeden z nejlepších svazků NHM vůbec 90%.
  • P.G.
    Nejprve dva sešity retro – první s Iron Manem a druhý se Spider-Manem. V tom prvním se s Black Widow seznámíme (tedy jako že existuje) a teprve v tom druhém se dostane do pořádné akce. Její úmysly jsou však podivné a tak i závěr příběhu je opravdu k pousmání. Kresbou je však druhý příběh o mnoho lepší, než první (u něhož mně vadily především ty různobarevné bubliny). Zbytek knihy tvoří příběh Návrat domů, kdy se vydáváme na pátrání po původu Black Widow. Dalo by se říct celkem povedený špionážní thriller, který má spád, i když jsem se občas ztrácela ve všech těch tajných agenturách, agentech a nepřátelích. A korunu všemu nasazuje kresba, která je … strašná. Na Sienkiewicze jsem poprvé narazila v krátkém extra příběhu Shazam a říkala si – jako artovka zajímavé, ale nic pro mě. A v téhle knize je jeho kresby rovnou 6 sešitů.
  • plus-rovnáse
    Další ukázkové číslo NHMka.

    Hodnotím knihu tentokrát celkově (znamená, že počítám i starší komiksy) a musím říct, že mě Black Widow nezklamala... Já od ní taky nic nečekal. Za prvé nemám rád rusy, zadruhé jsem šovinistický macho...

    S iron Manem je Black Widow asi nejhorší postava, kterou mi Marvel zatím představil. Nemám ji rád, nemusím ji mít ve filmu a komiks byl děsnej. Hezky nakreslenej, možná dobře napsanej, ale děsnej. Zápletka, je blbá, feministický narážky jsem čekal, moc jich nebylo, ale jsou tam a no prostě slabý a o ničem.

    V podstatě nám NHM předvedlo tři Black Widow. 1. Femme Fatale (bo jak se to píše), 2. rádoby drsnou, která jde na Spidermana a když vyhrává je to "Já jsem dobrá" a po první ráně od Spidermana "On je lepší než já..."

    3. Black Widow je nejhorší. To je samí prasata chlapy... I když, uznejte, kdo se z vás nepodíval na ten zadeček? :)

    No, ta BW je prostě kráva. Chodí mlatí kde koho, pak si zavpomínná na "falešné vzpomínky" na balet, o kterých je pak ve stručné historii napsáno, že jsou pravé...

    Jediné plus bylo mihnutí se Nicka Furyho (bělocha - nejsem rasista) a toho jsem si užíval a těším se na jeho knížku, která mě čeká až přečtu ty mezi BW a ním. Možná si koupím i mírotvůrce...

    3* za ukázkové NHMko, které přineslo víc než Iron Man, ale které je tak blbé, že nemůže dostat víc.

    1* si přidejte pokud jste feministka a máte rádi rudoprdelníky...
  • mearez
    Sorry, tři hvězdy, ale já musel. Retro mi tolik nevadí, ale kresba hlavního příběhu se mi vůbec nelíbí.
  • Schramm
    Předesílám, že Největší hrdiny Marvelu nesleduju pravidelně, ale tohle je prozatím nejlepší kniha, kterou jsem četl. Dobrý mix retro a moderního komiksu, který dává solidní představu o vývoji Black Widow. Zvlášť hlavní příběh, Návrat domů, je skvělý příběh, přičemž dojem umocňuje kresba - jakkoliv je třeba si na ni zvyknout. Fandou Sienkiewicze asi nebudu, ale získal si můj respekt.
  • S4TW
    První retro je obrovská bída, jako příběh má zajímavou zápletku, ale to podání a hlavně kresba, to je jedno z nejhorších, co jsem četl, fakt hnus. Pak přijde Spidey, tam je to pravý opak, dobrá kresba a vyprávění, ale bídná zápletka... No nic, to hlavní přišlo pak. Úžasný detektivní příběh s BW, parádně temně laděný, depresivní, s odhalováním zajímavé minulosti, která tuto postavu obklopuje. Drsná, hustá atmosféra, kterou zhutňují všemožné špionážní agentury a tak trochu se tu člověk zamotá, která je to dobrá a špatná (jestli vůbec nějaká je dobrá). Je vidět, že svět Marvelu může přinést velmi kvalitní příběh i bez superhrdinů. Komiks nestojí jen na skvělém špionážním příběhu, ale také na krásné kresbě dvojice Parlov & Sienkiewicz, která patří mezi ty méně tradiční. Výborná volba pro thrillerový příběh, protože ještě umocňuje tu nepříjemnou a depresivní atmosféru. Když vezmu retro sešity jen a pouze jako bonus, něco navíc, tak jsem byl naprosto spokojený. Opět se povedlo NHM vystihnout další postavu a její podstatu!
  • salamandr
    Příběh Návratu domů vcelku jde, ale nesedí mi zde kresba. Jakože u Tajné Války byla kresba taky náročná, tak tady je náročná, ale nic pěkného to neschovává
  • louza
    První výskyt Black Widow je klasické šedesátkové retro, které je krátké a nijak zvlášť tragické. Jen klasicky ukecané a poplatné době vzniku během studené války. Reprezentativním průřezem je jeden příjemný sešit Spider-Mana, který už vyšel v komiksových legendách. Jen houšť takové klasiky. Hlavním těžištěm knihy je však šest částí ze zlatého věku nového tisíciletí, kdy se Marvel snažil oslovovat dospělejší čtenáře. Příběh černé vdovy pátrající po vlastní ruské minulosti je spíš špionážním thrillerem, než klasickým super hrdinským komiksem. Je pentlený artově stylovanou kresbou a příběhem nezaostává za klasikami jako je Bendisův Daredevil. Jen je krapítek akčnější. Výtečná záležitost. Červený Marvel opět skóruje. 90%
  • Luigim
    Tak toto si nechám líbit to retro me neskutečné bavilo . Pak špionážní aférka a to s nezapomenutelnou kresbou! Super! Od komiksu Xmen jdou zas NHM nahoru!
  • Norri
    První dva příběhy nic moc, ale Návrat domů s kresbou Billa Sienkiewicze je skvělý. Parádní drsný špionážní komiks, ve kterém kresba skvěle podtrhuje děj. Byl v něm sice kladen důraz feminismus a ukazování žen jako obětí světa módy nebo čeho, ale nijak to nevadilo.
  • jh666
    Kéž by takovéhle provedení měl každý díl NHM. Na začátek tu máme dvě klasiky, kde se Black Widow poprvé ukáže a kdy si poprvé vezme černý kostým (ten Spider-Manův sešit je rozhodně po všech stránkách lepší než ten Iron Manův), a pak už přichází hlavní chod. Drsný špionský příběh, který baví až do konce. Nejsem zrovna fanda Sienkiewicze, ale sem pasuje opravdu dobře. Zklamal mě jen trochu rychlý a jako by useklý závěr. 80 %
  • Azalin
    Zatím suverénně nejlepší NHM, dokonce i retro bavilo..
  • filozof
    Tohle napsal slavný spisovatel americké sci-fi? Vzhledem k tomu že píšu komentář k příběhu o ruské špionce, klidně se přiznám, že jsem měl vždycky víc v lásce sci-fi sovětskou. Tato kniha mi pomohla pochopit, proč nemám rád Black Widow. V klasické éře je nejlepší v týmovce s Daredevilem nebo jinými hrdiny, její sólová dobrodružství bývají nudná. V moderní éře se pak posouvá mezi jako je Blade nebo Punisher. Tyto postavy masakrují na potkání, šíří negativní auru mezi své přátele i nepřátele, ale jejich "tragická minulost" nám má nějakým záhadným způsobem umožnit se do nich vcítit. K velmi subtilním myšlenkám této knihy se vyjadřovat nebudu, stejně jako k mému pohledu na jejich autora. Kresba se mi také nelíbila.

  • Carnage
    Nečekal jsem od toho žádný zázrak a dostalo se mi luxusní počtení. První dva retro sešity nejsou nic extra, ale nejsou ani moc dlouhý aby to člověka nějak nudilo. Nechápu, ale v tom Iron Manovi jak každá druhá bublina má jinou barvu, co to jako je? No a návrat domů byl super, kresba je příjemný osvěžení a hlavně žádní superhrdinové a polobohové, no Nat je trochu upravená ale není to takovej superhero hardcore že? Rozhodně super náhled na Widow a něco co nám ve filmech asi neukážou taková surovost ve stylu Netflix seriálů.

    PS: trochu mě mrzí jak trafikanti zacházejí s knihami, když už jsem poprosil o ukázání kusů jestli neni hřbet až moc nakřivo tak jsem doma zjistil, že jak to někdo rozbaloval tak vytlačil, nevyřízl (díky bohu) rejhu do toho hřbetu téměř po celý výšce knihy. Ponaučení pro příště, líp koukejte a hlavně si berte účtenky lidi, já ji naivně odmítnul :). Jo a ještě jsem byl svědkem kdy mi podala místo Spider-Mana, Lanterna a pak toho Lanterna hodila zpět do krabice jak kdyby to byl kus hadru...
  • Fimi
    jako Sienkiewicz je fakt borec, ta kresba je výborná....první příběh je klasická tuctovka ale ten druhej, sakra, kdyby měl být solo Widow film tak přesně takhle by měl vypadat....výbornej drsnej příběh...jsem rád že NHM se konečně probouzí a začínají být lepší a lepší
  • cyboy
    Jako je treba uznat, ze jde zase jednou o povedene cislo NHM. U prvnich dvou klasickych sesitu neni moc o cem mluvit (snad az na Iron Mana, ktery si s sebou vzdy nosi prodluzovak, aby se mohl nabit ze zarovky. Jinymi slovy jde o tzv. zlodejku - ktera se sroubuje primo do objimky). Predstava Iron Mana jak s sebou taha prodluzovak me malem sundala ze sedacky.
    Co se tyka Navratu domu, tak to je vazne celkem uchazejici mirne potemnely pribeh, kteremu skodi akorat prepaleny a misty naprosto samoucelny feminismus, resp. nenavist k muzum (coz neni totez - teda doufam, ze to tak porad je).
    Dal bych 85%, ale za ten dementni feminismus/nenavist musim 10% ubrat. Jdu se stydet za to ze jsem chlap, tudiz prase a hovado.
    75%
  • petrsimcik
    Tak, dočteno a musím říct, že je to síla. Je to příběh, který jsme po shlédnutí filmů všichni chtěli vidět a zároveň je to i s prvními sešity důkaz o tom jakou cestu Black Widow ušla. Troufám si tvrdit, že jednu z nejzajímavějších, nejtvrdších a největších ze všech postav Marvelu.
45362021
Četl/a (140)
2scha, 81splinter, Abbott, ADM1, Al0f0k, Alfred, autokineton, Blackmoor, BreakingAway, Bronn, Burkh, calvin10, CaptainCzech, CaptainMarty, Carnage, Chaolinek, chuckboris, Cinema Ranger, ConanVJ, Craxx, cyboy, dajik, Darth Raelchi, deadpool, Deckard, DegiCZ, Dexir, Doncek4321, Doppelganger, DracoAn, dvory, Elizabeth, Elnie, Fox01, Gustik5, gwen666, Hønzza, hellblazer, henrycruel, hicks, hromotlk, Hugin, hypermlok, Idy, invape, Izmir Čupr, Jabba, JackOneil, Jakub Howlett, Jáňa, japes, JaroKakashi, Jay-jay, jh666, Jimbeam90, jiskra, kadas97, kallenved, karl173, kaylin, KdG, Keno, Kil-Khal, kindanerd, Kitykatyn, Knowho/Wullcann38, Knuckless, Koci, Komiksum, Lachvos, lantan1, Lenka.Vílka, Librarian, Lord Baltimore, ludek.n, Macek78, Mariomichal, Mart74, Martin.imr, Martinb, MarvelLover, Marvin, Mato, Matthew, Maty48, mcezik, me, mearez, MEGA, Mercurio, MichalR, mineralk, miuanek, MonsterGyre, Moon, Mr. Baboon, mstefl, NecRoman, NikkiKonig, Norri, Onkel 1928, Osimchin, Ozymandias, Paldini, Patricio, PatrikTheMighty, paulmuaddib, pearlxjam, pechna, PeNNy, perper, petad, petrSF, Piros0013, Pista, punisher, R3nd4 , raenius, rewkon, Rinter, roswelll, S313, S4TW, Schramm, seneke, slavik38, Spacecore, Star36489, SteveCZ, the.kasztan, Thurin, trudoš, Tyfus, TZcomics, Ukko, vita, VskPrzk, xxSIMIxx, Zaknafeine, zlejzmrd
(298)
2scha, 81splinter, Abbott, Abe, absolute.000, adam.ra, ADM1, afri, Agiru, Al0f0k, Alfi, Alfonzo, Alfred, Alikkk, Amati , autokineton, AwatarDK, Azalin, Azbest, Azik2586, AZTeck, batoo, bboorreekk, beanek, Beng.D, Big_Boss, Black Bro, yo, blackJag, Blackmoor, Blair, bmc75, bobo666_2005, BreakingAway, Bronn, Burkh, burzum, calvin10, CaptainCzech, CaptainL, CaptainMarty, Carnage, Chaolinek, Choky86, chuckboris, ConanVJ, Craxx, CreepyDragon, CSE_AC/DC, cyboy, D.K.Logic, dajik, Dali, deadpool, Deckard, deefha, DegiCZ, Denis1996, Dexir, disclose, DKoscik, Doctor_Sk, Doncek4321, doophy, Doppelganger, DracoAn, Dzoglik, Elizabeth, Elnie, Errov, ertefol, faster86, fifas, filemon, Filip123, filosh, Fox01, Fry, gezic, Glumal, Gustik5, gwen666, Hønzza, Hades, hahahoho, Hebled, hellblazer, henrycruel, herrman, hicks, hiro666, hlavathor, holubdema, Honza R., Honzin, hromotlk, Hugin, hugosnowden, Hulik, hypermlok, Idy, ikshorm, Infarkt, invape, IV, Izmir Čupr, Jabba, Jack, Jack043, JackOneil, Jakub Howlett, James, james dixon, Jáňa, japes, jardoom, JaroKakashi, Jay-jay, jh666, Jimbeam90, jiskra, jjjirik, José, Joshua_T, kadas97, kallenved, Karel Sec, karl173, KdG, kendor007, Keno, Kitykatyn, Knowho/Wullcann38, Knuckless, Koci, komik.sx, komiksák007, Komiksum, koudak89, Kouzelnik7, krupan, krvinka56, kucik, Laik, Landauer, Lenny, listr, Lobok257, Lord Baltimore, Luigim, Lukyn2810, maara, Macek78, Majkl151, Mariomichal, markic, Mart74, Marthy76, Martin.imr, Martinb, MarvelLover, Marvin, Masinfira, Matio, Mato, Matthew, Maty48, MB, mcleek, me, meffis, MEGA, Mercurio, merhyx, mgeralt, Michal Ebert, MichalR, MickeyStuma, mikado, MIKER65, mikina, mimo_provoz, mineralk, miuanek, Mleako, MonsterGyre, Montiseus, monty.cl, Moon, morbn, MP, Mr. Baboon, Mr.Ward, mstefl, mywiel, namdnas, NecRoman, Nevimtrebastofi, Nightmare, NikkiKonig, Norri, novass, nx, Nyxxie, OldaB, Olesh, Onkel 1928, Orbeek, Osimchin, Paldini, Patricio, PatrikTheMighty, paulmuaddib, pavel, pearlxjam, pechna, PeNNy, pennywise, perper, petrSF, petrsimcik, Piros0013, pk123x, Placi11, plema, Poseidon1978, punisher, Quentin, R3nd4 , Radkos, raenius, raimi, regressiv, rewkon, Ricarderon, RicHard. , Rinter, rockyt, roswelll, Rowan, Rumburaq, S4TW, Saiffer, Salien, Saran, Scaleo1, Schramm, semi41, seneke, Sesta, Sharick, Sick666, Sidi Santini, SiWeX, Skot, slavik38, sleepless, Spacecore, Staník, SteveCZ, Stlucius, StressCZ, suricattaontheway, szajter, t0mas, tacmud, the.kasztan, TheoDread, Thurin, Tialster, tom99, Tomasino79, tomned, trudoš, tukak, tulipstros, Tyfus, TZcomics, Ukko, Valis, Viking, vita, Vítek, vranakx, vrazdinek, Vrtule, VskPrzk, willis, xai, xintax, xxaannddeerr, xxSIMIxx, yarda, yogi, Zajo original, zdennanek, zdoog, zikaa, zlejzmrd
Chce (11)
Badgu.y1902, delsemela, Golem, Grebenda, illy, JanSekeraCZ, Jason2808, Montiseus, Premek, RaptoR, Sebastian the wise
Shání (1)
Mates17
Nabízí (4)
BreakingAway, Fr3d_K, StressCZ, www.foxbazar.cz