Koupit
Poznejte Valkyrii - členku Defenders, Avengers, ale především nejtvrdší bojovnici Asgardu!

V Nejmocnějších hrdinech Marvelu se bojovnice Valkyrie vrací na Zemi vytvořit zcela nový, ryze dívčí tým. Fearless Defenders pokračují v odkazu legendárního asgardského Valkyrioru. Společně tyto ženy bojovnice musí zastavit machinace hanebné Caroline le Fay a přemoci její armádu zkažených a zatracených Morových panen!

Obsahuje příběh:
Morové panny

Každá kniha obsahuje bonusové materiály, jako jsou soupisky týmů, první výskyty a historii postav, profily tvůrců, shrnutí minulých událostí, náčrtky, seznam zásadních knih a jiné zajímavé informace. Hřbety jednotlivých knih tvoří marvelovskou krajinu, jejímž autorem je výtvarník Adi Granov. Vychází každý týden.

Obsahuje sešity série Fearless Defenders #1-6


Scénář
Cullen Bunn
Art
Phil Jimenez, Will Sliney
Ink
Karl Kesel, Will Sliney
Barvy
Antonio Fabela, Veronica Gandini
Obálka
Adi Granov
Lettering
Petr Schwarz
Překlad
Petr Schwarz
Redakce
Changer the Elder
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
ISSN 2421-6399 (Hachette Fascicoli)
Vazba
šitá v tvrdých deskách
Formát
175 x 266 mm
Tisk
barevný
Váha
566 g
Stran
144
Cena
249 Kč
Originál
Fearless Defenders: Doom Maidens (Marvel)
  • Ivan Kucera
    Ivan Kucera mecenáš6.4.2021 16:30Nejmocnější hrdinové Marvelu #019: Valkyrie
    Napriek atraktívnej kresbe ma to príliš nebavilo. Po Bratři ve zbrani (a čiastočne Pet Avengers) ďalší thorovský pohrobok. Nie zlý, vlastne miestami dobrý (najmä zo začiatku), ale chýbajú mu výraznejší hrdinovia a záporáci (ústredná Valkýra je nudná, nieto vedľajšie postavy) a zaujímavejší scenár (od polovice je práca Cullena Bunna fakt nezáživná). Osobne deleniu sveta na mužský a ženský nerozumiem. V mojom svete nikdy nebolo dôležité, akého ste pohlavia, ale aký ste človek. Takže keď vidím komiks, ktorý je za každú cenu ženský (alebo chlapský, nech už to znamená čokoľvek), pripadá mi to tak, že so scenáristom nie je niečo v poriadku, že asi nemal pekný život. Avengers nemám rád preto, že pozostávajú (česť výnimkám) z mužov, ale preto, že sú to pútavé charaktery. Takže v prípade komiksu Valkyrie si nevšímam to, že ide o čisto ženský tím, ale scenár. A ten je mdlý.
  • Lenka.Vílka
    Čteno 05/2017

    Nesnáším ten příšerný asgardský font! Takže bylo jasný, že si čtení vyloženě užiju. Naštěstí ostatní nebylo peklo. Dějově najprosto super. Hrdinky, taky ne úplný hrdinky, je to jedno, hlavně, že chtěj zachránit svět a fakt se nesníží k tomu, aby zavolaly na pomoc chlapa. Párkrát jsem se zasmála a několikrát opravdu hlasitě. Moc se mi líbily ty (opakované) "medailonky", když se postava poprvé ukáže v rámci nového sešitu (hned jsem si vzpomněla na můj milovaný film Feast). Snad u nás vyjde i druhá polovina příběhu, protože mě holky fakt bavily. Hlavně, když se seskupila kompletní Girl Power. Takže pokud příběh vyjde dál, jsem zvědavá, jestli dostanu odpovědi na svoje důležité otázky.
    Proč se trénovalo pouze na mužských figurínách? (Tipa bych samozřejmě měla, ale chci, aby mi byla nabídnuta nějaká super namakaná odpověď)
    A to nejdůležitější: uvidíme Valkyrii někdy nahou? Teda, nebylo to všude, ale občas jsem si říkala, že to s tou podprdou přehánějí, tak by mě zajímalo, jak to vypadá pod brněním (z čistě vědeckého hlediska. Deformace ano/ne).
  • Darth Raelchi
    Darth Raelchi mecenáš25.3.2018 21:57Nejmocnější hrdinové Marvelu #019: Valkyrie
    Tak tohle fakt ne... Chtěl jsem to zkusit a naivně jsem si myslel, že severská mytologie převezme otěže a ono nic. Tohle je fakt podprůměrný komiks. Nuda a nelogičnost. Jediné snad pozitivní jsou křivky daných žen. Jinak fakt hrůza a děs.
  • tom99
    Komiks, který převážně tíží na ženské publikum, ale je to naprosto v pořádku. Příběh s Morovými panny je zajímavý, i když ve finále se celá zápletka točí kolem něčeho jiného. Hlavní hrdinka v roli Brunhildy je výtečná, jen si dokážu představit jít ještě hlouběji v jejím pobláznění. Vnitřní konflikt je nám nastíněn jen z okraje, tvůrci mohli jít i hlouběji. Potěší účinkování i Misty Knight, která do komiksu dobře zapadla. Musím říct, že zbytek postav je už trošku navíc. Komiks jsem si ale užil a řekl bych, že pokud se někdy v MCU dočkáme ženské týmovky, klidně se může čerpat z tohoto komiksu.
  • S4TW
    Absolutně v pohodě komiks. Když mám číst něco s neznámou postavou, tak vždy pociťuji lehké obavy, tady se naštěstí nenaplnily. Což je dílem dobrého scénáře zkušeného Bunna a překvapivě kvalitní kresba Slineyho. Opět se jedná o dílo, které velmi dobře představuje méně známou postavu, její podstatu a charakter a o čem vlastně její komiksy jsou, Zde se prolíná asgardská mytologie se životem na Zemi. Právě části z dávné doby mě bavily nejvíce, měly totiž velkou dávku tajemna. Hlavní zápletka je taková ta klasika, kdy přijde magor, co chce zničit svět, k tomu si najde jisté prostředky a postupně se nabalují hrdinové, kteří se tomu snaží zabránit. Nic moc originálního, ale na druhou stranu jako středně jednoduchý zábava to funguje. Je zde jistá dávka přehnaného feminismu, kdy se v knize objevují v podstatě jen ženy, ale není to až tak vlezlé a debilní, jako tomu je u jiných, podobně laděných děl (možná proto, že to aspoň ženy nepsaly a nekreslily). Mě osobně se konec líbil, mám rád lehce nečekané až fatální konce (ač je pravda, že Valkýra v něm působí dost necitelně a možná zvláštně na naše běžné chápaní, ale beru to tak, že to je tvor tisíce let starý, který toho zažil opravdu mnoho a mnoho si vytrpěl, takže v tomhle duchu je to vlastně úplně v pohodě). Je to vtipné, akční, zábavné a hlavně hodně ženské, překvapilo, ale do úplných euforií jsem měl ještě docela daleko...
  • Doncek4321
    Jako pointa toho, když jde svět do sraček. A typ celeho komiksu je: My jsme zenske, to zvladneme sami, chlapy k tomu nepotrebujeme. Wtf??? Jako vazne? Cist se to dalo, ale nektere veci byli totalne pres caru. Komiks mozna tak pro holky,ktere maji dnesni dobou zdegenerovany mozek.
  • Luigim
    Neznal jsem a jako jednohubka to je dobré. Neurazí ani moc ne nadchne. Ale nevyhledal bych to.
  • kaylin
    Trochu se zasmějete, je zde akce, pořádné příšery, nějaké intriky, možná i zrada, překvapení, prostě takový klasický mix "nic proti ničemu" s určitými následky aspoň pro jednu postavu. Více: http://www.comics-blog.cz/2017/05/1444nejmocnejsi-hrdinove-marvelu-19.html
  • jh666
    S Fearles Defenders (já vím, že je na obálce napsáno Valkýra, teda Valkyrie - tady bych byl za českou verzi) jsem spokojen. Cullena Bunna mám docela rád, i když většinou se jedná spíš o lepší průměr, který ale neurazí (kromě Magneta, ten byl skvělý), tohle mě bavilo. Po tom nedostatku sólových knih, kde je hlavní postavou ženská superhrdinka (k dnešnímu datu 2× Harley Quinn, 2× Wonder Woman, 1× She-Hulk a 1× Black Widow), jsem si tuhle týmovku méně výrazných postav užil. Jen ten proslov Valkýry na konci byl na přesdržku (takže to, co se stalo po něm, oceňuji). A skvělá kresba Willa Slineyho je skvělý bonus, snad u nás od něj ještě něco vyjde. 80 %
  • salamandr
    Pěkná kresba, vtípky baví, ale ten ukrutný feminismus "to všechno musí zvládnout jen holky" mě lezl na nervy. Jak píše Carnage konec je podivnej
  • Carnage
    Rychlý čtení který není úplně špatný a byl jsem dost zvědavej co Valkyrie nabídne. Možná bych tomu dal i 4 hvězdy nebýt toho debilního posledního komiksu, kterej to celý tak nějak zabil a ani se nedivim Misty, že Val nafackovala, protože přesně to mě napadlo že bych po těch plkách taky udělal.
  • cyboy
    Nebylo to az tak hloupe jak jsem cekal, ale nic svetoborneho to take neni. Pomerne tuctovy mainstream, navic s mym neoblibenym Asgardem, kteremu ted veli zeny a cele je to vlastne o zenach. Chlapske role (nepocitam komparz na zmlaceni) napocitate na prstech jedne ruky, ale alespon to neni prospikovane hlaskami o tom, jaka jsme vlastne prasata a kreteni (jako to bylo treba v Black Widow).
    Znovu se k tomu asi nevratim, ale na jedno cteni to neurazi.
    65%
7233561
Četl/a (110)
2scha, Abbott, ADM1, Al0f0k, Alfred, Blackmoor, calvin10, CaptainCzech, Carnage, Chaolinek, chuckboris, ConanVJ, Craxx, cyboy, dajik, Darth Raelchi, deadpool, Deckard, DegiCZ, Dexir, Doncek4321, Doppelganger, dvory, Elizabeth, Fox01, gezic, Gustik5, gwen666, hicks, hromotlk, Hugin, hypermlok, invape, Ivan Kucera, Izmir Čupr, Jack, JackOneil, Jakub Howlett, JanSekeraCZ, JaroKakashi, Jay-jay, jh666, Jimbeam90, Joshua_T, kadas97, kallenved, karl173, kaylin, KdG, Kitykatyn, Koci, Lachvos, Laik, lantan1, Lenka.Vílka, Librarian, Lukis89, Mariomichal, Mart74, Martin.imr, Martinb, Mates17, Mato, Maty48, mcezik, me, MEGA, Mercurio, MichalR, mineralk, miuanek, MonsterGyre, Moon, mstefl, NecRoman, Negan, NikkiKonig, Olesh, onfr300, Paldini, PatrikTheMighty, pearlxjam, petad, petrSF, Piros0013, Pista, punisher, R3nd4 , raenius, rewkon, Rinter, roswelll, S313, S4TW, SekyCZ, Shin, slavik38, Standis0202, Star36489, SteveCZ, the.kasztan, Thurin, tom99, trudoš, Tyfus, vita, VskPrzk, xxSIMIxx, Zaknafeine, zlejzmrd
(240)
2scha, Abbott, Abe, absolute.000, adam.ra, ADM1, afri, Agiru, Al0f0k, Alfi, Alfonzo, Alfred, Alikkk, Amati , Azalin, Azbest, Badgu.y1902, batoo, beanek, blackJag, Blackmoor, Blair, bmc75, calvin10, CaptainCzech, CaptainL, CaptainMarty, Carnage, Chaolinek, Choky86, chuckboris, ConanVJ, Craxx, CSE_AC/DC, cyboy, dajik, Dali, deadpool, Deckard, deefha, DegiCZ, Denis1996, Dexir, disclose, DKoscik, Doctor_Sk, Doncek4321, doophy, Doppelganger, DracoAn, Dzoglik, Elizabeth, Errov, ertefol, fifas, filemon, Filip123, Fox01, Fry, gezic, Glumal, Gustik5, gwen666, Hades, hahahoho, Hebled, henrycruel, hicks, hlavathor, holubdema, Honza R., Honzin, hromotlk, Hugin, hugosnowden, Hulik, hypermlok, Idy, ikshorm, Infarkt, invape, Izmir Čupr, Jack, Jack043, JackOneil, Jakub Howlett, James, james dixon, JanSekeraCZ, jardoom, JaroKakashi, Jason2808, Jay-jay, jh666, Jimbeam90, jjjirik, José, Joshua_T, kadas97, kallenved, Karel Sec, karl173, KdG, kendor007, Kitykatyn, Koci, komiksák007, Kouzelnik7, krupan, kucik, Laik, Lenny, Lobok257, Luigim, Lukis89, Lukyn2810, Majkl151, Mariomichal, markic, Mart74, Martin.imr, Martinb, MarvelLover, Mates17, Matio, Mato, Maty48, MB, me, meffis, MEGA, Mercurio, merhyx, mgeralt, Michal Ebert, MichalR, MickeyStuma, mikado, MIKER65, mikina, mimo_provoz, mineralk, miuanek, MonsterGyre, monty.cl, Moon, MP, Mr.Ward, mstefl, mywiel, namdnas, NecRoman, Negan, Nevimtrebastofi, Nightmare, NikkiKonig, Noci, Norri, novass, nx, Nyxxie, Olesh, onfr300, Paldini, PatrikTheMighty, pavel, pearlxjam, pechna, pennywise, perper, petrSF, Piros0013, pk123x, Placi11, plema, Poseidon1978, punisher, Quentin, R3nd4 , Radkos, raenius, regressiv, rewkon, Ricarderon, RicHard. , Rinter, rockyt, roswelll, Rowan, Rumburaq, S4TW, Salien, samcro, Saran, SekyCZ, semi41, Sesta, Shin, Sick666, Sidi Santini, SiWeX, Skot, slavik38, Standis0202, SteveCZ, Stlucius, StressCZ, suricattaontheway, t0mas, tacmud, the.kasztan, TheoDread, Thurin, Tialster, tom99, tomaseek, Tomasino79, tomned, tomntp, trudoš, tulipstros, Tyfus, Valis, Viking, vita, Vítek, vranakx, vrazdinek, Vrtule, VskPrzk, xai, xintax, xxSIMIxx, yarda, yogi, Zajo original, zdennanek, zdoog, zikaa, zlejzmrd
Chce (6)
Azik2586, delsemela, Marthy76, Premek, Sebastian the wise, sleepless
Nabízí (4)
Fox01, Fr3d_K, StressCZ, www.foxbazar.cz