Koupit
Nejlepší špión světa a ředitel přísně tajné zpravodajské agentury S.H.I.E.L.D.
Nick Fury je tím nejikoničtějším tajným agentem Marvelu.

Jako seržant Fury z Vyjícího komanda rozbil nacistický válečný stroj a v organizaci S.H.I.E.L.D. chránil svět před nepřáteli z Hydry a jim podobnými. Nyní se Nick fury vrací, aby vycvičil novou generaci hrdinů - tajné válečníky! Na útěku před S.H.I.E.L.D.em musí tento superšpión využít veškerou svou vychytralost a lstivost, aby zůstal vždy o krok napřed před svými nepřáteli i bývalými spojenci. Ponořte se do světa superšpionáže spolu s Nickem Furym, agentem ničeho!

Obsahuje příběhy:
Furyho sedmička proti nacistům
Nick Fury: Agent ničeho

Každá kniha obsahuje bonusové materiály, jako jsou soupisky týmů, první výskyty a historii postav, profily tvůrců, shrnutí minulých událostí, náčrtky, seznam zásadních knih a jiné zajímavé informace. Hřbety jednotlivých knih tvoří marvelovskou krajinu, jejímž autorem je výtvarník Adi Granov. Vychází každý týden.

Obsahuje sešity sérií Sgt. Fury & His Howling Commandos #1 a Secret Warriors #1-6


Scénář
Brian Michael Bendis, Jonathan Hickman, Stan Lee
Art
Stefano Caselli, Jack Kirby
Ink
Richard Bache Ayers (Dick), Stefano Caselli
Barvy
Stan Goldberg (Stan G), Daniele Rudoni
Obálka
Mike Deodato Jr.
Lettering
Rui Alves, Petr Schwarz
Překlad
Pavel Švanda (Ninjer)
Redakce
Changer the Elder, Ondřej Král
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
ISSN 2421-6399 (Hachette Fascicoli)
Vazba
šitá v tvrdých deskách
Formát
175 x 266 mm
Tisk
barevný
Váha
695 g
Stran
200
Cena
249 Kč
Originál
Secret Warriors - Nick Fury: Agent of Nothing (Marvel)
  • Lenka.Vílka
    Čteno 06/2017

    Jelikož větší prostor zabírá část Secret Warriors, bylo mou povinností koupit. Jenže na drouhou stranu, i v téhle knize se odehrává stejný nešvar jako ve většině knih z téhle série (ale to se dalo logicky předpokládat). Jestli v nějaké jiné verzi nevyjde pokračování nebo všechny díly Secret Warriors, tak je to fakt škoda a příběhu to škodí. Proto jako vždy konec uspěchaný. Protože pokračování je v dalším sešitu. Nechci být negativní, ale moc tomu dovydání nevěřím.
    První část mě bavila, ale nijak zvlášť jsem to neprožívala (těšila jsem se prostě dál). Těch pár stran mě nenudilo, ale nestěžuji si, že jich nebylo víc.
    Druhá část je prostě top. Kdo nesleduje Agenty, je šance, že bude trochu tápat (jak je velká šance, že někdo nesleduje Agenty?!), ale tohle je přesně to, co mám nejraději. Hydra, největší nemesis, která mě prostě baví. Za mě super jízda.
  • Blackhand47XD
    Tak jsem se u nás dočkal příběhu, kterým se alespoň částečně inspiroval druhý Kapitán Amerika a seriál Agenti S.H.I.E.L.D.u. Tým mlaďochů je fajn, taková zajímavá sebranka.
  • karl173
    Skvělý komiks. Retro je zase po čase kvalitní a není jen do počtu s historickou hodnotou. Příběh není kdo ví jaký, ale funguje a to je hlavní. Dialogy nejsou zbytečně ukecané a dává to tomu trochu větší přímočarosti, která je v takovém válečném příběhu potřebná. Kresba Kirbyho je zde také celkem povedená, ale stále to není úplný vrchol té doby. No a pak je tu Secret Warriors. Těhle 6 sešitů nabízí dobré akční drama, které dobře vysvětluje co se stalo a co se právě děje.A přináší klasického Nicka Furyho jako velitele a spousty dalších postav, které jsme doteď neznali, ale celkem obstojně je poznáme. Což je nejen u NHM, ale i celkově vždy pro neznající čtenáře velmi důležité. Především český čtenář tohle ocení dvojnásob, protože pokud nečte komiksy v angličtině tak se ke spoustě věcem nikdy nemá šanci dostat. Tenhle případ jsem i já. A rovnou se můžu dostat k hlavnímu problému Secret Warriors. Příběh se nám skvěle rozbíhá a jede velmi dobře za svým cílem a když v této knize vyvrcholí, tak je sice na konci, ale vy víte že se jedná jen o část.A ty další části budou nejspíš stejně dobré, ale asi si je nikdy nepřečtete. Což je velká škoda, protože to začalo být více a více zajímavé. Bohužel. Ještě než to celé zhodnotím, tak musím zmínit velmi povedenou kresbu, která má skvělé detaily a chytře vykresluje různé momenty. Lbí se mi, že vždy při změně místa je kresba lokality a dobře vás připraví na to co vás čeká. Celkově bych to tedy zhodnotil, jako velmi dobrou knihu ve které dostanete Nicka Furyho jak ho znáte a ještě spoustu další věcí navíc, které z toho dělají víc než jen klasickou střílečku. 85%
  • mearez
    Hodnotim už jen hlavní příběh, protože originy/první výskyty jsou neskutečně nudný. Secret warriors je série, o který jsem slyšel jen to dobré. A je skutečně tak dobrá? Ne, je ještě lepší! Úplně mě to vtáhlo do děje a nemohl jsem se od toho odtrhnout. Kresba i barvy fakt super. Tady neni co hodnotit, rozhodně 5*.
    Btw bonusy jsem si zvyknul nečíst.
  • louza
    Původní Fury byl někdo úplně jiný než známý vůdce Shieldu a v kontrastu s tím jeho origin zcela ztrácí smysl. Navíc je neskonale nudný. Moderní příběh je zajímavější a příjemně odsýpá. Furymu se hroutí svět po odhalení skutečné povahy Shieldu a odchází do opozice, kde trénuje další team superhrdinů a oživuje i ten starý. Příběh je však tak pevně ukotven do marvelovského universa předžvýkán různými příběhovými twisty, že pro setkání s postavou není vůbec vhodný i když určité kvality má. V řadě nejmocnějších hrdinů se ale objevit neměl. Už proto že není dokončený. Dramaturgicky špatná kniha.

  • S4TW
    Velmi obstojné retro, ač je místy dost naivní, tak minimálně Kirbyho kresba tu je ve vrcholné formě, příběhově je to takový příjemný válečný oldschool s velmi drsným Nickem. Pak přichází Hickmanův majstrštyk. Přiznám se, že tohle je společně s Aaronem můj nejoblíbenější scénárista a já sakra dobře vím proč. Maximálně tu vystihl podstatu téhle postavy. Je to zašmodrchané špionážní drama, kde proti sobě nestojí dvě, nýbrž minimálně tři skupiny. Tenhle autor je specifický, že své příběhy píše tak rozsáhle, že v rámci tohohle NHM dostáváme bohužel jen nepatrnou část a tak příběh není zdaleka uzavřen. I tak jsem se výborně bavil, užil si výbornou jízdu, kde nechybí ani kvalitní souboje. Vše podtrhují výborné a svižné dialogy. Navíc zde fungují i v té době neznámé postavy. Četl jsem to vyloženě jedním dechem, tohle je asi ten nejlepší Fury vůbec (kam se hrabe Steranko), ač to zdaleka není jen o něm. Kresba je neméně excelentní, krásná, detailní, líbivá, moderní, prostě mi absolutně sedla, navíc je podtržená vybledlými barvami, které podtrhují takovou tu tajemnou atmosféru, kterou má příběh. Škoda, že se nedočkáme pokračování, protože jak znám Hickmana, tak tenhle příběh bude jen gradovat a dozvěděli bychom se spoustu překvapivých odhalení. I tak, maximální spokojenost!
  • Luigim
    Mám rád Furyho vždy si představím herce Charlese Hestona a hlas dabéra Langmilera. Komiks je parádní a řadí se tak mezi topky v NHM.
  • kaylin
    Takhle samostatně bez toho, aby tu vyšla další kniha, to prostě tak dobře fungovat nebude. Pro seznámení s Nickem Furym je to ale dobré. Více: http://www.comics-blog.cz/2017/06/1464-nejmocnejsi-hrdinove-marvelu-21.html
  • P.G.
    Origin Furyho tedy nic moc a to jak kresbou, tak příběhem. Kresba v některých panelech opravdu hrozná a logika jde místy také stranou. Sestřelit stíhačku ručním granátem? To jako fakt?? Secret Warriors jsou již o poznání lepší, ale dost dlouho mi trvalo, než jsem se v ději alespoň trochu zorientovala. Skákání mezi tady a teď, dříve a jinde nebo teď ale jinde mi tedy opravdu nesedlo, protože jsem místy neměla zdání, kdo proti komu vlastně stojí (nemám moc přehled o vztazích mezi Hydrou, S.H.I.E.L.D.em a H.A.M.M.E.R.em v Marvelversu). A těch několik stránek s "počítačovým výpisem" mi v tom udělalo ještě větší zmatek. A překvapivě mi nepomohla ani závěrečná stručná historie a zákulisí. A aby toho nebylo málo, tak příběh je useknutý zrovna v okamžiku, kdy se začne dít něco opravdu zajímavého. Předpokládám, že pokračování zde nevyjde, a do těch zhruba devíti set stránek v originále se pouštět asi nemá moc smysl bez hlubší znalosti souvislostí. Takže jako "návnada" pro fanoušky Marvelu určitě dobré, ale jinak výstřel do ztracena.
  • dvory
    S.H.I.E.L.D. vs. Hydra mě baví. Škoda že to skončilo takhle, ze Secret Warriors bych si rád přečetl víc..
  • Tyfus
    Konečně něco co má drajv!
  • jh666
    Opravdu, na co Hickman u Marvelu sáhl, to stálo za to. Příběh sice není čistě o Furym (což je možná dobře, protože někdo toho parchanta musí vyvažovat), ale pro jeho představení v sérii je to nejlepší volba (Tajná válka už byla v UKK). Komiksu nelze vytknout nic po stránce scénáře ani kresby. Tým Tajných válečníků (tady ten překlad fakt nechápu, u Nelidí jsem se smířil s pravidlem o překládání ras, ale tady fakt nevidím proč, ale co se dá dělat, na kvalitě to neubírá). Furyho origin z 60. let je taky dost povedený. Jen mě opravdu hodně štve, že pokračování nebude. 90 %
  • Schramm
    Jak tu padlo, patrně nejlepší Fury, který dosud vyšel česky (hned po 1602 teda). Já chci pokračování!
  • cyboy
    Necekal jsem nic a dostal jsem slusny pribeh u ktereho me docela stve, ze vlastne konci v nejlepsim a pokracovani asi nebude. Dle meho soudu vubec nejlepsi pribeh s Furym, ktery u nas vysel.
    80%
2039161
Četl/a (105)
2scha, Abbott, Al0f0k, Alfred, Blackhand47XD, Blackmoor, Bronn, calvin10, CaptainCzech, Carnage, Chaolinek, chuckboris, Cinema Ranger, ConanVJ, cyboy, dajik, deadpool, Deckard, DegiCZ, Dexir, Doctor_Sk, Doppelganger, dvory, Elizabeth, Elnie, Fox01, Gustik5, gwen666, Hønzza, hicks, hromotlk, Hugin, hypermlok, invape, Izmir Čupr, Jack, JackOneil, Jakub Howlett, James, JaroKakashi, Jay-jay, jh666, Jimbeam90, kadas97, kallenved, karl173, kaylin, KdG, Kitykatyn, Knuckless, Koci, Lachvos, Laik, lantan1, Librarian, Lord Baltimore, Mariomichal, Martin.imr, Martinb, Marvin, Mato, Maty48, mcezik, me, mearez, MEGA, Mercurio, MichalR, mineralk, miuanek, MonsterGyre, Moon, mstefl, NecRoman, NikkiKonig, opytz, Ozymandias, Paldini, PatrikTheMighty, pearlxjam, PeNNy, petad, petrSF, Piros0013, Pista, punisher, R3nd4 , raenius, rewkon, Rinter, roswelll, S4TW, Schramm, slavik38, Standis0202, Star36489, SteveCZ, Thurin, trudoš, Tyfus, vita, VskPrzk, xxSIMIxx, Zaknafeine, zlejzmrd
(256)
2scha, Abbott, Abe, absolute.000, adam.ra, afri, Agiru, Al0f0k, Alfi, Alfred, Alikkk, Amati , AwatarDK, Azbest, Badgu.y1902, batoo, Beng.D, Blackhand47XD, blackJag, Blackmoor, Blair, bmc75, Bronn, calvin10, CaptainCzech, CaptainL, CaptainMarty, Carnage, Chaolinek, Choky86, chuckboris, ConanVJ, Craxx, CSE_AC/DC, cyboy, dajik, Dali, deadpool, Deckard, deefha, DegiCZ, Denis1996, Dexir, disclose, DKoscik, doophy, Doppelganger, DracoAn, Dzoglik, Elizabeth, Elnie, Errov, ertefol, fifas, filemon, Filip123, Fox01, Fry, FumarEnPipa, gezic, Glumal, Golem, Gustik5, gwen666, Hønzza, hahahoho, Hebled, henrycruel, hicks, hlavathor, holubdema, Honza R., Honzin, hromotlk, Hugin, hugosnowden, hypermlok, Idy, ikshorm, Infarkt, invape, Izmir Čupr, J.T.honza, Jack, Jack043, JackOneil, Jakub Howlett, James, james dixon, Jáňa, japes, jardoom, JaroKakashi, Jason2808, Jay-jay, jh666, Jimbeam90, jjjirik, José, Joshua_T, kadas97, kallenved, Karel Sec, karl173, KdG, kendor007, Keno, Kitykatyn, Knuckless, Koci, komik.sx, komiksák007, Kouzelnik7, krupan, Krvavý Patejl, kucik, Laik, Lenny, Lobok257, lopik, Lord Baltimore, Luigim, Lukyn2810, Majkl151, Mariomichal, markic, Martin.imr, Martinb, MarvelLover, Marvin, Matio, Mato, Matthew, Maty48, MB, mcezik, mcleek, me, meffis, MEGA, Mercurio, merhyx, mgeralt, Michal Ebert, MichalR, MickeyStuma, mikado, MIKER65, mikina, mimo_provoz, mineralk, miuanek, Mleako, MonsterGyre, Montiseus, monty.cl, Moon, MP, Mr.Ward, Mrlah, mstefl, mywiel, namdnas, NecRoman, Nevimtrebastofi, Nightmare, NikkiKonig, Noci, NOD82, Norri, novass, nx, Nyxxie, Olesh, Onkel 1928, Paldini, PatrikTheMighty, pavel, pearlxjam, pechna, PeNNy, pennywise, perper, petrSF, petrsimcik, Piros0013, Pista, pk123x, Placi11, plema, Poseidon1978, punisher, Quentin, R3nd4 , Radkos, raenius, raimi, regressiv, rewkon, RicHard. , Rinter, rockyt, roswelll, Rowan, Rumburaq, S4TW, Saiffer, Salien, samcro, Saran, Scaleo1, Schramm, semi41, Sick666, Sidi Santini, SiWeX, Skot, slavik38, sleepless, Standis0202, SteveCZ, Stlucius, StressCZ, suricattaontheway, t0mas, tacmud, the.kasztan, TheoDread, Thurin, Tialster, tom99, Tomasino79, tomned, tomntp, trudoš, tukak, tulipstros, Tyfus, Valis, Viking, vita, Vítek, vranakx, vrazdinek, Vrtule, VskPrzk, xai, xintax, xxSIMIxx, yarda, yogi, Zajo original, zdennanek, zdoog, zikaa, zlejzmrd
Chce (8)
Azik2586, BreakingAway, delsemela, JanSekeraCZ, Marthy76, Premek, RedButton, Sebastian the wise
Shání (1)
Mates17
Nabízí (4)
Fox01, Fr3d_K, StressCZ, www.foxbazar.cz