Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 7 dalších ukázek

Koupit
V 11. okrsku vládne klan ghúlů zvaný Aogiri, jehož členové mají na Kanekiho z nějakého důvodu spadeno. Jejich setkání tedy zřejmě neproběhne dvakrát hladce a zdá se, že ani Tóka tentokrát nezvládne zachovat chladnou hlavu. Ke klanu Aogiri totiž patří i jeden její dobrý známý...

Scénář
Sui Ishida
Art
Sui Ishida
Obálka
Sui Ishida
Lettering
Karel Petřík
Překlad
Anna Křivánková (hotate)
Redakce
Filip Gotfrid, Boris Hokr
Žánry
detektivka, horor
ISBN/ISSN
978-80-7449-485-7 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
128 x 182 mm
Tisk
černobílý
Váha
234 g
Stran
204
Cena
199 Kč
Originál
Tokyo Ghoul #06 (Shueisha Inc., 2013)
  • Fort
    Fort31.12.2022 17:54Tokijský ghúl #06
    Vidím změny, univerzum se rozšiřuje, seznámíte se s novými charaktery, kteří budou v budoucnu umírat. Autor se připravuje na obsáhlou ságu. Dějově to ujde, nejslabší je kresba.
  • Sawyer
    Sawyer30.8.2021 15:57Tokijský ghúl #06
    Docela ukecaný díl. Což chválím, protože akce v téhle série stojí za prd. Představení jednotlivých ghúlých drápů bylo fajn. Zajímavé to místy je, ale není to zase nic extra.

    Celkem - 55%
  • Fry
    Fry admin22.2.2020 15:27Tokijský ghúl #06
    Tokijský ghúl #06 - Život v Anteiku se pomalu vrací do normálu, když v tom se v kavárně objeví ghúlové z 11. okrsku a jejich cílem není nikdo jiný než Ken Kaneki. Ve velmi krátké době tak autor znovu pracuje se stejnou šablonou a ač závěr knihy slibuje trochu jiný průběh než u epizody s Labužníkem, tak je z toho cítit letmé přešlapování na místě. Aby se ale neřeklo, tak nám v mezipauzách, formou několika rozhovorů inspektorů ÚPG, alespoň představí jednotlivé ghúlí drápy a pronikneme i do kastovního systému v rámci ghúlí organizace Aogiri ... Za mě 3*!
  • Netorack
    Netorack15.1.2020 11:13Tokijský ghúl #06
    // Společný komentář ke všem dílům. Obsahuje lehounké SPOILERY //
    Na sérii jsem se vcelku těšil (námět super, prvotní zápletka taky) a vcelku to i vypadalo dobře, ale podle mě se to zase dostalo do té typické mangové rozplizlosti, kdy se kupí stránky, kapitoly a celé knihy a zas tak moc se toho neuděje. Pořád souboje na život a na smrt, ale nakonec se stejně oba válečníci rozlezou každý do své zotavovny. Komentáře zde na comicsdb jsem si četl až po přečtení celé série, takže ten názor, že souboje jsou strašně nepřehledné, jsem si vytvořil sám. Šlo to až tak daleko, že některé kratší souboje jsem prostě přeletěl očima a až na konci jsem se z bublin snažil vydedukovat, co kdo komu udělal. Úplně to křičí třeba v porovnání s Gantz, kde jsou klidně za kapitolu dvě citoslovce a tři výkřiky, ale člověk prostě ví, co se komu stalo.
    Další věc, co mě žrala, jsou ty betlémy postav, chvílemi to vypadá, že se autor rozkračuje k sáze minimálně rozsahu Hry o trůny. A ten konec nekonec... aspoň trochu zakončení si těch čtrnáct knih zasloužilo. Dávám všem dílům tři hvězdy, těm, které mě zaujaly trochu více (1, 7, 8) pak čtyři.
  • Plocan
    Plocan23.3.2019 00:17Tokijský ghúl #06
    Prozatím nejslabší díl série. Je sice skvělé, že se nám rozrůstá svět, ve kterém se příběh odehrává, do popředí se dostává i jiný okrsek, než jen ten dvacátý, stejně jako vyplouvají na povrch pravidla hry - typy drápů, Quinque, akademie pro inspektory ÚPG, zároveň je nám ale už k tak velké hromadě postav naservírovaná další hromada a vyznat se ve všech už zkrátka není ani snadné, ani zábavné - do očí bijící je to především u inspektorů, kde jsou všichni kromě Amona a Júzóa naprosto stejní a nezapamatovatelní. Další vadu na kráse vidím v tom, že díl souží spíš jako příprava na velkou akci, střet, jakýsi „klid před bouří“, který je tu ale klidný a nudný. Navíc nesnáším postavu Bandžóa, který ztělesňuje snad veškerá šónen klišé ever.
  • Mitsuko
    Mitsuko6.11.2017 22:43Tokijský ghúl #06
    Tak tenhle díl se mi hodně líbil. Navíc si opět v mých očích vylepšil reputaci po minulém díle, ve kterém mi vadilo několik chyb, jak jsem psala právě v recenzi pětky. Příběh se dostává do rovin, které se mi velmi zamlouvá. Nahlížíme pod pokličku velké ghúlí organizace, dozvídáme se také plno podrobností kolem, jsou vysvětleny hodnosti vyšetřovatelů, je více přiblížena síla a užití ghúlího drápu. Za mě opravdu super díl (a bodík navíc možná uděluji ještě za nově příchozího bad boye Ajata, abych byla upřímná :-D)
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin6.11.2017 15:51Tokijský ghúl #06
    Chm, chm, zajímavé to místy je, ale - snad krom Naruta, kterému to odpouštím - mě tyhle donekonečna natahované mangy trochu štvou a nudí. Rozhodně však chválím určitou sumarizaci děje a hlavně postav na začátku. Kdo si to má vždy po několika měsících pamatovat. Mimochodem, Labužník v pátém díle neumřel nebo co?

    Celkový dojem: 60%
  • kaylin
    kaylin30.10.2017 09:47Tokijský ghúl #06
    Hororová atmosféra se z tohoto dílu lehce vytratila. Možná to právě sedlo Išidovi trochu lépe a mohl se více uvolnit. Na druhou stranu jsou zde scény, které jsou s tímto humorem v kontrastu, a které nejsou sice vyloženě mrazivé, ale dovedou překvapit svou krutostí. Více: http://www.comics-blog.cz/2017/10/1556-tokijsky-ghul-6-70.html
  • p3tris
    p3tris10.10.2017 06:51Tokijský ghúl #06
    Na scéně se objevuje skupina mocných ghúlů, kteří mají za úkol do domovského 11. okrsku přivést nazpět Rize. Nebo alespoň to, co z ní zbylo. Čímž se Ken dostává do smrtelného nebezpečí. Ještě navíc, když je mezi nimi Tókin bratr Ajató. Na druhé straně pak stojí mladý, brutální a protěžovaný komisař Džúzó. Spíše konverzační a neakční díl, kde na scénu vstupuje plejáda nových zajímavých postav.
  • cyboy
    cyboy mecenáš3.10.2017 13:00Tokijský ghúl #06
    Hodne ukecany dil, kde Isida rozviji koncept ghulu a dava nahlednout do logiky sveta. Neni to nic z ceho bych si sednul na zadek, ale rozhodne lepsi nez minuly dil, po kterem jsem si uz dalsi kupovat nechtel. Nakonec jsem ho koupil ciste proto abych se utvrdil v presvedceni a vypada to, ze tomu jeste dam sanci.
    65%
51111