Koupit
Obsahuje příběhy:

Vader sestřelen V.
V galaxii panuje neklid. Darth Vader vystopoval svého syna, povstaleckého pilota Luka Skywalkera, na planetu Vrogas Vas. Jeden i druhý se ve svých stíhačkách zřítili na planetu, uvázli na ní a museli čelit novým nepřátelům.
Han Solo, Chewbacca a R2-D2 úspěšně zachránili Luka před dr. Aphrou a jejími droidy 0-0-0 a BT-1, ústup jim však překazil Wookiee jménem Černý Krrsantan.
Princezna Leia se jinde na planetě pokusila dopadnout Dartha Vadera. Střetla se s ním tváří v tvář a všem zbývajícím povstaleckým pilotům přikázala zaútočit, přestože jejich úder ji mohl zahubit stejně spolehlivě jako sithského lorda.
Zatímco se povstalci ženou do útoku, Luke spěchá zachránit princeznu před jistou smrtí. Zároveň přilétá imperiální velitel Karbin a osud povstalecké ofenzivy je zpečetěn...

Vader sestřelen VI.
V galaxii panuje neklid. Darth Vader vystopoval svého syna, povstaleckého pilota Luka Skywalkera, na planetu Vrogas Vas. Jeden i druhý se ve svých stíhačkách zřítili na planetu, uvázli na ní a museli čelit novým nepřátelům.
Han a Chewie zachránili Luka z rukou dr. Aphry, vzápětí se však ocitli ve smrtelně nebezpečné souboji s wookieeským válečníkem Černým Krrsantanem.
Luke se mezitím vypravil najít princeznu Leiu, která nařídila všem zbývajícím povstaleckým jednotkám zaútočit na Dartha Vadera. Samotného Luka však brzy poté zajaly imperiální jednotky pod vedením moncalamarianského kyborga velitele Karbina, který přiletěl za sithským lordem na Vrogas Vas, aby jediným rychlým úderem skoncoval s Vaderem i s povstalci...

Obsahuje sešity série Star Wars #14 a Darth Vader #15 (Vader Down, Marvel 2016)

Scénář
Jason Aaron, Kieron Gillen
Art
Mike Deodato Jr., Salvador Larroca
Barvy
Edgar Delgado, Frank Martin Jr.
Obálka
Mark Brooks
Překlad
Milan Pohl
Redakce
Klára Nettlová
Žánry
akční, sci-fi
ISBN/ISSN
ISSN 1805-1227 (Egmont Polska Sp. z o.o.)
Vazba
sešit v měkkých deskách
Formát
170 x 260 mm
Tisk
barevný
Váha
77 g
Stran
44
Cena
59.9 Kč
  • Fry
    Fry admin1.7.2019 20:42Star Wars Magazín 2017/05
    Star Wars Magazín 2017/05 - No na to, jak mě to celou dobu více méně bavilo, jsem finálními dvěma sešity spíše zklamán. Jak jsem již poznamenal u předchozího čísla, celý koncept příběhu 'Vader sestřelen' měl smysl, dokud šlo právě o Vaderovo sestřelení a snahu o jeho následné odstranění. Od poloviny se do toho začaly stále více motat vedlejší dějové linie a ke konci už šlo vlastně jen o co největší počet individuálních soubojů. Škoda no, mohl to být příběh směle konkurující aktuálním filmům, ale závěr veškerý potenciál zašlapal ... Za mě 3*!
  • Azalin
    Azalin mecenáš13.12.2018 08:34Star Wars Magazín 2017/05
    Další skvělý díl!
9134