Ukázka
Ukázka
Ukázka
Koupit
Bratrstvo má problémy. Dlouhý souboj s Templáři vyčerpal veškeré jejich zdroje a teď se zoufale snaží udržet si pozici ve světě, který se stále mění. Mohlo by být pro ně řešením spojit své síly s tajemnou organizací… pokud se jim podaří překonat nepřekonatelné rozdíly. A pokud se hrdince podaří přežít další cestu do minulosti.

Obsahuje sešity série Assassin's Creed #11-14

Scénář
Anthony Del Col, Conor McCreery
Art
Neil Edwards
Barvy
Ivan Nunes
Lettering
Josef Ládek
Překlad
Kateřina Niklová
Redakce
Jiří Pavlovský, Kateřina Skokanová
Žánry
akční
ISBN/ISSN
978-80-7449-489-5 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
168 x 258 mm
Tisk
barevný
Váha
354 g
Stran
128
Cena
329 Kč
Originál
Assassin's Creed #03: Homecoming (Titan Publishing)
  • karl173
    karl173 mecenáš16.3.2019 11:51Assassin's Creed #03: Návrat domů
    Závěr této slabé série nemohl dopadnou jinak, než slabě. Postavy se zde nemohli chovat debilněji a ani historická pasáž to tentokrát neuměla zachraňovat. K čemu bylo, že jsme se podívali na známé místo ze hry a přišel tam i starý známí Ezio, když se autoři raději věnovali hloupostem, než aby vymysleli nějaký pořádný děj. Vše probíhalo nudněji než v předchozích dílech. A vypjaté momenty neměli ani sebemenší kapku emocí. Komiks za celou dobu dokázal vyplodit dva dobré momenty. A to je setsakra málo, aby jste si po dočtení mohli říct, že to byl alespoň slušnější průměr. Scénárista by měl na sobě ještě hodně zapracovat, jelikož bylo poznat, že scénář psal pravděpodobně asi ve volných chvílích na záchodě nebo když zrovna utekl z koncertu Nelly Furtado. Bohužel tohle byl jistojistě nejslabší díl série. I kresba byla tentokrát slabá. 40%
  • Toren
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin8.1.2018 12:39Assassin's Creed #03: Návrat domů
    Huhúúú, to je vážně slabota a nuda. Scény odehrávající se v historii jsou vždycky o chloupek zajímavější, ale jen o chloupeček, tentokrát ta lovestory z Florencie také žádný zázrak. Akční nenápaditý a špatně nakreslený komiks, který tyje ze slavné značky. A jak můžu fandit někomu, kdo vraždí templáře, hm?

    Celkový dojem: 20%
  • Darth Raelchi
    Darth Raelchi mecenáš6.1.2018 17:44Assassin's Creed #03: Návrat domů
    No a tohle byl poslední hřebíček, kdy jsem si řekl, že komiks A.C. pro mě už nikdy víc. Absolutně nesmyslný a smysl postrádající příběh. Nechápu vůbec o co tam vlastně šlo. Nějaké vyřizování účtů z minulosti...?! Moc přeplácané a překombinované, jakoby autoři chtěli dostat do své první série co nejvíc, aby pak v budoucnu mohli jen vytáhnout a zrecyklovat daný prvek v dalších sériích. Kresba stejná a akční sekvence jsou pořád stejné. V první knize ok, v druhé budiž, ve třetí... něco nového. Tohle je skutečně otřesné zakončení celé série.
  • kaylin
    Asi šlo jen o to, aby se značka prodávala i na jiném médiu. To se podařilo. A nic moc víc to čtenáři nedává. Více: http://www.comics-blog.cz/2017/11/1577-assassins-creed-3-navrat-domu-45.html
  • S4TW
    Zatím nejlepší díl z této série, což se nedá považovat za bůhví jaký úspěch. Ale poprvé jsem po dočtení neměl takovou tu nepříjemnou pachuť a komiks bych celkově zhodnotil jako příjemný průměr. Hlavní postava Charlotta je pořád nesympatická, její babička je na tom podobně. Autor se snaží o nějaké vypjaté emocionální situace, ale působí to hrozně strojeně a nepřirozeně, navíc se vše vzápětí mění a z emocionální stránky se jedná o takový divný bordel. Na druhou stranu se poprvé celkem povedla hlavní zápletka z moderní doby, která mi konečně začala dávat trochu smysl, a konečně jsem se do toho více zažral. Ovšem hlavním tahounem jsou pořád historické pasáže a tato je zatím nejlepší. Giovanni a Hiram jsou snad první dvě opravdu sympatické a dobře napsané postavy této série, navíc to jejich soupeření a handrkování mě vskutku bavilo. Dalším obrovským bonusem je využití postavy z herní série – Ezio. Kresba je stále taková toporná, minimálně co se týče obličejů postav, které mi místy přišly až komické. Na druhou stranu se mi celkem líbily akční a bojové scény, které působí celkem živě a energicky. Celkově se jedná o průměrný komiks, ale to se u této série zdá jako dílčí úspěch. Navíc nás v dalším díle čeká obměna tvůrců, takže i do toho vkládám menší naděje.
  • disclose
    disclose26.11.2017 11:30Assassin's Creed #03: Návrat domů
    tak jsem si pujcil vsechny co u nas vydalo crew a musim rict fakt slabota nechapu ze tu uz vysel 3 dil.
  • cyboy
    cyboy mecenáš25.10.2017 20:22Assassin's Creed #03: Návrat domů
    To byla radost cist. Definitivne jsem se utvrdil v tom, ze dalsi dil nekupuju.
    50%
12994