Desky
Přebal zadní
Ukázka

+ 2 další ukázky

Koupit
První světová válka je náhle ukončena podivnou morovou ranou. Evropa se z ní těžce vzpamatovává, je však vzápětí zaplavena hordami upírů. Na scénu vstupuje válečný veterán, lord Henry Baltimore. Poháněn pomstou, pronásleduje jednoho z oněch netvorů. Na cestě vedoucí skrze krvavá kolbiště, vraky morových lodí, vybuchující vzducholodi i hřbitovy ponorek nemilosrdně potírá všudypřítomné zlo.

Obsahuje sešity série Baltimore: The Plague Ships #1-5 (srpen 2010 - prosinec 2010)

Scénář
Christopher Golden, Mike Mignola
Art
Ben Stenbeck
Barvy
Dave Stewart
Obálka
Mike Mignola, Dave Stewart
Lettering
Martin Trojan
Překlad
Jan Kantůrek
Redakce
Marek Barányi (Keram), Ondřej Černý, Václav Dort, Ladislav Niklíček, Martin Trojan, Milena Vojtková, Martin Weiss
Žánry
fantasy, horor
ISBN/ISSN
978-80-88152-36-1 (Comics Centrum)
Vazba
šitá v tvrdých deskách s přebalem
Formát
158 x 239 x 17 mm
Tisk
barevný
Váha
510 g
Stran
144
Cena
599 Kč
Originál
Baltimore #01: The Plague Ships (Dark Horse Comics, 2011)
  • Poniczech
    Poniczech mecenáš15.3. 10:20Baltimore #01: Morové lodě
    Velmi dobré, těším se na zbytek série. Jediná výtka - čtu to hned potom, co jsem dočetl původní příběh Baltimore aneb Statečný cínový vojáček a vampýr a - možná je to jiným překladem, možná je to spíš úpravou příběhu pro komiks - mám z toho takový pocit, jako když zpracují vaši oblíbenou knihu do filmu. Je to paráda, ale přijde mi, že se Baltimore chová trochu jinak a hlavně jsem si ho představoval podle původních kreseb od Mignoly trochu jinak - obhroublejšího a možná i staršího. Pořád je to ale parádní a cítím potenciál, že mě série chytne ještě o kapku víc než Hellboy.
  • salamandr
    salamandr4.5.2022 10:53Baltimore #01: Morové lodě
    Celá série je supr, odlišovat jednotlivé knihy nemá moc smysl i když je fakt, že ty první jsou trochu lepší
  • neloxiqq
    neloxiqq20.11.2021 13:35Baltimore #01: Morové lodě
    Výborne. Prečítal som to hneď , fantastická práca s atmosférou. Kúpil som omnibus a prevedenie je vynikajúce. Tento komiks chcete. Ako nemilovník a odporca hororov som bol na toto zvedavý , čakal som , že to bude dobré , ale toto som nečakal. Je to jeden z mojich najobľúbenejších komiksov , strašne mi sadla téma 1. Svetovej skĺbena s nákazou , ktorá vojnu ukončila. Určite doporučujem ako milovníkom ,tak aj odporcom hororového žánra. Pre tých čo by to nechceli kvôli titulu "horor" , tak vedzte , že nebudete ľutovať , pretože to nie je strašidelné a naozaj tam ide hlavne o tú atmosféru a vynikajúce postavy.
    Akurát je tam problém s kresbou , že sú postavy často bez tváre , keď sú vzdialené , ale inak nič.
    10/10
  • Denis
    Denis18.11.2021 16:03Baltimore #01: Morové lodě
    Úplne super ja som to dal na 1 záťah a to sa mi už dlho nestalo.
  • sedw
    sedw17.9.2021 22:30Baltimore #01: Morové lodě
    Hellboye a jeho svět jsem měl vždy rád a byl jsem zvědavý, jaký bude Mignola v případě zcela jiného světa. A je opět skvělý. Hned první díl ukazuje, co od série můžeme čekat - tedy akční a temnou záležitost, která opět odkazuje na spoustu literárních a filmových děl. Co musím vyzdvihnout je kresba, protože takovou atmosféru jsem v komiksu už dlouho nezažil.
  • karl173
    karl173 mecenáš15.5.2021 12:59Baltimore #01: Morové lodě
    Poté co Comics Centrum dokončili tuto sérii, rozhodl jsem se přečíst si to celé od znovu v nějakém rychlejším sledu. A jsem tak zvědavý zda-li budu mít rozdílné názory a pocity než při prvním čtení.
    Kniha první: Stále se jedná o skvělý start nové komiksové série. Atmosféra je díky kresbě a barvám bravurní. Tempo je svižné, byť někdy lehce nesouměrné. Příběhově se to celé teprve rozjíždí, ale už zde je spoustu událostí, které se člověku vryjí do paměti.
    Nicméně po druhém čtení z toho nejsem asi tak odvázaný jako předtím. 4*
  • faster86
    faster867.3.2021 15:10Baltimore #01: Morové lodě
    I když vám nevoní Mignola s Hellboyversem tak by jste tohle měli zkusit. Dokonale napsaný první sešit. Uvedení do prostředí, motivace hlavní postavy, úvodní super akční scéna. Je tu všechno.
  • VanTom
    VanTom27.10.2020 14:24Baltimore #01: Morové lodě
    Svižné akční vyprávění uvádí do zničeného, upíry decimovaného "steampunkového" světa a retrospektivně představuje proklatý úděl a přímočarý cíl titulního hrdiny. Perfektně padnoucí kresba pak dovedně ustanovuje jeho hororový, fatalistický tón.
  • Lawer de Sanctis
    Lawer de Sanctis31.10.2019 18:03Baltimore #01: Morové lodě
    Lord je správný hunter, s ničím se nemaže a pěkně mu to jde od ruky. Mignola je z toho cítit, i když to tentokráte není kresba, ale je to podobná stylizace a určitě není překážkou.
  • Kadin
    Kadin mecenáš6.4.2019 14:02Baltimore #01: Morové lodě
    Spojení období 1. světové války, zombíků a upírů je skvěly nápad + když scénáristou je Mike Mignola. Co bych zde vyzdvihnul je atmosféra, ta je nádherně temná, deštivá a hororová. Hlavní hrdina Lord Henry Baltimore je správný badass s mrazivým originem. Samotný scénář je dosti zajímavý a chytlavý, že si po přečtení budete chtít koupit další díly. Samotná kresba je hezká a k tónu komiksu se úžasně hodí. Ale prostě na 5* to necítím a takže Baltimorovy dávám hodně, ale hodně silný 4*. 8/10
  • JohnyG
    JohnyG14.2.2019 17:30Baltimore #01: Morové lodě
    Kresba je vyborná a k jednoduchému atmosférickému příběhu se dobře hodí. Prostředí kombinuje steampunkovou estetiku s hororovými upíry, zlovolnými kletbami, tragickými osudy a něčím tajemným a nevysvětleným v pozadí (houby, medúzy...), což vytváří atmosféru povídek E. A. Poa nebo H. P. Lovecrafta či R. Bradburyho. Výsledkem je čtivé a téměř hrůzostrašné dobrodružství. Každopádně potěší i ty bonusy na konci.
  • perak
    perak8.8.2018 11:43Baltimore #01: Morové lodě
    Samotný příběh není zatím nijak originální, spíše jednoduchý, ale svou kresbou se spoustou maličkostí, které skvěle vystavěly hororovou atmosféru, čtenáře vtáhne a nepustí. Alternativní konec první světové války a fiktivní svět plný zombíků, moru, upírů a dalších lahůdek a do toho vstoupí hlavní hrdina, jenž si na ramenou nese prokletí a v srdci neumdlévající touhu po pomstě. Těžko od prvního dílu čekat vysvětlení na všechny otázky, ale jako úvod do slibně začínající série mne kniha nezklamala. A konec navnadil možnými zápletkami zatím přímočaře ubíhajícího děje.
  • J.Connor
    J.Connor mecenáš3.8.2018 15:23Baltimore #01: Morové lodě
    To, že to Mignola neilustroval jsem si měl zjistit sám, to jo, ale přeci jen jsem byl trochu zklamán. Nenudil jsem se, to věru ne a i ta kresba je ve finále víc než zdařilá, jen tam asi není nic tak závratného, co by mě přimělo si sérii kupovat, knihovny se prohýbají, duše čtenářova okorává a začínám být už trochu vybíravý... Na druhou stranu je to jen rozjezd a reakce kolegů na dvojku kladné, asi to ještě přeci jen s alespoň jedním bookem zkusím.
  • Franta z Čokolády
    Franta z Čokolády3.8.2018 12:15Baltimore #01: Morové lodě
    Příběh,kresba,barvy,atmosféra...všechno skvělé!!!
    100% a pokud jste to nečetli,dejte se s klidem do toho!
  • choze
    choze12.7.2018 21:31Baltimore #01: Morové lodě
    Na mě až moc nenáročná dobrodružně hororová storka o jednom skrz na skrz nudném lovci upírů, která ztrácí body kvůli nudnému scénáři, ale nějaké nahání na sympatické kresbě, atmosféře a steampunkových atrakcích (vzducholodě, zrezivělé ponorky, potapěčské obleky). Pokračování s klidným srdcem vynechám.
  • Aldo26
    Aldo261.6.2018 17:24Baltimore #01: Morové lodě
    Hodně příjemný komiks, s neskutečně dobrou atmosférou a zajímavou kresbou, jen mi přišlo že příběh této knihy byl hodně rychle ukončený.
  • karl173
    karl173 mecenáš28.3.2018 18:52Baltimore #01: Morové lodě
    Neskutečně atmosférický komiks, který má jen dvě vady. Neskutečně rychle to přečtete a druhá že příběh se teprve rýsuje. Samozřejmě tyto vady berte s rezervou. Jedná se o první knihu tudíž je logické, že se příběh teprve vytváří, ale proč se to tak rychle čte? No to protože se zde nachází i klidně několik stránek plných temnou atmosférou nabitých panelů, které vydávají maximálně skřípání a syčení a další jisté hororové zvuky a žádný dialog. To je ten důvod proč to proletíte v cuku letu. Na druhou stranu ale ta krátká doba kterou vám komiks nabídne bude naplněna skvělým počtením, kocháním se a nasáváním hutného hororového nádechu, ba dokonce i výdechu. Za mě tedy skvělé, ale těším se až v příští díle přijde i pořádný děj. 85%
  • rooty
    rooty20.3.2018 22:02Baltimore #01: Morové lodě
    Jednoduche, primocare, presto excelentni. Prvnim duvodem je temna atmosfera vyvolana zasazenim deje do alternativni historie v dobe prvni svetove valky, druhym duvodem je hlavni hrdina Henry Baltimore- dusevne tryzneny lord, pro ktereho je zakladni pohaneci motor nenavist..Tretim duvodem jsou akcni sekvence, kterych neni pomalu a narazime v nich i na opravdu zajimave Mignolovske obludy - ozivli namornici pokryti podivnou houbou a ozivli potapeci v prapodivnych skafandrech a treba i vznasejici se meduzy. Mam tyhle podivnosti rad, proto jsem si uzil i tady pridane nacrty s navrhy ruznych postav, vcetne tradicnich Mignolovych poznamek.
  • 3DD!3
    3DD!312.2.2018 08:01Baltimore #01: Morové lodě
    Schematicky Baltimore velice podobný Mignolovu Hellboyovi (místo dřevěné nohy kamenná ruka), detektivní prvky, putování na opuštěná místa, boj s Německou armádou takže i co se týče příběhu, nejde mluvit o čemkoliv překvapivém. Přesto je Baltimore svou atmosférou specifický. Nemá nikoho na koho by se mohl spolehnout, chybí mu přátelé a hnacím motorem je spíše vina než pomsta. Výborné.
  • Final
    Final mecenáš28.12.2017 19:34Baltimore #01: Morové lodě
    V nabídce této knihy je přímočarý, nekomplikovaný a svižný děj honu na upíra zodpovědbého za mnohé strasti hlavního hrdiny, lorda Baltimora. Taktéž v několika vzpomínkových sekvencích zčásti rekapituluje děj knihy Baltimore aneb Statečný cínový vojáček a upír. Obzvlášť kresba značně se blížící Mignolovu Hellboyovi dodává knize potřebnou atmosféru a třeba pohled na tlejíci námořníky ke konci knihy je vysloveně lahůdkový. Přesto zatím Baltimore nezasekl drápky s takovou razancí jako kdysi první Hellboy (kniha).
  • Vojtěch 393
    Vojtěch 39312.12.2017 19:16Baltimore #01: Morové lodě
    Jednoduchý příběh? Spíš přímočarý. Myslím, že čtenáři mignolovek jasně poznají, že Christopher Golden byl pod dohledem Mignoly celou dobu a opravdu na libretu k příběhu aktivně spolupracoval. Kresba Bena Stenbecka je také silně ovlivněna Mignolou, ale stejně tak i starou školou Richarda Corbena. Více na http://kulturio.cz/recenze-komiks-baltimore-morove-lode/
  • felis
    felis mecenáš10.12.2017 22:05Baltimore #01: Morové lodě
    Bohužel jsem nečetl české vydání, takže nehodnotím, ale originál je dle mého jedna z nejlepších akčně-hororových sérií vůbec. Brutálně atmosférická záležitost se zápletkou, která se zpočátku zdá být přímočarou, ale postupně se obstojně rozvíjí. Kdybych to už neměl doma anglicky, šel bych do toho česky a všem doporučuji!
  • Fimi
    Fimi mecenáš10.12.2017 22:00Baltimore #01: Morové lodě
    Tak tohle je jeden z nejlepších hororových komiksů, co jsem měl tu čest si přečíst. Mignola krásně pracuje s panely, které tam velmi často jsou jen pro to, co se děje v pozadí, krkavci na větvích, závan větru, jsou to detaily, ale sakra důležité detaily, které jistě dělají z knihy jeden z nej komiksu roku u nás....Mignola válí a CC se opět předvedly...plný počet, to je snad jasný, takový příběh do podrobna promyšlený si nezaslouží nic menšího
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin5.12.2017 10:00Baltimore #01: Morové lodě
    Tak tady "čuju" začátek velmi zajímavé série. Hned úvod ukazuje velmi povedenou hororovou atmosféru, klasickou mignolovskou estetiku a přiměřeně zajímavou, byť ne moc originální, zápletku. Tohle fakt můžu.

    Celkový dojem: 80%
  • VasaX
    VasaX4.12.2017 15:11Baltimore #01: Morové lodě
    Baltimore je skvělý. První kniha sice slouží hodně jako úvod a nepůsobí tak úderně, ale všechny své neduhy vyvažuje parádní "Mignolaversum style" kresbou i barvou (lepší jak někteří Hellboyové a BPRDi) a zejména důrazem na atmosféru. Baltimore je temná pecka, kde příběh chytne a nepustí. Stisk první knihy je sice trochu slabší, ale hned druhá kniha útočí direktem přímo do mozku, takže pomalý start Morových lodí je vykoupen a je na co se těšit.
  • Koci
    Koci25.11.2017 21:20Baltimore #01: Morové lodě
    Z hlediska děje celkem pomalý rozjezd ale co se týče atmosféry a kresby, tak je to naprostá pecka. Moc pěkný komiks!
  • Schramm
    Schramm24.11.2017 10:15Baltimore #01: Morové lodě
    Vyzní to hereticky a nikdy bych nečekal, že to řeknu. Ale je to tak. Baltimore je snad ještě lepší než Hellboy. Tak a je to venku...
  • Norri
    Norri mecenáš23.11.2017 23:07Baltimore #01: Morové lodě
    Tato první kniha obsahuje jednoduchý "zaváděcí" příběh, který slouží i jako rámec pro převyprávění originu Henryho Baltimora. Toho originu, který známe už z knihy "Baltimore aneb Statečný cínový vojáček a vampýr". Logicky zde není prostor pro Baltimorovy kamarády z téže knihy. Snad se jich dočkáme později, protože jejich příběhy jsou neméně zajímavé. Kresba v sobě spojuje něco z Mika Mignoly a něco z Richarda Corbena a rozhodně jí nechybí atmosféra. Výborné je i zpracování knihy. Desky jsou potažené něčím, co vypadá jako plátno a pro stránky je použitý ten fajný matný papír, který ComicsCentrum používá i pro "kurva velké knihy".
  • disclose
    disclose22.11.2017 06:55Baltimore #01: Morové lodě
    ale jo dalo se to jen nechapu proc cc vydalo zrovna baltimora a ne neco s hellboy universa witchfinder ,lobster atd... nikdo jiny to za ne neudela,
  • Radek Blacksad
    Radek Blacksad mecenáš20.11.2017 13:27Baltimore #01: Morové lodě
    Tak tento temný komiks som zhltol neskutočne rýchlo. Chutil mi a som zvedavý na ďalšie časti, ale je tu pár ALE!

    ZÁPORY - Postavy nemajú poriadne čo hovoriť. Scenár je veľmi jednoduchý, predvídateľný a prázdny. Okrem hlavnej postavy Baltimora tu vlastne žiadna zaujímavá nie je.

    KLADY - Kresba je celkovo fajn, dobre sa na to pozerá. Viacmenej sa stále niečo deje, komiks má zaujímavé zasadenie do 1. Svetovej vojny. Hlavná postava je niečo medzi Zaklínačom Geraltom a Solomonom Kaneom. Príjemná temná atmosféra.

    Takže tentokrát to ešte hodnotím dobre, lebo som sa pri čítaní vôbec nenudil a sám som zvedavý, ako mi sadne ďalšia kniha.
  • jardoom
    jardoom12.11.2017 11:57Baltimore #01: Morové lodě
    Vy, kteří se rádi noříte do temných příběhů plných krve a běsů, se v tomhle díle ztratíte a jen horko těžko se z něj dostanete zpět do reality. Tohle je totiž čtení, které má duši, duši, kterou tam otiskl sám Mignola. Více na http://www.comixzone.cz/view/2331-baltimore-1-morove-lode/?page=detail#content
  • Darth Raelchi
    Darth Raelchi mecenáš11.11.2017 19:51Baltimore #01: Morové lodě
    Když slyším Mignolu, tak jsem ve fázi, kdy si říkám, proboha už zase ON, Hellboy je fajn, tedy pro mě byl, do jisté doby a tím pádem i Mignola. Nevím, jestli to někdo pochopí tak, jak to mám nastavené já, ale přijde mi už pár let, že je obecně pře-mignolováno, myšleno obecně. Hellboy mě chvíli bral, ale pak už mě to jaksi omrzelo. Další věci od něj nejsou špatné, viz Vetřelec Omnibus #3 (příběh Vykoupení) nebo jiné malé či krátké komiksy jsou taky fajn, ale říkal jsem si, že pro mě prostě nic nového. Pak přišel Baltimore v podání románu, tehdy mě to ještě nějak bralo, ale bohužel jsem tu knížku nedokázal dočíst dokonce, vždycky jsem se zasekl někde u 80. strany. Dvakrát po sobě. Pak dlouho Mignola nic a já už nad ním zlomil pomyslnou hůl. Než přišel tento příběh. Dlouho jsem zvažoval. Nechci další příběhy na pokračování, zase Mignola, a není to další Hellboy spin-off... Takové věci se mi honily hlavou. Po přečtení, které jsem v podstatě zhltl, jsem došel k jednomu velkému nedostatku...ŽE těch příběhů není momentálně víc po ruce. Až mám chuť si to koupit v originále. Příběh skvěle uvádí čtenáře do děje a atmosféry pochmurné poválečné doby. Skvěle znázorněná 1. světová, resp. fiktivní svět po ní. Na to jsem se opravdu těšil nejvíc a nezklamalo. Příběh je jednoduchý, ale různé narážky v průběhu 5 kapitol nechávají spoustu volných oken pro další vyprávění a dějové linie, doufejme, že vhodně rozšiřujících. Pomyslná zlomená hůl na Mignolou rázem přestala platit a tenhle příběh se mi fakt líbí. I Christopher Golden, který se mi špatně čte v románech je tady výborný a až minimalistický. Odkrývá pomalu a postupně a spíš opakuje týž motiv a jenom ho graduje. Opravdu dobře namíchaný koktejl poctivého hororového gotického pseudo-historického románu. Kresba je úchvatná, je vidět, že Mignola a spol. táhnou za jeden provaz, ale zároveň to není TEN Mignola a jeho pomyslný rukopis. Prostě spokojenost a těším se na další pokračování.
  • louza
    louza9.11.2017 14:28Baltimore #01: Morové lodě
    Pro všechny kteří by si rádi přečetli Corbena nebo Mignolu, ale brání jim v tom stejně jako mě fakt, že je nesnáší, je tu Baltimore. Atmosférický horror spíše povídkového charakteru vycházející z knižní (byť hojně ilustrované) předlohy od stejných autorů, je zasazený do neotřele vybraného období kolem první světové války a je temnou vizí minulosti. Příběhy samy o sobě jsou spíš dobrodružné hrdinské likvidačky všemožných potvor Lordem Henry Baltimorem, ovšem s velmi unikátní atmosférou v nepříliš často zpracovávaném prostředí. Povídkový charakter celého konceptu zaručuje jeho (na Mignolovy poměry) sympatickou dokonavost díky níž lze číst knížky dokonce i napřeskáčku. Několikrát to už dokonce vypadalo že série i skončí, bohužel se zatím zatím tak úplně nepovedlo, tak snad se nyní zadaří. Asi ne pro každého. V jádru však výtečná věc.
  • cyboy
    cyboy mecenáš9.11.2017 13:39Baltimore #01: Morové lodě
    Slusny rozjezd zajimave serie, ktera az dosud vypada, ze se po osmi knihach uzavira. Takze pokud nechcete naskakovat na dalsi nekonecnou serii, tak tohle by vam nemelo ujit.
    90%
616182
Četl/a (198)
123peta, 2scha, 3DD!3, 81splinter, A1akhai, Aldo26, Alfi, Alikkk, AlmightyMates , anka, Ash Pointak, BadBoy, batoo, ben_bella, Berry669, bierce, binnmode, borknagar1, Bronn, buscheer, Cabal, calvin10, Carnage, Cinema Ranger, ComicBookGuy, ConanVJ, Const.ex, Covenant, CoVseNerdit, cyboy, D.K.Logic, dajik, Dalamar, DANT3_, Darker, Darth Raelchi, davidek, Davidos402, DEmnoG, Denis, desto, Dezodoo, Doncek4321, dvory, Dzoglik, erik, farnhajt, faster86, figis, filemon, Filip123, Final, flipflop, Flowtek, foudy, Franta z Čokolády, fuerto_gepa, Georgíno J., Giskard, Hønzza, Hanussen, Hawwwran, hellblazer, HevyEli, Himlik, hromotlk, Hugin, IndyP, Infarkt, invape, Izmir Čupr, J.Connor, Jabba, Jack, James, japes, jardoom, jeanbaklajean, jh666, jindroush, jiskra, JohnyG, Joker189, Kaaos, kadas97, Kadin, kallenved, kapicka, karl173, kaylin, KdG, kendor007, Keno, Killingjoke, kinak, kindanerd, Kitykatyn, Knuckless, Koci, kubanec13, kubosos, L4MIOzZ, Lachvos, lacoste, Laik, lantan1, Lawer de Sanctis, Librarian, Light, Lobok257, LookAss, Lord Baltimore, LuckyLjuk, luky.kuky10, malylada, Mamut12, marek zigmund stanko, Mariohurbanek, Martin.imr, Martinb, Matthew, Mercurio, mgeralt, mineralk, MonsterGyre, MP, Mrtvejbazen, mstefl, mywiel, namdnas, NecRoman, Nekrokok, neloxiqq, Noci, Norri, oleav, Olesh, Onkel 1928, Ozymandias, Palebras, parado, paulmuaddib, pearlxjam, pechna, perak, petad, Petrkoll, Pista, Poniczech, Poseidon1978, punisher, RadimNemec, raenius, raimi, rajot, Raul, rewkon, robertsedmik, rooty, RudyRod, salamandr, Schramm, sedw, ShadowJuice, SHORTY, Sir_Pete, Sole, Spike, terrordemon, the.kasztan, Thurin, Tiba, Tomket.Tom, Tomzany, Tony TwoDee, Triša, trudoš, tukak, Ukko, utresyby, Valdaufinka, VanTom, VasaX, Velkej šéf, vita, Vojtěch 393, vonKocourkov, vranakx, VXP, Wasps, Wiw, wolfgang, Yaromil, yogi, Zavulon, Zbysek2410, zlejzmrd, Zlord_Antijezis
(301)
123peta, 2scha, 665+1, 81splinter, A1akhai, adam.ra, Agiru, Aldo26, Alfi, Alikkk, AlmightyMates , anka, arnecht, Ash Pointak, Awakener, AwatarDK, Azbest, BadBoy, batoo, bboorreekk, Benji, Berry669, binnmode, Black Bro, yo, BlackDragon, blackJag, bmc75, borknagar1, bourgeois, Buchtic, burzum, buscheer, Calvin Klein, calvin10, calviti, CaptainMarty, Carnage, Caylen-Tor, ComicBookGuy, ConanVJ, Const.ex, Corvus, Covenant, CoVseNerdit, CSE_AC/DC, cyboy, Dalamar, Dali, DANT3_, Darker, Davidos402, Deckard, DEmnoG, Denis, desto, Devilek, Dezodoo, Dinik, Doncek4321, doophy, dvoracekpetr1, dvory, Dzoglik, Erich, erik, farnhajt, faster86, fel68, figis, filemon, Filip123, filosh, Final, flipflop, Flowtek, Fox01, Franta z Čokolády, fuerto_gepa, Garp, Georgíno J., Glumal, Goeger-Devil007, gongon44, Greyman, grinder, hahahoho, Hanussen, Hartmann , Hawwwran, Hebled, herbert, herrman, HevyEli, Himlik, Honzin, Hugin, hugosnowden, husakpetr93, hyba1991, Idy, Infarkt, invape, J.Connor, Jabba, Jack, JackOneil, Jak, jakub186, James, james dixon, jardoom, jeanbaklajean, jh666, jindroush, Joker189, Joshua_T, Kabukiman, kadas97, Kadin, kallenved, kapicka, karl173, Kazumaki, KdG, kendor007, Keno, kinak, KINIMODUS, Kitykatyn, Knuckless, Koci, Kokuun, komiksák007, Kouzelnik7, kubanec13, kubosos, kucik, Lachvos, lacoste, Laik, lantan1, Lenny, Librarian, Light, Lobodlak, Lobok257, Lojza, LookAss, Lord Baltimore, Loxin, LuckyLjuk, luky.kuky10, Malachias, malylada, Mamut12, marduk, Mariohurbanek, markic, Marthy76, Martin.imr, Martinb, Marvin, Matio, Matthew, max brod, mcleek, Mercurio, merhyx, mgeralt, MickeyStuma, mikado, Mikei, MIKER65, mimo_provoz, mineralk, mirec, Miriyak, MisaSutcliff, Mitak, moiqpiom, MonsterGyre, MP, Mr.Plysh, mrkirby, Mrlah, Mrtvejbazen, mstefl, Mysak92, mywiel, NecRoman, Nekrokok, NellUl, Netorack, Neuro, Noci, Norri, o2t2, OldaB, oleav, Olesh, Onkel 1928, padre_negro, Paldini, Palebras, paulmuaddib, pavel, pearlxjam, pechna, perak, perper, petad, Petrkoll, Pista, plema, porculan, Poseidon1978, psramek, punisher, Radek Blacksad, raenius, raimi, RaptoR, rewkon, Ricarderon, Rich, robcornick, robertsedmik, rockyt, rooty, Rowan, RudyRod, Rumburaq, Salien, Saran, Schramm, Šedo, sedw, seezeethree, semi41, ShadowJuice, Shake, Shin, SHORTY, Sidi Santini, Sir_Pete, Skot, sleepless, slothest, Sole, songoku, SpiderJerusalem, Spike, StanleyHu, Stara.kryta, Stlucius, suricattaontheway, syon, tacmud, terrordemon, the.kasztan, Thurin, Tialster, Tiba, Tomasino79, tomasko33, Tomket.Tom, tomned, Tomzany, Tony TwoDee, TonyT, Traum, trudoš, tukak, tulipstros, Ukko, utresyby, Valdaufinka, Valis, VanTom, Velkej šéf, vishnar, vita, Vojtěch 393, vranakx, Vrenn, Wasps, willis, Wiruss, Wiw, wolfgang, xai, xintax, xxaannddeerr, Yaromil, Yefery, yogi, Zajo original, Zavulon, Zbysek2410, zlejzmrd, Zlord_Antijezis
Chce (25)
ArmadOon, Badgu.y1902, barthez, besikv, bob-premky, Davispear , delsemela, DKoscik, DracoAn, Fida, gezic, gumidekmedvidek, illy, Komiksum, M4rsellino, monty.cl, Nightmare, nx, plaštěnkář, Premek, Radkos, Sebastian the wise, spot, tankgirl, vteco
Shání (4)
Al0f0k, gezic, namdnas, Nightmare
Nabízí (5)
adam.ra, Erich, flipflop, MindReader, Vrenn