Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 3 další ukázky

Koupit
Kdo žije v ananasu na dně moří? SpongeBob Squarepants!
Nahlédněte do komplikované mysli hvězdice Patrika!
Poznejte Planktonův rodokmen!
Zjistěte, co se stane, když Křupavého Kraba navštíví slavný gurmánský kritik!
Pod vodou je tolik legrace, že se napijete smíchy!

Obsahuje materiál ze sešitů série SpongeBob Comics #2-9, #12, #14, #21, #23 a #29

Scénář
Corey Barba, Charles Dixon (Chuck), Derek Drymon, Chris Duffy, Stephen Hillenburg, James Kochalka, Robert Leighton, David Lewman, Scott Roberts, Israel Sanchez, Scott Shaw, Maris Wicks, Julie Winterbottom
Art
Corey Barba, Jacob R. Chabot, Vince DePorter, James Kochalka, Nate Neal, Israel Sanchez, Gregg Schigiel
Ink
Corey Barba, Jacob R. Chabot, Vince DePorter, James Kochalka, Gregg Schigiel
Barvy
Molly Dolben, James Kochalka, Monica Kubina, Michael Lapinski (Mike Lapinsky), Mark Martin, Nate Neal, Richard Neilsen (Rick)
Obálka
Jacob R. Chabot
Lettering
Jakub D. Kočí
Překlad
Filip Škába
Redakce
Chris Duffy, Filip Gotfrid, Stephen Hillenburg, Boris Hokr, Jakub D. Kočí, Pamela Notarantonio, Jiří Pavlovský
Žánry
dětský, dobrodružný, humorný
ISBN/ISSN
978-80-7449-506-9 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
155 x 230 mm
Tisk
barevný
Váha
290 g
Stran
112
Cena
229 Kč
Originál
SpongeBob Comics #01: Silly Sea Stories (United Plankton Pictures, 2017)
  • trudoš
    Neznám televizní seriál, takže mi spousta základních vtipů asi unikla, ale účel byl splněn - bavil jsem se. Postavy jsou správně střelené, charaktery snadno čitelné, a jakmile se člověk zorientuje v tom, kdo je kdo, už se jen veze na vlně groteskního humoru. Ten přitom cílí jak na dětského čtenáře, tak i na toho dospělého a právě to mě na celé věci bavilo nejvíc - SpongeBobovy nesnáze v zaměstnání jsou natolik ze života, že se jim prostě nejde nesmát. Snad jen, že absurdní stylizace může čtenáře odradit, ale má to svoje kouzlo a informace o podmořském životě dávají publikaci jednu hvězdu navíc.
    Pravdou ale je, že pro velké množství příběhů se komika občas vytrácí. Někteří autoři se snaží být natolik vtipní, až jednoduše nejsou. Kupodivu se ale za každou cenu nepodbízejí cílové skupině, jako je tomu třeba u komiksu Bart Simpson, takže i když je etuda třeba i slabší, je prostě jenom slabší - ne trapně slabší. Tedy až na stripy Jamese Kochalky, které v drtivé většině trapné skutečně jsou.
  • Multiverzum
    Okrem zistenia, že už nie som najmladší, som sa pri komikse naozaj bavil. Občasne déjà vu ma síce nepotešili, ale napriek tomu môžem komiks odporučiť všetkým mladým a začínajúcim čitateľom komiksov, ako aj fanúšikom seriálu. Akurát po prekročení istej (vyššej) vekovej hranice to už nemusí byť to pravé orechové.
    Viac na webe Multiverzum.sk => http://multiverzum.sk/spongebob-prastene-podmorske-pribehy/
  • Blackhand47XD
    Klasický SpongeBob, který nepotěší, ani neurazí. Pár vtipů v komiksu najdete, ale jinak jde o výplňovku na zabití nudy.
  • Radek Blacksad
    Radek Blacksad mecenáš24.5.2018 11:15SpongeBob komiks #01: Praštěné podmořské příběhy
    Mal som chuť na niečo úplne jednoduché a tak som tomu dal šancu. Výsledok je taký...nijaký. Je tu viac príbehov a celkovo sa to nečíta zle, ale skoro všetko u mňa vyšumelo do prázdna. Uznávam, na príbehu o Autoškole som sa smial nahlas a za to pridávam komiksu jednu hviezdičku naviac.
  • tresida99
    Krátké klasické SPONGEBOBKÉ příběhy u kterých se zasmějete anebo to přejdete. Fanoušky nezklame ale místy mi to přišlo až pitomoučké!
  • cyboy
    Koupil jsem jen kvuli detem a prijde mi to i pro ne hloupe. Spousta kratkych pribehu z nich mnohe nejsou vtipne vubec, spis trapne. Jedine co me trochu pobavilo je mnoukajici snek a to ne proto, ze by tam snad mel nejakou velkou roli, ale proste jen tim ze tam byl.
    50%