Koupit
Adam Warlock, znovuzrozený lidský bůh, byl stvořen, aby ničil světy, ale zřekl se svého původu a stal se intergalaktickým ideálem, jemuž není rovno!

V roce 1975 se komiksová legenda Roy Thomas vydal ke hvězdám a vypustil nadzemského Adama Warlocka na nic netušící čtenáře. Pusťte se do čtení o hrdinově pozoruhodném znovuzrození, než se ponoříme do následků Rukavice nekonečna, kde Warlock vede tým jedinečných ikon pověřených ochranou všemocných Kamenů nekonečna... ať už to stojí cokoliv!

Obsahuje příběhy:
Mocný Warlock
Warlock a Stráž nekonečna

Každá kniha obsahuje bonusové materiály, jako jsou soupisky týmů, první výskyty a historii postav, profily tvůrců, shrnutí minulých událostí, náčrtky, seznam zásadních knih a jiné zajímavé informace. Hřbety jednotlivých knih tvoří marvelovskou krajinu, jejímž autorem je výtvarník Adi Granov. Vychází každý druhý týden.

Obsahuje sešity sérií Marvel Premiere #1-2 a Warlock and the Infinity Watch #1-6


Scénář
Jim Starlin, Roy Thomas
Art
Gil Kane, Rick Leonardi, Angel Medina
Ink
Dan L. Adkins, Robert Almond (Bob), Terry Austin
Barvy
Ian Laughlin
Obálka
Angel Medina
Lettering
Rui Alves, Petr Schwarz
Překlad
Kateřina Tichá
Redakce
Changer the Elder
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
ISSN 2421-6399 (Hachette Fascicoli)
Vazba
šitá v tvrdých deskách
Formát
175 x 266 mm
Tisk
barevný
Váha
706 g
Stran
192
Cena
249 Kč
Originál
Warlock and the Infinity Watch (Marvel)
  • Negan
    Myslel jsem,že je to nějaká klasika s neznámou postavou,ale zjistil jsem že,první dva sešity byly nudné,infinity watch mě v půlce přestala bavit a krasba(retro)
  • MerkatTV
    Ok... Prvé dva zošity ma vôbec nebavili. Keď už začal hlavný príbeh s Infinity Watch tak ma to veľmi začalo baviť ale potom posledné tri zošity ma zase vôbec nebavili. Komiks nie je zlý, ale nie je ani až tak veľmi dobrý.
  • Komiksum
    Hlavní příběh bych rozdělil na dvě části: cca 3 sešity z Infinity Watch mě fakt bavili (mám rád devadesátkovou kresbu a animáky). Zbylé 3 sešity mě naopak moc nebavili. Jako ne že by to bylo zase tak nudné, ale řešila si důležitá část minulosti Adama na kterou jsem se špatný chytal. Průměrné v pohodě Sci-fi čtení, tuším, že to bylo poprvé co se u nás v češtině objevil komiks s kameny nekonečna. Za 3*.
  • karl173
    karl173 mecenáš6.3.2018 19:58Nejmocnější hrdinové Marvelu #034: Warlock
    Po Silver Surferovi jsem se těšil na další kosmické dobrodružství. Ale tato kniha přinesla daleko méně vesmírného bádání než bych od této postavy i z názvu příběhů čekal. Začnu od začátku a zároveň tím horším. První dva sešity byli velmi slabé a místy zaváněli opravdovým brakem. Především první sešit. Vznik Proti - Země a dalších věcí na mě působilo vcelku dost uhozeně a přehnaně, přičemž kdyby alespoň hlavní myšlenka byla pojatá nějak zajímavě, ale ne tak ledabyle jako v tomto případě. Vše je zabalené do velmi béčkového stylu a opravdu jsem se moc nebavil. Jediné co si z toho mohu vzít jsou jen informace sloužící k doplnění Marvelovského universa. Kresba byla také spíše průměrná. Pak je tu hlavní příběh o 6 sešitech jménem Infinity Watch. Zde už se jedná o lepší příběh, který se celkem dobře čte a už dokáže čtenáře bavit. Je to jakési volné pokračování na Infinity Gauntlet, který jsem bohužel nečetl a hodně vychází oni dvou sešitů na začátku knihy. Co se týče výběru, autoři mají v tomto jeden bod plus. Příběh Infinity Watch je místy zajímavý a dokážete upoutat vaši pozornost, bohužel zdálo se mi že autor tak nějak nevyužil potenciálu a misty jako by se buď lekl, nebo záměrně nechtěl vytvářet nic velkého a to dokonce tím, že občas se zdálo že se vlastně jedná o jakousi komedii. Především v druhém sešitě. Jako celek i díky nevybroušenému závěru na mě tento příběh nakonec působí jen jako taková akčnější odlehčená jízda. Což je trochu škoda, ale tak proč ne. Hlavní je že dokázala pobavit. Co se týče kresby, tak ta ze začátku nebyla špatná, ale ke konci, při větších akcích se zdála být dost nepřehledná a taková nevýrazná. Asi tomu také dopomohla změna kreslíře. Jako celek tedy Warlocka hodnotím jako takový průměr, který má dva špatné sešity a jeden lehce nadprůměrný příběh. 60%
  • P.G.
    Mno... Těšila jsem se na slušnou space-operu, ale výsledek je bohužel úplně jiný. Málokdy se mi stane, abych knihu odložila s tím, že se k ní už nehodlám vracet. A přesně to se mi stalo po přečtení prvních dvou sešitů. Nápad dobrý, realizace nic moc a výsledek tragický. Proti-Země? Man-Beast? Ale no tak! Tohle jako někdo myslel vážně?? Nedalo mi to, a po nějaké době jsem si řekla, že přeci jen zkusím i tu Stráž nekonečna. Zpočátku (první sešit) to vypadalo zajímavě, ale nakonec to zase sklouzlo do splácaniny všeho možného. A kdo si myslíte, že se tam zase objevil? No, kdo asi!
    A korunu tomu všemu nasadily bonusy - doufala jsem, že se z nich dozvím, jak to tedy s tím Warlockem je (a bylo), ale Stručná historie Warlocka je teda mazec... P.S. Ta jedna hvězda je za devadesátkovou kresbu a za první sešit Stráže...
  • kaylin
    Tahle postava prošla tolika změnami, že prostě ani dobrá být nemůže. Ale zrovna zde prezentované příběhy nejsou vyloženě odpadové, jen jsou takové celkem průměrné. Více: http://www.comics-blog.cz/2017/12/1596-nejmocnejsi-hrdinove-marvelu-34.html
  • S4TW
    Tak jsem opět lehce rozpolcený. Na jednu stranu si přijdu, jako když jsem přečetl něco epického, zásadního a velmi kouzelného, na stranu druhou je tam opět vecpána spousta zbytečný kravin, které jdou dost proti sobě. První dva sešity od Tomíka nejsou vůbec špatné. Roy byl jednoduše dědic Stana Leeho a to ve spoustu ohledech, ale hlavně ve stylu psaní. Strašně velké množství nápadů všelijaké kvality, kdy se snaží neustále šokovat a přidávat jednu úžasnější věc za druhou a občas z toho vznikl majstrštyk a občas nesmyslný guláš. První sešit má vynikající náběh, začíná to jako parádní sci-fi z filozofickým přesahem, ale pak se to zbytečně zvrhává s příchodem proti-Země (za mě taková až moc naivní nesmyslnost) a především vyloženě trapným záporákem Man-Beastem. Starlin jede na podobné vlně. Ten chlapík mě skutečně hodně udivuje a to jak pozitivně, tak negativně. Opět dílo s obrovským filozofickým přesahem, povedené myšlenky ohledně božství, sci-fi space opera, co má neskutečný říz a do toho přimíchávání ptákovin, opět ten debilní Man-Beast, idiotská Infinity Watch. Prostě se ta vážnost až moc tříská s takovou to absurdností a naivitou, škoda, že se to celé nedokázalo udržet na absolutně vážné vlně, potom by to bylo mistrovské dílo. A zase ten dementní a špatně zvolený záporák – Man-Beast a za mě slabá finální bitva. Warlock jako postava je parádní a hrozně zajímavá, ale oba scénáristé zbytečně ujíždějí a nedrží takovou tu napjatou a šokující vážnost. Kresba je vynikající – Gil Kane jeden z mých nejoblíbenějších retro kreslířů (možná ten úplně nej) a ta devadesátková kresba je snad ještě lepší. Originální práce s panely, parádní barvy a neskutečné vesmírné výjevy. Celkově se jedná o velmi dobré dílo, určitě na superhrdinský žánr i těžší na čtení, ale Starlin mě ani tentokrát stoprocentně nechytl.
  • Tyfus
    Když nepočítám dva sedmdesátkové sešity, z nichž jeden u nás už vyšel, tak s hlavním příběhem jsem naprosto spokojený. Mám rád Starlina, mám rád devadesátkovou kresbu (devadesátky za mě určitě nejsou žádné retro a kéž by u nas vyšlo vic 90s Marvelu, děly se tam v te době šílený vecy) a mám rád space opery. Příběh byl jednoduchý a přímočarý, akce bylo dost, kresba supr. Jedná se o jeden z lepších dílů NHM.
  • Darth Raelchi
    Darth Raelchi mecenáš3.12.2017 21:39Nejmocnější hrdinové Marvelu #034: Warlock
    Nevím proč, ale na tuhle NHM jsem se strašně těšil. Musím uznat, že nabídka vesmírných komiksových příběhů, jak v UKK, tak i v NHM je více než pestrá a jako ochutnávka je opravdu dostačující. Sešity původu postavy někdy protrpím, někdy se to dá, takový průměr. U Warlocka jsem už první díl znal a druhý je až tady. V Počátcích 70. let je fakt ochutnávka nejhrubšího zrna, ale i přesto mi něco říkal, že to mže být zajímavé. Zkrátka, já mám tyto sci-fi orgie a space opery s filosofickým přesahem rád (berte moji terminologii trochu s nadsázkou). Infinity Watch mě vskutku bavila od začátku až do konce a to ani neznám do detailu Infinity Gauntlet a War. Jenom střípky od kamarádů a něco z internetu. Krásná 90. kresba, líbí se mi to rozostření detailů, jako by někdo chtěl zachytit příliš rychlou akci nebo člověka. V rámci tzv. marvelovského old school (který máme to štěstí poznat přes UKK a NHM) je toto spolu s Deathlokem TOP 10. Celá edice je podařená, bonusy super, geneze a mytologie postavy má svůj standard a hlavní příběh je prostě vynikající. Podotýkám, že tady musí člověk počítat s klasickou sci-fi oddechovkou. Kdo čeká Moora nebo jiné epigony, tady je špatně. Tohle je prostě scífko s přesahem. Doporučuji hlavně scifařům a komiksákům. Apropó, dobře načasované vydání, když má vyjít Avengers: Infinity War v kinech... Za mě 4 hvězdy.
  • cyboy
    Warlock ma dve casti - prvni dva sesity uz jednou vysly a zbylych sest sesitu radeji ani vyjit nemelo.
    Ale jinak souhlasim s predmluvou, v minulosti tu serii ukoncili, protoze podle nich "predbehla svou dobu". Problem je, ze je to porad desne napred. Ja bych to jeste dal na dalsich 50 let do trezoru.
    Ale jinak jde samozrejme o stezejni dilo, ktere navzdy zmenilo zanr a na dlouha desetileti uvrhlo svet komiksu do krize, protoze nic lepsiho se proste napsat nedalo.
    40%
1182165
Četl/a (80)
2scha, Abbott, Alfred, AlmightyMates , Blackmoor, calvin10, CaptainCzech, Carnage, cyboy, dajik, Darth Raelchi, deadpool, Deckard, Denis1996, Doppelganger, electricfret, Fida, Fives, Fox01, gezic, Gustik5, hromotlk, Hugin, hypermlok, Izmir Čupr, JaroKakashi, Jay-jay, jh666, Jimbeam90, kallenved, karl173, kaylin, KdG, Kitykatyn, Koci, Komiksum, Kouzelnik7, Lachvos, lantan1, Lukis89, Mariomichal, Mart74, Martinb, Mates17, Mato, mcezik, me, MEGA, Mercurio, MerkatTV, mineralk, miuanek, MonsterGyre, Moon, Negan, opytz, Paldini, PatrikTheMighty, petrSF, punisher, raenius, RedButton, rewkon, Rinter, roswelll, S4TW, Scaleo1, SekyCZ, Sick666, slavik38, Star36489, SteveCZ, Symbi, trudoš, Tyfus, Václav Mikula, vita, VskPrzk, xxSIMIxx, zlejzmrd
(209)
2scha, Abbott, Abe, adam.ra, afri, Agiru, Al0f0k, Alfi, Alfred, Alikkk, AlmightyMates , Azbest, Babany, Badgu.y1902, batoo, blackJag, Blackmoor, bmc75, calvin10, CaptainCzech, CaptainL, Carnage, Choky86, ConanVJ, Craxx, CSE_AC/DC, cyboy, dajik, Dali, deadpool, Deckard, deefha, DegiCZ, Denis1996, Dexir, disclose, DKoscik, DoctorHarpy, Doncek4321, doophy, Doppelganger, DracoAn, Dzoglik, electricfret, ertefol, Fida, fifas, filemon, Filip123, Fives, Fox01, Fry, FumarEnPipa, gezic, Glumal, gwen666, hahahoho, Hebled, henrycruel, hicks, hlavathor, holubdema, Honzin, hromotlk, Hugin, hugosnowden, hypermlok, Idy, ikshorm, Infarkt, invape, Izmir Čupr, Jack, JackOneil, James, james dixon, jardoom, JaroKakashi, Jay-jay, jh666, Jimbeam90, jjjirik, José, Joshua_T, kadas97, kallenved, Karel Sec, karl173, KdG, kendor007, Kitykatyn, Kiwi1902, Koci, komiksák007, Kouzelnik7, krupan, Kubik.aa, kucik, Laik, Lenny, Lobok257, Lukis89, Lukyn2810, Mariomichal, Mart74, Martinb, Mates17, Matio, Mato, Maty48, MB, me, meffis, MEGA, Mercurio, merhyx, MerkatTV, mgeralt, MickeyStuma, mikado, MIKER65, mimo_provoz, mineralk, miuanek, MonsterGyre, monty.cl, Moon, MP, Mr.Ward, mywiel, namdnas, NecRoman, Negan, Nevimtrebastofi, Nightmare, novass, nx, Nyxxie, Olesh, opytz, Paldini, PatrikTheMighty, pavel, pearlxjam, pechna, pennywise, perper, petrSF, Piros0013, pk123x, plema, Poseidon1978, punisher, Quentin, Radkos, raenius, raimi, RedButton, rewkon, RicHard. , Rinter, rockyt, roswelll, Rumburaq, S4TW, Salien, Saran, Scaleo1, SekyCZ, semi41, Sick666, Sidi Santini, SiWeX, Skot, slavik38, SteveCZ, Stlucius, StressCZ, suricattaontheway, t0mas, tacmud, the.kasztan, TheoDread, Tialster, tom99, Tomasino79, tomned, tomntp, trudoš, tulipstros, Tyfus, Václav Mikula, Valis, vallyslayer, Viking, vita, vranakx, vrazdinek, Vrtule, VskPrzk, xai, xintax, xxSIMIxx, yogi, Zajo original, zdennanek, zdoog, zikaa, zlejzmrd
Chce (9)
Azik2586, delsemela, JanSekeraCZ, Jason2808, Marthy76, Premek, Sebastian the wise, sleepless, Venomslav12stars
Shání (2)
NikkiKonig, Venomslav12stars
Nabízí (2)
Fox01, Fr3d_K