Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 2 další ukázky

Časopis Čtyřlístek:

Bramborová medaile - Hana Lamková, Jaroslav Němeček. Snem každého sportovce je zúčastnit se olympijských her. Víme, že Čtyřlístku se to už několikrát podařilo. I tentokrát získá olympijské medaile, ale ukáže se, že ta „bramborová“ má větší cenu než zlatá, stříbrná a bronzová dohromady.

Matylda: Svatební dar - Hana Lamková, Eva Sýkorová Pekárková. Kachna Matylda tentokrát zaměří svou velkorysou péči na želvu Jůlii, která se ve vedrech paří ve svém krunýři. Doporučí jí krunýře se zbavit, ovšem následky nebudou úplně příznivé.

Sedmikráskov: Oslíku, otřes se - Richard Svitalský. Všichni známe pohádku o oslíkovi, ze kterého se na požádání sypou dukáty. Co se ale stane, když se oslíka zmocní lupič? To objeví sedmikráskovský Dyk s kouzelníkem Samuelem.

Tryskošnek: Zakažte superhrdiny! - Dan Černý. Po čase se zase setkáme s hrdinou bez bázně a hany, Tryskošnekem, jehož posláním je zachraňovat brouky v nesnázích. Ani tentokrát to nebude jiné.

Učíme se anglicky: A Trip to the Moon/Cesta na měsíc - Tereza Ledererová, Richard Svitalský. A procvičíme si angličtinu…

Číslo 16/2017, ročník 49.

Scénář
Dan Černý, Hana Lamková, Tereza Ledererová, Richard Svitalský
Art
Dan Černý, Jaroslav Němeček, Richard Svitalský, Eva Sýkorová-Pekárková
Obálka
Jaroslav Němeček
Redakce
Jan Endrýs
Žánry
dětský, magazín
ISBN/ISSN
ISSN 1211-4219 (Čtyřlístek)
Vazba
sešit v měkkých deskách
Formát
190 x 260 mm
Tisk
barevný
Váha
76 g
Stran
36
Cena
35 Kč