Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 2 další ukázky

Časopis Čtyřlístek:

Kouzelná utěrka - Stanislav Havelka, Jaroslav Němeček. Zima je tady a tak se naši čtyři přátelé po čase vydají užít si zimních radovánek. Snowboard, lyže, sáňky, vleky a nádherný prašan. Ale nebyli by to oni, aby nepomohli svárlivému hostinskému Grobiánovi.

Zvířátka ze ZOO: Hrošice Jolanda - Jan Lipšanský, Josef Pernikl. Podíváme se za zvířátky do zoo a zjistíme, jaké jsou jejich stravovací návyky. A co se stane, když se rozhodne držet dietu mladá hrošice Jolanda. Co myslíte, je to rozhodnutí rozumné?

Kňour a Mník - Dan Černý. Nový kreslený seriál v časopise Čtyřlístek. Tentokrát o tom, jak se kotě Mník s kocourem Kňourem potkalo...

Veverka a Myška na výletě: Hrad Kokořín a loupežníci - Jarmila Marešová. Veverka s Myškou si zase vyjedou na havranových zádech. Tentokrát se podívají na hrad Kokořín. A nejen podívají. Vyslechnou si také starou pověst o loupežníku Petrovském.

Isabela královna Karibiku: Tajemství truhly - Lucie Neisnerová. Isabela konečně získala všechny tři lebky a vypraví se k oltáři, na který je musí umístit, aby otevřela začarovanou truhlu. Mořský démon Forkýs se ji od toho snaží odradit.

Číslo 2/2018, ročník 50.

Scénář
Dan Černý, Stanislav Havelka (Stanislav Hojka), Jan Lipšanský, Jarmila Marešová, Lucie Neisnerová
Art
Dan Černý, Jarmila Marešová, Lucie Neisnerová, Jaroslav Němeček, Josef Pernikl
Obálka
Jaroslav Němeček
Redakce
Jan Endrýs
Žánry
dětský, magazín
ISBN/ISSN
ISSN 1211-4219 (Čtyřlístek)
Vazba
sešit v měkkých deskách
Formát
190 x 260 mm
Tisk
barevný
Váha
78 g
Stran
36
Cena
35 Kč
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin5.3.2018 22:11Čtyřlístek #642: Kouzelná utěrka
    Tak tohle jsem dostal od kamaráda ke svým třicátinám se slovy "ty máš prý rád ty komiksy". A hulení zapomněl doma. Už je to drahně let, co jsem louskal sedmdesátkový a osmdesátkový čtyřlístky, a i když to je dáno i mým věkem a mou současnou "dospěláčtější optikou", dříve to bývalo asi lepší. Dnes mě celkem baví odkazy na moderní věci, jako třeba instagram:) Čtyřlístkový příběh byl ryze průměrný, nějak nepoznávám emoce u postav. Zoo a Isabela mě vysloveně nudily, ale Kňour a Mník pobavil, Veverka a Myška na výletě byla výborná - pěkně zpracované, člověk se i něco přiučí.

    Celkový dojem: 60%
2