Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 3 další ukázky

Koupit
Harley Quinn si toho nabrala vážně trochu moc. Pracuje jako psychiatrička, stará se o činžák plný chudých nájemníků a divokých domácích mazlíčků, zápasí ve Skate Clubu, snaží se zahájit nový milostný románek… a k tomu ještě plnit své předsevzetí a měnit svět k lepšímu. Nestíhá – a tak nastal čas rozšířit tým o schopné pomocníky!

Jenže šíření Harleyiných životních hodnot cti, důvěry a neukázněnosti lze svěřit jen těm nejlepším z nejlepších. Přijímací pohovory budou ostře konkurenční… a krvavé!

A to není vše! V tomto díle se Harley také vloupá do Arkhamova ústavu, aby osvobodila svou nejlepšejší kámošku Poison Ivy, bezhlavě se zamiluje do pohledného milionáře Bruce Wayna a oslaví svátky svým naprosto jedinečným způsobem!

Obsahuje sešity série Harley Quinn (New 52) #14-16 (leden 2015 - duben 2015), Harley Quinn Annual #1 (říjen 2014), Harley Quinn Valentine's Day Special #1 (únor 2015) a Harley Quinn Holiday Special #1 (prosinec 2014)

Vyšlo v brožované a extra limitované pevné vazbě s přebalem na speciálním papíře s černobílou variantou obálky, číslované s certifikátem (52ks).


Scénář
Amanda Conner, James Palmiotti (Jimmy)
Art
Mauricet, Ben Caldwell, Aaron Campbell, Darwyn Cooke, Chad Hardin, Kelley Jones, Brandt Peters, Joe Quinones, Stjepan Šejić, Thony Silas, John Timms, William Tucci (Billy)
Barvy
Michelle Madsen, Dave McCaig, Brian Miller (Hi-Fi Colour Design), Paul Mounts, Joe Quinones, Rico Renzi, Stjepan Šejić, Alex Sinclair, Dave Stewart
Obálka
Amanda Conner, Alex Sinclair
Lettering
Pavel Mařata
Překlad
Martina Dari Antonínová
Redakce
Jiří Pavlovský
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7507-741-7 (BBart s.r.o.)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
168 x 258 mm
Tisk
barevný
Váha
620 g
Stran
200
Cena
499 Kč
Originál
Harley Quinn #03: Kiss Kiss Bang Stab (DC Comics, 2015)
Varianty
Harley Quinn #03: Láska na první ránu (paperback) (2018)
Harley Quinn #03: Láska na první ránu (limitovaná edice 52ks) (2018)
  • faster86
    je to jak na horské dráze, hlavní příběh je ok, příběh s Waynem je super, a ty ostatní speciály jsou prostě a jednoduše sračka, tuto chybu mají zatím všechny 3 díly - hlavní linka je ok, ale annual a special a proste příběhy mimo hlavní linku jsou úplné hovna (až na výjimku v tomto čísle)
  • karl173
    Kdyby tahle kniha měla o 60 stránek méně, tak by to bylo lepší, jelikož jsem se ke konci už vážně dost nudil. Nicméně číst se to dá, ale je to naprosto čistý průměr.
  • Fry
    Harley Quinn #03: Láska na první ránu - Štědrej večer nastal, koledu přichystal, koledu přichystal zatraceně ... Netušil jsem, že tohle po prvních dvou dílech vůbec kdy napíšu, ale se třetím dílem si mě Harley konečně získala a to hlavně (!) díky povedeným speciálům. Sice hned zkraje mě první příběh v podobě Annualu moc neoslovil, ale následný Vánoční speciál a obzvlášť pak ten Valentýnský mě opravdu hodně bavil a co víc i příjemně pobavil. Zbytek hlavní linie je plus mínus pořád stejně průměrný, nicméně na další díl se těším ... Za mě 4*!
  • Blackhand47XD
    Tak tenhle příběh s Harley už byla pěkná nuda. Místy jsem se musel fakt prokousávat.
  • S4TW
    Je to takové haló o ničom. Nepřišlo mi to vtipné, příběh je nijaký, nudný, nic se nestane. Jo, vlastně na konci se to začíná trochu formovat, ale jestli autoři budou psát stejným stylem, tak to bude zase taková rána do prázdna. Ač je kniha plná bonusových sešitů, které jsou krapet trhlejší či originálnější, než hlavní série, tak je to pořád celkem nuda. Rande s Brucem je až moc takové neuvěřitelné, záchrana Ivy – řekněme OK, trochu víc mě zaujalo Vánoční číslo, kde bylo i jakés takés poselství. Trochu mě iritovalo, když byla Harley v limbu, vlastně ani nevím proč. Co je na knize super fajn, je kresba, která je hodně povedená a když už začne trochu nudit, tak se objeví hostující kreslíř, se svou ještě ulítlejší kresbou. Vlastně je hrozně zvláštní, jak nudná je práce scénáristů, ale zábavná ta kreslíře. Trochu zvláštní kontrast, ale tak to cítím. Zase nemůžu říct, že to je nějaký průser, možná už mě prostě jen Harley přestala bavit, to vtipné už se vybralo v předchozích knihách nebo se jedná jen o takové intermezzo. Zase jsem u čtení netrpěl, jen jsem tam nenašel (až na kresbu) nic, co by mě nějak chytlo. A když se u humorného komiksu jednou zasměji, tak je to málo.
  • petrsimcik
    Třetí Harley Quinn je hodně roztříštěná a obsahuje množství příběhů, které se prolínají se sny a halucinacemi, což umožňuje hostovat spoustě kreslířů. I přes tu roztříštěnost a bonusy se tu dost posune celkový nosný příběh a Harley se hezky vyprofiluje. Po nějakém panu J. už není ani památky. I když vlastně jednou se mihne. Tohle je samostatně přemýšlející, šílená akční a občas i vtipná Harley, a i když se mi pocitově zdála první polovina o něco slabší než předchozí knihy, jako celek si drží pořád slušnou úroveň a obsahuje i některé docela originální nápady. Musím také vyzvednout spoustu obálek a pinupky Billiho Tucciho, které od sebe dělí jednotlivé příběhy. http://sarden.cz/2017-09-23-1532/komiks-harley-quinn-3-laska-na-prvni-ranu
  • cyboy
    Lepsi nez druhy dil. Smal jsem se vic nez u posledniho Deadpoola (coz asi neni zadny zazrak, u toho jsem se prakticky nezasmal). Harley s Ivy po sobe kazdou chvili lezou... no zkatka je to paradne nakreslene ;). Libilo se mi i to, ze oproti druhemu dilu, se vratil pristup "pojdme to nebrat vazne".
    Sympaticke.
    80%
314111
Četl/a (48)
Al0f0k, Benny, Blackhand47XD, calvin10, ConanVJ, cyboy, dajik, Darker, faster86, Fry, Hulik, IV, jh666, Joshua_T, kallenved, karl173, kaylin, kindanerd, Kiwi1902, Lachvos, lacoste, Ladinek82, lantan1, Librarian, MakiPuchalovic, Mamut12, Marvin, Mates17, Mercurio, MonsterGyre, mufon, namdnas, NecRoman, pearlxjam, petrsimcik, punisher, puolpm, pxashes, RaptoR, Schimi85cz, Sir_Pete, Spike, the.kasztan, trudoš, Ukko, utresyby, w3cMarkus, zlejzmrd
(88)
665+1, Abe, Al0f0k, BadBoy, bboorreekk, Benny, Blackhand47XD, burzum, calvin10, CHester Turner, ConanVJ, CSE_AC/DC, cyboy, Darker, dvoracekpetr1, filemon, Fry, Golem, Hebled, Hulik, invape, IV, JackOneil, Jak, japes, jendavondra, jh666, Joshua_T, kallenved, kaylin, kendor007, Kiwi1902, Krvavý Patejl, kucik, lacoste, Lenny, Librarian, Lookass33, MakiPuchalovic, Mamut12, markic, Marvin, Mates17, Mercurio, mikado, miuanek, MonsterGyre, monty.cl, mufon, NecRoman, Olesh, opytz, pearlxjam, pechna, petrsimcik, Piros0013, Poseidon1978, punisher, puolpm, Radkos, RaptoR, Rowan, Rumburaq, Saran, Schimi85cz, semi41, Sir_Pete, Skot, Spike, Stlucius, suricattaontheway, tacmud, Till, timek, Tomasino79, Tomate, TommyBOYER, tomned, trudoš, Ukko, utresyby, vishnar, xintax, Yefery, yogi, Zajo original, Zbysek2410, zlejzmrd
Chce (16)
Azik2586, Badgu.y1902, deadpool, DKoscik, DracoAn, gezic, henrycruel, James, Jáňa, Kiko, Kryysa1892, Maty48, meffis, mywiel, pxashes, Schramm
Shání (2)
gezic, namdnas
Nabízí (4)
Al0f0k, CSE_AC/DC, Librarian, www.foxbazar.cz