Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 3 další ukázky

Koupit
Bratrstvo asasínů i Templářský řád zažívají velké napětí. Objevila se nová globální hrozba, která může rozdrtit obě frakce. Jen když budou Charlotta a její asasínští spojenci spolupracovat s tajemným templářským vymahačem, dokáží odvrátit zničení. Od Paknadela, Watterse a Holdera přichází převratná nová kapitola pokračující ságy Assassin's Creed!

Obsahuje sešity série Assassin's Creed: Uprising #1-4

Scénář
Alex Paknadel, Dan Watters
Art
Jose Holder
Barvy
Marco Lesko
Obálka
Alex Ronald
Lettering
Josef Ládek
Překlad
Kateřina Niklová
Redakce
Jiří Pavlovský, Kateřina Skokanová
Žánry
akční
ISBN/ISSN
978-80-7449-540-3 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
168 x 258 mm
Tisk
barevný
Váha
312 g
Stran
112
Cena
299 Kč
Originál
Assassin's Creed: Uprising #01: Common Ground (Titan Publishing, 2017)
  • karl173
    Nevím co si o tomhle mám vlastně všechno myslet. Při čtení budete více zmateni namísto toho aby jste se bavili. Myslel jsem si, že změna autora by mohla pomoct, ale ono je to možná ještě horší. Předtím to mělo alespoň místy náznaky, že by to mohlo být dobré. Tady je ten náznak zhruba jednou a to v druhém sešitě, kde se to ale dokázalo ještě během toho samého sešitu zase rozbít. Nechápu z jakého důvodu tento komiks vůbec vzniká.
  • Toren
  • S4TW
    Ani ryba, ani rak. Po výměně tvůrčího týmu jsem byl plný očekávání. Přeci jen komiksová série AC patří k těm nejhorším, jaké čtu. No, očekávání byla veliká, ale nakonec to zase taková změna nebyla. Příběh pokračuje tam, kde skončil, atmosféra je dost podobná, postavy jsou podobně otravné. Jako fakt se nedá té Char nějak zbavit? Vždyť nemůže nikoho bavit, snad ani samotné tvůrce. No, oni ji vlastně zčásti uklidili a díky tomu dostala zatím nejmenší prostor. Příběh je celkem bordel, já, který obvykle vyhledává složitější zápletky či světy, jsem se poměrně ztrácel a to nejen kdo s kým, ale občas jsem ani nevěděl, jaká postava je právě na panelu. Ale i tak se jedná o slušnou akční jízdu, takže nemáte pocit, že byste se nudili, navíc je to krátké, tudíž to je fakt intenzivní zážitek, ač je to po stránce scénáře pořád dosti slabé. Hlavní vada na kráse je, že tentokrát se téměř vůbec nedostalo na historické sekvence. To je hlavní gró světa AC, tak nechápu, proč to autoři vynechali. Kresba mi přišla fajn, na to, že autor je pro mě velká neznámá, tak se mi líbila dost. Především práce s obličeji a vyjádření jednotlivých pocitů. Jako je to pořád celkem slabota, ale kdybych si odmyslel, že se jedná o AC (což moc nejde), tak se jedná o průměrně kvalitní bordel akčňák s fajn kresbou. Kupodivu asi nejlepší díl, snad to autoři ještě o trochu příště zlepší (že by to bylo o hodně, tomu už nevěřím).
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin15.5.2018 16:33Assassin's Creed - Vzpoura #01: Společný zájem
    Tak to je nehorázná příšernost.

    Celkový dojem: 30%
  • cyboy
    Po minulem dilu jsem rikal, ze uz do dalsiho nejdu a mel jsem si za tim stat a nenechat se zblbnout hlaskama, ze jde vlastne o castecny restart. O zadny restart nejde. Bajecna Char je tam porad, vazby na prechozi dily taky a tupe je porad stejne. Naprosto promarnena hodina casu a 300,-. Priste je radsi vazne hodim do kanalu, alespon me to nepripravi o hodinu cteciho casu. Po ctyrech bajecnych komiksech zacinam citit averzi i vuci hre, ktera me prakticky v kazdem dile, ktery jsem hral, bavila. A to je co rict. Bravo pani scenariste.
    40%