Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 3 další ukázky

Koupit
Pouze Doctor Strange může náš svět ochránit před TEMNOTOU Z DRUHÉ STRANY!

Ale každé seslané koulo má svou cenu. Co se stane, když pozemský Nejvyšší čaroděj začne zaostávat s placením? To se dozvíte, zatímco se náš milý doktor probere prakticky nahý na velmi podivném místě - bez kouzelnických knih, beze zbraní a aniž by si vybavoval, jak se tam dostal... nebo proč ho pronásledují všechny ty obludy! A mezitím, co nový návštěvník Strangova Sancta Sanctora zjišťuje, že jedny špatné dveře mohou vést do zapomnění, chystá se magický kruh Strangových přátel a spojenců postavit své největší hrozbě. Temné síly ničí vše mystické v celém mnohovesmíru a jejich zrak se zaměřil na tuto dimenzi. Dny magie jsou spočítané a Doctor Strange není připraven!

Obsahuje sešity série Doctor Strange (Vol. 4) #1-5 (říjen 2015 - únor 2016) [All-New, All-Different Marvel]

Scénář
Jason Aaron
Art
Chris Bachalo, Kevin Nowlan
Ink
Wayne Faucher, Mark John Irwin, John Livesay, Jaime Mendoza, Victor Olazaba, Tim Townsend, Al Vey
Barvy
Chris Bachalo
Obálka
Chris Bachalo
Lettering
Jakub D. Kočí, David Kočí
Překlad
Kateřina Tichá
Redakce
Filip Gotfrid, Boris Hokr, Jiří Pavlovský
Žánry
akční, městská fantasy, mytologický, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7449-545-8 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
170 x 260 mm
Tisk
barevný
Váha
368 g
Stran
136
Cena
329 Kč
Originál
Doctor Strange #01: The Way of the Weird (Marvel Comics, 2016)
  • TakyNečetl
    TakyNečetl22.5.2023 16:03Doctor Strange #01: Cesta podivných
    Tohle mi sedlo jako máloco. Lehce psychedelická kresba a mystickej příběh vrchního čaroděje proplouvajícího mezi dimenzemi na kusu rozevlátýho hadru. Zamrzela snad jen absence Rumburaka, jinak to má všechno!
  • faster86
    faster8631.10.2021 00:52Doctor Strange #01: Cesta podivných
    Aaronuv Thor nebyl špatný, ale nelákalo mně po první knížce pokračovánì. Strange je v tomhle o stupen lepši, určitě dvojku zkusím, ne proto, že bych potřeboval vědět nutně pokračování děje, ale protože mě čtení bavilo- tohle pojetí superhrdiny je pro mě neokoukané a líbí se mi. A psychadelické barvy a kresba tomu jen dodávají na zvláštnosti... (slovní hříčka, chápeme?)
  • Ivan Kucera
    Ivan Kucera mecenáš12.12.2020 07:36Doctor Strange #01: Cesta podivných
    „Vlastne to to preto, že je to požieračka duší zo šiestej dimenzie.“ – „Tak to je čudné aj na teba.“ Doctor Strange išiel doteraz mimo mňa, ale zaujal ma vo filmoch (paradoxne viac v Avengers: Infinity War, než v origine z roku 2016), tak som si povedal, že to s ním skúsim aj v komiksoch. Najskôr som sa dostal k jeho výraznému hosťovaniu v Šťastných narodeninách (kde dal krásny, nádherný darček Spider-Manovi, ktorého nekonečné kecy ho síce takmer pripravili o zdravý rozum, ale ani to mu nezabránilo, aby mu dal zázračnú škatuľku s „piatimi minútami“), ale to mi rozhodne nestačilo a povedal som si, že chcem viac. Oveľa viac. Konkrétne Cestu podivných. Neriskoval som veľa, pretože jednak ma doktor vo filmoch zaujal, takže som dúfal, že teraz to nebude iné a jednak v Ceste podivných ho písal môj maznáčik Jason Aaron (jednorázovka Muži hnevu, séria Skalpy). A urobil som dobre – Cesta podivných je super. Chvíľku som si síce musel zvykať na doktorov výzor (predsa len Benedict Cumberbatch zanechal príliš hlbokú stopu a komiksový Dr. Strange vyzerá trochu inak), ale potom to už šlo v pohode. Príbeh šliapal od samého úvodu, bol nabitý zvratmi, akciou a zaujímavými nápadmi (doktor za svoju obrovskú moc platí rôznymi dosť nechutnými a bolestivými spôsobmi). Super bola i pozoruhodná vizuálna stránka Chrisa Bachaloa. Na jednej strane mnohé okná pôsobia jednoducho a komerčne, na druhej sú jednotlivé panely nabúchané detailmi a skvelými nápadmi častokrát na hranici povšimnuteľnosti resp. si to musíte prečítať viackrát po sebe, aby ste vychytali všetky detaily. Je to proste presne také bláznivé, neobyčajné a originálne (umierajúce knihy a gigantický plyšový macko patria ešte k tým bežnejším výjavom, na aké Stephen v priebehu priemerného, bežného dňa narazí), ako sa patrí na príbeh najmocnejšieho čarodejníka na planéte. Ten je síce svojráz a má veľa povahových chýb, ale pri obrane Zeme neváha položiť život a to je oveľa dôležitejšie. Hneď sa mi spí lepšie, keď viem, že na mňa 24 hodín denne dozerá tento týpek. Skvelý je i jeho verný komorník/sluha/priateľ Wong. Poteší tiež postava dievčaťa Zelmy Stanton z Bronxu. Proste poteší všetko. Teda, SKORO všetko. Negatívnejšie hodnotím relatívnu podobnosť s Mužmi v čiernom (vedľa nášho sveta jestvuje aj iný svet, svet záhad a monštier, o ktorého existencii bežný človek ani len netuší) a ústredné/finále zlo mi pripadalo absolútne nezaujímavé a mdlé, čo je dosť zvláštne, ak uvážime, že s ním možno prichádza koniec sveta. Hoci som k tomuto zošitu pristupoval skepticky, hneď po jeho dočítaní som dostal chuť na sequel Posledné dni mágie.
  • RobinZdidlo
    RobinZdidlo4.2.2020 11:42Doctor Strange #01: Cesta podivných
    Asi nemám důvod nedat 5*. Hezký úvod do série, skvěle napsané postavy a pěkně chaotická kresba která k tomuto komiksu perfektně sedí. Navíc nemusíte o Strangeovi nic vědět a nebudete vůbec zmatení. Jen tak dál
  • Zaknafeine
    Zaknafeine29.12.2019 23:20Doctor Strange #01: Cesta podivných
    Na první prolistování mě kresba moc neoslovila, to se ale při čtení změnilo a padla mi do oka. Děj má co nabídnout a doktorův svět plný mystických parazitů se mi líbil. Těším se na pokračování. 4/5
  • Multiverzum
    Multiverzum18.8.2019 11:42Doctor Strange #01: Cesta podivných
    Doctor Strange od Jasona Aarona je to najlepšie, čo tu mohlo vydavateľstvo Crew s touto postavou vydať. Je to komiks vhodný pre začiatočníkov, ale ani pokročilí fanúšikovia Marvelu sa nebudú nudiť.
    Viac na webe Multiverzum.sk => http://multiverzum.sk/doctor-strange-cesta-podivnych/
  • Franta z Čokolády
    Franta z Čokolády11.7.2019 11:13Doctor Strange #01: Cesta podivných
    Všechno má svou cenu. Dokonce i magie, kterou Doctor Strange provozuje.
    A nikdo nečekat takovej účet.
    Jason Aaron nám ukazuje,že i když může bejt lehce omezenej pravidly Marvel universa,to mu nezabrání ukázání svěžích nápadů.
    Ano, pro někoho mohou být podivné, ale tak to má prostě být.
    Do toho kresba, která k tomu sedne jak hrnec na prdel ,je v tom vidět lehce vliv Mignoly, ale furt si to jde svojí cestou. Do toho koloring,kdy to vystihuje tohle gesto👌.
    90 %
  • SteveCZ
    To si to takhle jdu do kina na Spider-Man: Daleko od domova, a cestou beru Comics Point, kde jsem našel tenhle skvost, kterej už mám dlouho vyhlídnutej.
    Začnu asi takhle. Moje první seznámení se Strangem v komiksech bylo v Nejmocnějších hrdinech Marvelu, a moc mě to nepotěšilo. No prostě jsem měl nějaká očekávaní která ten komiks moc nevyplnil. Tímhle komiksem jsem si chtěl spravit tu lehce trpkou pachuť, co na mě zanechal předchozí komiks s Nejvyšším čarodějem. A taky spravil.
    No a teď k samotnému komiksu. Příběh dobře odsýpá, a skvěle uvádí do dění kterého bychom se měli dočkat v pokračování. Aaron to píše hodně dobře. Jak už tu někdo psal, přijde mi fajn, že je užívání magie ukázané z trochu jiné strany. Užívání kouzel není zadara, a cena je vysoká. Kresba přímo parádní, akorát je místy ksakru chaotická, a chvilku mi trvá než se v tom magickém bordelu zorientuju. To ale neubírá na zážitku. Naopak, ta kresba tomuhle komiksu sedí jak hrnec na prdel. Tyhle dva autoři mi prostě dali přesně to, co jsem od Strange očekával.
    Za sebe doporučuji. Na mainstream je to hodně povedené. Ze sebe dávám 9/10 a přidávám pátou hvězdu. Duo Aaron/Bachalo mě tímhle očarovali.
  • Cinema Ranger
    Cinema Ranger31.3.2019 18:39Doctor Strange #01: Cesta podivných
    Skvělý začátek runu a geniální pojetí Doctora Strange. Kupujte! 100%
  • Radek Blacksad
    Radek Blacksad mecenáš3.2.2019 22:45Doctor Strange #01: Cesta podivných
    Za mňa teda dosť slabota. Síce to nie je úplne zle napísané a vidno, že to písal Aaron ktorý tú kvalitu má, no celkovo bol pre mňa príbeh dosť nezaujímavý. Akcie je minimum, veľa sa toho neudeje a tak ma bavil len občasný humor a hlášky. Kresba mi nesadla a síce na prvý pohľad nevypadá zle, je dosť chaotická a začala mi dosť prekážať hlavne pri akčných scénach, kde skoro nič poriadne nevidno, lebo je toho nakresleného na jednej strane príliš veľa a je v tom dosť veľký bordel. Čakal som viac.
  • Murphy722
    Murphy72230.7.2018 18:07Doctor Strange #01: Cesta podivných
    Doctora Strange jsem od UKK bohužel nečetl, tak nemůžu srovnat, jaké to bylo - nebylo. Tahle trpce temná magická jízda mne však úplně dostala, díky tomu, že konečně je ukázáno, že ne všechna magie je zdarma. Vybírá si svoji nejkrutější daň. A tak Doctor Strange není pouze kouzelnický Playboy, ale postava, která za moc platí. Ve všem je zde znatelná rovnováha. A to se mi sakra líbí!!!
  • Fimi
    Fimi mecenáš10.7.2018 10:55Doctor Strange #01: Cesta podivných
    Já jsem maximálně spokojený, je to úplně jiného než jsme u Strange zvyklí, je to originální, zajímavé, chytlavé. Na druhou stranu to rozhodně není nejlepší Aaron v rámci pláštěnek, to je u mě pořád jeho Thor. Kresba je vskutku zajímavá a místy šíleně nepřehledná a chaotická ale mně to do tyhle magií nasáklé knihy prostě sedí. Aarona můžu, kdyby to nepsal on asi bych si to nekoupil, jsem rád že se Crew rozhodla pro takový risk a vydala tohle.
  • S4TW
    Můj oblíbenec Aaron + pro mě nepříliš přesvědčivá postava Doctor Strange? Výsledek je vynikající. První komiks s tímto hrdinou, který byl parádní. Konečně se někomu povedlo definovat tuto postavu a zároveň jí podat chytlavě, zábavně, chytře. Bavilo hodně. Především myšlenka, kdy každé kouzlo má svou cenu, je skvělá. Navíc nechybí ani pár parádních vtípečků. Krásná, hravá kresba. Velmi dobře vystihla mystično a ulítlost kolem Strange, navíc má i povedené panely a hlavně barvy. Nemám, co bych knize vytkl, navíc konec navnadí na další díl, výborný krok od Crew tohle vydat…
  • Hunter
    Tak tohle se hodně povedlo. Při prvních pár stránkách jsem myslel že to bude šílený propadák ale hned druhý sešit mě přesvědčil o omylu. Bachalova kresba je trochu odlišná a první sešit jsem si na ní trochu zvykal. Aaron sere na všechno a podání magie jako : každý úder má svou cenu se mi hodně líbí. Samozřejmě to končí v tom nejlepším a proto se těším na další díl. Jsem zvědav a doufám že série bude držet kvalitu tohohle prvního booku. Doporučuji všem, je to velká pecka !
  • 3DD!3
    Aaron je machr, vyslat Strange do boje o samotnou magii je nápad za milión. Nejdřív nás provede strašidelným domem, kde dveře na záchod mohou otevřít cestu absolutnímu zlu a v komoře může číhat hladový zombík, pak představí nezvyklé kulinářské umění pana Wonga... Umírající knihy, hlad nejvyššího mága a technologická supervelmoc v roli ničitele. Bachalova kresba, přes počáteční nedůvěru kouzelným prostorům sedí.
  • Gustik5
    Doctor Strange: Cesta podivných je velmi zajímavý začátek série, který navnadí na další čtení a rozhodně slibuje pořádné „psycho.“ V hodnocení si zatím nechávám určitou rezervu, poněvadž je zde opravdu patrné, že se jedná o rozjezd příběhu, který se ještě bude někam posouvat a je samozřejmě otázka jak. A musím říct že jsem opravdu zvědavý, protože Cesta podivných je opravdu dosti odlišný mainstreamový komiks, který se nebojí obrátit naruby způsob, jakým byla doposud vykreslována magie v rámci Marvelu, a činí v rámci vyprávění tak s překvapivou svižností a takovým způsobem, že je navíc komiks velmi dobře stravitelný pro čtenáře, kteří o Doctoru Strangeovi třeba jen slyšeli, nebo viděli film a chtěli by si s ním něco přečíst. Crew podle mne rozhodně vybrala dobře a těším se na další knihu s Nejvyšším čarodějem planety Země. Více zde: http://nafilmu.cz/2018/05/komiks-doctor-strange-cesta-podivnych-2018-pribeh-tak-divny-jako-jeho-hrdina/
  • perak
    Dosud jsem znal Dr Strange jen z filmu, kde mne celkem bavil, ale nějak jsem si nedokázlal představit, že by z toho mohl být dobrý komiks. Tuto knihu jsem si na Světu knih pořídil hlavně kvůli Aaronovi, jehož Skalpy jsou výborné. Po první knize těžko hodnotit, kvalit Skalpů to zatím nedosahuje, ale rozhodně to není špatné. Skvěle střihnuté městské fantasy, kde Dr Strange není žádný neohrožený superhrdina, ale je postavou, která jde z problému do problému, a která za své schopnosti musí platit cenu nemalou. Právě toto mi přišlo jako dobře rozvinutý nápad, který Dr Strange hodně zlidšťuje. Příběh je zajímavě rozehrán, je tam několik zajímavých kladných i záporných postav a tak nezbývá, než si počkat na další díl. Na krsbu jsem si zpočátku zvykal, občas se i hůře orientoval, ale ono to k takto podanému Dr Strangeovi a magickým světům patří.
  • james dixon
    james dixon mecenáš17.5.2018 10:17Doctor Strange #01: Cesta podivných
    Mě to zas až tak nebavilo. Chápu, že je to jen úvod do série a snad se to rozběhne, ale moc mě to nenaladilo. Hezký je rozdělení na černobílé panely, když Strange kouká v "magické rovině", ale jinak jsem si na kresbu za celou dobu nezvykl. Přijde mi, že Strange vypadá nejen ve vypjatých, ale i v neutrálních částech komiksu rozmrzele až nasraně (takže skoro furt). Příběh a zápletka asi dobrý, zatím toho víc nevím než vím, ale první kniha, že jo.
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin12.5.2018 10:52Doctor Strange #01: Cesta podivných
    "AAIEEE!!! To je ta nejstrašlivější věc, jakou jsem kdy viděla!!! To vážně necháváte svoje knihy takhle válet na hromadě?! Bože, vy jste monstrum!"

    Hm, třeba jde jen o nový retail koncept, kdoví. Každopádně Doctor Strange mi přijde jako zajímavá postava, byť o ní toho skoro nic nevím a film mi přišel dost nudný (možná skutečně byl, možná jsem byl lehce přiopitý, když jsem ho viděl). Avšak Aaron stvořil příběh, který mě velmi zaujal a za to mu dík, opravdu jsem se bavil. K tomu ucházející kresba a zajímavé obálky. Lehce apokalyptický scénář, ve kterém je Strange unavený snad více než Batman. Jsem pozitivně naladěn na další díl.

    Celkový dojem: 70%
  • karl173
    karl173 mecenáš3.5.2018 21:08Doctor Strange #01: Cesta podivných
    Tohle je hodně zajímavě pojatý Doctor Strange a i celkově kresba. Chvíli jsem s tím trošku bojoval než jsem se v tom našel a když jsem se konečně začetl už bohužel zbývali jen dva sešity. Příběhově se to celé zatím jen rozjíždí a jsem už teď velmi zvědavý na druhý díl. Pojetí Doctora Strange jak jsem psal je velmi zajímavé a originální a postupně jsem tomu přišel na chuť. Stejně je na tom i kresba. Za mě tedy povedené a zatím za 80% s tím že v příštím díle by to mohlo být ještě lepší.
  • Lenny
    Lenny mecenáš1.5.2018 20:13Doctor Strange #01: Cesta podivných
    Aaron kašle na to, co v Marvelu platilo přes 50 let a přináší vlastní pojetí podivného magického světa Doctora Strange.
    Za mě dobrý http://www.youtube.com/watch?v=YKNe9t4EvT8
  • Alfi
    Zaujímavý doktor Strange - kresba je fajn aj keď je často dosť neprehľadná. Príbeh je veľmi výrazne neukončený, musíme počkať na druhú knihu nech sa story-arc ukončí. Asi doteraz najlepší Strange.
  • Norri
    Norri mecenáš27.4.2018 10:39Doctor Strange #01: Cesta podivných
    Ač je Doctor Strange jedním ze superhrdinů Marvelu, tak přesto nemáte při čtení Aaronova příběhu pocit, že jde o superhrdinský komiks. Tohle je městské fantasy líznuté vizemi Cliva Barkera. Přestože je celý komiks poměrně ukecaný, tak to tentokrát vůbec nevadí. Text v bublinách a rámečcích baví a je určen spíše pro mládež a dospělé, než pro děti. Komiks se nebere příliš vážně a jeho humor je nenucený. Jason Aaron rozjíždí vyprávění, které graduje až do poslední stránky knihy, kde vás nechá s otevřenou pusou a vytřeštěnýma očima civět na poslední panel, nad kterým budete do plic nabírat vzduch k zoufalému výkřiku, že nutně a hned potřebujete pokračování. Kresba Chrise Bachala je skvělá a jeho panely kombinující nevybarvené a vybarvené motivy jsou úžasné. Také kresba Kevina Nowlana není vůbec špatná. Více zde: http://vlcibouda.net/komiks/doctor-strange
  • Darker
    Darker mecenáš27.4.2018 06:13Doctor Strange #01: Cesta podivných
    Měl jsem pocit jako bych četl komiskovou adaptaci městské fantasy, kterou psal Jim Butcher o Chicagském čaroději Harry Dresdenovi. Ten taky trpěl nedostatkem spánku a neustále létal z jednoho maléru do druhého bez možnosti si aspoň vylízat utrpěné šrámy z předchozího konfliktu.
  • rewkon
    Zajímavá kresba a i příběh není vůbec špatný zatím asi nejlepší Doctor Strange v ČR těším se na pokračovaní.
  • xflori01
    Na Doctora Strange jsem byl zvědavý, ale nic jsem od toho neočekával. Aarona mám ze Skalpů rád. Zde ale odvádí rutinní práci, takže příběh je dobrý, ale nijak nevybočuje z klasického superhrdinského mainstreamu. Bachalovu kresbu jsem nikdy extra nemusel. Celkově zhodnoceno: Dostal jsem do ruky průměrnou knížku, kterou jsem si rád přečetl, nenudil se, ale unešený jsem z ní nebyl (Deadpool je jednoznačně mnohem lepší a Strážce jsem ještě nečetl). Ale další díl si koupím, Marvel mám rád a má to, myslím, jen 5 knih, takže pohodička.
  • mearez
    Konečně přádnej Strange, vedle kterýho je Přísaha procházka růžovým sadem. Aaron do Strange přinesl dost zajímavý prvek, který se nikdy předtím neřešil; cenu za sesílání kouzel. Aaronovi to vyšlo a vytvořil super příběh, přinesl do Strange nový prvek v podobě již zmíněné ceny za sesílání kouzel a taky nového záporáka. Obecně mi přijde, že se tu Aaron vyřádil, protože slimáci žeroucí magii, nahej Strange, vyhlazování magie, záporák, který nevyužívá magii, nová ženská postava, kterou Strange pro změnu nenabaluje, a hlavně temné stránky magie, které se ve Strangeovi téměř neobjevovali (bacha spoiler: zvracení mi přijde dost originální cesta, jak platit za kouzla). Obecně si myslim, že tady Aaron krásně ladně vysvětlil všem čtenářům, že celé ty roky byl sice Strange všemocný a měl vlastně kouzlo na všechno (takhle si nejvíce stěžovali u NHM Doctor Strange), ale platí za to určitou cenu. Kresba je úchvatná, fakticky pěkná, jen jsem se v tom párkrát malinko nemohl vyznat, ale to je fuk. Jestli se vám líbila přísaha, tak běžte do tohohle booku, jestli jste fandové Strange, tak tohle je naprostá povinnost. Za mě 5*
  • cyboy
    cyboy mecenáš9.4.2018 23:05Doctor Strange #01: Cesta podivných
    Neveril bych, ze to nekdy napisu, ale libil se mi Doctor Strange. Jako na zadek jsem si z toho nesednul, ale na dalsi dil jsem zvedavy.
    Zatim asi nejlepsi prekladovy Strange.
    75%
4351143
  • Fimi
    Fimi mecenáš10.4.2018 21:46Doctor Strange #01: Cesta podivných
    myslím že zrovna Oath, tedy Přísaha je od Vaughana, jako já tu postavu mám rád, je jistě dobrá....ale nejvíce jí mám rád v týmovkách a potom od Aarona právě....přemýšlím, zda si to nekoupím v deluxe verzi rovnou
  • mearez
    Fimi: Je pravda, že u nás vyšlo ze Strange fakt málo dobrejch příběhů, ale já osobně bych Ditkovo Strange Tales nenazval slabým komiksem/příběhem. Ale neberu ti to.
  • Fimi
    Fimi mecenáš10.4.2018 15:14Doctor Strange #01: Cesta podivných
    Tak určitě ano máš pravdu, já jen že co jsem četl bylo buď průměrné nebo dobré, ale nic z toho se mi nelíbilo vyloženě tak moc abych si strange mimo týmový komiksy oblíbil...ovšem až právě na Aaronova Strange
  • mearez
    Fimi: Moc nechápu, kde bereš to, že má Strange slabé příběhy. Chápu, že se každýmu líbí něco jinýho, ale zrovna Strange je jedna z nejzajímavějších postav od Marvelu.
  • Fimi
    Fimi mecenáš9.4.2018 23:40Doctor Strange #01: Cesta podivných
    Cyboy to je hodně tim Aaronem, strange je jinak celkem slabý ale od něj je velmi zajímavý... samozřejmě ale není Jasonova pláštěnka
Četl/a (169)
123peta, 2scha, 3DD!3, adam, Aldo26, Alikkk, AlmightyMates , anka, Azik2586, BadBoy, Becko, Black Bro, yo, Blackhand47XD, Blockholm, borknagar1, Bronn, calvin10, CaptainCzech, Caylen-Tor, Cever, CHester Turner, chuckboris, Cinema Ranger, Craxx, cyboy, dajik, Darker, Deckard, Dexir, Dezodoo, Doncek4321, Doppelganger, duri, dvory, erik, faster86, Fida, Final, Fox01, Fr3d_K, Franta z Čokolády, frantisekcap1, fvalek1, Garp, Georgíno J., gezic, Gregory47, Gustik5, Hønzza, Hawwwran, HK-47, Hlousks, Hokejový_Svaz, Hugin, Hulik, Hunter, inosuke, invape, Ivan Kucera, izuku midoria, jajsemviktor, James, james dixon, Jáňa, japes, JaroKakashi, Jay-jay, jh666, Jimbeam90, jiskra, Kaaos, kallenved, karl173, kaylin, kendor007, Keno, kindanerd, Koci, Lachvos, lacoste, Ladinek82, lantan1, Librarian, Lijem24, Lord Baltimore, Loxin, Lukis89, Lukyn2810, Madao, malylada, Martin18, Marvin, Mates17, Matthew, mearez, MEGA, Mercurio, MerkatTV, michaldca, mineralk, Miss Amphipolis , MonsterGyre, mostlysilly, motycond, MP, Mr. Baboon, Mr.Bolt, namdnas, NikkiKonig, noovakpetr, Norri, oleav, Olesh, onfr300, opytz, Osimchin, Ozymandias, Paldini, PatrikTheMighty, pearlxjam, PeNNy, perak, PH79, PrastenejCitron, punisher, raenius, RedButton, rewkon, Rezet, Rinter, RobinZdidlo, S313, S4TW, Scaleo1, schefik, Schimi85cz, Schramm, seamzocze, seneke, Shin, Sick666, Sir_Pete, SkillJam, slavik38, Sorbony, Spike, Star36489, SteveCZ, Sv1hl1k, taidana, Tawax , tesilosaurus, TheLavk, Tomski, Tony TwoDee, trudoš, tukak, Tykwer, Václav Mikula, vishnar, VskPrzk, VXP, xflori01, xnov, xxSIMIxx, YARYNN, Zaknafeine, Zbysek2410, zlejzmrd
(257)
10milda, 159753258x, 2scha, 81splinter, adam, Aldo26, Alfi, Alfred, Alikkk, AlmightyMates , anka, Artigas, Azbest, Azik2586, BadBoy, Badgu.y1902, Baffman55, Becko, Blackhand47XD, blackJag, bmc75, bobo666_2005, borknagar1, calvin10, CaptainCzech, Caylen-Tor, Cever, CHester Turner, chuckboris, ConanVJ, Craxx, CSE_AC/DC, cyboy, Deckard, deefha, DegiCZ, Denis1996, Dexir, Dezodoo, DKoscik, Doncek4321, Doppelganger, duri, dvory, erik, farnhajt, faster86, fel68, Fida, fifas, filemon, Filip123, Final, Fox01, Fr3d_K, Franta z Čokolády, frantisekcap1, Fry, fvalek1, Georgíno J., gezic, Gregory47, gruno, Gustik5, Hønzza, Hawwwran, herbert, HK-47, Hlousks, Hokejový_Svaz, Honzin, Hugin, hugosnowden, Hunter, hypermlok, ikshorm, inosuke, invape, Ivan Kucera, izuku midoria, JackOneil, jajsemviktor, James, james dixon, Jáňa, japes, JaroKakashi, Jay-jay, jh666, Jimbeam90, jiskra, Johny87, Kaaos, kallenved, Kareru, karl173, kaylin, kendor007, Keno, Koci, komiksák007, koudak89, Kouzelnik7, Krvavý Patejl, kucik, lacoste, Lavk, Lenny, lifi, Lijem24, listr, Lobok257, Lord Baltimore, Loxin, Lukis89, luky.kuky10, Lukyn2810, m.jedle, maara, Macek78, Madao, Majkl151, Malachias, malylada, Mamut12, markic, Martin18, Marvin, Mates17, Matthew, Maty48, Mauglí, mcezik, mcleek, MEGA, Mercurio, Michal Ebert, michaldca, Mikei, mineralk, misa, Mitak, miuanek, MonsterGyre, monty.cl, mostlysilly, MP, Mr. Baboon, Mr. Bobeček, Mr.Bolt, Mr.Plysh, Mr.Ward, mywiel, NecRoman, Nightmare, NikkiKonig, Noci, noovakpetr, Norri, nx, OldaB, Olesh, onfr300, opytz, Osimchin, Paldini, PatrikTheMighty, pearlxjam, pechna, PeNNy, perper, PH79, Piros0013, Poseidon1978, PrastenejCitron, Premek, punisher, Radkos, raenius, Ragnarog, raimi, RedButton, rewkon, Rezet, Ricarderon, RicHard. , Rinter, RobinZdidlo, Rowan, Rumburaq, S313, S4TW, saja, Salien, Saran, Scaleo1, schefik, Schimi85cz, Schramm, semi41, seneke, Shin, Sick666, Sidi Santini, Sir_Pete, SkillJam, Skot, slavik38, sleepless, Smahy, smazenapikantniskeble, songoku, Sorbony, Spike, štěpin_8, SteveCZ, Stlucius, suchosch, suricattaontheway, Symbi, tacmud, taidana, Tawax , TenCoJeZbytečnej, tesilosaurus, TheLavk, Tialster, timek, Tomasino79, Tomate, tomned, Tomski, Tony TwoDee, Toren, Traum, trudoš, tulipstros, Tyfus, Tykwer, Václav Mikula, VanTom, VasaX, Viking, vranakx, willis, xflori01, xintax, xnov, xxSIMIxx, Yefery, yogi, yojimbo, Zajo original, Zbysek2410, zdoog, Zemblaff, zlejzmrd
Chce (13)
Aceik, ADM1, Al0f0k, burzum, deadpool, DracoAn, dvoracekpetr1, hahahoho, kisuke93, Kitykatyn, meffis, plaštěnkář, Sebastian the wise
Shání (1)
Kitykatyn
Nabízí (1)
frantisekcap1