Ukázka
Ukázka
Ukázka
Koupit
Na Čise čeká opět spousta práce. Nejenže se musí vypořádat s vražednou chimérou, ale také s trápením soužícím její novou přítelkyni Redcurrant a jejího milého Joela Garlanda. A když to všechno stihne, možná zbude i trochu času na výlet...

Série je známá především pod názvem The Ancient Magus' Bride (anglický název), než pod originálním názvem Mahou Tsukai no Yome.

Scénář
Kore Jamazaki
Art
Kore Jamazaki
Obálka
Kore Jamazaki
Lettering
Jiří Hrbek (Daren)
Překlad
Anna Křivánková (hotate)
Redakce
Filip Gotfrid, Kateřina Skokanová
Žánry
dobrodružný, fantasy, romantický
ISBN/ISSN
978-80-7449-551-9 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
130 x 180 mm
Tisk
černobílý
Váha
234 g
Stran
188
Cena
199 Kč
Originál
Mahou Tsukai no Yome #03 (Mag Garden, 2015)
  • Fort
    Fort27.7.2021 16:23Čarodějova nevěsta #03
    Hodnocení prvních tří dílu je seznámeni se světem a jejich postavami. Má to pomalejší tempo, připomínající telenovelu, kde dny pomalu plynou den za dnem. Kresba je nadpůměrná, akce rychlá přehledná, čte se to samo.
  • Plocan
    Plocan12.4.2019 23:49Čarodějova nevěsta #03
    Tak tohle bylo už o poznání lepší než první dva díly. Konečně jsme se dočkali nějakého provázanějšího příběhu, ačkoliv epizodické příhody stále převažují. Prohlubují se vztahy mezi postavami (konkrétně tedy mezi Čise a Eliasem, vyvíjí se ale i vztah s Ruthem - novým společníkem hlavní hrdinky) a vypadá to, že se něco dozvíme i o minulosti Eliase. Rozhodně nepůjde o moji oblíbenou mangu, která zde vychází, musím ale říct, že ta melancholičnost a obecně dost odlehčená atmosféra, ve které se celá série táhne mi začíná celkem imponovat. Zdá se zkrátka, že půjde o jednoduchou oddechovku, od které si nelze slibovat nic víc, nic míň.
  • Mitsuko
    Mitsuko3.6.2018 18:35Čarodějova nevěsta #03
    Nevím nějak, co říct. Pořád to působí tak nějak jako rozjezd...při nejmenším ale rozjezd s krásným prostředím a velkým potenciálem, který, jak doufám, bude brzy využit naplno.
  • xflori01
    xflori015.5.2018 10:29Čarodějova nevěsta #03
    První dvojkapitola perfektní, postava Cartaphila sérii dodává šmrnc a napětí. Škoda, že tempo nevydrželo do dalších kapitol. Nakonec z toho znovu vyšel pro mě průměrný díl. Jinak se mi líbí i nový Čisin společník, trošku zmírňuje Čisinu nesympatičnost.
2105