To nejlepší ze známého webového komiksu poprvé v knižní podobě! Hlavní hrdinové Donald a Brambora zdolávají úskalí studia na lékařské fakultě – možná se v nich uvidíte i vy. Medicína nemedicína, študáci i kantoři jsou všude stejní. Motolkomix můžete sledovat na webových stránkách od roku 2010. Za dobu své existence dosáhl velké popularity nejen mezi studenty lékařských fakult, ale i dalšími vysokoškoláky. Publikaci ocení zejména studenti medicíny a jejich učitelé, ale určitě udělá radost i na dalších vysokých školách. Autor je absolventem 2. lékařské fakulty Univerzity Karlovy. V současné době pracuje na Neurologické klinice 2. LF UK a Fakultní nemocnice Motol jako sekundární lékař. V práci se zajímá o epileptologii, epileptochirurgii, EEG a kávu.

Scénář
Adam Kalina
Art
Adam Kalina
Žánry
autobiografie, humorný, naučný, satirický, stripy
ISBN/ISSN
978-80-271-0845-9 (Grada Publishing (Bambook))
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
255 x 199 mm
Tisk
barevný
Váha
276 g
Stran
112
Náklad
800ks
Cena
245 Kč
  • RadimNemec
    RadimNemec admin14.4.2019 13:58Motolkomix: Komiks o studiu medicíny
    Asi opravdu nejvíce docení bývalí medici.
  • Skot
    Skot mecenáš13.1.2019 16:46Motolkomix: Komiks o studiu medicíny
    Typická sbírka stripů. Po výtvarné stránce na hranici průměru , počítačová grafika. Deníček studenta medicíny , forma psychohygieny.
    Jako bývalému studentovi mi však situace a vtipy velmi připomínaly situace , které jsem před lety zažíval sám. A jak se bohužel zdá , nic k lepšímu se nezměnilo .
    Ale ani tak z protekce nemůžu dát více jak 50 =.
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin2.7.2018 16:24Motolkomix: Komiks o studiu medicíny
    Mnoho věcí se zde opakuje a některé stripy vtipem příliš nesrší, jindy se ale povedl prima vtípek a fór. Ocení asi spíše více studenti "mediny".

    Celkový dojem: 50%
  • cyboy
    cyboy mecenáš12.5.2018 23:35Motolkomix: Komiks o studiu medicíny
    Nechci pusobit prehnane kriticky, ale jiste je, ze opravdu vtipne to prijde asi jen studentum mediciny. Ja jsem se dvakrat uchechtnul a jinak to bylo spis usmevne, nez vtipne. Celkove mi to prislo pomerne banalni, ale taky co chtit od stripu, ze jo?
    60%
7