Koupit
Už jsou tu zase oblíbení hrdinové, Anča a Pepík! Tyhle myší děti z Ušína zažívají každou chvíli nějaké dobrodružství, záhady se na ně hrnou a oni se často ocitají ve velkých nesnázích. Ale jsou odvážné a vynalézavé, takže zatím se jim vždycky povedlo dostat se z každého nebezpečí a na všechny nepřátele vyzrát. Doufejme, že tomu tak bude i tentokrát!

V posledním, pátém, svazku souborného vydání najdete příběhy z let 1998 - 2000, které původně vycházely v časopise Čtyřlístek. Hned několikrát budou muset Anča s Pepíkem vymyslet plán, jak se dostat ze zajetí nebo jak zrušit kouzla. Zažijí honičku se zločinci a, jak se dalo čekat, zase zabloudí do Čarovného lesa, což slibuje další zázračné dobrodružství. Na konci pak najdete dlouhý výpravný příběh Studnou do pohádky, který završuje celé pětisvazkové vydání Sebraných myšek.

Obsahuje také doslov "Z myší galerie" od Tomáše Prokůpka a Pavla Kořínka.
Vydání druhé, v tomto provedení první.


Scénář
Lucie Lomová
Art
Lucie Lomová
Obálka
Lucie Lomová
Publicistika
Pavel Kořínek, Tomáš Prokůpek
Redakce
Zuzana Vojtová
Žánry
dětský
ISBN/ISSN
978-80-7252-741-0 (Práh)
Vazba
šitá v tvrdých deskách
Formát
160 x 240 mm
Tisk
barevný
Váha
454 g
Stran
104
Cena
299 Kč
  • spagr
    spagr29.5.2018 22:43Anča a Pepík #05
    Ze všech knížek o Anče a Pepíkovi nejslabší díl. Nebýt čarovného lesa, tak se nic zajímavého nestane. Navíc - oproti předchozím dílům jsou mnohem menší písmenka. A pokud si dítě listuje v knížce a vy mu přes rameno čtete nahlas příběh, tak máte docela problém.
1511
  • filmator
    filmator28.5.2018 13:16Anča a Pepík #05
    Konečně zkompletováno :-) Tedy snad. Jsou nějaké příběhy, které se do pětice knih od Prahu nevešly?