Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 3 další ukázky

Koupit
TAK TOMUHLE SE ŘÍKÁ DYNAMICKÁ DVOJKA!
Když se pavoučí pašák a užvaněný žoldák ocitnou tělo na tělo a začne jít do tuhého, rozjede se pořádná prča!

Zatímco Spidey v sousedství nové přátele nehledá, Deadpool hodlá dát do chlapské romance vše. Je tady na spadnutí parťácké dobrodružství, nebo to pokazí identita Deadpoolova příštího terče - nějakého maníka jménem Peter Parker?! S ještě jedním Spider-Manem (Milesem Moralesem) a pár dalšími Žoldáky (za prachy), co se k téhle jízdě připojí, jde každopádně o ultimátní marvelovskou týmovku. A když se naše dvě hvězdy vypraví na dvojité rande, kdo z nich sbalí Thora?

Obsahuje sešity série Spider-Man / Deadpool (All-New, All-Different Marvel) #1-5 (leden 2016 - květen 2016), #8 (srpen 2016)

Scénář
Joe Kelly, Tom King
Art
Ed McGuinness, Gabriel Hernandez Walta
Ink
John Livesay, Mark Morales
Barvy
Jordie Bellaire, Jason Keith
Obálka
Marte Gracia, Ed McGuinness, Mark Morales
Lettering
Josef Ládek
Překlad
Darek Šmíd
Redakce
Boris Hokr, Jiří Pavlovský
Žánry
akční, humorný, superhrdinský, týmovka
ISBN/ISSN
978-80-7449-554-0 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
170 x 260 mm
Tisk
barevný
Váha
384 g
Stran
140
Cena
349 Kč
Originál
Spider-Man / Deadpool #01: Isn't It Bromantic (Marvel Comics, 2016)
  • martin28
    Co to ...? Ukecanější je už jen klasická kniha bez obrázků. Chemie obou borců funguje znamenitě, no a mou peněženku to bude hodně bolet, chci víc. Pecka
  • MarvelLover
    Chemie postav je opravdu hodně silná, ale bohužel mě tento první díl tolik nezaujal.
  • RobinZdidlo
    Jako obrovský fanoušek Spider-mana jsem po tomto hned sáhl a nelitoval jsem. Chemie mezi síťolezem a Regenerujícím degenerátem je absolutně skvělá. A sešit s dvojitým rande je k popukání. Samozřejmě humor funguje všude ale v tomto konkrétním sešitu vyniká. Tohle se fakt povedlo.
  • Delphín
    Od mala miluji Spider-mana, takže jsem byl rád, když se mi tento komiks dostal do rukou. Myslím že si díky tomuto dílu mnozí mohou oblíbit i Deadpoola, byť je tam pár spoilerů z jeho hlavní série. U týmovek je hrozně důležité, aby mezi hrdiny panovala dokonalá chemie a to se zde děje. Deadpool - vzhlíží ke svému idolu Spider-manovis se zakázkou zabít Petera Parkera (už to je dost šílené a zábavné) Spider-man Deadpoola ale dlouho nebere a nevěří, že by se ten otravný ukecaný nemilosrdný žoldák někdy mohl změnit. Spidey je ale samozřejmě starej známej dobrák a postupně mu tu šanci dává. Nutno pochválit i kreslíře! Jak říkám, moc fajn počtení a těším se na druhý díl.
  • Blackthunder
    Tohle byla moje první seznámení s komiksovým Deadpoolem. Je správně na pěst a pár vtípků je opravdu povedených. Četlo se to dobře, pěkná kresba a příběh velmi uspokojivý. Není to teda naprostá pecka, ale další číslo si určitě pořídím, zajímá mě, co bude dál.
  • NextOne
    Úžasné dílo. Moc mi vadilo, že jsem to dočetl a neměl jsem u sebe další díl. Tahle dvojka rozhodně nezkazí žádnou zábavu. Minimálně třikrát jsem se zasmál.
  • Liborius
    Někdy máte dvě složky, které jsou sami o sobě báječné, takže si říkáte, že dát je dohromady musí být ten nejlepší nápad na světě. Někdy ale ten mix prostě nezafunguje tak skvěle, jak jste si představovali. A to je případ Parťácké romance, která není zpatlaným nezdarem, jenom nenaplňuje svůj potenciál. Více na Multiverzum.sk - http://multiverzum.sk/spider-man-deadpool-partacka-romance/
  • Josyvo
    Úplně úžasný akorát konec byl zmatenej a já ho pořád nechápu.
  • Sajmon
    Fakt dobrá týmovka, rozhodně doporučuju 4,7/5. A mega se těším na dvojku...
  • aleskomiks
    Naprosto luxusní týmovka fajnovej příběh fakt doporučuji ale než si to prečtete tak je lepší si něco přečíst se Spider mane a Deadpoolem Crew má dobré komiksy jak s obouma postavama PS kdo se těsí na další dil jmenem bokovky
  • S4TW
    Fajnová týmovka. To, co má člověk na obou těchto postavách rád, to zde v jisté míře dostane, ale zároveň jsou oba charaktery zase trochu jinde, než jsme zvyklý. To je vlastně i hlavní bod, který mi vadil nejvíc. Proč to Crew vydala teď? Úplně bez kontextu? Já chápu, že jako český čtenář nikdy nebudu mít kompletní přehled, ale přeci jen Deadpool tu vychází nějak postupně a oni nás hodí pár let dopředu, kdy se stane značná spousta změn? To fakt nešlo počkat ještě těch pár knih? No nic. Deadpool je docela pořád ten bláznivý žoldák, ovšem teď se snaží dělat dobro jako snad nikdy. A kdo by mu mohl pomoci lépe než jeho vzor? Spidey tu je zase v úplně nové poloze, miliardář s velkým korporátem. Příběh není tak důležitý, ale je celkem fajn. To hlavní jsou ty kamarádská shledání, když jdou kluci pařit a celé se to zvrhne. Kresba - klasický mainstream, který neposadí na zadek, ale ani neruší samotnou četbu komiksu. Fakt mě překvapilo, jak se mi to líbilo a bavilo. Jo, místy možná lehce lacinější humórek, ale to u těchto dvou není výjimka. Párkrát jsem se upřímně zasmál, dobře se mi to četlo a i nějaká slušná akcička byla. Navíc to má i lehký morální podtext a není to cílené pouze na humor. Parádní spotřebák na jedno použití.
  • hroubek
    Mám hodně rád Spider-mana. Mám dost rád Deadpoola. Takže, když se tyhle dva spojí, tak z toho pro mě nemůže vzniknout špatný počin. A to se taky že stalo. Spider-man/Deadpool: Parťácká romance je příjemný a nahláškovaný komiks, který to do nás pere pod tlakem. Spousta vtipů, geniální momentů a fóru. A v neposlední řadě i trochu toho morálního ponaučení. Je to hodně zábavné, a jediné na co si je potřeba zvyknout, je na daný styl. Asi největší problém tohoto komiksu je kontinuita. Pro komiksového nováčka to bude dost nepřehledné a místy se nebude chytat, a i ty ostřílenější budou mít lehce problém, pokud nemají načteného ani jednoho z hrdinů. Za mě je tedy tento komiks velmi dobré čtení a těším se na další díl.
  • faster86
    Ne, ne, ne, rozhodně ne. Zmatené panelování, hromada keců, ale nic vtipného. Většinu času to nemá ani hlavu ani patu. S-M a DP mají stejný styl humoru? Od kdy do prdele? Tak tohle ani náhodou.
  • mearez
    Zamě super jízda, která má svoje ALE, kterýma začnu. První věc je, že nám Crew šikovně vyspoilerovala Marvel NOW Deadpoola, osobně mě to naštvalo, za to maj u mě palec dolů. Obecně si myslim, že by tu neměli vydávat nic z ANADu, dokud neskončí všechno co tu vychází z Marvel NOW. Takže to k hlavním mínusům. Příběh je nečekaně spojení průměrnýho příběhu se Spider-manem a klasickýho příběhu s Deadpoolem. Upřímně jsem čekal řežbu, ale vyklubalo se z toho pěkný překvapení. Člověk by čekal tupýho hláškujícího Deadpoola, ale Joe Kelly tu servíruje Deadpoola, který má charakter, chová se jako člověk, má svoje kladné a záporné vlastnosti, chce si udělat přátele, a hlavně má rodinu, sice trochu divnou, ale pořád se to počítá. Oproti tomu Spider-man/Peter Parker se tu moc nerozvijí, nemá tu moc prostoru, přijde mi to spíš jako série o Deadpoolovi. Užvaněnost Deadpoola chápu, tolik mi nevadí, a podle mě je to proto, aby autoři ukázali, že existuje někdo užvaněnější než Spidey. Hlášky jsou kvalitnější než v Deadpoolově Marvel NOW sérii, ale to už zabíhám do detailů. Kresba je příjemnej mainstream, líbila se mi, ale byla taková průměrná.
    Tenhle komiks by si zasloužil pět hvězd, protože rozvíjení Deadpoolova charakteru je fakt super věc, ale něják se nejsem schopnej přenést přes to, že tu Crew vyspoilerovala sérii, kterou sama vydává. Celkem mě to mrzí. Za mě 4*.
  • Venomslav12stars
    Venomslav12stars30.6.2018 09:10Spider-Man / Deadpool #01: Parťácká romance
    Super!! Spíš lepší 4 jsem rád že se tam oběvili např: mysterio,green goblin(celá armáda) jinak super moment byl kdy deadpool dostal příkaz zabít Parkera
  • karl173
    karl173 mecenáš21.6.2018 19:46Spider-Man / Deadpool #01: Parťácká romance
    První polovina na mě působila dost zmatečně. Příběh jsem nechápal, akce byla zmatečná a hlášky vyznívali dost nuceně a nebyli ani moc vtipné. Od chvíle kdy se ale oba skokově vrátí z Bolívie ( ty skoky mi taky moc neseděli ) se to najednou začne rozjíždět. Zlepší se to jak po příběhové stránce, tak i dialogy začnou dávat mnohem větší smysl a konečně to začne mezi postavami i celkově zkrátka fungovat. A tak to v podstatě jede až do konce, kdy se to sice zase trošku zamotá a na rozmotání si musíme počkat do dalšího dílu, ale už jsem v tom zkrátka neměl takový bordel a komiks jsem si konečně užíval. Kresba šla ruku v ruce s příběhem. Z počátku také zmatek, byť hezky nakreslený, ale postupem času mě to chytlo. Dávám 70% a především díky druhé polovině se těším na pokračování. Sem s ním.
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin20.6.2018 22:59Spider-Man / Deadpool #01: Parťácká romance
    Je to hláškárna, prostor pro tunu textu a keců, které plodí tihle dva podobní červení marveloví vtipálci. Zápletka je zajímavá a místy je to vtipné. Ale také děsně unavující, asi jako když Írán dnes bránil v první půli proti Španělům. Nelíbí se mi ten "filmový střih" a jindy lehká chaotičnost v sekvenci.

    Celkový dojem: 40%
  • koudy
    Na to že, Spideyho moc nemusím a všeobecně mi přijde občas i Deadpool moc užvaněnej (i když toho mám celkem rád) , mě více textu nijak nerušilo a vlastně bylo příjemným doplněním akce.
    Moc klidných chvil si spolu kluci neužijí, takže převádění stařenek přes ulici není na pořadu dne, nudit se tedy rozhodně nebudete ;)
  • 3DD!3
    Spidey můj dětský vzor (utlačovaný smolař, že je tvůj vzor?) a to že Deadpoolův taky je pro mě trochu div. Ten nejsprávnější správňák, který tu pro mě byl vždycky ráno na Nově se spřáhne s nesmrtelným žoldákem, který má kontrakt na zabití Petra Parkera. Není to ironie? Upřímně jsem se docela bál co z téhle kombinace vznikne, jestli už to prostě nebude moc a ono to je někdy opravdu přes čáru. Naštěstí to je pořád skvělá zábava plná popkulturních hlášek a neuvěřitelných nápadů. Těším se na další díl jen mě mrzí, že tímhle časoskokem asi příjdeme o vydání Superior Spider-Mana.
  • Blackhand47XD
    Spider-Man a Deadpool jsou jako dvě strany jedné mince. Jeden je racionální, druhý zase úplný magor. Dvojka spolu hezky funguje, jen zamrzí, že komiks krapet spoileruje Deadpoolův run, který u nás ještě celý nevyšel.
  • Ricarderon
    Ricarderon mecenáš31.5.2018 17:15Spider-Man / Deadpool #01: Parťácká romance
    Zábava. Neměl jsem žádná očekávání, ale bavil jsem se o to lépe. Respektive když se příběh rozjel, na začátku mi přijde že scenárista sám neví, jak to rozjet, aby se dostal k vrcholné gay scéně v baru. Ale ta se tak povedla, že to stojí za četbu!
  • MrKulda
    Na tenhle team-up jsem se těšil hodně dlouho, jak Spidey tak Deadpool jsou moji miláčci. Byl jsem tudíž trochu nervózní, když jsem se prvními sešity musel trochu prokousávat; ne že by to bylo vyloženě špatné, jen je vidět, jak se autor musí s postavami sžít a sám se usadit (ikdyž i tak jsem mu pak mnohem více věřil Deadpoola, než Spidermana). Od Bolívie ve třetím sešitu jsem si to pak užíval, jak jsem očekával, a čtvrtý sešit? Bože, jak já jim to přátelství přál! :D takhle příjemně a tak upřímně jsem se se superhrdiny nezasmál nějakou dobu, nejradši byste tam byli s nimi. Zajímavá zápletka, super zaporáci (měl opravdu jeden z Znetvorů ve finálním souboji být ta ikonická bytost z Cesty do fantazie?), fungující chemie, příjemná kresba... Další série, na kterou se u nás budu opravdu těšit!
    (plný počet to zatím není vyloženě kvůli slabšímu rozjezdu)
  • xflori01
    CREW nešáhla špatně. Na hlavní série Deadpoola, která u nás vychází, nemá, ale kdo má rád užvaněného žoldáka a přátelského pavoučího souseda, tak doporučuji. Je to lehce nadprůměrný komiks, kterého kupovat budu určitě. Kelly se v prvních sešitech chvíli hledá, některé vtipy jsou příliš šponované nebo až moc interní, takže jsem narážky nepochopil, ale postupně příběh nabírá grády a poslední sešity jsem si naplno užil. Spidey občas, jak je zmíněno níže, se chová trochu zvláštně, ale nějak to výrazně kvalitu neubírá. Kresba je taky dobrá, takže celkově za první díl 70 %.
  • Komiksum
    Velmi povedená týmovka. Ze začátku jsem byl trochu skeptický ale pak se to rozjede, 4 sešit je masterpiece! Určitě můžu doporučit nejen fanouškům našeho přátelského souseda a užvaněného žoldáka.
    http://m.youtube.com/watch?v=t7cAvRYhIEc
  • cyboy
    Neni to nejlepsi DP, ale taky neni nejhorsi. Spider-Man mi prisel misty sam sobe neverny a neverohodny a take se obcas choval jako kdyby mel IQ tykve. Kazdopadne parkrat jsem se zasmal.
    70% (s hodne odrenyma usima)
16351683
  • AveRageManCZ
    Pokud si chci přečíst něco s Deadpoolem a nejsem jeho extra fanoušek, je tohle ideální pro mě, nebo mám jít do jeho vlastní série? Já jen, že ho mám rád, ale nežeru ho, to Spider-Man mi nevadí, toho já můžu :D
Četl/a (140)
66pepo66, Abbott, adam, adevr, Al0f0k, Alfred, anka, Anton, Benny, binnmode, Blackhand47XD, Blackthunder, Bronn, calvin10, CHROM, Cinema Ranger, ConanVJ, Craxx, cyboy, D.K.Logic, dajik, Darker, Davidos402, dcpatr , Deathwing, Delphín, Devlin2, Dexir, Doncek4321, Doppelganger, dvory, Džoworka, Elnie, erik, ErraticCamp, Fida, fifas, Filip123, frantisekcap1, FrostyPozarnik, fvalek1, gezic, gwen666, Hønzza, H4mpty, Hawwwran, hicks, hroubek, Hulik, Izmir Čupr, Jack, jajsemviktor, Jáňa, jankie, japes, JaroKakashi, jerry67, jh666, Jimbeam90, jindroush, Josyvo, kallenved, karl173, KdG, kendor007, Keno, Kil-Khal, kindanerd, Koci, Komiksum, Lachvos, lacoste, lantan1, Librarian, Lijem24, LookAss, Madao, Mariomichal, Martin18, martin28, MarvelLover, Marvin, Mates17, Mato, Matthew, Matthew, mearez, MEGA, Mercurio, MerkatTV, Miss Amphipolis , monocyt, MonsterGyre, mozzu, Mr. Baboon, MrKulda, Mrtvejbazen, namdnas, Nevidal7, NextOne, NikkiKonig, noovakpetr, Olesh, Onkel 1928, Osimchin, PatrikTheMighty, paulmuaddib, pearlxjam, raenius, robert.hladil, RobinZdidlo, S313, S4TW, Sagikkun, Sajmon, Scaleo1, schefik, Schimi85cz, SekyCZ, Shpeckk, Sick666, Spacecore, Spike, Standis0202, Tawax , tesilosaurus, TheoDread, trudoš, Tykwer, Václav Mikula, Venomslav12stars, vishnar, VvV, VXP, WEAPONE, xflori01, xxSIMIxx, Zdendy, Zemblaff, zlejzmrd
(216)
10milda, 2scha, 66pepo66, Abbott, Abe, adam, adam.ra, Agiru, Al0f0k, Alfred, anka, Anton, BadBoy, Benny, binnmode, Blackhand47XD, blackJag, Blackthunder, bmc75, bobo666_2005, borknagar1, Bronn, calvin10, ConanVJ, Craxx, CSE_AC/DC, cyboy, Davidos402, dcpatr , Deathwing, Delphín, Denis1996, Dexir, DKoscik, Doctor_Sk, Doncek4321, Doppelganger, DracoAn, dvoracekpetr1, dvory, Džoworka, Elnie, erik, ErraticCamp, Fida, fifas, Filip123, Fox01, Fr3d_K, frantisekcap1, fvalek1, GavlaDan, gezic, Glumal, Goeger-Devil007, gwen666, Hønzza, H4mpty, Hades, hahahoho, Hawwwran, Hebled, hicks, Hlousks, hroubek, Hulik, ikshorm, illy, invape, Izmir Čupr, Jack, JackOneil, jajsemviktor, Jak, Jáňa, jankie, JaroKakashi, jerry67, jh666, Jimbeam90, jindroush, Josyvo, KadetJaina, kallenved, karl173, Kazumaki, KdG, kendor007, kindanerd, Kiwi1902, Knuckless, Koci, komiksák007, Krvavý Patejl, kubanec13, lacoste, Lenny, Librarian, lifi, Lijem24, Lobok257, Lojza, LookAss, Madao, Mamut12, Mariomichal, markic, Martin18, martin28, Marvin, Mates17, Mato, Matthew, Matthew, Maty48, MEGA, Mercurio, merhyx, MerkatTV, Miss Amphipolis , miuanek, monocyt, monty.cl, mozzu, MP, Mr. Baboon, Mr. Bobeček, Mr.Ward, MrKulda, Mrtvejbazen, NecRoman, Nevidal7, Nevimtrebastofi, NextOne, Nightmare, NikkiKonig, noovakpetr, nx, o2t2, Odal , Olesh, Onkel 1928, Osimchin, PatrikTheMighty, paulmuaddib, pavel, pearlxjam, pechna, perper, Piros0013, plaštěnkář, Poseidon1978, Radkos, raenius, Ragnarog, Ricarderon, RicHard. , robert.hladil, RobinZdidlo, Rumburaq, S313, S4TW, Sagikkun, Saiffer, saja, Sajmon, Saran, Scaleo1, schefik, Schimi85cz, SekyCZ, semi41, seneke, Shpeckk, Sick666, Sidi Santini, Skot, slavik38, Spike, Standis0202, Strachi, StressCZ, Symbi, syon, Syrová pizza , tacmud, Tawax , terrordemon, tesilosaurus, TheBronxCore, Tialster, Tiba, Till, timek, Tomate, tomned, Tomzany, Toren, trudoš, tulipstros, Tyfus, Václav Mikula, Venomslav12stars, Viking, VvV, WEAPONE, xflori01, xintax, xxSIMIxx, Yefery, yogi, Zajo original, Zbysek2410, Zdendy, Zemblaff, zlejzmrd
Chce (17)
Azik2586, Badgu.y1902, Benji, Berry, Blacklarch, deadpool, Duracell, Lukki22, MarvelLover, mywiel, onfr300, Sebastian the wise, Sharick, sleepless, TenCoJeZbytečnej, Tomski, WMN
Shání (2)
mineralk, namdnas
Nabízí (5)
Al0f0k, Doctor_Sk, frantisekcap1, karl173, Librarian