Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 3 další ukázky

Koupit
ŠPIČKA SEBEVRAŽEDNÉHO ODDÍLU ROZJÍŽDÍ SÓLOVOU DRÁHU!

Jmenuje se doktorka Harleen Quinzelová, ale přátelé i nepřátelé jí říkají prostě Harley Quinn. Její naprosto a definitivně bývalý přítel Joker je sice nesporný korunní kašpar zločinu, ale Harley je zase královna Coney Islandu! A když existenci jejího malého kousku přímořského ráje ohrozí zombie apokalypsa, koho jiného zavoláte, aby nemrtvým ustřelil palici? Na nesmírně hlubokomyslných stránkách tohoto zásadního díla se nejpadouštější padouška celého vesmíru DC spřáhne s kýmkoliv počínaje svou kámoškou Poison Ivy až po největší celebrity newyorské punkové scény, a rozbije kukuč všem, kdo jí brání to pořádně rozjet – živým i nemrtvým. Pěsti sviští, kladiva dopadají, borci budou ztýráni a dámy ovládnou noc!

Obsahuje sešity série Harley Quinn (Rebirth) #1-7 (srpen 2016 - listopad 2016)

Vyšlo v standardní brožované verzi, limitovanější brožované s černou variantou obálky (knihkupectví Luxor) a extra limitované pevné vazbě s přebalem v omezeném nákladu (pobočky Comics Point a obchody nakladatelství Crew (Krakatit a Arkham)).


Scénář
Amanda Conner, James Palmiotti (Jimmy)
Art
Bret Blevins, Chad Hardin, Joseph Michael Linsner, Jill Thompson, John Timms
Ink
Bret Blevins, Chad Hardin, Joseph Michael Linsner, Jill Thompson, John Timms
Barvy
Brian Miller (Hi-Fi Colour Design), Alex Sinclair, Jill Thompson
Obálka
Amanda Conner, Alex Sinclair
Lettering
Pavel Mařata
Překlad
Martina Dari Antonínová
Redakce
Changer the Elder, Jiří Pavlovský
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7595-021-5 (BBart s.r.o.)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
170 x 260 mm
Tisk
barevný
Váha
464 g
Stran
168
Cena
299 Kč
Originál
Harley Quinn #01: Die Laughing (DC Comics, 2017)
Varianty
Znovuzrození hrdinů DC: Harley Quinn #01: Umřít s úsměvem (paperback) (2018)
Znovuzrození hrdinů DC: Harley Quinn #01: Umřít s úsměvem (Black edice) (2018)
Znovuzrození hrdinů DC: Harley Quinn #01: Umřít s úsměvem (pevná vazba) (2018)
  • neloxiqq
    Čo k tomu povedať. Klasická Harley Quinnovica.
    Jednoducho nefunkčný komiks a tak ako je komiks zlý tak je kresba dobrá. Je naozaj veľmi fajn a mierne nadpriemerný mainstream. No ale komiks je príšerný , do čítania som nutil a keď som mal ísť prečítať druhý diel tak som sa k nemu dostal až po pol roku a to som ho aj tak po pár stranách zahodil.

    Nuda nuda nuda. Iba zaplnuje miesto v knižnici a určite si túto sériu nekupujte. 3/10 s odretými ušami a to hlavne za kresbu a pár fajn vecí v komiksy.
  • Negan
    Napsat kvalitní příběh o Harley Quinn? Nasrat. Kresba je krásná a je to jediné co na komiksu funguje. Vydání je typický paperback. Děj je dosti nudný a plný vtipů, které nedokázaly pobavit. Postavy byli otravné a Harleyna lesbická dějová linka byla meh. Obálka je vcelku fajn.
    Celkové hodnocení: 5/10
  • Milo_Harwey
    Druhý ze sranda, akce, zábava komiksu, co jsem teď četl (druhý je skvyrl gérl - u ní jsem se přemáhat číst dál, tady nudil, je v tom trochu rozdíl, míra odpudivosti? ;) ), který je tedy o něco lepší než ten z řad NHM.

    3 příběhy (3sesity, 1 a 3):
    1) o zombie: První strana a téměř nahatý HQ a PI, sem tam je HQ celkem sexy, třeba v noční košilce někdy později.. ;) Pak představení HQ, pak linka s ufonem - celkem sranda, pak nuda, sešit 2: nuda, sešit 3: nuda, až na linku s Red Toolem a jeho rukou, cca 3-4 strany?... Celkem blbý, když jsem v prioritně zábavném komiksu s řekněme výborným nápadem, se zombíky a s neustálou akci nudil, ne? ;)
    2) nechápu, najednou HQ Jenko a chtela vyvraždit majitele operátor linek... Nudný, trapný, otravný ...
    3) punk kapela, co krade: tady je ta HQ v košilce... ;) A pak i na WC je kupodivu třeba sexy, v prvním sešitě je fajn opět Red Tool, vtip to celkem postrádá, což jsem myslel, že je priorita .. tohle je spíš asi lehce ulítlá detektivka, ničím krom superhero/padouch fetiš klubu neoslní... Průměr.

    Zaručené best kresba je Chad Hardina - bohužel kreslil jen str.1-10 sešitu 1-3, taková lesklá kresba, mnohovrstevna tužka, sešit 5-7 mu John Timmy obstojne šlape na paty, ale nedosáhne jeho kvalit ... Škoda, Hardin posouvá HQ 1 na vyšší level... Zatím jsem nic s Harley nečetl, takže nemám srovnání s NEW52. Přijde mi hodně špatný, když mě 60% vlastně nudí více či méně a postrádá humor, resp. Vtipných věci je málo a pak nastane vlastně nevtipna vážnější část...
    Příběh 1: 2* za vtipné části + Chad Hardina , příběh 2: 1* za ... Hm, tak 0*, asi , příběh 3: celkem fajn, 3*

    Vidím to na 2* max, ještě mám z knihovny 4. a 5. Díl (2.a 3.nekoupili, nechápu:D), tak jsem zvedavej... Jinak bych si tohle sám určitě nekoupil.

    A pro zlyho zmrda: Každý chlap má slabost pro takové rošťandy. /// Nemám, řekl bych si, že to vypatlaná krava => max (v)ojet a cus 0:)
  • Johny87
    Tohle bylo jako co? Úplně zbytečný komiks, ono to není zas tak hrozný jako kresba je výborná, ale nudil jsem se a nudil a nudil a nudil. Četl jsem to tak týden, protože jsem na to neměl náladu. Do ostatních komiksů půjdu, nejsem čtenář, který by nechal samotné série. Druhý díl je prý ještě horší, tak to bude zase čtení.
  • zlejzmrd
    Miluji krásné ženy. Jednu takovou mám doma a první fotku, kterou jsem s ní viděl po seznámení, byl její obleček Harley Quinn na nějakém plese. Každý chlap má slabost pro takové rošťandy. Tento komiks po pravdě má dva pohledy, jak ho můžete vnímat. Bud máte rádi tuto postavu, ale styl vyprávění, který je spíš pro mladší publikum vás odradí, nebo to překousnete a přečtete si ho. Pokud se rozhodnete pro čtení, tak určitě neprohloupíte. Ono to celé samo o sobě má svoje kouzlo. Vyzývavá hlavní hrdinka, nešetřící ostrovtipem a násilím (nutno dodat, že se nevymyká standardu v komiksech). Určitě potěší hrdina ala Deadpool. Myslím si, že si v tom každý něco najde. Pokud nejste rodič, který zavrhuje do osmnácti let dětem veškeré násilí, tak tohle může být jeden z prvních komiksů (doporučuji si to prohlídnout, než to koupíte a posoudit osobně). Já se u toho bavil a i líbivá kresba mě přitahovala pořád k další a další stránce. BBart vydal i pár dílů z New52. Takže pokud se k tomu dostanete, tak neváhejte si je taky přečíst. (M.K.)
  • sedw
    Mé první setkání s Harley a možná je to dáno tím, že nejsem tohoto druhu humoru ještě přejezen, ale poměrně mě to bavilo. Nebyla to žádná pecka a za pár týdnů už si asi nebudu pamatovat, o čem to bylo, ale jako odreagování příjemné. Nemyslím si ale, že by se Harley stala mojí oblíbenou sérií.
  • JohnyG
    První rebirthový Harley Quinn výkop se opět vrací na Coney Island a připomíná (v dobrém) první díl HQ z NEW52. Origin, postavy a tvůrčí tým zůstávávají bezezměn, takže krasojízda pokračuje opět bizarní zábavou plnou uťatých končetin, vrhnutých zvířecích fekálií, nechutností a situačních slovních hříček. Neměla by tak nikoho překvapit zombie pohroma z alieních párků ani punkové písničky o shnilém obsahu Harleyiny ledničky. Mezi Poison Ivy a Harley probíhají tradiční námluvy, Red Tool je tragikomik a celý komiks je prostě úsměvně vyprávěná hovadina bez pořádného příběhu a směrování. Pro krátkodobé pubertální pobavení to ale poslouží moc dobře.
  • Darker
    Začátek dobrý, zombíci a příběh mimozemšťana fajn, ale pak se to jaksi tvůrcům zvrtlo a nějak jsem ztratil chuť v tom pokračovat. Vizuál stále na jedničku s hvězdičkou, ale tohle není kalendář, ale komiks a ten musí mít příběh, který je mizerný. Autoři asi zapomněli, že čtenáři nejsou šílení (aspoň já určitě ne) a že nepíšou do časopisu pro dospívající lesbičky. Ani ta pankerka zabíjející fanoušky na pódiu to na závěr nespravila.
  • George Walker Bush
    Nějak jsem si to spletl... když Weloumí kdesi mluvil o Harley Quinn, myslel tím Harley Quinn, nikoli Sebevražedný oddíl. A když mluvil o nejhorší věci z celého Rebirthu, tak měl pravdu. A to jsem Connerovou v prvním booku (Šílená odměna) měl docela rád. Tohle je takové dementně ukecané... nudné (i nevtipné)... takové celkově... průser.

    Celkový dojem: 20%
  • faster86
    Mimozemšťan nakrájený do klobásků mi přišel napřed debilní, ale byly tam vtipné chvilky. Prostřední příběh sem zapomněl okamžitě jak sem ho dočetl takže nevím a harley ve stylu punksNOTdead je dobrá jen scéna na pódiu, jinak je to klasická suicide squad šablona. Určitě v tom nebudu pokračovat, ale párkrát sem se pousmál (u prvního příběhu) a o tom by to mělo asi celé být ne? Nejlepší Harley je v Injustice.
  • karl173
    V podstatě žádná změna oproti New 52. Vše jede ve stejných kolejích. Jsou tam pořád stejné postavy a tvoří to stále stejní tvůrci. Po příběhové stránce tahle kniha nabízí nejdřív takovou průměrnou a dosti hloupou zábavu, u které čtenář zkrátka jen vypne a čte. Pak je tu jeden krátký příběh, který je hodně slabý a nedává skoro žádný smysl. No a nakonec tuhle knihu zachraňuje až poslední záležitost s gangem a punkem a jedním známým. Tohle poslední je jediné co nadprůměrné. Děj tu totiž dává jako jediný hlavu a patu a je celkem slušně napsaný. Dle mě, kdyby autoři tenhle děj ještě trošku více promysleli a rozjeli ho třeba na 5 sešitů byla by to paráda. Kresba je stejná jako z New 52 a je fajn. Dobře se k tomuto čtení hodí a splňuje standarty mainstreamu. Za mě 60%
  • S4TW
    Za mě docela pohoda, určitě jsem neměl pocit, že by kvalita šla od New52 nějak dolu. Pořád stejné postavy, stejní autoři, stejné prostředí, stejné hlášky… Jediná větší změna je v tom, že se scénáristé pokusili více přitlačit na pilu, a tak tu Harley bojuje se zombie nákazou způsobenou pubertálním mimozemšťanem, pak s punkovým gangem, který si hraje na rytíře a přepadává pošťáky. Jako jo, je to docela bizár a místy to hraničí až s trapností, pro někoho to tu hranu překročilo. Popravdě jsem u první části ten pocit téměř také nabyl. Ale když přišla druhá, punková, část, tak jsem se docela dost bavil a celé dílo tak hodnotím jako lepší než třetí New52 Harley. Fajnová mi přišla, pro mě osobně nová, postava Red Toola. Sice docela velká kopírka Deadpoola, ale předpokládám, že šlo o autorský záměr, tudíž nemohu nic namítat. Kresba je fajná, na můj vkus možná trochu neoriginální, ale jinak líbivá. Střídá se na ní několik kreslířů, ale drží si pořád stejnou atmosféru, takovou tu parodickou, jasné, až veselé barvy, bláznivé akční scény. Možná práce s panely je trochu nudná. Ještě pochválím skvělé variantní obálky mistra Sienkiewicze a řeknu, že na další díl se těším. Kdo měl rád předchozí Harley, tomu se nejspíš bude líbit i tato.
  • Blackhand47XD
    Ale jo, rozhodně vtipnější než trojka New 52, hlavně tedy zápletka se "zombíky" a Red Toolem. :)
  • cyboy
    Tady uz o nejakem restartu vubec nemuze byt rec. Tohle je proste pokracovani a navic nijak zvlast vtipne. Nevadilo mi to cist (ano, par vtipnych hlasek a momentu tam je), ale urcite se k tomu nevratim.
    65%
61223165
Četl/a (78)
Abe, Al0f0k, AlmightyMates , anka, Blackhand47XD, Cinema Ranger, cyboy, dajik, Darker, Doctor_Sk, Doppelganger, dvory, Džoworka, enthony, Er.Nest, fifas, Filip123, furunkl, Garp, GCRyan, Georgíno J., Hugin, Hulik, inosuke, Jay-jay, jh666, Johny87, JohnyG, kadas97, karl173, kaylin, Kazumaki, Kitykatyn, Koci, Lachvos, lacoste, Ladinek82, lantan1, Librarian, Lord Baltimore, Madao, MakiPuchalovic, Mamut12, Mara7, Mates17, Mercurio, MonsterGyre, mufon, namdnas, Negan, neloxiqq, Olesh, ondra kenway, Paja78, parado, paulmuaddib, pearlxjam, PeNNy, PrastenejCitron, punisher, puolpm, RaptoR, Rinter, S4TW, schefik, Schimi85cz, Schramm, sedw, Shpeckk, Spike, the_proph, Tomasino79, Tomket.Tom, Tony TwoDee, w3cMarkus, Walome, yogi, Zbysek2410
(130)
Abe, Al0f0k, AlmightyMates , anka, BadBoy, birkoff13, Blackhand47XD, bmc75, ConanVJ, Corvus, CSE_AC/DC, cyboy, deefha, delsemela, Doppelganger, DracoAn, Duracell, dvoracekpetr1, dvory, Džoworka, enthony, Er.Nest, fifas, Filip123, Fox01, Fr3d_K, GCRyan, Georgíno J., Golem, herrman, Hugin, hugosnowden, illy, inosuke, IV, JackOneil, Jak, Jay-jay, jeanbaklajean, jendavondra, jh666, Johny87, JORDY, Joshua_T, kadas97, KadetJaina, Karel Sec, Keenkeen, kendor007, Kitykatyn, Kiwi1902, Koci, Krvavý Patejl, kucik, lacoste, Librarian, Lookass33, Madao, MakiPuchalovic, Mamut12, Mara7, markic, Mates17, mcezik, Mercurio, michaldca, MickeyStuma, mindstormjak, miuanek, MonsterGyre, monty.cl, Mr.Ward, Mrtvejbazen, mufon, Negan, Nevimtrebastofi, Nightmare, Olesh, opytz, Paja78, parado, paulmuaddib, pearlxjam, pechna, perper, Piros0013, PrastenejCitron, PumpingArrow, punisher, puolpm, Radkos, RaptoR, Ricarderon, Rinter, Rumburaq, S4TW, Salien, Saran, schefik, Schimi85cz, Schramm, sedw, semi41, Shpeckk, Sick666, Sidi Santini, Skot, slothest, Spike, štěpin_8, Stlucius, suricattaontheway, syon, tacmud, the_proph, Tialster, Tomasino79, Tomket.Tom, Tommar, tomned, Tony TwoDee, Toren, tulipstros, Tyfus, vishnar, xintax, yogi, Zajo original, Zbysek2410, zdoog
Chce (10)
Azik2586, Badgu.y1902, ComicBookGuy, deadpool, filemon, gezic, henrycruel, James, Jáňa, Kiko
Shání (1)
gezic
Nabízí (4)
Al0f0k, Librarian, sedw, www.foxbazar.cz